Värme!

Vaknade sent idag eftersom jag somnade så pass sent. Satt på mig bikinin och satt mig på balkongen ett tag, orkade inte sitta så länge så jag kastade in mig i duschen och nu ska jag snart ta en promenad upp till min älskade mor. Hon hade tydligen köpt nån present till mig och mickis så ska se vad de är, spännande!

Smärta

03.19 kul.

Kan inte sova, har alldeles för ont i magen och vill inte väcka pappa eller mickis, båda ska jobba. Det ska jag med men jag jobbar kväll så det är ingen fara. snart börjar pappa så får väl säga till då i sånt fall.
Ligger och lyssnar på Thåström "fanfanfan det skulle vart du" absolut bästa låten. Den får mig dock att gråta. Så mycket minnen som speglas upp, som jag inte vill känna in nu. Det finns kanske inget att känna egentligen. Eller jo det gör det, hur många som helst. Minnen som alltid kommer finnas där, minnen som påminner mig varje dag.

Jag önskar jag kunde glömma allt för studen, bara leva livet och inte deppa ihop. Jag önskar att jag vore så stark men det är jag inte och vet inte hur jag ska kunna bli det heller? va är den bästa medicinen för mig? Jag borde inte göra så här mot mig själv. Borde inte tänka, borde inte deppa och borde inte gråta över spilld mjölk.

jag borde göra ett nytt försök att sova men det är svårt. Jag har ont i magen så jag tror jag kommer explodera snart. Det kanske är ett tecken på att det är dags att ta tag i min egen skjorta och rycka upp mig. Smärtan kanske gör mig starkare.

Jag körde neråt mot den gyllene staden,
Frågade flickorna som stod längs vägen.
Dom bara stirrade ner i marken o sa:

Min herre ni, ni vet ingenting, ni vet ingenting.
Kärlek är för dom, dom som har tur.
Kärlek är för dom, dom som har tur.
Kärlek är för dom
Kärlek är för dom
Kärlek är för dom



 

Peace and love!


































Tack för en kul festival alla! <3

Hemma från peace and love.

Ja ni jag vet i katten hur jag ska sammanfatta dessa dagar. Det har vart kul, varmt, smärtsamt, galna kvällen och vanalisering! hehe.

Nej det har vart en rolig festival tänkte skriva lite om den nu. Anna och jag kom fram till Borlänge runt 20.00, vi möttes av en sjukt heta. Therese mötte oss på station och vi började vandra mot kupolen, för vi var så hungriga och vi var ju tvungna att bunkra upp oss eftersom man inte visste när man skulle äta nästa gång. Vi satt upp tältet och drack lite, sen gick vi för att kolla på Hoffmaestro. Det var rusktigt mycket folk eftersom det var den enda spelningen som var, men det var kul. I alla fall till en början! Men när han skulle börja spela så stod de några idioter bakom som bara var där för att skada så min axel fick sig en ordentlig kyss, det var inte så skönt ..

Dagen efter vaknade vi utav att vi höll på att kvävas av värme! haha rätt kul eftersom vi hade klätt på oss sjukt mycket kläder eftersom det vart jättekallt på kvällarna. Både jag och Anna kastade oss ut ur tältet. På dagarna gick det inte att göra så mycket eftersom det var så ruskigt varmt med på kvällarna var det bara att röja loss.

Torsdagen kollade vi på Thåström, han var grymt bra!

Fredagen var nog den roligaste kvällen utav de fyra kvällarna. (utom slutet).. Dagen började med att vi skulle gå och bada på borlänge badet, vi stod i kön i 2 timmar när vi väl var framme så var poolerna sönder så vi fick inte bada... Så vi bestämde oss för att gå och duscha istället vi gick dig och skulle betala så tog de inte kort, så det var bara att vandra ner på stan och ta ut pengar och SEN duscha. Det var i alla fall otäckt skönt att duscha, man kände sig så äcklig så det fanns inte..
På kvällen gick vi till Therese och deras camp, vi började dricka lite smått och det gick rätt upp i planeten eftersom det var så varmt ute. Men det var i alla fall huuuuur kul som helst och jag har nog inte skratta så mycket på länge. Senare drog vi iväg för att kolla på Lars Winnerbäck, han är ren kärlek. När jag stod där tillsammans med Anna och Lars sjung, då älskade jag livet. Han är verkligen sjukt bra. Sen vart det nå mera band kommer inte ihåg va de heter, när småtimmarna började närma sig så gick vi tillbaka till tältet, vi båda var riktigt trötta efter en dag i värmen, när vi la oss fick jag sjuuuukt ont i magen, har aldrig i hela mitt liv haft så ont. Kräktes utav smärta, fick lov att väcka Anna. Hon hämtade vakter sen fick jag åka till sjukhuset med ambulans. Fick ligga där ett tag, fick smärtstillande och det var skönt för jag hade så ont så jag trodde att jag skulle dö. Fick veta att jag fått magsår och fick medicin mot det men måste till läkaren på måndag och se om det är något annat också.

