Shopping dag

Hejsanhoppsan..

Nu är det blogg dags, kände att det var dags att uppdatera lite gran. Har vart sjuk ett tag nu, och inte haft någon röst sen 1 ½ dygn tillbaka, nu börjar den komma tillbaka sakta med säkert. Men eftersom jag inte kunnat prata får jag inte göra det nu heller, jag måste spara på det lilla ljud som kommer fram. Det är rätt sjukt att kroppen kan bestämma vars en förkylning ska sätta sig?! antingen får man ju jätteont i halsen och snorig, eller så får man de så den sätter sig på stämbanden, inte alls bra. Då har jag hellre ont i halsen och snorig än att inte kunna prata..

Var i alla fall inne i stan med Fransson och Mickis idag, alltid lika trevligt att umgås med er.. Vi letade nästa ihjäl oss på en nyårs klänning. Och inte fasen hittade vi nån, men varför ska man egentligen vara uppklädd på nyår? Det känns lite jobbigt att betala massa pengar på en klänning som man kommer att använda 1-2 gånger. Nej så jag struntade i att köpa någon. Det var nog lika bra. Stötte på Tobias på stan också, kul att ses även om jag inte kunde prata så mycket. Träffade även på Calle en sväng, då hade jag i alla fall lite mer röst så kunde stå och prata en stund, du är trevlig du :). 
 
Jag tror att årets nyår kommer att bli kul, det känns som det. Och som jag och mallan sa, det blir vad man gör det till! Jag ska i alla fall ha kul, sen får vi se va de andra tycker att det bli. hehe ^^.

Tänkte lägga in ett kort på lite av det jag köpte idag. Alltid kul att lägga in bilder tycker jag.

Sen tänkte jag passa på att skriva en liten uppmuntrande mening till dig Berga,
Det är faktiskt lov nu så skippa skolböckerna, i alla fall tills på torsdag.. Så behöver du inte tänka på det heller för det får en bara att bli på dåligt humör. Visst? Det tycker i alla fall jag, du är en underbar vän Berga och du behöver vila upp dig för att ha ny energi tills skolan börjar. Så var glad nu, och du.. Tänk inte på VIK som spelade som en kasse full med sopor igår, dom är bra men det var dom inte igår. Så var inte surpuppa nu. Du är brabrabrabra vännen<3:)


Köpte en kofta, linne, örhängen, väska, trollor, hårspännen
och naturläkemedel till halsen. Rätt nöjd över inköpen.

Hos mallan

Hejsanhoppsan..

Sitter hemma hos malin, hon är just nu och äter kebab. Hur gott låter inte det då? men jag har det inte så pjokigt jag heller. Indlindad i en filt och äter godis, mina favoritgodisar. Gissa va det är? För er som inte vet ska jag berätta det nu..
Det är såna där goda körsbär.. Muuuums.

Jag har fortfarande ingen röst, tänk om jag aldrig mer får tillbaka den? Urch det är skrämmande att tänka så, verkligen. För man vet aldrig vad som händer i kroppen. Ena dagen är man frisk andra är man sjuk, kroppen och människan är en facinerande varelse. Hur vi som människor kan bestäma vad vi ska göra, hur vi ska göra det och när vi ska göra det.
Liksom som att lyft en arm eller som att skriva på datan. Vad får min hjärna att vilja skriva det här? Nej det är otroligt hur vi fungerar.

Funderar på om man ska börja forska om människan, de är grymt intressant och det finns säkert huuuuuur mycket som helst som man inte har en anning om. Eller vad tror ni?

/ Isabella som ordbajsar bara för hon väntar på MallanBrallan.

Sjuk.

Sitter med en stor kopp med varm saft, stora tofflor och en sjal runt halsen, rätt skönt. Men det är inte skönt att svälja den kokande saften och det vara bränner i hela halsen som om det vore rakblad jag svalde. Det gör ont och jag hatar att vara sjuk!

Skulle åka och jobba idag men det gick ju inte alls, eftersom jag inte har någon röst. Oche eftersom jag jobbar på Copp är det ju en fördel att ha röst så att man kan prata med kunderna ^^. Men som tur va var Chatrine en hjälte och ställde upp och jobbade ist för mig. Tack så mycket!

