Redo för omformatering!

Äntligen har jag flyttat över alla kort från min stationära data till min bärbara.. Efter många dagar, tömde papperskorgen på den stationära. Eftersom jag la alla kort på min bärbara kunde jag ta bort dem som låg på den andra datan, det visade sig att det fanns 4597 kort på den datan, nu är det dags för den att omformateras och förhoppningsvis blir den mycket bättre nu! Sen ska jag köpa en hårddisk på sidan om så inte datan behöver ha så mycket kort att tänka på. sjukt mycket kort..

Sjukgymnasten

Idag åkte jag och syster till stan, vi skulle shoppa lite sen skulle jag till sjukgymnasten så hon följde med. snällt!
Var inte lika kul hos sjukgymnasten idag, han var inte riktigt nöjd eftersom jag är otroligt stel och svag i axeln trotts hård träning och det sänker mitt humör för att träna. Känner mig inte taggad, eftersom de inte ger något resultat. Känns oerhört tråkigt. Trodde jag skulle ha tur någon gång, men tydligen inte. Jag kan nog glömma allt som har med lagsport att göra. Jag får inte spela volleyboll, jag får inte simma, jag får inte spela basket, jag får inte spela fotboll som jag hade tänkt börja spela igen eftersom axeln inte tål taklingar och målvakt kan jag bara drömma vidare om.. Det är nog dags för mig att inse att jag ska lägga det på hyllan. Det mickis och mamma redan insett men jag har trott att det kanske finns en chans men tydligen inte. Känns värdelöst. Vad ska jag göra för att underhålla mig? gyma? springa på cross trainen? oj va kul...

Hittade i alla fall ett par jeans och en annorluna men grymt skön bh idag.



Strosade runt i byn Trosa

Dålig uppdatering här ifrån..

Igår var jag, mamma, Mickis, Dennis, Melker och moster i trosa och kollade runt. Fult namn på en sån fin by. Var jättemysigt, små hus längst en gamal gata, vatten, och fina blommor. Det kändes lite som västkusten. Vi gick och kollade runt i affärer och hade det allmänt trevligt. Det var en mysig familjedag, tänkte lägga upp lite bilder för det finns inte så mycket mer att skriva om dagen förutom att det var väldigt trevligt.




<3

Isabella / flodkossa? välj själv.

Godkväll på er!

Ligger med datan i knät med calle brevid mig. Lite trångt med tanke på att det bara är en 90 säng men det får gå. hehe! var på gymmet idag, körde hårt idag. Kände att det var dags att lägga på lite vikter och förhoppningsvis har jag träningsvärk imorgon för det är underbart skönt. rensade ut min garderob idag, det får en att bli deprimerad.. se sig själv i en tröja som snarare liknar ett korvskinn från Åsby. Härligt. Kastade inte så mycket kläder borde kastat mer, men känns lite vemodigt. Bara kasta bort någon som man tidigare köpt, men så blir det när man rasar upp i storlekar, muums!!


Ska sova nu, och förhoppningsvis vakna på en gladare sida, en positiv sida om mig själv i alla fall. just nu är jag otaggad för allt. de känns inte bra, sur blir jag också.



Då. 2006


nu. 2009

Kanon dag!

Dagen börjde med att jag sov otroligt länge, det var skönt. Vaknade av att calle väckte mig för han ville inte att jag skulle sova längre, så det var bara att kliva upp. Jobbigt eftersom jag vet att det blir en tidig morgon imorgon något jag ogillar starkt. Mötte upp mickis vid Ica vi hyrde film där och det blev "I taket lyser stjärnorna" otroligt bra film, jag har inte gråtit så mycket på länge. Den var så sorlig, hemskt att vissa får hanskas med den där verkligheten. det är verkligen fruktansvärt.

Senare åkte jag och mamma till sundbyholm för att kolla på årets Diggeloo, det var jättebra. I första delen var det tema Ted Gärdestad och det kunde inte bli mer bra, jag älskar Teds låtar. Vissa låtar får mig att gå på moln, underbara texter i vilket fall. De hyllade även Michael jackson, det var rörande när de pratade om honom och sjöng en utav hans låtar.
Efter 3 ½ timme var det slut och avslutet kunde inte bli mer härligt, jag förstår inte hur man kan bli så glad utav lite musik. Vädret var inte bra eftersom det regnade men jag tänkte inte på det och det underlättade. Tack för en trevlig kväll mamma, du är världens bästa mor.