Men det var i alla fall sjukt kul annars!! Tack anna för att du är så sjukt bra <3 .

Bilder kommer inom kort!

Taggad till tusen.

Nu är jag taggad till tusen, det är en timme tills tåget går! Det kommer bli så sjukt kul och om vädret kommer vara så här kommer det bli ännu bättre. Ååå, jag ser verkligen fram emot den här festivalen!


typiskt.

Tänkte skriva lite om måndagens tripp till tidö-lindö. Träffade Madde & Ärk på stan, vi käkade mat och sen drog vi hem till Madde. Det var ruskigt varmt så vi bestämde oss för att gå och bada i mälaren, det var kallt men ändå rätt skönt när man kom i. Underbart väder var det! Vi badade, solade och hade allmänt trevligt. Sen ringde Madde sin mor och frågade hur de gick med grillande, hon bad oss komma hem så vi bedrog oss hem. När jag gick på vägen med solen i ryggen, underbara kompisar och doften utav sommar blev jag verkligen påmind om att det  var sommarlov och hur bra mitt liv är egentligen. Tack för den känslan! När vi kom hem hade de lagt jättegod mat, grillat kött med potatis och tzatsiki, muuums. 

Vi käkade lite mat, pratade och sen bestämde vi oss för att dra till Ica maxi för att handla lite gott till kvällen, blev lite av allt kändes det som. VI spelade hög musik i bilen och hade det mycket kul. Sen när vi kom tillbaka var det dags för att slå på en film och bara mysa utav den perfekta dagen. Just ja, glömde säga att vi skulle tälta. När vi gick in i tältet möttes vi utav en sjukt heta, jag trodde jag skulle dö. Men det vart rätt svalt när solen inte låg på, vi kollade film men jag somnade efterfsom jag var så trött. Jag väktes utav att Madde och Ärk skulle in och borsta tänderna och grejer, det var lika bra att hänga med eftersom jag visste att jag inte skulle våga gå ut senare när det var mörkt. 

Jag somnade som en stock när vi kom tillbaka, vaknade med andnöd eftersom solen låg på direkt på morgonen jag kastade mig ut ut tältet och gick in och drack vatten. Sen sov jag och Madde i hamoken istället för det var alldeles för varmt i tältet. Men vill bara säga tack för två sjukt roliga dagar tillsammans med er, ni är underbart bra vänner det må jag säga. <3 

Och förresten, Madde och Ärk åkte till Örebro igår när hela bilen gick sönder, det var tur att det gick så bra som de gick. Det där kunde gått riktigt illa och då hade jag inte vart glad i ögat. Dumma dumma bil. Glad att ni inte skadade er i alla fall.

På kvällen träffade jag Malin det var ett tag sen, men kul att träffa dig. Vi gick upp till grillen och käkade glass efter det fick jag världens magknip så ramlade nästan ihop.. När jag väl var hemma han det inte gå mer än 10 minuter så kräktes jag och det kändes inte lovande inte för morgondagen.. (det vil säga peace and love). Men gick och la mig och hoppades på att må bättre. Vaknade i morse alldeles för sent eftersom jag har massor att fixa inför kvällen. Jag mådde inte bra och inte dåligt heller. Har fortfarande väldigt ont i magen men jag hoppas på att det blir bättre, tänkte vila en stund sen. 

Men snart sticker vi Anna, och då blir det rööööööj

  
Påååååårke !

Peace and love imorgon!

Imorgon smäller det, klockan 18.27 påbörjar jag och Anna en oförglömlig resa tillsammans, vi ska på festival och vi ska röja! det ska bli sjukt kul och jag ser verkligen fram emot det här.. Håller på att packa nu, lite svårt att veta exakt vad man ska ha med sig. Men om de är sånt här väder hela veckan (som de säger att det ska vara) gäller det att ta shorts, linne och bikini. Ett absolut måste är solbrillorna som jag absolut inte får glöma då blir jag väldigt arg på mig själv.