Fredags: Lagfest med gamla fotbollsgänget, det var sjukt kul. Kvällen var fylld med minnen, skratt, dans och musik. Sjukt kul! man har så mycket gemensamt med er som ingen kommer kunna ta ifrån än. Det blev även tårtkrig, haha. Fransson fick skura hela golvet dagen efter, förlåt(A). hehe! men det var i alla fall sjukt kul. Korten finns på min bilddagbok Isabellao . Så kanon kväll, tack allesammans<3!

Lördag: Spenderade jag på stan tillsammans med Berga och degen. Hittade inget som jag ville ha, men det var kul att umgås med er. Vi kollade på hockey på kvällen jag kan nog hålla med om att det är nog lite därför jag inte har någon röst idag. Men ínte bara eftersom jag alltid får förkylningen att sätta sig på stämbanden, fråga mig inte hur... senare på kvällen umgicks jag med Malin & Malin. Ni är bra mina vänner:D

Söndag: Bara vara hemma och ta det lugnt, var ute och gick en riktig vinter promenad med Sanne. Helt otroligt fint väder och det är alltid kul att prata med dig vännen:)<3


Bäästa laget<3


Taggad

Dagen före julafton.

Sådär nu är det den 23 December, innebär att det är dagen före julafton. Det känns inte som det men någonstans inom mig får mig att känna att det är jul, jag har känslan någonstans. Käkade första julmaten igår med mammi, Marcus, Tess och syrran. Alltid lika gott med första julmaten, men jag vet att jag snart kommer att vara trött på det. 

Sitter nere hos pappa nu ska snart äta julbord, men det är absolut det godaste julbordet på hela året.. Inte för att det är så många men av de 3 som är så är det godast hemma hos pappa. hehe! Vilken onödiga fakta jag skriver nu. Ikväll lir det att kolla på "polarexpressen" med Mickis eftersom vi gör det varje år, mysigt!  Sen efter det är julkänslan säker på topp, eller jag hoppas i alla fall det. 

Igår var en underbart kul dag tillsammans med Marcus och Berga. Vi shoppade, eller vi jag menar Berga shoppade. Han handlade en jättesnygg shorta på JC och ett par riktigt schyssta jeans på Carlings. På Carlings träffade vi även Calle gånger 2. hehe det var trevligt att stöta på er.. Hoppas det gick bra för dig Calle att julhandla, och att du hittade det du skulle ha;).  Runt halv 4-4 åkte vi hem till mammi, har även fått ett paket av Marcus, är väldigt nyfiken på vad det är. Men får inte öppna det först imorgon.. Spännande. 

Skriver kanske en uppdatering senare.. Om inte så får alla ha en riktigt bra jul och ett gott nytt år<3

 

Är med mallanbrallan

Nu är jag med Malin, kul att träffa henne igen. Just nu sitter hon och snackar i luren så jag passade på att blogga lite. Alltid lika kul att göra det, faktiskt. Nu har jag fått ett sånt där härligt ryck så jag vill skriva hela tiden. Det är kul, någon mer som tycker det?

Imorgon ska jag åka in till stan, utan pengar.. hur ska detta gå? mitt kontokort kommer ligga på minus så det bara skriker om det.. Men jag ska försöka att hålla mig, att inte köpa något!

Nu är det mindre än 2 månader tills jag är 18 år, det ska bli grymt kul. Den här födelsedagen kom mer att bli grym, den kommer vara sjukt kul!! Kommer att spendera den med massa roliga människor, jag längtar. <33

Imorgon blir det en kul dag, ska åka med 10 bussen till stan. Sen ska jag, marcus, mickis och Tess gå på stan ett tag sen klockan 12 halv 1  typ kommer Berga den jäkeln ner på stan också:D han ska shoppa, och han har pengar innan jul? han måste vara ett under!? haha.. Men det ska bli grymt kul imorgon. Sen efter stan ska jag äta julmat tillsammans med familjen, det ska bli massa mys. Sen på tisdag ska jag och syrrorna äta julmiddag med pappa och agneta.. Sen på onsdag är det JULAFTON!!


En till sak... Jag provade ett par jeans idag, kunde inte ha dom! kändes så jäkla hemskt eftersom jag nyss eller nyss och nyss, kanske ett halv år sen kunde jag ha dom. hahhaha! Det var hemskt, och Therese stog och asgarvade brevid, det är pooolaren. haha en annan har blivit en flodkossa medans hon har blivit sjukt smal. ^^ <3

/ Isabella

grinchen?

Ibland känner jag mig som grinchen.. Som idag fick jag känslan av att julen är skit.. Massa tomtar överallt, mat i mängder, granen som sticks om man går för nära den, julklappar som ska inhandlas och massa krav.
I år har jag vart med Grinchen åt allt. hehe! kollade nyss på filmen Grinchen och det hemska var att jag var så fruktansvärt lik han, men vadå Grinchen är en cool kille. han står för att han hatar julen, men han ändrar sig faktiskt. Och det är precis vad jag också börjar göra, jag börjar känna någon slags feeling för julen, det är ju bara en gång om året och det kan ju vara rätt mysigt att klä granen med familjen, köpa julklappar (man får ju faktiskt tillbaka), och att äta julmat det är ju faktiskt väldigt gott. Jag ska äta det imorgon, mums.

Ska snart åka till Malin som har vart i Jönköping sen i torsdags, tråk unge.. Men nu har jag en massa att berätta för dig så det är på tiden att du pallrar dig hem till underbar, älskade Hallstahammar. hahah!

För alla op:are glömde jag kanske säga God jul och gott nytt år till, kommer att sakna er. Ni är en underbar klass<3!


Han är väl för söt?:D

Jullov.

Igår var jag först bara hemma och tog det lugnt, var rätt trött och seg. Men senare på kvällen drog jag till Frida i Tillberga, vi hyrde film och moffade godis. Det var mys, satt och pratade en hel del också. Det var verkligen behövligt.. Tack för att du är du, så himla bra. Är glad att jag lärt känna en vän som dig, klockren. Just nu är du ju på dansbanskampen så funderar om jag ska kolla på det på tv men gillar ju inte programmet men får se. Du kanske är med om du har tur, haha!

Ikväll kommer Therese hem också, trevligt. Hon kommer behöva plugga typ hela tiden när hon är här men de gör inget, hno är ju i alla fall här och firar jul med oss. Det är verkligen inte länge kvar till jul nu alltså, inte till nyår för den delen heller. Snart skriver man 2009 istället för 2008. Det känns lite konstigt, men det säger jag alla år, men det är fär att det är så varje år också.

Har bestämt mig för en sak tills nästa år.. Men det får ni inte veta först än på nyårsafton eller dagen efter eller något. det är i alla fall ett nyårslöfte ^^.


Fick veta att operationen av min axel blir av i Mars, sen blir jag borta ett tag. eller ett jävla bra tag, ½ år om jag har otur.. menmen kommer att sakna det här gänget sjukt mycket då. men jag kommer att vara eran maskot på matcherna <33


/ Isabella

Jullov.

Nu är det äntligen jullov, försov mig idag igen. Jag vet vad det innebär, att ett lov är nära och nu är det lov! underbart skönt eftersom jag inte vill gå i skolan nå mera, inte just nu. Men trivs  hur bra som helst i skolan så kommer att sakna det faktiskt:O! hehe.

Det var iaf en bra avslutning, vi fikade och så i klassrummet. våran lärare Johanna bjöd på fika och hennes barn var med, hur söt unge som helst. Sen gick vi ut och lyssnade när rektorn pratade, har ändat åsikt han är en sjukt bra rektor. Tar alla elever på allvar, det är mycket bra.. Fick även en liten present för att jag är elevambassadör, vart väldigt chokad eftersom jag inte alls hade räknat med det, så det var kul.
Sen kom jag att tänka på att det är halvtid i skolan nu, har gått halva tiden precis. känns rätt konstigt. Jag vill gå i skolan? det är liksom snart det är våran tur att prova ut studentmössor, boka studentkryssningar och börja planera champanjefrukosten! Herre jomalajta som farmor alltid sa, det är snart våran tur att ta studenten. det går ruskigt fort..

Annars är det väl helt okej med mig och mitt liv. hehe, hände lite saker igår.. annars underbart! Men vafan livet är som en bergodalban, det har jag misann märkt! Och vad ska man göra åt saken bara ta tag i saken och göra det bättre.

5 dagar till julafton, nu är det inte alls långt kvar och nedräkningen har börjat... handlat klart alla julklappar utom en.. och det är till Papput, jag vet inte vad han vill ha, för han vill ju inte ha nå så.. Men när syrran kommer hem ska vi dra till stan och klirra nå, det löser sig alltid! :D<3

Nu är det verkligen inte länge kvar till studenten, halvan är gjord.

Innebandyturneringen

Nu är årets innebandyturnering över.. Det var inte lika kul i år eftersom det var mycket mera bråk, kan inte förstå vad det är nödvändigt till? aja. Även om vi var totalt värdelösa men hade iaf kul, eller jag hade det i alla fall. Jag försov mig i morse men jag skyndade mig så jag hann till första matchen ändå, men mådde inte så bra eftersom jag varken hade ätit frukost.. Var helt yrslig i huvudet hela dagen och mådde inte alls bra. Menmen så kan det vara.

Som jag skrev igår trodde jag att matchen mot nvsp skulle flippa ur och det gjorde den också, tyvärr. Men det var en helt okej match ändå, även om vi förlorade! Men ni fick eran revancsh så ni måste vara nöjda ändå. Tog lite kort under dagen så några kommer nog upp på bloggen nu.
 
Annars har dagen vart kanon, eller känun som man med kan säga! hehe. Kanske bloggar lite imorgon, då är det julavslutning i skolan ska bli skönt med lov, underbart!


Jag på morgonen, kom unifun med att jag har en spetsig näsa..


Tobias, Johan, Tobias och Viktor. Glada grabbs, tror de vann matchen!


Calle och en galen Emma! :D


Dagen blev bättre än tänkt.

Trots väntan i skolan på teatern och att jag var rätt sur då, har dagen vart kanon bra. Riktigt kul dag faktiskt, men vart sjukt trött hela dagen men det gör inte så mycket. Kollade på en teater som estet treorna hade gjort, rätt kul faktist. Men måste vara ännu roligare att göra den. 

Efter det gick vi till skolan och käkade sen drog vi på lektion. Eller lektion och lektion. Hade ingen lärare på hela dagen så kunde likväl ha vart hemma idag alltså, kändes väldigt onödigt. Men har egentligen massor att göra men lämnar nog in det efter jullovet ist.   

Imorgon är det innebandy som gäller, ryggen säger egentligen nej men jag vill ju spela. Det är ju det här man längtat efter ett bra tag nu, ska ju möta Nv-arna det ska bli riktigt kul. haha! Eller jag vet inte, det kanske flippar ut? Känns som den matchen bara kommer att bli massa taklingar och dåligt spel. Någon som kanske håller med mig i den meningen? hehe. Nej det kommer bli grymt kul imorgon och jag säger att jag ska ta det lugnt och inte bli arg. Men jag vet att jag kommer sitta hemma imorgon och vara arg om något gick fel eller att någon gjorde nå. hehe, jag känner mig själv för bra.

Jobbade efter skolan, gick kanon bra idag. Som det även gjorde i måndags, det är kul när det går bra. Det får jag nog lov att säga, ska jobba ett extra pass på söndag igen. Skönt att få "lite" tider. Sen är det jullov för min del.

Tråkigt att du åkte hem idag ..

Underbara skola...

Fyfan va jobbigt, känns bra att börja bloggen med ett  "fyfan & va jobbigt" hehe. Känns uppmuntrande men vänta bara bloggen blir roligare om du fortsätter läsa. Fick skjuts till skolan idag, mycket bra.

Nu tänker jag skriva onödigt vetande eftersom jag inte vet vad jag ska göra här i två timmar, så varför inte börja berätta om gårdagen/morgonen. 

Igår satt jag och Malin på station i en timme bara för att bara vara där. hehe! Lite kul, men det va sjutton tiden går fort när man har kul eller hur Mallan? Efter det drog jag till Coopan och handla godis, jag är tjock ibland kallar jag mig själv flodkossa, det är rätt kul. Haha men vafan godis är gott och jag lever bara en gång plus att jag skulle träna efter!!
 Snackade med mina Telenor vänner också, Adrian är en väldigt trevlig prick. Han kom till mig efter han slutat, det känns som jag känt dig hur länge som helst? Men du är iaf en trevlig grabb. Nu undrar ni säkert hur man kan vara vän med en Telenorare, det frågae jag mig själv också! hehe, skoja.

Tränade igår också efter skadan i tummen, trodde inte alls att det skulle gå bra men det gick kanon! Helt otroligt hur bra det gick, kändes så kul att spela igår. Jag var taggad och jag hade viljan igår, det kändes skönt. Hoppas att resten av träningarna går minst lika bra eftersom jag snart kommer att vara tvungen att vara borta 6 månader... (pga operationen i axeln). hahha skulle slänga mig igår på golvet för att få upp en boll som Mickis sköt, haha jag såg ut som en stor flodhäst, klumpiduns ner i golvet. haha skulle ni sätt det skulle ni också skrattat, tro mig. För ljudet av fett mot golvet(splach) typ. hahaha. Jag är rätt trött nu, men det var kul.. 

Idag vaknade jag och mådde sjukt illa, trodde verkligen att jag skulle spy. Fysjutton.. Gick ner och käkade lite frukost blev lite bättre, sen åkte jag till skolan ooch nu är det bra. Vi skulle gå på teater klockan 10, men nu ska vi gå klockan 11 ist känns lite jobbigt eftersom jag tänkte vara lite duktig att åka till skolan och kolla även fast jag börjar klockan ett. Kunde inte någon bara vart så snäll och ringt och sagt att teatern började klockan ett? Aja inte mycket att göra åt saken bara sitta och vänta på att klockan ska bli 11, just nu är den tjugo över 9..
 
Efter skolan ska jag till jobbet och jobba lite, rätt segt. Men det är sista passet på 1 ½ vecka, sen får jag jullov från jobbet med. Känns väldigt bra faktiskt, har jobbat väldigt mycket nu och jag känner att jag börjar bli rätt trött nu. Skolan är det mycket i och på jobbet med för den delen, men det är fortfarande kul.. På jullovet ska jag inte göra nå speciellt, bara ta det lugnt.. Hur skönt låter det inte? Den 7 Januari sticker jag, mamma, mickis, moster, Peter, Dennis och Melker till fjällen och ska åka lite skidor och träna lite längdskidor till vasaloppet. Undra sa flundran hur detta kommer att gå. Mitt mål är att ta mig runt, jag hoppas att jag åker på mindre än 3 ½ timme. Eller det kanske är ett för högt mål? eftersom jag aldrig har åkt längdskidor? så mitt mål är: att ta mig runt.

Nu ska jag sluta ordbajsa och logga ut här ifrån, funderar på att lägga mig i en soffa och sova lite. Jag orkar inte plugga på etiken som jag egentligen borde göra!!! Men jag orkar inte, har inte lust och tänker inte heller göra det. Kanske gör det senare idag eller så gör jag det när jag kommer hem ikväll efter jobbet. Eftersom den ska vara inne innan fredag. Och imorgon är det innebandy turnering i skolan, taaagga!

/Isabella

Ännu en kanon bra fredag!

Hade en kanon dag igår med er tjejer (Linnea, Rebecca, Malin och Mickis)

Åkte hem till Linnea runt halv 9 tiden kollade på idol, Kevin var så sjukt bra igår och Alice med men ändå. Har typ kollat på det där programet 2-3 ggn men jag blev besatt i Kevin. hahha! Sen typ i reklampausen bestämde vi oss för att dra till backen och åka pulka, eller madrass. Det var sjukt kul! haha som jag skrattar med er skrattar jag inte med många, ni får verkligen att vara sig själv. Jag gillar er mina bruttor! Sen ville vi ju inte missa idol finalen så vi ringde till Rikard så han fick berätta vem som vann, han måste trott vi var helt dumma i huvudet eftersom vi gapskrek när det sa "Keeeevin". HAHA. Sen åkte vi några gånger till, Mickis gjorde illa sig i nacken, malin i ryggen, jag i tummen! men det var en grymt kul kväll. Vi får göra om den snart. <3333

Aja.