Nu blir det att sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon, pust.

/ Isabella

Stockholm, grönalund!

Var på grönalund igår med Frida och Pontus. Det började med att jag satt mig på bussen påväg till västerås runt 08.00, väldigt tidigt tyckte jag. Men det gick bra när jag väl var uppe ur sängen, han till och med att platta håret. Då är det bra.

De hämtade upp mig på tågstation sen bar det av mot stockholm, som senare skulle visa sig vara en fantastiskt rolig dag. Grönalund öppnade 11 och vi var på plats, det var inte så mycket folk då och vi tänkte att det skulle vara skönt om det skulle vara så här lite för de skulle innebära att det inte skulle vara någton kö till attraktionera. Jag, Frida och Pontus värmde upp med den gamla hedliga berg och dalbanan. måste säga att det kiklades lite i min mage, och jag tycker alltid första karusellen är värst. Men den var lika rolig som den alltid vart, efter det blev det lite små åk hit och dit. Vi bestämde oss för att åka flygande mattan! (mardröm).. Jag som hade tagit åksjuketablett innan trodde det räckte. Jag var god hjärtat och sa att det är klart vi ska åka den, den hann knappt börja snurra innan jag kände att min mage vändes ut och in. Herregud säger jag bara, sista snurren trodde jag att jag skulle spy. Det var ingen rolig känsla, fick lov att sätta mig på en bänk och ta det lugnt sen, de roliga var att Pontus och Frida som aldrig brukar känna spykänslan gjorde de också. Är vi för gamla ;)?

Förresten! måste ju berätta om när jag och Frida åkte den nya karusellen (insane) . Den var så sjukt rolig, var dock väldigt rädd innan den skulle åka iväg. Den var rolig för man visste aldrig hur man skulle åka. eftersom den snurrade åt alla håll och kanter. Men den måste man helt klart åka om man ska på grönan, den var lätt den roligaste karusellen under dagen.

Tack för en jättetrevlig dag. Det var jättekul<3










bloggen

Hejsansvejsan...

sitter hemma hos calle, var hos kurt och anita och fikade en stund på kvällen. Familjen östlund var där, mycket trevligt. Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon. runt halv 7 eftersom jag ska ta åtta bussen till västerås. Ska nämligen till stockholm imorgon med Frida och pontus. Kommer bli mycket kul, för vi ska åka karuseller och ha det allmänt trevligt. har saknar er för jag har kul tillsammans med er. alltid lika galet!

/ Isabella

Uppdatering.

Nu var det dags igen. Det var inte meningen att jag skulle jobba längre än till kvart över sju idag men så blev det inte, de hade blivit någon miss i schemat så det var bara en som skulle stänga så jag sa att jag kunde göra det eftersom det troligen var tänkt så från början. Det var kul att stänga eftersom jag stängde men en utav favoriterna. Innan jobbet var jag på gymmet och tränade, de gick kanon och jag var väldigt trött efter måste jag säga, Underbar känsla.

Sitter här och tänker på hur många man inte har träffat på sommarlovet bara för man jobbar. saknar väldigt många! skulle vilja träffa alla nu med en gång och bara ha kul tillsammans. Festa, snacka, bada och grilla. Åh det vore väldigt kul. Jag saknar er mina vänner. Skönt att skolan snart drar igång, men någon som skrämer mig är. Om de är så här nu, att man inte träffar så mycket människor under sommarlovet. Hur kommer det då bli efter studenten? jag är rädd..

/ isabella. <3

kunna dansa!

Sitter här och kollar när Felicia dansar på Youtube. Jag är verkligen avundsjuk hur bra man kan vara på att dansa!
Kolla bara in det här klippet när de dansar i em.. helt sjukt bara det.. okej bara för det går det inte att länka till just den men sök på det här på youtube sen kollar ni! helt otroligt : Hardcore - European Champions 2007

gudomligt.

Mindre än en månad!

Kom på att det är mindre än en månad tills vi flyger till värmen! jag längtar och det kommer bli så in åt helsike kul. Onödigt inlägg men var bara tvungen.

Trevlig dag.