Jag ska packa vidare nu. Skriver mer sen!

/ I S A B E L L A

Stan snart

Nu känns det äntligen som sommarlov! det är varmt ute och solen skiner, och jag hoppas verkligen vi kommer få så här bra väder när vi är på festival Anna, det vore fan helt otroligt bra! Vi kommer ha så sjukt kul<3.. fyra dagar fyllt utav, skratt, dricka, band som spelar och sjuka kvällar! jag längtar det kommer ju bli grymt, jag läntar som sjutton och jag är taggad.

Ska snart dra till stan för att shoppa lite. Det ska bli kul, vi ses snart vänner<3.

Midsommar.

Nu har jag landat efter allt midsommar firande, det har vart två kanon bra dagar tillsammans med vänner och släkt. Och jag har inte hunnit bloggat, men de känns bra faktiskt. Men nu är det dags igen.

Tänkte börja berätta lite om midsommarafton. Jag och Therese åkte tillsammans med Madde och Jojo ut till Johannas stuga. Jättefint och mysigt. Stugan låg precis vid vattnet och sen fanns det en lite uteplats också, jättemysigt.
Vi grillade, åkte och kollade på ett kalkbrott (såg nästan ut som man kom utomlands), satt i solen, skrattade en massa, badade och hade de allmänt mys. Tack för en jätterolig midsommar, och ett extra tack till Jojo som tog med oss till hennes stuga. Tänkte slänga upp lite kort nu.

Dagen efter åkte vi till moster och små kusinerna. Vi grillade och spelade spel, jättekul att träffa er igen. Sen badade vi i deras pool också, eller i alla fall jag, Dennis och Melker. Tack för två kanon bra dagar! <3

















Tack för en jättetrevlig midsommar<3

Glad midsommar!

Idag är det midsommar, solen skiner och jag mår bra! Idag är det även systers födelsedag, grattis till dig syrran som fyller 21 barre.. <3! Idag blir det mys i jojos sommarstuga får se om man kanske tar sig ett dopp också, i sånt fall blir det de första för de här året. Hoppas alla får en kanon bra midsommar och ta det lugnt med alkoholen! Saknar mina vänner nu, klassen och skolan betyder mer och mer faktiskt, saknar det!

men nu ska jag njuta av sommarlovet..


GLAD MIDSOMMAR !

Vattenläcka kan man säga..

Dagen på jobbet började bra, väldigt stressigt eftersom det var dagen innan midsommar. Men det kunde man ju förstå själv, det regnade idag också. och det var inte lite regn! Nu ska ni få höra på det sjuka..

runt 20.00 tiden gick jag ner till mejerit (mjölkkylen) för att kolla så att det inte hade regnat in eftersom det verkligen öste ner regn, det var helt torrt på golvet och det glädje mig eftersom det har förmåga att regna in på nå konstigt sätt. Jag gick tillbaka till kassan och arbetade, så kommer en kund dryga halvtimmen efter och säger "det är lite vatten på golvet nere vid mjökylarna".. Jag hämtade en mopp för att torka tänkte att det kanske vara kondens från kylarna, men jag möts av en flod med vatten! då skojar jag inte, det var 4 cm vatten som öste ut i affären, och där står jag med en mopp i handen. Den hjälpte inte ett skit ska jag säga, jag visste serisöt inte om jag skulle skratta eller gråta.. Ringde till Cissi och berätta hur det låg till, hon berättade hur jag skulle använda en maskin som slurpa åt sig vatten. jag började traska med den, i samma veva kom jag på att jag kanske skulle kolla hur det såg ut inne i själva mejeridisken! Jag borde inte gjort det för jag höll på att smälla baklänges, jag trampade i en sjö kändes det som. vattnet gick upp till ankern nästan, helt galet!

Jag och cissi jobbade i alla fall till klockan 23.00 men att få upp vatten, sen gav vi upp. det är fortfarande lite vatten kvar men ni skulle sätt från början. och det sjuka var att allt vatten kom på mindre än en halvtimme! helt galet.

Nu är jag trött och ska sova, imorgon är det midsommar!


/ I S A B E L L A

Gym idag!

Vaknade rätt sent idag var jätteskönt att sova ut. Åt frukost sen skjutsade mamma ner mig till bilskolan, det var min första lektion. Det gick bättre än förväntat men jag inser att det är en lång väg kvar till körkort, men jag har i alla fall börjat. Efter att ha kört 45 minuter med Sandra gick jag till gymmet. Kände att jag inte kunde lata mig idag, för imorgon blir det vila för första gången sen i lördags. Ska bli skönt att vila kroppen lite, eller blir väl en promenad imorgon.

Igår va bloggen dum så det gick inte att uppdatera. Men jag tränade intervall träning igår, gick kanon bra men det var jobbigt. Sjukt jobbigt. Sista intervallen var jobbigast, men det var kul att variera träningen lite. När jag kom hem körde jag lite utfallssteg och upphopp & väl inne gjorde jag lite situps o grejer. När jag gick upp till trappan var mina ben som spagetti.

/ I s a b e l l a

Första körlektionen!

Ville bara börja med att säga grattis till Sanne som fyller 18 år idag, grattis grattis gumman! Hoppas du får det bra på öland och var rädd om dig.

Ska snart ner och köra på körskolan, jag är nervös eftersom det är första gången jag ska köra där. Jag har inteju inte läst så mycket teori heller, urch. Jag hoppas att det går bra! Efter körskolan ska jag gå till gymet och försöka gymma lite, har lite ont i huvudet men det ska nog gå bra. Senare på kvällen blir det att jobba, så jag missar syrrans firande. För imorgon fyller hon faktiskt 21 år! <3

/ Isabella

Klockan är snart för mycket.

Jag lovar mig själv att gå och lägga mig tidigt, men ja det är ju redan försent nu. Klockan är 00.16 och jag borde verkligen sova. Jag är trött men inte tillräckligt för att stänga ner datorn och gå och borsta tänderna. Kom och tänka på en sak, hur grymt unika vi människor är. Hur vi kan anpassa våran kropp till saker och ting, exmepel om man känner sig trött då går man och lägger sig, kliar det i pannan så kliar du dig där, är du hungrig så äter du. Undra vem som har skapat människan? och vem är det som styr att vi gör som vi gör, hur kan allt gå ihop liksom? Hjärnan är inte stor men kan hålla reda på så mycket saker. Bara en sak som att komma ihåg telefonnummer. att vi inte blandar ihop siffrorna och ringer någon annan. Ja människan är tamikatten otrolig.

Tänk för 1000 år sedan satt man och gjorde eld och letade efter mammutar för att ha något att äta, nu tänder vi en tändsticka och äter mat som aldrig förr. Fan vad människan förbrukar, det är rätt onödigt hur mycket vi konsemerar. Jag ska nog tänka på att inte överkonsumera saker och ting. De finns så många som har det sämre än oss. Människan är rätt äcklig. Ett gott exempel: En tant på jobbet idag hade en värdechek som hon skulle betala med, (och betalar man med den och har handlat för mindre får man inte pengarna tillbaka) så jag berättade för henne att hon skulle förlora 6 kronor om hon betalde med den. Hon "nej men kan jag inte få återanvända de sen då" jag "nej det går tyvärr inte att göra så, du vill inte stödja rädda barnen eller något ist för de 6 kronorna"? hon "nej".. Jag förstår inte. handlar mat för flera hundra man kan inte skänka 6 kronor till fattiga barn, urch jag blev äcklad.

Nu ska jag inte skriva mer för då kommer jag starta en debatt med mig själv och jag känner inte för att skriva 10 A4 papper idag, men godnatt på er <3

Skatjakt!

Åkte lite tidigare till jobbet idag, skulle prata med chefen om schemat. När jag var påväg upp i personalrummet hör jag att de är något som flaxar.  Trodde först att det var någon i personalen som prasslade med en tidning eller så jag skrek "hej" men när ingen svarade vart jag orolig att det var någon tjuv eller nå som tagit sig in.. När jag väl kom upp för trappen möts jag utav en vild skata! Skoja inte om att jag var livrädd, jag kastade mig på golvet och hörde hur skatan försökte ta sig ut genom ett fönster som var stängt.. Sprang ner och hämtade Cicci och Magda. Magda inledde jakten med att fälla upp ett paraply, men inte av något vidare resultat, snarare att vi ramlade på marken. Cicci skulle visa var bordet skulle stå så hon hämtade en filt för att fånga in fågeln, men när hon kastade filten flög den istället mot Magda, men eftersom hon stod redo för att försvara sig själv med ett paraply vart det ett perfekt vapen. Hon taklade till skatan så att den "flög" ut, inte med sina egna vingar snarare utav knuffen som den fick. Hahha! kanon bra start på en arbetsdag och jag vet i katten om jag skrattat så mycket på Coop någon gång. haha!

