Sommarväder

Hej!

Det är verkligen hur underbart väder som helst ute, det känns som en sommardag på sommarlovet. åå jag bara längtar till att det är dags att ha sommarlov, att ta det lugnt och sola nästan varje dag! Sen börjar vi 2:an det har gått så rysligt fort men vi har haft det så himlans roligt, iaf jag! Och sen är det bara 1 år till sen tar vi studenten. Jag kan bara tänka mig tanken om hur sorligt men hur underbart kul det kommer att vara. Nu undrar ni säkert varför jag skriver om studenten redan nu? men det kommer att gå så himlans fort snart är det vi som står där och ska springa ut. Jag längtar redan det gör jag verkligen. Jag har verkligen kommit i en underbar klass. Ni är brabrabra!


Idag har jag väl inte gjort så himla mycket. Var med Emma en stund efter skolan alltid kul tycker jag! Efter det ringde det är samtal som gjorde att jag nästan fick hjärtstopp, Men det var inte så farligt, men blev lite orolig först. Det var iaf från praktiken för er som är nyfikna. Just nu sitter jag här och bara längtar tills andra dagar som nu.. Jag längtar tills imorgon för då ska jag fira elins födelsedag sen imorgon kommer jag längta efter torsdagen för då åker jag & Mickis till syrran. Sen när dom 4 dagarna har gått åker jag till Hudik det ska bli så himlans kul verkligen. Jag är full av längtan varför lever jag inte i nuet och är nöjd åt att det är Tisdag och ingen annan dag. Hm? jag vet inte...

 Ska och kolla på fotboll ikväll med Calle & Mickis sen vet jag inte vad jag ska göra ta det lugnt. Saknar dig storasyster men snart får vi träffas, jag älskar dig!




/Isabella

image19


Postat av: Storasyster

Ja tänkt, snart tar lillstrumporna studenten...

2008-04-29 @ 21:28:21 - 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: