Skoldag

Sitter och pluggar nu, slutade tidigare från skolan idag bara för att vi hade prov. Jag hade prov i medicinsk grundkurs, gick väl inte lika bra som jag tänkt mig men endå helt okej. Just nu har jag just skrivit klart religionen, mycket bra tycker jag!! För urch va tråkigt det var. hehe. men allt kan inte vara roligt.

Funderar på om jag ska gå till gymmet sen eller om jag ska vila så att det går kanon bra imorgon på volleyboll träningen. Hmm får se hur det blir, borde plugga också.

På onsdag ska tjejerna i klassen gå till glada oxen, ska bli himlans kul tycker jag:)!


Jag saknar er bruttor :/<3

lidingöloppet!

Idag sprang jag, mickis, och moster Lidingöloppet. Gick bättre än jag trodde att det skulle gå. Jag orkade springa hela vägen men klarade dock inte mitt mål att springa under 1 timme, jag sprang på 1 timme och 3 minuter! seeegt. menmen.. Vi hade i alla fall väldigt tur med vädret. Men herregud va backit det var. Helt sjukt! det kändes som det bara var uppför plus att det var terräng! men jag tycker ändå det var hur kul som helst, härlig stämning och alla peppade varandra. men härligast var ändå när man kan in på upploppet när alla hejade men jag lyssnade på musik så hörde inte att mamma & dom hade hejat på mig . hehe!

nu är jag rätt seg i kroppen, ska snart sova. Har prov imorgon, orkar verkligen inte!!!

Hösten ..

Hejsanhoppsan!

Nu är hösten verkligen här, det är helt gult,rött,grönt och och alla möjliga färger på träden det är så vackert!! Men det är lite jobbigt att det är så mycket med skolan just nu jag tappar liksom orken innan jag ens orkar börja. hehe^^ 
Det där lät bara jobbigt. Snackade nyss med storasyster hon ska träna volleyboll imorgon, hehe vore grymt kul om vi kommer att spela mot varandra! och på fredag kommer du hem du ska bara veta hur grymt mycket jag har saknat dig älskade du<3!

 
/Isabella

<3


Satt och kollade på kort, hittade ett kort jag verkligen gillade.
Först ser man mig sen ser man Sosso där bakom som en
ängel, du är bäst gumman och jag saknar dig Sosso<3

Blogg uppdatering, inte så ofta längre..

Vet inte vad som hänt, jag skriver aldrig? Eller det är så att skolan och träningen tar upp all tid nu förtiden.

Igår var jag i Eskiltuna och umgicks med Marcus hela dagen, vi shoppade och käkade på Spicy hot. Igår var en tjockisdag för oss, men va spelar det för roll..  hehe. Det var i alla fall jätteroligt och det är alltid så sjukt kul att vara med dig, haha. Du får en alltid att skratta det är rätt sjukt! På måndag är det en månad sen vi hoppade fallskärm, fasen va tiden rinner iväg. 

Imorgon åker jag till Åland på träningsläger med världens bästa volleyboll lag, ni är helt klart de bästa lagkompisarna man kan ha!! Vi ska ha sjukt kul sen ska vi spö Finland i volleyboll också. Jag längtar tills det är fredag!! Sen är det bara 4 helger kvar sen åker jag, Mickis och mammut till Thailand <3! Det ska bli så sjukt skönt. Bara ta det lugnt, shoppa, äta ute, sola, bada och umgås. Jag älskar det.. 

Jag saknar dig storasyster, kan du inte komma hem snart? <3


Vad sägs om en lagfest snart?<3

/ Isabella

Hösten infaller

Hinner knappt blogga längre, men nu ska jag försöka bättre mig! Veckan i skolan gick så sjukt fort.. Har en massa inlämnings uppgifter som ska lämnas in, eller massa? 2 i alla fall, lite jobbigt..
Först gick jag på stan med Sosso, Linda och Elin vi käkade på Spicy Hot, jättegott men sjutton gubar va mätt jag blev! Nu vill jag vara 18 så jag får gå på krogen med brudsen. ^^

Efter det  drog jag på partay i skogen, Foppa, André, Berga och Viktor var redan där men eftersom jag hade tränat så åkte jag och marcus till Ramnäs lite senare. Den sista ute festen innan hösten, nu äre bara vänta ett år sen äre sommar igen.. Men iaf tillbaka till gårdagen, när jag och marcus var framme mötte "gänget" upp oss, dom vi skulle umgås med. Eftersom jag hade tränat han jag inte hem och käka så Foppa cyklade och köpte en baguett åt mig och Marcus, du är allt för snäll baby<3!

Det var i alla fall en jättetrevlig kväll och inte alls kallt eftersom vi gjorde upp en brasa. Hur mysigt som helst satt och sjung och så. Satt brevid Foppa, kollade in i brasan och tänkte på hur himlans bra jag mår just nu. Nu känns det som alla pusselbitar är på plats, du får mig att må så himlans bra Christopher och jag är verkligen så himla kär i dig<3 Du är underbar och jag vill vara hos dig hela tiden, jag brukar alltid vara depp när hösten är på väg men inte i år, tack vare dig. Jag ser fram emot att dela en höst med dig, jag tycker om dig<3!!

Och att ha lärt känna er André, Berga, Viktor och Marcus det betyder guld för mig. För med er kan jag vara mig själv har nog inte skratta så mycket som jag har gjort med er det senaste gångerna!! hehe. Ni är klockrena:D<3!

Så tack alla som var med igår vi Slaggen, der var grymt kul!