Annars var det en rätt seg dag på jobbet, var inte så taggad på att jobba kan vara därför. Men det gick kanon bra ändå och blir att jobba på torsdag igen. För imorgon är jag ledig då tänkte jag passa på att dra ut och springa lite, tänkte köra lite intervall imorgon ska bli kul! :)

/ Isabella

Vaknade med solen i ögonen!

Imorse vaknade jag av förvåning att det var väldigt ljust på mitt rum, undra va det var och öppnade ögonen och förstod att det var solen som sken! jag vart jätteglad och stutsade upp ur sängen eftersom jag genast vart väldigt pigg, drog på mig träningskläderna och satt mig och käkade frukost. Väckte syrran som låg och sov som en stock (mot all förmodan). Hon bestämde sig för att följa med och träna så vi cyklade ner till gymmet och tränade tillsammans. Vet inte om jag kan säga att det gick så bra, men kan inte alltid gå bra.

Förresten så hatar jag verkligen speglarna på gymet, det finns inget mer jag avskyvärt än att se sig själv i de där speglarna.. blä! Körde i alla fall rehabilitering för axeln rätt tråkigt att gymma när man inte får köra med nå vikter, eller ja det är ju vikter men det är alldeles för lite. Jag vill lägga på ännu mera! men nej säger sjukgymnasten till mig då =/..

Åkte hem och duschade och så, den kom Andreas och hämtade mig och Therese sen åkte vi ut till strömsholm och fikade, det var trevligt. Ska snart sticka iväg till jobbet, känns rätt tråkigt med tanke på hur vädret är utanför. Skulle hellre vilja vara ute, men det är rätt kallt ändå! eller?

/ Isabella

Byxor gjorde för en elefant!

Tack för en trevlig kväll alla<3. Var väldigt kul och jag har verkligen kul tillsammans med er, och snart är det party som står på våran lista då blir det röj och massa galenskaper! det gillar ja, hehe. Började med att vi käkade på Spicy, bet i någon som verkligen var hur starkt som helst så det förstörde smaken lite granna men sånt man får ta om man tar 13c. Vart lite shopping också, handla en svart aids-tröja (pengarna går till att förebygga aids) sen en randig tröja. Sen gick vi hem till Calle som inte kunde äta med oss eftersom han skulle tvätta, sen kollade vi lite på fotboll Finland förlorade mot England med 2-1.. synd tycker jag =/..

Lyssnade på musik, skrev våra autografer och hade allmänt kul, ni är bra<3!

När jag kom hem visade mickis mig hennes byxor som hon ska ha när hon jobbar som slussvakt, jag skojar inte om att vi fick rum i ett varsitt byxben! Heeeeelt otroligt stora var dem, hur i allsinna dar ska de kunna arbeta i de där byxorna.. Tänkte slänga upp ett kort så ska ni få se hur de ser ut, helt otroligt verkligen.. 

 

HAHAH!

Giddepidde

Hejsan svejsan.. 

Är lite trött i kroppen efter träningspasset idag, imorgon är det gym som gäller! Vart att åka på möte på coop först, sen åkte jag till västerås för att träffa Madde, Calle, Ärk, Carro och nzuzi. Calle kunde dock inte äta spicy med oss eftersom han skulle tvätta kläder, stjärna. 

men nu sitter jag här och känner att jag ska vara social med de andra. 

/ Isabella 

Uppe med tuppen!

Idag var det morgonpromenad som stod på schemat. Tog en 45 minuters lång promenad runt skansen och ner mot samhället och tillbaka hem, underbart skönt. Det var nästan inte en kotte ute vid kvar över åtta. Rätt skönt att gå i rasktakt och kolla runt lite. När jag kom hem satt Therese på trappan och väntade på mig, vi körde tillsammans lite ute fys som bestod utav gummibandsövningar till axlarna, utfallsteg och upphopp. Riktigt skönt! När vi kom in körde vi lite mage, rygg och rumpa. Det var i alla fall en underbart bra start på dagen, sen vart det till att äta frukost eftersom magen kurrade lite efter träningspasset.