Hur värdelös dag som helst i skolan idag, kändes verkligen inte som att det va värt att gå dit. Menmen, fick inget gjort idag men det spelar ingen roll jag tar igen det i helgen.

Var i Köping idag med tummen, den var väl helt okej även om den inte var helt läkt. Har redan tappat 50 % av min rörlighet i tummen och jag hade bara den där skenan i 3 veckor. Helt sjukt hur va fort det går, så nu är det bara försöka träna upp rörligheten igen. 

Förutom det har dagen vart rätt värdelös, ja urch. Det har den verkligen! 

Förlåt för de jag sagt, jag ångrar det.

Jobb.

Har jobbat idag, gick väl helt okej förutom att jag var väldigt trött. Sliten vecka..
Försov mig imorse, PANIK kan man förkorta morgonen med.. Sprang typ upp ur sängen slängde på mig kläderna, upp med håret i en toffs på huvvet, cyklade och mötte Malin. När vi nästan var framme höll jag på att ramla med cykeln, rätt pinsamt. hehe.

För övrigt har dagen vart kanon, mycket skratt som vanligt. Jag trivs sjukt bra i våran klass och är glad att jag valde att gå just på Västerås Fria får jag lov att säga. Fick min lönespec idag också, LYCKA!! jag är typ helt pank men på måndag kan jag julhandla igen och då kommer jag få julkänsla, underbart.  
Snart kommer Therese hem igen, saknar dig storasyster. När du kommer hem ska vi umgås och göra en massa roliga och kuliga saker<33

Imorgon ska jag till sjukan i Köping och kolla om tummen har blivit nå bättre. Det hoppas jag verkligen att den har blivit eftersom jag vill börja lira volleyboll igen.. Saknar det så in i norden just nu<3.

Jag hatar att jag en gång tyckt om dig som person, du är falsk!


Du är välkommen hem nu älskade syster<3

Ännu en tisdag

Tisdag, igen..
Känns som det nyss var tisdag fast förra veckan, aja. Nu är det i alla fall tisdag och det innebär att det inte är så många dagar kvar tills det är jullov, 8 skoldagar. 8 skoldagar är inte ens mycket, 1 dag går bort när vi ska hem till våran lärare och julpyssla, 1 dag går bort till innebandy turneringen och 1 dag till själva avslutningen. Så man kan säga att det är 1 vecka kvar i skolan. Så himlans underbart skönt, jag har längtat efter det här lovet sen jag kom hem från Thailand. Och på tal om Thailand så saknar jag stället sjukt mycket.. Värmen, stranden, badandet, hotellet, folket, semester livet, jag känner att jag skulle behöva det nu. Skulle vilja åka utomland, nu nu nu nu!

Fick våra overaller i skolan idag, kors i taket får jag nog lov att lägga till. Det skulle ta 1 vecka har typ tagit 6 kanske. Hehe men dom var i alla fall fina och väldigt väldigt sköna. Hade en elev med mig på Carlforska idag också, hon hete Isabella. Mycket märkligt att gå med någon en hel dag som hette Isabella. Har jag aldrig vart med om..

Imorgon är det redovisning med samhällen, börjar bli lite smått nervös. Jag tror att det kommer att gå kanon bra men ändå rätt pirrig. Brukar inte vara det, vad är det som inte står rätt till?! Börjar inte först en klockan är 13.00 så innan det ska jag gå ut och gå med Malin, hur skönt som helst med morgonpromenader!! På kvällen blir det att jobba på Coop, jobbar onsdag-torsdag kväll..


OP07B !


Träningsdag

Började med att vi hade fys i Bombardier aren, eller va det heter. Det var skapligt jobbigt men hur kul som helst. Det är kul att få göra något praktiskt på räddningen och inte bara sitta och plugga hela tiden.
Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka och hade innebandy i Abb-hallen. Vi lirade mot NVSP07D, självklart vann vi OP:are, bara för att vi är så himlans bäst, underbart bra klass! Nästa torsdag är det innebandy turnering som gäller, och då hoppas jag på att det går kanon. Eftersom jag är en dålig förlorare föredrar jag helst att vinna!

Sen efter skolan drog jag och Malin hem till Frida för att kolla hur dom bodde i Tillberga, hur fint som helst för att vara en etta. Vi myste ner oss framför tv:en och kollade på Arn 2. Helt okej film men jag gillade ettan mycket mera.. Aja den var i alla fall värd att se. Senare drog vi till Ica Maxi och "stor"handlade med Pontus & Frida sen skjutsade dom oss till station.. 

Nu är jag hemma och ska snart sova, har sjukt ont i huvudet. Det var ett tag sen sist! Sen satt jag och kollade på volleyboll kort, nu tycker jag att min tumme kan läka så jag hinner att lirar lite innan de ska operera axeln. Jag saknar sporten & er mina lagkamrater<3!


Jag älskar dig syster<3

Lyssna på MATTELITO!

Det här inlägget skriver jag till dig Matte.


Vill verkligen att du ska lyckas inom musiken, för du är hur bra som helst och jag vet att du vill komma långt med musiken. Så ni som läser min blogg, ni kan göra mig en tjänst nu. Gå in på www.myspace.com/mattelito och lyssna på de låtar han skrivit. Han gör alla låtar själv, med egna idér och tankar. Jag tycker det är sjukt bra att få ihop låttexter med musik, för mig skulle det vara omlöjligt!

Jag tycker att ni ska lyssna på det, för han en dag kommer han att vara känd. Sen kan ni ju alltid säga till era vänner att lyssna också. Så tillsist vill jag bara säga att jag saknar dig vännen & att det var länge sen man såg dig! Lycka till med musiken:)<3

MatteLito

Studio

/Isabella

Öppet hus

Idag var det öppethus i skolan, det gick kanon. Men det var inte så många som verkat hittat till skolan? Det menar jag med att det inte var så mycket folk. Men de som var där var trevliga och verkade vara intresserade av att börja, så jag hoppas man ser något av ansiktena i höst.. 

Vi stog faktiskt inte bara och hjälpte till. Vi åt goda bullar också^^. haha dem var det inget fel på eller hur Alexandra och marcus? 

Nu orkar jag inte skriva något mera, det finns inte så mycket att skriva. Tråkig lördag för jag har inget att göra!! 

/ Isabella 

Mysig fredag.

Den här dagen har vart den roligaste på länge. Har gjort så mycket kul..

Det började med att vi skulle ha ett skådespeleri i skolan om barn som far illa i sitt hem. Eftersom det inte var så många som ville spela upp valde Jag, Frida, Malin och Pontus att göra det. Haha fysjutton vad vi skrattade när vi skulle träna på det där i grupprummet. Men det roligaste var att Pontus vart helt yberseriös och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt en endaste gång!!

Sen var det i alla fall dags att spela upp det för klassen, gick ju helt okej! Pontus skulle knuffa mig lite lätt men fick full träff så höll på att ramla på riktigt men hade som tur var en tavla bakom mig.
"jag tycker att vi ska skiljas"
"VADÅ SKILJAS"

haha.. Tamikatten va roligt man kan ha det.. Ni är bra mina vänner<3!

Senare på dagen åkte jag, Malin, Sanne och Anton in till stan och käkade på Gränden. Hel mysigt, satt där rätt länge och bara pratade och hade det trevligt. Kände att det var behövligt.. Senare åkte vi hem till Malin och gluttade på idol. Mycket bra att Kevin gick vidare, han är grymt bra och ja helt enkelt bäst! Detta var en mycket kort sammanfattning om dagen, men den har verkligen vart hur bra som helst. Är så himlans glad just nu.. OCh tack alla som gjorde min fredag till en mycket bra sådan. Puss <3

Underbara vänner, julstämning, träningssugen, livet leker! :D

Älskade träningsvärk.

Gymmet igår.

Det var tamitusan värt att gymma och träna kondition igår på samma gång, för idag har jag träningsvärk! Så skönt att veta att man har tränat och hållit igång lite, var alldeles för länge sen jag var på gymmet men det gick väldigt bra ändå. Det bli träning imorgon med innan jag åker till skolan och hjälper till med "öppet hus". Ska ragga in lite nya elever, får se hur det går.
Körde i alla fall, överkroppen och kondition. NU är jag verkligen taggad till att träna igen, nu vill jag se lite förändring på min kropp. Den är i riskzonen ;).
 