09.15... så började min morgon! med en hemsk sovmorgon. jag hatar att försova mig. jag började 09.00 men vaknade en kvart försent. Ringde ner till jobbet och berättade att jag försovit mig men de sa att det inte var några problem alls. jag cyklade ner fort som sjutton och var klar för att jobba fem i halv tio. Det var bra av mig tycker jag!

Mötte Felicia efter jobbet, vi cyklade hem till våran underbart braiga arbetskollega som bjöd oss på en jättegod taco paj. Kvällen blev suverän och det var verkligen mysigt att bara sitta och snacka med ljusen tända åp bordet. Tack för en trevlig kväll mina vänner!

Imorgon blir det träning innan jobbet. Det innebär att jag måste gå upp rätt tidigt om jag ska hinna med det. men det kan vara skönt. Bara 2 dagar kvar till ledighet, jag längtar.

borde sova..

Börjar 09.00 imorgon och jag har inte gått och lagt mig ännu.. Åh jag borde! men är inte trött, eller jo det är jag men inte tillräckligt för att kunna somna. Håller på att skicka över kort från min andra dator till den här för pappa ska formatera om den imorgon, åh de är ju inte 100 kort utan flera tusen. kanske inte borde fotografera så mycket? men det är ju så roligt. men märker nu hur sjukt mycket kort jag tar. Lite kul att kolla igenom alla ändå.

Jag kommer vara död imorgon om jag inte stänger ner datan nu och sover.

Ingen rubrik!

Jobbet tar kol på mig. jag är trött otroligt trött, men det som glädjer mig är att jobbet aldrig gått så bra som nu. Jag trivs och tycker det är jättekul, men det är krävande. Men jag är nöjd, faktiskt riktigt riktigt nöjd!


Saknar er mina flickor. <3

Jag vill göra det igen.

Kollade just på bilder från peace and love och kollar på lite klipp på youtube. Jag vill göra det igen!

http://www.youtube.com/watch?v=XZxPJwwv8O8&feature=related




Gym snart!

Var nere på coop en snabbis innan jag skulle gå till gymmet. Då hade Gittan vart så söt och bakat en sockerkaka åt mig, och den var fruktansvärt god. Nästan farligt god, jag brukar inte gilla sockerkakor men den där var ljuvlig! Tack så mycket, det var jättesnällt av dig (A). Ni är mina coop favoriter.

Ska snart sticka till gymmet och köra lite innan jobbet, ska bli skönt. Jag var ute och sprang igår det gick kanon. Nu måste jag komma igång, igen.


Jag saknar volleybollen så sjukt mycket..
Jag vill komma igång igen, de är frågan om
axeln vill samma sak. Jag hoppas, jag hoppas!

Hos Fellsan

Jag var trött idag på jobbet, sjukt trött. Vet inte alls vad det är med min kropp jag orkar ingenting och känner mig uppsvälld som en kossa. Sitter hemma hos Felicia nu vi ska åka in till stan och käka lite spicy sen, hon har nyss pratat med sin vän och det ska de kanske ska till Turkiet och samma hotell! jag hoppas på det, för det vore grymt. Hur kul som helst. Nej nu känner jag inte för att blogga mer. Vill att calle ska koma hem från båtresan nu för jag saknar honom.

/ Isabella

Långpromenad

Var nyss ute på en långpromenad runt hallsta. Det var otroligt skönt men jäkligt varmt. Det är rätt fint i Hallsta eller i alla fall vid skansen. Njöt lite extra när jag gick på grusvägen och hörde fåglarna plaska i vattnet och solstrålarna glittrade på vattenytan. Vackert..

Är rätt trött i kroppen efter 1 ½ timmes promenad men jäkligt skönt var det. Imorgon blir det troligen att snöra på sig löparskorna. Får se. Ska duscha och dona lite nu, sen ska jag jobba.

Visst finns det dagar ...


Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskade syster.

Visst finns det dagar då jag kan vara snäll, och låtsas som förut
oh visst finns det dagar då det kan göra ont att se dig ramla här om kring.

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick förstor del av mitt liv
och jag kunde inte andas till slut.
Du säger att det minns och att det känns
som igår, Men det var för längesen för att ens komma ihåg
. Jag som trodde
jag var kvar, jag har börjat på nytt det vet jag när jag ser dig. Vart har du tagit vägen?


Hinner inte med datan längre.