Nu ska jag snart göra mig i ordning för ska på möte på coop kl 14. sen blir det att åka till stan och träffa ligan.

 


Jag älskar träning, de får en att må bra!

Underbara träningsvärk!

Igår drog jag ut och sprang 8 km underbart skönt! Hade tänkt att köra lite intervall träning i skidbacken men ångra mig eftersom det var så lerigt med tanke på att det hade regnat hela dagen. Så jag tog mig en spring tur istället och det var underbart skönt. Älskar känslan av att vara helt slut i kroppen när man kommer hem, men träningen var inte riktigt slut när jag kom hem bestämde mig för att köra lite hemmafys. Kändes riktigt bra! Men dum som jag är stretchade jag inte, och det får jag leva med idag. Eftersom jag har stans träningsvärk i rumpan och armarna. Fast rätt skön känsla.

Jag älskar att träna!

Studenten

Klockan 10 imorse gick vi ner till färgaffären för att bli upphämtade utav Rasmus föräldrar, vi var lite tidiga till Fagersta men satt i bilen och pratade massa. hehe det var bland de roligaste bilresorna jag vart med om, skrattade i alla fall sjukt mycket. Sen började klockan närma sig kvart i 12 och då var det dags för dem att springa ut! Ska jag vara ärlig så missade jag när både Rasmus och Sebastian sprang ut.. Gick till på sånt konstigt sätt, men det var kul ändå.

Sen skulle vi åka hem för att fixa inför rasmus firande. Kaj sa åt oss att vi fick sova om vi ville, och både jag och Mickis somnade som två stockar i baksätet. hehe rätt kul, vaknade när vi var i Hallsta. De släppte av oss eftersom vi ville åka till affären och handla blommor till Rasmus innan vi skulle åka dit.

Det var i alla fall en jättetrevlig dag och tack så hemskt mycket för allt! Ni är underbart bra mina vänner .<3







Tack för en jättetrevlig student middag hemma hos dig Rasmus. Ha riktigt
kul tillsammans med de andra studenterna nu, hoppas ni med hade det bra
Sebastian och Dennis! Fasen, nästa år är det våran tur, jag längtar!!




Sossos student!

Idag var jag och kollade på världens bästast väns student. Mötte upp Sossos familj på station, vi gick tillsammans till Vasaparken eftersom det var där hon skulle springa ut. Fick en helt okej plats, jag smög mig längst fram för att ta lite kort. Skoja inte om att man blir sugen på att stå där själv, men det är bara ett år kvar. Men jag kommer grina sönder när det är min tur att springa ut! I alla fall, kommer sakna det eftersom det är en trygghet att gå i skolan. Nu ska jag ta vara på varenda skoldag som är kvar..

Sosso sprang ut sist men innan henne sprang Fria ut, härligt att se så många glada människor, underbart.
Efter att de sprungit ut välkomnade vi sosso med att hänga massa grejer runt halsen på henne sen var det bara för henne att bege sig till sitt flak.

Väl på vagnarna herjade de sönder, kul att se. och jag kan bara tänka mig hur det ser ut när vi står där och skriker "ååååh så finns det dom som har flera hundra dagar kvar" och tjohejar. Jag längtar..
Åkte hem till Sosso där det bjöds på jättegod smörgåstårta och så, mycket kul. Mys! Sen satt vi där och snackade lite, tack för allt idag och grattis än en gång till examen<3









Tack för en jättekul student! Du är helt klart bäst och jag älskar dig gumman,
kommer alltid finnas här för dig. Tack för att du finns och för att du är du <3

Utgång

Tänkte börja skriva om gårdagen utgång som verkligen blev lyckad. Det började med att vi skulle ut, sen skulle vi inte det men sen ångra sig mickis och malin igen och vi bestämde oss för att vi skulle dra ut eftersom det kunde bli drag eftersom det var studenterna som herjade på qwarn. Vi började dricka lite här, inte meningen att vi skulle vara här men vafan vi hade kul. Det vart jag, mickis, ida, sara och fransson mycket trevligt sällskap. Drog till qwarn runt klockan 22.30 trodde inte det skulle vara så mycket folk men det var skapligt med folk. Det kom i alla fall många under kvällen och jag hade riktigt riktigt kul, tack för en kul kväll. Och grattis till er som tog studenten!