Ska snart åka till stan med Malin, Sanne och Anton. Det blir att gå ut och äta och bara ha det trevligt, ska bli super mysigt. Senare på kvällen vettikatten va jag ska göra. Lär lägga mig rätt skapligt om jag ska orka gå till skolan imorgon, på en lördag.

Vill bara passa på att säga GRATTIS till världens bästa Marcus som fyller 19 år idag. Hoppas du får en underbart rolig födelsedag, du är min bästabästa killkompis och du är värd en bra dag. Jag älskar dig mitt födelsedags"barn"  :D<3



Får en att tänka på sommaren<3

Min dator är förtillfället ett hatobjekt.

Idag satt jag och pluggade hemma. Hade skrivit sjukt mycket på min medicinskgrundkurs uppsats och var nästan helt klar. Skulle skicka iväg det till min storasyster för att hon skulle se om det var bra eller om jag skulle ändra på något. Och precis när jag ska skicka iväg det krachar hela jävla datan och arbetet försvinner. För jag har sparat den i en mapp som den inte sparas i. UNDERBART, vart så himlans arg så nu tänker jag inte göra om skiten. Det  har tagit mig hela praktiken att få ihop så att allt ska vara på rätt plats sen så försvinner det när det är klart..

Det har väl någon mening.. Det var väl inte så pass bra så jag skulle bli nöjd när det var ett betyg satt på det, så det är väl bara börja om igen...! Känner inte alls för det och har bra lust att bara strunta i uppgiften och lämna in ett papper. 

Förutom den där tabben har jag vart på gymmet idag. Underbart. Hoppas på träningsvärk imorgon när jag vaknar, det är nog bland det bästa man kan ha. Känslan av att varje muskel gör ont när man rör sig, men inte minst känslan av att man har gjort något som verkligen gör så att kroppen måste jobba!! Ska man träna så ska det kännas, Jajamensan!  

Imorgon äre fredag, igen. Veckodagarna går så grymt fort när man både går i skolan och jobbar. Ska vara med och hjälpa till på Öppethus på lördag och jobba på söndag. Sen var det skola igen.. Det är inte alls länge kvar till jullovet, ett lov som jag längtar sjukt mycket efter..

.

Finns så mycket roligare saker att tänka på.

December

Har inte haft tid att skriva, igen..

Helt sjukt hur fort det här året har gått. Året började väl inte så himlans bra, eftersom du gick bort farmor. Och idag är en sån dag som jag saknar dig grymt mycket. Det här blir första åren utan dig farmor, eller förra året låg du sjuk men vi kom i alla fall och hälsa på dig och gav dig en julkram. Den här julen kommer kännas konstig, ingen mormor och ingen farmor.. På ett år? Saknaden är i alla fall den värsta som finns. Att veta att jag inte kommer få se er igen, eller jo. En dag kommer jag att få träffa er igen och jag längtar tills vi får ses igen.<3

ska snart åka till skolan, var ute och sprang imorse. Hur skönt som helst men lite kallt.  Imorgon blir det gym och sen på lördag blire att springa igen!! Nu är jag taggad för träning, även om jag inte kan träna volleyboll är det hur skönt som helst att känna suget för träningen. Mycket bra!!

Igår vart det fika med Malin och Frida i Hallsta, hur mysigt som helst satt och pratade om massa strunt, skulle kunna prata i flera timmar med er utan att tröttna. Ni är underbart bra tjejer och ni gör att man vill gå till skolan på morgonen! Senare på kvällen åkte jag & Frida på hockey i Västerås. Vi var inte lika peppade som förra gången men det var för det var på en onsdag så vi bestämde oss för att gå när det är Fredag. lite mer liv och galenskap i klacken också. Men matchen var bra och jag tyckte VIK spelade sjukt bra i de två första eftersom de var dom enda vi såg för sen skulle jag med tåget till Hallstahammar.. 

  


Jag vill tillbaka ..