Ja jag säger då det.. Jag skulle vilja ha mer tid över, lite mer tid att röra sig med. Allt känns så stressigt, jag förstår inte. Hinner inte mer än äta, sova, jobba.. tråkigt! Menmen.. Nu är Calle ute med båten och kommer vara det i två veckor, kommer sakna dig hörredudu.

Imorgon ska jag jobba, men på förmiddagen hade jag tänkt hinna med att träna men vi får se hur det blir med den saken. Jag kommer nog komma på en ursäkt att inte göra det. Men jag vill och måste. men orken finns inte där!

Ska sova tror jag.

Storasyster var stark! Man blir starkare av smärta och man lär sig acceptera saker och ting på ett annat sätt om man vågar ta ett steg från det som inte känns bra.. Jag finns här, även om det inte märks jämt. Jag älskar dig<3 

Nu är det spikat!

Idag har jag jobbat, det gick kanon bra. Lite trött på slutet men när klockan var fem i fem var det dags att plocka ihop de man höll på med och sluta. Det var skönt. Jag och Emelie började gå till gymmet då hennes mamma ringer och berätta att lönespecen kommit, de innebar även att jag hade fått det. Och det avgjorde om det blev Turkiet eller inte. För Emelie blev det de, och jag visste inte. Jag kunde inte hålla mig så jag cyklade hem såg att brevet stod på sin plats och jag öppnade det och jag blev glad, underbart glad! Eftersom jag kommer kunna åka till TURKIET! och jag längtar som bara den, de här kommer bli så sjukt kul!!

Den 22 augusti klockan 18.00 går planet till Turkiet och vi kommer vara framme vid ett, vi missar dock en soldag (söndagen). Men det gör inte så mycket vi kommer nog få gott om det ändå. men man ska aldrig säga aldrig (peppa peppa ta i trä).

Nu är det bara Turkiet i mina ögon, sol, bad, festa och leva livet - jag längtar!

jobbig jobbdag

Nu var det ett tag sen sist igen, har tröttnat på allt som har med datan att göra. Men nu sitter jag hemma hos calle och hans dator stod på så tänkte att jag kunde passa på att slänge upp ett litet inlägg. Jag känner mig trött, och vet inte hur jag ska orka jobba, men de ska förhoppningsvis lösa sig.

Jobbade kväll idag, och imorgon blir det ett dagpass. ska bli skönt att vara ledig på kvällen för det var ett tag sen känns det som. Det blir i alla fall träning med Emelie på eftermiddagen, skönt att ha någon att träna med. blir mycket roligare.

förresten! jag ska åka utomlands i augusti, jag längtar som bara den kommer bli kanon kul. <3

regn, regn, regn ..

Vaknade upp klockan halv åtta idag, men somnade om.. Det var inte bra! Mickis väckte mig en halvtimme senare eftersom jag skulle till vårdcentralen och ta blodprover. Jag är klantig som aldrig kommer upp i tid, men jag skyller på vädret. Trodde jag skulle vakna av att det inte regnade idag men det var såklart bara ett önskemål i mina ögon. Det regnade som vanligt och himlen var gråare än någonsin, det är tråkigt och man blir inte så sugen på att göra så mycket i det här skit vädret. förutom att träna!

Cyklade ner till gymmet idag för att gymma tillsammans med Emelie men så var gymmet stängt, mycket tråkigt eftersom jag hade tänkte att springa på crosstrainen ett tag. Men det får bli imorgon istället innan jobbet. Ska duscha och sen kolla på sjukhuset nu.

Förresten, en utav mina akvariefiskar dog igår. =/

An american crime

kollade nyss på en film, som fick mig att tänka efter. Jag blev arg över hur sjukt i huvudet en människan kan vara. Nog för att det var en film men jag kan slå vad om att detta händer i det verkliga livet också. Den handlade om hur en mamma slår ett av sina fosterbarn tills döds. Den var skrämmande. Det var precis som om hon var ett djur att hon kunde göra va hon ville och barnet som jag då syftar på är djuret är försvarslös. Hon hade inte en chans att försvara sig. äckligt.

blir så galet arg på sånt här och om det var något jag skulle vilja ändra på är det barnmisshandel, kvinnoförtryck och människor i samhället som har det sämre ställt.

Jag önskar att jag hade större makt här i världen ibland, att jag bara kunde berätta för hela världen hur mina åsikter är om saker och ting. Det skulle jag verkligen vilja..

