-30

Det är ruskigt kallt nu. Var ute och gick igår natt vid 01.30 typ, jag måste säga att jag aldrig någonsin har känt en sådan kyla. Det var på riktigt minus 28 grader. Helt otroligt!!! Men det är bra, får njuta utav vintern ett tag till. Kommer säkert komma hem till ett skit väder, men det som är positivt är att jag får gymma igen. Jag saknar gymet, jag saknar mitt vardagsliv litegrana.

Imorgon blir det nytt år, eller i över imorgon. 2010. Det känns konstigt, men det kommer bli ett bra år. Det sa jag förra året med, då dog farmor i januari. Så jag borde inte säga det i år igen, men 2010 är mitt år. Oj va de kommer att hända saker. Det jag är otroligt glad över är att jag får börja mitt år med världens bästa vän. Idag har vi vart vänner i dryga 4 månadet. Och Sandra är den som vet bäst och mest om mig. Sjukt hur en människa kan släppas in så snabbt i ens liv. Speciellt mitt. Men jag är tacksam!

Kläppen!

Datorn är med även här. Inte min egna men ändå, har klarat mig bra fram tills idag. Var tvungen att uppdatera lite. Vädret här uppe är. kanon bra, det är kallt som sjutton (-19.7), snö och sol. Kan inte annat än säga att jag älskar miljön. Igår åkte vi skidor, skidorna måste vart vallade med sirap för det gled inte på bra. Annars var det roligt, måste säga att jag hatar att ramla. Och jag blir tokig när det inte går för mig.

Kanske har flippat lite, men vad kan man begära.

Snart är det nyår som gäller, oh herregud säger jag. Hur kommer det nya året börja? Det visar sig. Lite spännd är man väl kanske..

Tack Sandra för att du är med på den här resan, du är absolut bäst gumman min<3.


Julafton!

God Jul allihoppa, hoppas ni alla får en riktig trevlig och mysig julafton! När man var liten väntade man på den här dagen varje dag, man räknade nästan ner dagarna till julafton. Det är nog så fortfarande i vissa familjer, barnen väntar på tomten. Egentligen är julen än enda stor väntan. Men det blir annorlunda med åren. Idag ska jag bara ta det lugnt och ta vare på det underbara människorna jag har runt omkring mig. En tanke till alla mina underbara vänner och såklart till mina älskade änglar som tyvärr inte finns här på jorden, utan ovanför oss i himlen. <3

Ska snart och hälsa på farmor och farfar på graven, ska tända ljus och bara ge er en tanke. Jag saknar er!

Galet mycket med folk!

Jobbade hela dagen idag, och oj va folk det var! det är helt otroligt, verkligen helt otroligt. Men det var kul, dagen går fortare. jobbade från 11-20 rätt jobbigt pass om jag får säga det själv, men de funka.
Imorgon är det julafton, det känns verkligen inte som det:O Kanske för att man har jobbat så mycket. Har aldrig fått chansen till att känna ledighet. Men imorgon ska jag försöka slappna av och bara njuta utav en ledig dag.

Kollade nyss på Polar Expressen med mickis och therese. Himla mysig film, de är tradition att kolla på den filmen varje år den 23 december. Fick lite julkänsla faktiskt. Tänkte slänga upp lite vinterkort.



Vackra vackra vinter.


Glömde...

Glömde såklart säga grattis till dig Mickis som tog körkort idag.
Och Emelie, jag kommer ju sakna dig nu när du åker, de börjar jag försjutton inse nu. Det kommer bli tomt på gymet, tomt på jobbet.. :/ tråkigt.

Gameover.

Som man brukar säga, "lek med livet innan livet leker med dig".

