Fest hos karin

Igår var det fest hos karin eftersom hon fyllt 18. det var jätteroligt, även om det slutade med att jag mådde lite dåligt men det vart i alla fall jättekul. Dagen började med att jag jobbade sen gick jag hem till pappa och käkade lite smörgåstårta eftersom Pontus fyllt 20. Sen gick jag till tåget eftersom vi skulle vara på arosfortet, hehe det är som att bli ett litet barn på nytt det var roligt även om vi inte klarade av så många celler. hehe ^^

Imorgon blir det skola igen, sen jobb efter. Det är skönt att vara tillbaka till verkligheten..

Jag tycker jättemycket om dig christopher<33!

/
Isabella

Älskar att skratta

Igår snackade jag & Marcus i telefon, det skulle egentligen vart ett "kort" samtal men det blev det inte. hehe jag skrattar jämt så himlans mycket när jag är med dig. HAHa. du är som en bror, kan lita på dig till hundratio procent. Iaf det jag skrattade mest åt det var att Marcus mammi ringde och sa att det hade kaninproblem på jobbet så Marcus skulle gå ner i källaren och hämta en kanin bur, men han hittade inte nycklarna men han såg kanin buren. hehehhe alltså det låter inte alls kul men skulle ni hört det igår skulle ni tycka det var kul. I alla fall, när han väl hittat nycklarna tog han ut kaninburen

- "Så, nu står kanin buren redo i hallen. Men morötter och solrosfrön".

det lät så himlans kul när du sa det Marcus. Du vet ju själv hur mycket jag skrattade, så då kan jag lik väl passa på att säga att jag är glad att jag lärt känna dig. Du gör så man får skratta varje dag. Du är bra vännen:)<3



Bilden är tagen av Carro eller hennes pappan när vi hoppade fallskärm!


/Isabella

Daglig stress

Nu känner jag att jag lever igen, nu är det det gamla vardagliga stressade livet jag lever. Om jag inte är där så är jag där och tvärt om, jag gillar det.

Som idag, först satt vi på lektion hade samhällskunskap det var ett riktigt roligt ämne i alla fall va det verkade som på första lektionen. Men sen helt plötsligt gick brand larmet, alla gick ut som vanligt. Men okej jag kan säga det själv jag trodde det var en brand övning.. Men det brann tydligen på riktigt, helt sjukt ju, vars ifrån får man idén att man ska tänka eld på en skola inne på en toalett? helt sjukt i huvudet om jag får säga det själv.. 

Efter det umgicks jag med Foppa, André, Emma och hennes pojkvän Jimmy, det var trevligt :D Vi gick in på It-gymnasiet och spelade lite kort, sen stog det en kille och spelade pingis han var tydligen bäst i skolan, YEAH! hehe. Så frågar Foppa om de kan spela så vinner han såklart, tyckte synd om den där kille vafan. Värsta nörden som trodde han var jätteduktig för att han var bäst i skolan. hehhe men det var faktiskt kul!!

Sen drog jag hem men kvart över fyra tåget.. började vandra hem, när jag väl var hemma funderade jag vars min cykel var. Såååklart hade jag glömt den på station, eller jag trodde jag gick i morse men i verkligafall så hade jag cyklat... Ni kan ju börja fundera hur jag tänker, eftersom jag inte tänker alls just nu.  

Sen har det bara vart en slappar dag, kollat på oc och tagit det "lugnt"..


Fick lite kort av Carro när jag hoppade fallskärm, tack hörredu<3:)!

Sista dagen

Idag är det absolut sista dagen på sommarlovet och vet ni vad jag ska göra då? Inge mer än att jobba kväll. Kommer vara ganska trött imorgon men det spelar ingen roll. Vi börjar inte först än klockan 1 endå så det kommer att gå bra!

Kan tänka mig att det bara är upprop imorgon och sen få sitt schema.. Sen är det full fart mot att klara sig igenom tvån.. Det kommer att gå bra, även om jag tror de kommer att bli mycket men det är kul!! Jag ska ha kul.

Matilda skickade nyss sms, nu är hon "hemma" igen. Eller det är hemma för mig, för nu är hon i Västerås. hon skulle börja packa in sina saker i lägenheten. Jag kommer och kollar någon dag ^^<33

Måste göra mig i ordning nu, för ska snart cykla ner till jobbet och arbeta lite!