Kolla på filmen den är värd att se även om man blir arg så in åt helsike.. Men man får en annan syn på det hela och jag är tacksam att jag bor i den familj jag gör och har den trygghet jag har.

Dåligt väder eller svensksommar?

Igår efter jag kom hem från jobbet var jag döendes, det var dåligt väder och det åskade som aldrig förr. Hela fönstret skakade och jag trodde seriöst att blixten skulle slå ner i just vårat hus. Otäckt. Jag som hade tänkt att kolla på "sjukhuset" hela natten, men det blev inte så mycket av det eftersom det var så fruktansvärt åskoväder ute så ville inte ha datan på. Ska göra ett nytt försök ikväll. Men vädret, med andra ord kan vi ju bara säga svensksommar!

Har gymmat idag också, gick kanon bra. Var inte en kotte där. Eller jo det var jag och en till, rätt skönt faktiskt. Idag var jag verkligen på humör för att gymma och detta resulterade till viktökning. Det känns bra att kunna ta lite vikter innan har jag knappt kunna lyfta så mycket pga axeln. Men idag gick det kanon och det var verkligen kul att gymma. Hatar fortfarande de där speglarna sjukt mycket, skulle kunna plocka ner varenda spegel om jag fick.

Ska snart åka till jobbet och jobba lite granna. Sen blir det att cykla hem och vila samt kolla på Sjukhuset.

/ I S A B E L L A

Michael Jackson

Idag gick jag till gymmet tillsammans med Emelie, det gick kanon att gymma och jag mår bra av att träna. De gör mig glad, fruktansvärt glad. Efter det cyklade jag till Nattis, vi gjorde fruktsallad & hade det allmänt mysigt. Vi kollade på Harry, han är mycket bra och jag längtar tills det är dags för att kolla på 6:an på bio. Som jag väntat.

Nu sitter jag med Calles minidata i knät, lite svårt att skriva men det går. Vi kollar på "minnesstunder" av Jackson. Han var verkligen en fantastisk människa på scen. Tänk om någon kunde röra sig så där på scen nu, hm finns ingen som gör det. Han är ju grym. Sjukt grym!

Nu orkar jag inte skriva på den här datan eftersom ens fingrar kommer´åt alla tangenter samtidigt (okej där överdrev jag kanske lite, men det är iaf lite så).


/ I S A B E L L A

Ålsätra med mickis.

Tänkte slänga upp lite bilder sen mickis och jag var i ålsätra ..<3












Tack för en trevlig dag syster. Jag älskar dig över allt annat <3

vuxenlivet?

Idag vaknade jag klockan åtta av att mickis väckte mig, tack så mycket annars hade jag försovit mig. Du är väl för gullig, gick i alla fall upp och käkade frukost sen cyklade jag ner till vårdcentralen eftersom jag skulle dit och kolla hur min mage mådde. Jag ska ta massa prover imorgon, bland annat: blodvärden, hjärn prover, järn i kroppen, samt magprover. Sen var det en hel del till det är bara hoppas att allt visar bra så det inte är något..

Åkte och handlade lite lunch, Madde tipsade om en maträtt, jättegott var det! Den bestod av tacokrydda, blandat med cream fresh och kyckling. Sen blanda jag ner paprika och zuccini. Sen så blev det som en röra som jag la i tortilla bröd, det vart riktigt gott. Tack för tipset vännen.

Gick till posten idag med, angående alla kort som försvunnit. Det började spåra vars de kan ha åkt ut, ett packet hittade dem i Sundsvall men det fattar fortfarande ett packet med kort, tråkigt. Så jag bestämde mig för att ringa till Ifolor och fråga vad jag skulle göra. Jag fick en chok när de visade sig hur trevliga de var, de skulle skicka hem helt nya kort så skulle jag behålla de jag fick. Så jag fick dubbletter skulle man kunna säga, dock är många kort sönder från den gamla fakturan. Men väldigt bra service måste jag säga och jag är glad att jag får korten i alla fall. 

Ska städa mitt rum nu, senare ska jag gymma sen ska jag träffa Nattis. Kommer bli en bra dag de här :)  

/ Isabella

Sena blogg inlägg.