Hm inge bra dag idag, vet inte va det är. Jag mår i alla fall inge vidare. Något som ligger inom mig som gör mig frukansvärt arg, deppig och otroligt nere. Har känt så här förut men då tog jag mig upp, nu känns allt hopplöst. Mickis har väl rätt, jag kan väl inte hantera känslor. Jag är kanske bortskämd med mig själv, eller va i alla fall.  Hade för mycket bra under mina tidiga tonårs år. Ibland saknar jag det, otroligt mycket. Ibland funderar jag hela nätterna va felet ligger? Men jag har inte fått något svar och jag antar att jag är felet. Visst, bakom allt skratt och ett fejk smile finns riktiga jag, inte många som stött på den kanske. Vad vet jag, den börjar spegla sig igenom allt fler börjar säga "är du ledsen", "är du trött"? Och ja, jag är otroligt trött och nere. Känner mig ledsen. Det är något jag vill säga, något jag vill förklara men jag vet inte vad det är. Det är som en skugga som följer efter mig, jag önskar jag kunde berätta men jag kan inte. '

Är stressad till något jag inte ens ska göra. Har ingenting att vara stressad till. Jag vill bara resa mig upp slå sönder en boxningssäck, skrika vid en bergshäll där jag hör mig själv till svar i ett eko, vill springa i skogen tills benen slutar springa utav trötthet, vill förändra mig så ingen känner igen mig. Men jag har fastnat i ett träsk och där står jag still.

Måndag!

Vart en tidig uppgång även idag, steg upp strax innan 06.00. Hade nämligen körlektion klockan 07.00, körde i Västerås idag gick faktiskt bra. Bättre än jag hade tänkt om jag säger så. Jag har tänkt att fixa det där körkortet det är bara teorin som fattar, måste verkligen börja plugga. Men de är lättare sagt än gjort, tycker de är svårt som sjutton.

Efter körlektionen som slutade runt 09.00 så stack jag till gymet och tränade, mycket skönt. Men jag känner utav axeln i vissa lägen. Jag skulle helst vilja vara helt bra. Slippa ha ont men framför allt slippa tänka "oj de här får jag inte göra, det får jag göra" plus att jag saknar volleybollen alldeles för mycket nu. Tror inte jag kommer att komma tillbaka fullt till spelandet igen efter denna operation, tyvärr.

Imorgon blir det jobb, men först jullunch med arbetskamraterna, trevligt. Börjar sakta men säkert få lite julkänsla. Tack och lov är det i alla fall snö, det känns lovande. Kanske blir det en vit jul i år? Skulle vara underbart!

Vinterkyla!

Nyss hemkommen från en promenad i vinter vädret, underbart är det. Älskar känslan som blir när man går i snön och det riktigt knarrar i marken, kommer vit rök från munnen av den kalla luften och de där hemska rosa kinderna man får när man kommer in. Men jag säger bara vinter. Det är så här det ska vara när det är vinter och inge blask. Jag håller tummarna på att det här ska ligga kvar ett tag, det gör mig pigg och de känns på något sätt som jag får lite ny energi. Men ytterst lite.

Träffade Sandra en liten snabbis så här på kvällen, hos slutade jobba 18 så vi passade på att ses en stund. Stackaren tog bussen som gick 20.00 och jag tror att de står fast där, för har vart en stor trafikolycka på E18. Hemskt. Vinterna är inte bara bra, drar med sig en himla massa olyckor..

Ska ta en varm duscha nu, sen ska jag nog hoppa ner i bingen och kolla någon film. Har nämligen körlektion 07.00 imorgon, yeah. Sen blir det gym, underbart <3 På tal om det kommer det kännas lite tomt att inte ha någon Emelie med sig på gymet då och då, eftersom hon flyttar till Norge.

Lite kort!











Dum och dummare<3

Strax jobb då.

Ska snart sticka iväg till jobbet, blir ett halvpass idag. Amanda var vänlig och ställde upp och jobbade halva mitt jobbar pass eftersom jag hade så fasansfullt ont i huvudet igår. Jag hoppas du hade en trevlig dag igår Felsor och att din resa till Thailand blir toppen. Kommer att sakna dig ännu mera nu.

Fin middag.

Dagen började med lite övningskörning, gick kanon bra! Riktigt nöjd om jag får säga det själv, blir ingen mer körning först på måndag morgon klockan 07.00 vet inte hur det ska gå till men ska väl gå bra. Efter det åkte jag och firade Felicia, vart en fin middag på "å". Var helt okej, har fortfarande ont i huvudet men ska snart hoppa i bingen i hopp om att det blir bättre. Imorgon var Amanda snäll och ställde upp att jobba halva mitt pass, så hon jobbar 10-15. sen jobbar jag 15-19 riktigt skönt.