Hoppas det går bra med pluggandet nu syrran. Du ska ju bli sjukgymnast nu! <3


/ Isabella

Fallskärmshoppning:)

Idag hoppade jag fallskärm med Marcus! det var så sjukt mäktigt..
Ska försöka att berätta hur det var, men det går inte eftersom man måste vara med om det själv!!

Ialla fall, det började med att jag hade glömt pappret som jag skulle behöva ha för att få hoppa. Jag greps av panik men som tur var lugnde Marcus mig med lite snälla ord :D hehe.. Linettan, Carro, hennes far, pappa och Agneta kom och kollade:D! det var sjukt kul att ni kunde komma och kolla när jag förverklade min dröm, jag är tacksam<3

Åkte iaf upp med flygplanet, tog ungefär 15 minuter. När vi hade kommit halvvägs visa min "instruktör" hur högt upp vi var och hur luft trycket var och så vidare. Sen var det dags. Han började spänna fast mig på hans rygg! Faaan vilken kick jag fick.. Så sjukt mäktigt vare.. Iaf han sa åt mig att sätta mig på kanten av flyplanet och sätta fötterna under planet, och sen vare bara att dra iväg, eller Le mot kameran och sen sticka!! fyfan vilken känsla, kan du tänka dig att kastas runt i luften ,göra lopar och bara njuta? Fick dyka en gång, det gick så grymt fort. Vi var i luften ungefär 1 minut utan fallskärm och då gick det i 200 km/h. Jag vill göra om det!!

Patrik som han hette slog ut fallskärmen och jag fick vara med och styra och så. så grymt kul!!
Taack för en underbart rolig upplevelse Marcus, Och tack för att ni gjorde min dröm sann Patrik & Peter!!
Ni var grymma, så grymt roliga! jag vill verkligen göra om det här, det är ett minne för livet.. <33

Lite förberedelser och väntan på planet!

Sen var det äntligen dags!

Markus och jag. Hel nöjda:D:D!

Sedan vart det att på Mongoliska med Linettan och Carro<3

Och med denna sötaprick:D<3



Tack för en underbar dag och minnesvärd:D:D / Isabella

Vänner, vad vore jag utan er?

Underbart säger jag. Helt sjukt underbart!

Vill bara säga hur mycket ni betyder, jag tror ni vet vilka ni är. Ni bryr verkligen till hundra procent. Jag visste att ni var underbart snälla men fan inte såhär! <33 Vill bara säga tack för att ni bryr er, för att ni alltid alltid finns där. Ni får en att skratta nu när jag egentligen vill gråta.. Jag älskar er tjejer, ni är grymt bra!
Ni är underbara vänner Linette, Matilda, Therese, Frida, Sosso, Elin, Linda, Karin och en massa fler men ni har en liten extra stjärna i mina ögon<3!

Sen vill jag bara säga hur sjukt glad du gör mig Foppa!! Är så himlans glad att jag har träffat dig, jag tycker om dig!Saknar dig nu, skulle vilja vara hos dig. Ligga uppe hela natten och bara snacka. du är underbar:)<3

Vänner, som får mig att le just nu:D<33

Det finns inga bättre syskon än ner <33

Matilda, Tess & Fridolf<3

Linettan, va vore jag utan dig? ingeting va fan, brooooshan<3!

Bättre vänner än er får man leta efter<333

Människor som dig Foppa, det finns det inte många av. du är min babe<3



/Eran Isabella
; Med tiden kommer allt att bli bra, men ni måste låta de ta den tid de tar för mig.</3

Vilket sommarlov

Sommaren är snart slut, hm .. Sitter hemma hos Viktor tillsammans med Foppa och Berga.
Funderar vad jag har gjort på sommarlovet, kan sammanfatta det hela med att jag har

* Jobbat
* Träffat vänner
* Jobbat lite mer.
* Vart på Gotland
* Bokat Thailands resan.

Jag har jobbat bort hela sommaren kan man säga, men vad gör det? Jag trivs väldans bra på Coopan och det är kul att vara där. Så det spelar man ingen roll jag får ju pengar för det^^. Ska snart hem eftersom jag ska åka till jobbet.