Ja nu vart det ett försenat och sent blogg inlägg igen. Det är bara på kvällarna jag har tid att sitta vi datan, rätt skönt ändå.
Träffade Frida och Pintus igår, mycket trevligt var det. Vi åkte och kollade när Mickis slussade båtar eftersom de ville se hur det gick till.  Sen åkte vi till mitt älskade coop och handlade lite gosaker, vi fikade och hade det allmänt trevligt. Sen skjutsade de mig till Calle. Tack för en trevlig dag och det var verkligen kul att träffas igen, det får inte dröja så länge tills nästa gång. Men 25 drar vi till Stockholmo, de kommer bli mys<3.

Idag jobbade jag, efter det fick jag skjuts av Martin hem eftersom jag inte orkade gå. Har blivit lat, iaf när det är sånt här skitväder ute.. åå! Jag som trodde att sommaren skulle stanna längre än två veckor. Bara hålla tummarna på att det kommer in ett högtryck snart igen. När jag kom hem vart jag överlycklig över att mina kort hade kommit som jag har beställt! över 300 kort, som jag skulle dona med inatt, klistra in i album osv. Men till min stora besvikelse inser jag att ett utav paketen var helt sönder.. Och märker att 150 kort bara ramlat ut, det var 3 påsar med kort som bara har försvunnit. Lite läskigt med tanke på att det är kort på min familj, mig själv och mina natur kort plus att mitt namn står på korten. Vet aldrig i vilka händer de där hamnar, och för mig är kort väldigt personligt. Så känns inte alls kul.. Ska ringa till Ifolor imorgon och fråga va som hänt för jag tänker absolut inte betala för alla kort när jag inte fått dem.

Imorgon är jag ledig, känns riktigt skönt. Jag bytte ett pass med Martin så han jobbar för mig imorgon så jobbar jag åt honom på onsdag. Så imorgon blir det först att gå till läkaren, sen ska jag träna och senare på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa Nattis. Kommer bli en skön dag förhoppningsvis.

Nu tänker jag inte skriva mera, Natti

/ I S A B E L L A

Datalös 3 dagar.

Nu är jag tillbaka, datalös har jag inte vart men jag har inte haft tid att slå på datan. Jag har helt enkelt haft fullt upp varje dag, är det inte jobb så är det något annat som är ivägen men det är bra. För datan är inte mitt liv och ska inte styra det heller.

Var i ålsätra med mickis någon dag i veckan och kollade när hon jobbade. Fick bara en båt, men jag fick hjälpa till att slussa kul! eller fick snurra upp portarna. För övrigt var dagen kanon bra tillsammans med dig syster, du är bäst<3..

nu ska jag umgås med Pontus och Frida, mycetk kuuuul:D:D<3

Haha.

Ålsätra väntar imorgon!

Wiiihoo.. Imorgon blir det en syskondag, jag längtar redan. "lillasyster" ska få följa med till Ålsätra där Mickis ska jobba. Tänkte om de ändå ska bli sol så kan jag åka dit och läsa, sola, och bara umgås. Det kommer bli super mys, vi ska äta jordgubbar och sen ska jag kolla när mickis slussar. Sen kanske jag får hjälpa till också, det vore lite kul eftersom jag aldrig i hela mitt liv har slussat.

Aja jag måste sova så att jag är pigg till imorgon!! Du är bäst syster, på alla sätt och vis. Jag älskar dig över allt annat! <3




Du är snygg du syster<3 ;)

Glöm inte att läsa patriks blogg (www.hundratusenochettar.se)

Varmt klockan 21.30!

Det är helt galet att det fortfarande är varmt ute och klockan är snart 22.00, det är underbart! Kom nyss hem från jobbet, det gick kanon var dock lite stressigt men det är sånt man får ta när man jobbar. Det kan inte alltid vara lätt. Ska snart iväg och äta glass i grillen tror jag. Eller får se hur det blir, skriver i vilket fall lite senare, för imorgon är jag ledig!

Funderar för mycket .. (www.hundratusenochettar.se)

Idag vaknade jag sent som vanlitg känns som man kommer sova bort hela sommarlovet, men jag känner att jag behöver vila upp mig nu och det är ju faktiskt rätt skönt att sova på morgonen. Jag bestämde mig dock fort för att kliva upp när jag såg att klockan började närma sig tolv så jag gick upp åt lite frukost och satt på mig träningskläderna och tog mig en långpromenad (1 h och 20 min). Efter det vart det lite fys på gården, det var ruskigt varmt när jag var klar så hoppade in i duschen och tog en iskall dusch. Underbart skönt.