Måste säga att dagen avslutades galet kul hemma hos sandra tillsammans med Matte och sandro! hahah. Tack, ni är otroligt bra. ska sova nu!

/ Isabella

Nu till dagen!

Haft en fantastisk dag idag faktiskt. Eller om man bortser morgonen. Det var så mycket snö så att jag missade bussen, så jag fick lov att ta tåget till esteten. Kom lite sent men det gjorde inte så mycket.

Senare på dagen träffade jag Sandra på stan. Vi skulle julhanlda lite granna. Nu är jag klar med julklapparna det känns väldigt skönt. Sen hittade jag faktiskt lite saker åt mig själv också, en klänning och en kavaj. Riktigt snyggt om jag får säga det själv, annars hade jag inte köpt det heller. Sen när vi kom hem till Sandra bestämde vi oss för att ta vara på snön. Så vi satt på oss mjukiskläder och bra skor. Sedan gick vi ut och kastade oss i snön. Vi gjorde snöänglar tillsammans och hade det allmänt kul. Vi gick i skogen och jag måste säga att snö lyser verkligen upp! det blir galet ljust utav det, underbart. Tack för en otroligt trevlig dag idag bästa.

Jag säger bara imorgon, då jäklar!

HAHAHAH



hahahahhaha! Jag kan inte sluta skratta hur kan man bli så frukansvärt besatt utav ett spel!?
Killen är ju sjuk det är ju försjutton synd om honom.



Tillåt mig skratta.

Sjukligt ideal

Jag blir rädd.
Spelar ingen roll vars man går överallt finns tecken på de sjukliga idealet vi har byggt upp i sverige. Det känns som de sakta börjar äta upp oss innifrån, snart finns det ingen personlighet kvar. Bara en uppmålad bild hur vi borde vara eller hur vi borde se ut. Eller hur vi skulle gjort och inte gjort. Varför ska det vara så?

Varför inte vara glad över hur man är? hur man ser ut? sin egen personlighet? Jag förstår inte. Jag önskar jag kunde säga det här till så många flera, att jag fick vissa att förstå det. Vikt och utseende är inte allt. Det finns väl saker som är så mycket viktigare. Vi lever bara en gång, varför kasta bort tiden på att gå och gnälla över hur vi ser ut. Lev sunt, träna och må bra. Va man kan man begära? De enda man gör när man svälter sig själv, misshandlar sin kropp inombords både själsligt och fysiskt är att skada sig själv.

" Öppna dina ögonen och inse att du är bättre än du tror, smartare än du vet och klokare än du förstår.  Jag kommer finns för dig oavsett. Tills du förstår."

Snö!

Grattis Syster, som klarade teoriprovet idag.<3

Jag längtar tills imorgon, först skola. Sedan ska jag julhandla och gå på stan med världens bästa Sandra. Ska verkligen bli jätteroligt. Handla lite julklappar och bara umgås, alltid så himla roligt att vara med dig vännen min.

Sen snöar de en himla massa ute, underbart.


<3

Reporter!

Idag har jaf tagit en fika på stan med Johanna, tack vännen. Det var behövligt. Att bara sitta och prata ut och ha det allmänt trevligt med en vän är aldrig fel. Så jag tycker vi ska göra om det snarast. Du är mycket bra min vän och jag hoppas alla mörka moln över dig snart blir till solstrålar. Kunde tyvärr inte träffas så länge eftersom jag var tvungen att fara till jobbet.

Sedan jobbade jag, det gick kanon. Hade inbillat mig att jag skulle sluta klockan 21.12 men det visade sig vara fel, så jag slutade klockan 19.45 mycket skönt! På tal om Coop så hände något riktigt roligt faktiskt. haha! Jag stod och låste upp cykeln så kommer de fram två killar till mig och vill fråga en sak som de hade undrat över ett tag. 

Killarna: Får vi fråga en sak? Jag har funderat på de ett tag..
Jag: Visst, va var det? 
Killarna: Jobbar du som TV-rapporter på TV4 eller SVT? 
Jag: Nej det gör jag inte? Jag jobbar faktiskt här inne på Coop.
Killarna: Vi trodde verkligen att det var du som jobbade på någon utav kanalerna och sände nyheterna på kvällen. Du ser liksom ut som en sån på stilen också.
Jag: (kunde inte låta bli att småskratta lite) Nja, det är inte jag i alla fall, det måste helt enkelt vara någon annan.
Killarna: Men okej då vet vi iaf, trevlig kväll! 
Jag: Tack detsamma, Hejdå! 