Igår var vi ute och fiskade med Viktors båt, det var himlans kul men vi fick ingen fisk :/!

Emma ringde igår, hm. Visste inte vad jag skulle säga? det var liksom som jag inte visste va jag skulle säga. Jag hade x antal saker som jag ville säga men jag kände helt enkelt inte för att prata. För jag vet att du vet det här med, jag är besviken på er. Kan ni förstå hur det kändes när jag fíck det där smset? om att ni hade gått bakom ryggen på mig ist för att säga som det var? Det skulle inte vara nå fara för mig om ni inte vill vara med mig (men säg då det till mig), men det jag blev så himlans ledsen över och besviken var att ni ljög för mig, eran "vän".. Det spelar ingen roll nu man kan inte få saker ogjort, men kommer det kunna bli så "bra" som det var förut? det är det jag undrar.. Jag hade saknat er jättemycket Emma & Jenny. Men nu vet jag inte, jag vet liksom inte hur jag ska vara mot er. Eller hur ni kommer att vara mot mig? Jag vill att det ska ordna sig. Ni har sagt förlåt mer kan ni inte göra, men det är inte bara att ta emot det.. Det är inte så lätt som det verkar:( Jag kan inte bara glömma! Och det kanske kommer att ta ett tag också, jag kommer förlåta er men inte nu.. Det kommer säkert att bli bra också, men inte nu direkt kanske.. Men jag kommer aldrig glömma, eftersom ni var en av mina bästa vänner, trodde jag..  som svek mig. Men varför? </3

/Isabella

Nu så

Har börjar lugna ner mig nu.. Men jag kan inte släppa varför i hela världen man gör så? Istället för att vara öppen och ärlig.. Nej jag vill inte ens skriva om det för då blir jag bara ledsen när jag tänker på det..

Sitter just och lyssnar på Takida-Curly Sue. Min hjärna tänker, jag funderar och mitt hjärta gråter. Jag känner mig sviken. Känns som något gick sönder.. Men jag ska må bra, jag ska inte bli ledsen för det här, det kunder ha varit mycket mycket värre. Nu ska jag bara prata med människor som får mig att må bra och jag vet att ni vet vilka ni är:D<33!

Sen vill jag bara påminna om att jag var så glad igår när jag gick och la mig jag är så tacksam över livet just nu. även om det hände nå som fick mig att tveka lite på min livsglädje! Jag har en familj och jag har vänner, vad mer behövs för att må bra? jag behöver mig själv, man ska våga tro på sig själv det är vad jag just ha börjat att göra..

<3

Kärlek till dess bruttor<3333

HAHAH!

Jag säger bara, patetiskt! Jag är besviken..

Igår bokade jag och världens bästa Linette biljetter till Håkan Hellström, det är på hennes födelsedag! Så jag eller vi ska göra det till den bäääästa som du någonsin kommer att komma ihåg. Det är du värd min babe!! Umgicks med Linette igår, vi var först hos henne lyssnade på håkanbråkan och snackade en hel del. Jag förstår varför du inte gillar den där människan som du nämnde igår Linettan;) klockren! Sen gick vi till träningen som gick så himlans bra. Jag, Carro, Tove och Linettan bollade. Kan inte säga annat än att vi var bäst, 210 slag slog vi på raken. Tappade inte en endaste gång och det var bara så himlans kul:D Tack bruttor!

Sen efter träningen gjorde jag och Linette sällskap hem, jag skulle till Sosso och hon hem så det passade perfekt. Sen svängde jag av till Sosso. Ví kollade på film och jag somnade typ inte först än klockan 4 halv 5 kunde verkligen inte sova.. Så på morgonen idag klev vi upp ganska tidigt eftersom Sosso skulle iväg och ta kort i strömsholm jag följde med & kollade. du är så duktig så min lilla fotomodell(A)..

Åkte hem senare mot kvällen, eller va säger jag? jag menade eftermiddagen. Kanske är samma sak vem vet:)?
Gick och la mig och läste Harry Potter, älskar verkligen böckerna! Jag är fast nu och kommer inte kunna sluta läsa. Ska snart sluta blogga och lägga mig och läsa igen<3.