Förresten..
Kom och tänka på en sak i natt när jag skulle sova, jag tänker fruktansvärt mycket på kvällarna. Ibland är det bra och ibland inte. Igår var det bra. Jag har ett jobb, jag får studiebidrag, jag har en utbildning, vänner, trygghet och de som behövs för att jag ska kunna överleva. Det finns många som inte har samma förutsättningar bland annat de barn som Patrik ska hjälpa, de latinamerikanske gatubarnen. De är sjukt hur deras liv ser ut. jag mår dåligt när jag tänker på hur bra vi har det och hur mycket pengar vi sitter på utan att göra något. Så, jag vill verkligen att Patrik ska komma iväg. Hans fight mot att stoppa eller i alla fall minska på de hemska som händer på gatorna. Det är ett stort projekt att avklara och det skulle kännas bra i hjärtat av att veta att pengarna går till rätt saker. Självklart vill jag  även att barnen ska få en ljusare framtid. Så istället för att handla den där snygga tröjan för 100-200 kronor i månaden, skulle jag vilja skänka de till hans projekt. Jag vet ju att pengarna behövs och jag vet att den där tröjan bara kommer slängas bort sen, men de här pengarna slängs inte bort de hjälper liv.  Om ni inte vet vad de är för projekt jag skriver om har ni garanterat missat något. Gå in på
www.hundratusenochettar.se och läs & gör det verkligen. Jag älskar att det finns människor som gör något åt problemen istället för att bara konstatera att det finns. Och  förresten varför inte skänk en slant du med, de är lätt och de behövs. För mig känns det bra att veta att man gör något för andra, för jag kan inte sitta och gnälla att det inte händer något i världen och att ingen hjälper de som har de sämra ställt än oss, men nu har både jag, du och alla andra en chans att hjälpa till, barnen står i de här projektet i fokus, en fruktansvärda verklighet vissa lever i.
Va tror ni om mina tankar? Glöm nu inte att läsa hans blogg/projekt.

Om du inte kan sätta dig in i hur svårt dessa barn har det, eller hur de lever så har jag ett filmtips som fick mig att tänka om lite. Den heter slumdog millionaire och är verkligen se värd.


Livet - karusell?

Cyklade nyss hem från Carl, han cyklade med mig en bit hem mycket snällt gjort utav dig. När jag cyklade och kände hur det blåste lite smått mot mitt ansikte, värmen mot benen och en himmel som höll på att bli mörk blev jag påmind om en del saker, saker som har vart mitt liv. Som är mitt liv men inte på samma sätt och det kan vara rätt smärtsamt att se...
Ibland tycker jag verkligen mitt liv känns som en berg och dalbana. Just nu går det så fort allt går så himla fort, de känns som jag är påväg ner från frittfall eller något i den stilen. Man vet att man faller men man kan inte göra nåt åt saken, man vet att det går fort men man kan inte bromsa de och gå tillbaka, så känns det. Jag vet inte om det är bra eller dåligt just nu känns det inte alls bra..

Det känns som det var igår jag sa hejdå i hallen med tårarna i ögonen till Therese. Jag satt mig på cykeln med en klump i magen om tänkte om jag verkligen fattade rätt beslut. De känns verkligen som det var nyss som vi satt på den där bänken vi skanzsjön. Jag vill inte tänka på det nu, för jag vet att det vart fel beslut. Felet jag gjorde går inte att ändra på nu, men det gör ont och jag vet inte vad jag tänkte med och hur det kan göra så ont.
Ett år sen.  

Vet inte om de har vart ett bra år, ett jäkligt konstigt år. Det har hänt så mycket, så konstiga saker. Jag har vart en idiot, jag har lärt mig av mina misstag, jag har gråtit, jag har skrattat och gråtit ännu mer. Jag har ångrat och jag har tvivlat, jag har hoppats och trott, jag har gjort mycket. Men är en sak som är säker, jag är inte den jag var. Jag har lärt mig själv att livet kan vara hårt, jag har mognat och jag har lärt mig av mina egna misstag. (alldeles förstora och alldeles för betydande misstag, tyvärr.)

/ Isabella.