Vem kan det vara? Ingen aning faktiskt. Om ni kan veta någon så kommentera gärna. ^^, 

 

<3

Jag saknar dig.

Lars Winnerbäck!

Lars är gudomlig, kan inte sluta lyssna på hans låtar. Hans texter är underbara. Tack för att du finns Lasse.
Ska snart städa rummet och sedan fara till jobbet, jobbar kväll även idag.

Rubrik

Om ni vill se bilderna från idag kan ni kolla in på http://www.ncfb.devote.se/ .
Riktigt nöjd över bilderna. Tack för en rolig dag flickor, ni är bra<3

Sitter hemma hos Sosso nu, min mobil är död. Det vill säga min vänstra hjärthalva.

SNÖ!

När jag gick hem från tåget ser jag att de snöar. Underbart, det kanske äntligen bli vinter. Idag var det kallt också. Sov hos Sandra i natt, eftersom vi skulle bli fotade idag. Men självklart försov vi oss, mamma var jättesnäll och hämtade oss så vi inte blev allt för mycket försenade. Natalie är verkligen hur duktig som helst på att fota, bilder kommer förhoppningsvis inom kort, då ska ni få se några.

Ska snart kila till jobbet också, jobbar kväll. Sen blir det nog att umgås lite med sosso.

/ Isabella

Idol final

Gick kanon att jobba idag, var rätt mycket att göra och de innebär att dagen går fort. Eller kvällen kanske jag ska säga. Efter jobbet hjälpte securitas och jag till att skrapa rutorna på Cahtrines bil, lyx ska det vara. Sen gick jag och Sandra till Elin, kollade på idol. Erik vann, det var väl rätt väntat. Inte vart direkt insatt över vilken jag vill ska vinna.

Ska nog snart sova, imorgon ska jag och Sandra bli fotade utav Natalie. Kommer bli kul men jäkligt kallt. Urch! Men skriver imorgon ist, nu ska jag bänka mig framför tvn. På tal om ingenting så är jag och Sandroo sugna på Chips och dipp, onödigt skrivande men de skulle vara förbaskat gott.

/ Isabella

Här har ni det!

Gymmet nyss!

Var nyss på gymet med Emelie, gick kanon bra. Körde lite axlar och armar. Kändes riktigt bra idag, ingen smärta från axeln och ökade lite med vikter på vissa övningar också. Sen skulle jag träna min balans på en pilatesboll,
kan inte säga att det gick så bra. Kan man ha så frukansvärt dålig balans!? Skrämmande.  Om ni vill se resultatet gå in på http://emeliepetterssson.blogg.se/.

Ska se till att få något i magen snart, sedan ska jag åka och jobba kväll.

"Ibland måste man våga inse saker man egentligen inte vill se"... Du måste för ditt eget bästa vännen.<3

Mammas pojkar!

Kollade nyss på mammas pojkar. Roligt program men helt misslyckat om man läser hur det gick sen när de kom hem till Sverige. Rätt patetiskt program egentligen, men man kan inte heller sluta kolla. Var dock sista programet idag.

Imorgon blir det gym, sedan jobba. Ska nog löpa på bandet 45 minuter innan sedan gymma. Emelie är snäll och gör mig sällskap, trevligt.

Förresten, var sista dagen på praktiken idag. Det var inte alls kul att säga hejdå, jag trivdes verkligen där och det verkar vara nöjda med mitt resultat. Kanske till och med blir sommarjobb, de frågade iaf. Måste ta mig en funderar över vad jag vill. Men vore självklart bra att börja få lite erfarenhet med tanke på att jag ska läsa vidare till sjuksköterska sen. åh jag längtar tills jag är klar! Jag älskar verkligen de här yrket även om pengarna inte är lika bra.. Men vad gör de om man trivs med de man håller på med?

/ Isabella

Jag är tillbaka!