Nu ska jag snart iväg och vara barnvakt, det ska bli kul! Ni får en uppdatering snart. Ville bara passa på att säga att jag saknar dig mest Therese. Du verkar ha det bra i Linköping nu? med pluggandet och allt? Jag älskar dig storasyster du betyder så himla mycket för både mig och Mickis<3!


André och Foppa, inte från gårdagen!

/Isabella

Kanthal / bulten..

Idag gick jag till skolan efter sjukan, kände mig inte riktigt helt frisk men vafan kan inte missa mera nu..

ska berätta om tågresan hem idag, träffade Dan på tåget så slog mig ner och pratade lite med han, trevligt. Du är en rolig prick du! När vi kom fram typ till hallsta så åkte vi förbi Kanthal.

Jag : - Här kanske man ska jobba när man blir stor eller va säger du Dan?
Dan: - Ja, eller va äre för nått?
Jag: - jag tror det typ är skruvar och pappersarbete eller jag vet inte, tror det!?.

sen skrattar en nisse framför oss och kollar på mig som om jag vore helt knäpp och sa:
"du tänker på bulten, på Kanthal gör man element".

hahahha, jag hade inte en aning om att man gjorde element på Kanthal!? och jag har bott i Hallsta hela mitt liv och vet inte att man gör element där, skandal. Jag trodde man höll på med skruvar. Helt sjukt och sen var det pinsamt för den delen med. Men det roliga var ju att nissen framför hade lyssnat hela tiden på va man pratade om. Vilken stjärna, men det var kul och jag fick skratta och om man skrattar mår man bra, hehe..



Imorgon är det skolkort också, hemskt!

/Isabella

deppdag ..

Varför skulle jag börjar kolla på OC? vilken depp serie, trodde inte man kunde bli besatt så fort av nå bra fast även dåligt. Har iaf kollat på det och blivit besatt. Funderar och jämför sitt eget liv mot deras. Men av vilket syfte? för man vet att det inte kan bli sådär, det är liksom på film. Och jag har det bra ska inte klaga.. Tänk att gå på collage, spela beack varje dag, gå på house party och leva livet. Sola och surfa. Vad vore inte det om man jämför mot Hallstahammar? hm det kan ju alltid vara en dröm även om den inte kommer att bli sann. Men ändå ^^ Californien, jag vill åka dit..

Men iaf var  sjuk idag med, tyckte just att livet är illa just nu. Eftersom jag hatar att vara sjuk! ska försöka ta mig till skolan imorgon, har egentligen inget val eftersom jag inte kan missa mera i skolan nu. Kan ju inte komma efter redan efter första veckan? Fick höra att vi ska ta skolkort på fredag också, mindre kul(N).

Jag kollade på lägenhet i Västerås idag på internet, är rätt sugen på att flytta. Då slipper jag att pendla och man har nära till skolan och till vännerna/Foppa. Och till stan. Men får se hur det blir, mammi skulle ringa dit imorgon och höra lite med dom va dom har att erbjuda och så. Får se hur det blir helt enkelt..

Nu ska jag snart kolla på sjukhuset sen blir det idol, de är ju första programet för säsongen och det är ju alltid auditon som är roligast, eller hur det stavas. hehe! det är kul när folk gör bort sig tycker jag, speciellt om man tror att man är bättre än vad man är.. Nu vill jag skratta lite.
 



<3


Jag är kär, du&jag<3

/Isabella

Sjuk

Fasen, nu har jag blivit sjuk igen.. Jag orkar inte vara sjuk speciellt inte när man har planerat in så mycket saker man ska göra. Som idag var det stockholms resa med jobbet, blev ju inge för min del:(! Så himla tråkigt eftersom jag längtat efter det här... Och imorgon skulle jag umgås med tjejerna blir inte heller av eftersom jag är sjuk.. Varför ska jag bli sjuk just nu?! Det är bara så himla drygt..

Jag saknar dig storasyster, just nu skulle jag vilja att du bodde hemma så man kunde umgås med dig hela tiden för jag saknar dig, jättemycket. Men hoppas det går bra för dig i skolan <33

Vad ska man göra åt nackspärr, förkylning & feber? nån som har nå bra tips skriv gärna för guds skull. Orkar inte med att vara sjuk det är det värsta som finns verkligen!!


Jag älskar dig världens bästa tvilling. Tack för du ställer upp nu när jag är sjuk
och alla andra dagar med, vad vore jag utan dig och Therese? <33


/ Isabella

skolan igen..

Sitter i skolan just nu, börjar inte först en klockan tjugo över ett. Så himla jobbigt, jag hatar håltimmar speciellt om det inte finns något att göra. Satt och pluggade i ett grupprum tillsammans med Tess & Frida nyss men jag har redan gjort klart det man ska göra så jag tänkte att jag kunde sätta mig här ett tag, för man hinner aldrig skriva längre..

Nackdelen med att skolan har börjar igen är att jag inte har tid med allt jag hade tid med på lovet. exempel som att sitta vi datan, läsa Harry och jobba lika mycket.

Idag ska jag jobba efterskolan så idag blir det en sen dag, liute jobbigt. Eftersom vi har ändrat träningsdagar är det heller ingen träning idag och jag känner mig rastlös.

Varför ska man egentligen känna sig rastlös? När det finns så mycket saker man skulle behöver göra här i världen. Det finns ju så mycket jag vill göra, hur kan jag då vara rastlös? känner att detta är ett onödit vetande men va ska man göra om man har tråkigt..

Nu ska jag återgå till att umgås med mina vänner och sluta vara en tråkig människa som spenderar alldeles för mycket tid framför datan.. hehe!

/ Isabella