Eftersom jag just nu kockar av arghet, ska inte skriva varför jag är arg jag känner att jag inte ens orkar ödsla mina timmar eller ens sekunder till att vara sur eller något, eller jag är varken arg eller sur jag är verkligen inte arg. Det jag är är att jag är så himlans besviken, för jag trodde inte man kunde göra så mot varandra?
Men varför ska jag bry mig om detta det är inte värdshistoria.. Och jag tänker inte vara sur i onödan inför mina vänner. Som jag skulle kalla för vänner och som jag vet skulle kalla sig själva för vänner <3:D!


En av dom människorna är Mickis, min underbara tvillingsyster som betyder så himla mycket. Även om vi bråkar mycket tycker inte jag det spelar någon roll. För människor som du finns det inte många av. Jag älskar dig världens bästa tvillingsyster Mikaela Olsson<3

/ Isabella

Sovmorgon

Idag tog jag en ordentlig sovmorgon, jag sov faktiskt till halv 1. Inte bra^^. hehe måste ju börja gå upp normala tider nu när skolan är så nära. Mickis min tvilling började skolan idag, jag är faktiskt lite avundsjuk på henne jag vill också börja! jag längtar faktiskt, de var länge sen jag längtade till skolan men nu är jag peppad för ett till gymnasieår.

Ska snart träffa Linettan, alltid lika kul!

Så nu ska jag inte skriva mera känner jag, inte för att jag skrev så mycket men ändå:D!

Harry Potter

Jag har blivit beroende av boken.. Harry Potter alltså, den är verkligen så himlans bra!
Ska snart lägga mig och läsa igen. Har mina myspys kläder på mig och tända ljus på rummet
passar alldeles utmärkt om man kollar ut genom fönstret, eftersom det är grått, regningt och kallt
ute. Fyfan för sverige väder säger jag.. Men på något sätt tycker jag att det är rätt mysigt väder.
Man kan liksom vara inne och ha hur mysigt som helst, ha filkkvällar, tjejmiddagar, och en
massa annat!! Okej det är inte fel med värmen men snart är det vinter och då ska det inte regna
då ska det komma en massa snö så det kan hellre regna nu.. Eftersom jag ändå jobbar!!



 


/ Isabella, nu är det slut på sommaren.

Lars Winnerbäck

Igår var det Lars Winnerbäck, han är ju så grymt bra! Men jag tycker helt klart det var bäst när han och Miss Li sjöng tillsammans och när han sjung "tvivel". Han får en att bli så glad, det var sån energi i konserten och vilken tur att det inte regnade. Plus att vi blev vip-personer. Vi var bland de 800 första och fick stå längst fram vid scen, det var mäktigt!

Jag och mickis vill gå på Lars i Linköping och det passar ju super eftersom syrran bor där. Så vi eller iaf jag funderar att gå nästa gång han har konsert där, helst på hovet.
 
Sen när vi skulle åka hem hade vi vart så smarta och parkerat vid gula hästen så att vi kom hem hur bra som helst och snabbt också, det var skönt. Sen skulle Raz komma till oss vi skulle kolla på film, dumma som vi var sa vi inte att han inte skulle knacka på, så det hade han gjort typ halv ett på natten. hahha.. Snacka om att Agneta blev sur, men jag orkar inte bry mig det är sommarlov och jag tänkte inte så långt som att det var lediga! Rätt roligt, ni skulle ha vart med det är sjukare då. ^^

Imorgon ska jag åka till stan träffa Foppa och André det ska bli sjukt kul. Eftersom jag saknat båda de där nissarna, Foppa har vart i Tjeckien så är glad att du är hemma igen<3!

Gårdangens träning

Heeellooo:D


Träningen igår var så grymt kul, den var verkligen hur kul som helst! Och för mig gick det så sjukt bra, länge sen jag hade den känslan för volleyboll. Jag blev inte sur om jag misslyckades och försökte istället att ta nästa som visade goda resultat tycekr jag själv. Plus att det var så många på träningen vi var uppemot en 20 st, det var så kul. Eftersom vi kunde göra övningar som vi kanske inte kunnat gjort förut, Toppen!!