Oj här har det minsann vart bloggtorka ser jag. Har verkligen inte haft tid. Varken till att sitta vid datorn eller göra något annat på fritiden känns det som. Har praktiserat, jobbat, tränat. Så har det gått runt, även om det vart lite för mycket för mig ibland har jag tivts. Imorgon är tyvärr sista dagen på praktiken, tråkigt. Kommer nog sakna att gå dit även om morgonuppgångarna är rena tortyren. Jag har börjat vänt mig nu... Sen ogillar jag att säga hejdå till människor. Något jag tycker är jobbig, spelar nog ingen större roll att jag inte känner de så himla bra. Men de har lärt känna mig osv. I vilket fall, kommer vara tråkigt..

Pratade nyss med Sandra, var inte på speciellt bra humör men efter att ha pratat med världens bästa känner jag mig redan bättre. Kan inget annat än att säga att jag verkligen alltid skrattar med dig. (Puuuuh, choklad i hela käften). Vi satt och pratade om hur det skulle se ut om vi blev strandsatta på en ö.. Om vi bara hade en raket som vi skulle smälla upp på nyårsafton, våra tankar skulle nog vara att spara den så länge som möjligt för att så många som möjligt skulle se den. Men de komiska är att på nyår smäller alla klockan 00.00 så ingen skulle se oss ändå, eftersom vi skulle bli en i mängden. Vi skulle bli strandsatta. & vi skulle dö av magont utav allt skratt. Du är otroligt bra vännen, och det går inte att beskriva med ord hur otroligt tacksam jag är över att jag har med dig som vän. Nu, sen, föralltid! <3

/ Isabella


Skulle de bli så här Sandra ;D?

Utgång idag!

Idag blir det utgång, länge sen jag festade nu. Men kände att det var dags nu. Blir troligen Silk, annars vet jag inte. De visar sig. Blev att ha nya kavajen idag.

Volleyboll match idag, vi vann. Underbart att se flickor. Ni spöade skiten ut Katrineholm, ni är bäst och jag vill se er krossa flera lag! Ni gör mig glad <3

Tack för en trevlig dag!

Började med lite träning på morgonen, skönt! Sedan drog jag till stan för att träffa sosso och Elin, blev en riktigt rolig dag och jag inhandlade alldeles för mycket saker men det var saker jag behövde så det kvittar. Vart en riktigt rolig dag och jag är enormt tacksam över att jag har en bruttor.<3

Bussresan hem var den värsta jag var med om, en tjej som började kalla folk massa fula ord. Hon gapa och skrek och sa att hon skulle göra massa dumma saker. Så polisen fick komma och hämta tjejen på bussen. Kanske inte låter så allvarligt när jag skriver det här men orkar inte skriva hela historien, det var helt galet i alla fall. Otäckt att de ska behöva hända...

Nu ska jag fortsätta att kolla på Idol, blir tufft ikväll. Vill egentligen inte att någon ska åka ut. Hm blir tufft! imorgon blir det volleyboll match, får hoppas att ni drar hem en seger flickor. <3 jag ska hålla alla tummar och tår jag har. Kämpa!

/ Isabella

Lars Winnerbäck!

Har inte hunnit skriva sen sist. Lars Winnerbäck var gudomlig. Ren kärlek att stå där och höra ljudet utav hundra tals människor som ropar "lasse".. Hans låtar är underbart bra och han gjorde en riktigt bra konsert i onsdags. Jag är hel nöjd och otroligt glad att han sjön "kom ihåg mig då" och "solen i ögonen" det är mina två favoritlåtar. Det var i alla fall riktigt bra och jag längtar tills att gå på nästa konsert, jag hoppas på en sommarkonsert.

1 vecka kvar!

Snart praktiserat i tre veckor. Gud va fort tiden går, det är nästan läskigt. Har bara en vecka kvar sen är det dags för skola igen, måste säga att jag saknar skolan lite faktiskt. Ska bli himlans skönt att komma tillbaka. Fast samtidigt trivs jag väldigt bra och jag känner att sjukhuset är ett ställe jag skulle kunna arbeta på men det skulle vara krävande, otroligt krävande.

Ikväll blir det Lars Winnerbäck, som jag längtat! Ska bli frukansvärt roligt, han är bästbästbäst.