Sitter vid datan nu och funderar på om jag kanske ska göra mig i ordning. För idag ska vi nämligen träffa en gamal kompis till oss i familjen som vi inte träffat på 6 år:O!? kan ni tänka er. Jag kommer få en chok när vi möter varandra. men det ska bli väldigt roligt. Det blir så att jag, mamma, mickis och Tess åker till arboga runt halv 4. Ska äta middag tillsammans och blir säkert till att prata en massa minnen. 

  

IMORGON ÄRE LARS:D<3!

/ Isabella

Volleyboll!

hej!

Äntligen äre dags för volleyboll träningarna igen. Som jag har längtat, det ska bli så grymt kul och jag vet att alla andra är minst lika taggade som jag. Idag kör det igång. sen blir det ett år av slit och förhoppningsvis ännu mer segrar än förra säsongen. jag är förväntans full. Det ska bli kul :D!

Nu ska jag äta lite innan träningen,
nu vill jag att klockan ska vara 18.00.

Sen vill jag att skolan ska börja också, jag saknar alla!
och det ska bli kul att träffa alla igen, <3

Tränat!

Hejsan!

Idag har jag tränat, det var grymt skönt! Började med att träna fotboll (målvakts) träning klockan 10 på morgonen på Ekliden, det gick över förväntan och jag är nöjd över min insats på träningen. Efter det drog jag till gymmet och gymmade en och en halv timme. Det var så grymt skönt att känna att kroppen jobbade lite.

Sen när jag hade duschat & så lagade jag mat och mig och mammi, jag var duktig och lagade grönpepparkyckling med potatis och sås. Det var riktigt gott och det tyckte mammi med, hon var inponerad.

Vi drog till Arboga sen för att kolla på medeltisdagarna där, vi hade tur med vädret en liten stund. När vi skulle kolla på årets roddtävling vräkte regnet ner.. Men som tur va hade vi paraflax ^^. 

Imorgon ska vi åka till moster och fira hennes födelsedag, ska bli trevligt ska bada i deras pool också. 

Snart ska jag åka hem till pappa och då kan jag lägga in en massa bilder som ska läggas in bland annat när jag var hemma hos Foppa & umgådes med André, viktor, danne och Foppa. Sen bilder sen jag och Viktor var ute med hans båt och sist men inte minst bilderna från när jag var i Gävle! :D<3

/ Isabella 

en trasig dator ..

Hejsan!

Har inte kunnat skriva på länge, (igen)... För datorn hemma hos mammi är typ sönder och jag vet inte va det är för fel. Och mamma är inte direkt så bra på tekinik;) hehe.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag jobbar, sover, äter och jobbar igen. Foppa är bortrest i Tjeckien och jag saknar honom.. Emma är i kroatien, Therese, Frida, Matilda och Jenny Penny saknar jag med. måste ju ses snart, ett helt lov har gått och vi har inte träffats en endaste gång. Men hur ska man få tiden att räcka?

Har träffat världens bästa kompisar den här sommaren, jag tror ni vet vilka ni är också. Jag skriver såklart om Raz, Robin och Sebbe. Ni är helt sjukt underbara vännern:D! Tack Martin för att du tog med dom till båtbryggan när vi nattbadade. hehe.

Ska snart hoppa in i duschen har fotbollsträning imorgon bitti också. jag som trodde att jag skulle få sovmorgon men icke sa nickie..

/Isabella

Bloggtorka

Hejsan!

Har verkligen inte haft nå att skriva om och inte lust heller för den delen.. Vet inte varför :/. Det är ju roligt. Så nu blir det skärpning. Måste ju skriva!!
Idag har jag iaf jobbat, det gick bra över förväntningar iaf. Imorgon blir det en jobbig dag för jag börjar nämlingen klockan sex på morgonen... Vet inte hur jag ska ta mig upp så tidigt.. Blä!

Idag åkte mickis & Foppa iväg, mickis till Gotland tillsammans med Sofia och Foppa till Tjeckien. Kommer att sakna er<3.

efter jobbet imorgon kommer sunshine hit och hälsar på:D! hehe hade så sjukt kul med dig sist. Länge sen jag skrattade så mkt ^^.

Men nu ska jag göra nå annat.


/ Isabella