Taack alla<3



Studenten

Var och kollade på studenten tillsammans med Mammsen, Mickis och Frasse idag. Jag tycker verkligen studenten är så känslomässigt laddat, jag får lov att säga att jag grät en skvett när jag såg att de hade sprungit ut. Det ser så fruktansvärt skönt ut, det ser så sjuk lyckliga ut.. Det var meningen att jag skulle kolla på Linda, Karin, Elin, Sandra och Emelie. Men de såg man ju knappt, ni är ju galna mina damer <3.

Det var i alla fall jättekul att se er på studentvagnarna, helt sjukt glada sen fick man ju självklart höra "åå så finns det dem som har, flera hundra dagar kvar" men nästa år är det min tur att skricka så, tjalalalal!

Imorgon blir det att kolla på Sossos student och efter det blir det att åka på student middag hemma hos henne, mys<3





 

Sammanfattning över gårdagens utgång.

Ja ni, det vart väl en sisådär lyckad kväll. Den var både kul och tråkigt, som vanligt skulle jag vilja säga. Förfesten hemma hos Victor var hur kul som helst anser jag själv. Dels för att Zlatan var grym i matchen mot Malta! Gick till bussen runt 9 lite tidigt, skulle nog vart bättre om vi åkte in med 10 bussen. Pluto var bokat fram till halv 11 så vi gick till pitcures så länge, kollade lite fotboll och inväntade att klockan skulle bli halv så att vi fick komma in på PLUTO och ha kul.

När vi väl var inne var det bara att sätta igång dansgolvet, lyckas rätt bra får jag nog lov att säga. Hela "ligan" var uppe och dansade och hade kul. Det gillar ja! Helt plötsligt så poffa en efter en och där stod man själv och frågade vars alla tog vägen, inte så konstigt eftersom det var sjukt mycket folk och kö system i trappen behövde man inte ens funderar på. Men det var en helt okej kväll om man tänker över lag..

Mamma kom och hämta oss vid halv två, sen körde hon hem Calle & Viktor. Sen var det bara klums i säng, mycket skönt. Ikväll blir det troligen qvarn, jag vill det men får se vad sällskapet säger.

/ Isabella

Utgåååång!

Idag blir det utgång och jag är taggad till tusen, hoppas verkligen att det blir en trevlig kväll! Tänkte slänga upp lite kort på hur dagens krogen outfit blev.


Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov, urch jag har inte gillat tvåan men nu är den över och det har gått så sjukt fort.. Vakande av att det regnade ute idag, mindre kul. Jag ville att det skulle vara en stor sol på himmlen men nej. I alla fall, jag och Sanne cyklade tillsammans till tågstation sen gick vi till skolan. Jag vet inte varför men på nå konstigt sätt kändes det konstigt att det var skolavslutning. Det känns konstigt eftersom det bara är ett år kvar sen =/. Jag vet inte hur jag ser på det.. Det har gått så fort. Vi måste se till och ha så sjukt kul tillsammans i klassen för det är ju gymnasiet man ska minnas.

Tillbaka till avslutningen, fick ett diplom av rektorn idag måste säga att jag vart chokad när han läste upp mitt namn. hehe! Fick för att jag vart elev ambassadör på skolan, det var kul. Sen fick vi betyg också, helt okej får jag väl lov att säga.
Nu är det bara att slappa i sommar, bada, jobba, sola, festa, och ha det sjukt kul. Sen kör vi igång OP07B! <3



<3

Skolavslutning i regn?

Hm känns ju verkligen inte som det är sommar och verkligen inte sommarlov imorgon. Ska man stå med klänning när det inte är soligt ute? känns inte så passande, men aja. Det är väl bara hålla tummarna att det kanske bli lite bättre. Har just bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, det blir en fjärilsklänning med den svarta jackan och legjeans. Blir nog bra.
 
Nu är jag trött men ska inte sova än, eller inte riktigt än i alla fall.

/ Isabella

Sommarlovet närmar sig.

Idag var jag ledig, sitter i min säng och kollar på en så sjukt pinsam tjej på youtube jag förstår inte hur man kan bli så där, vågar dock inte länka till de eftersom hon bor i västerås. Något som gör det ännu mer pinsamt.

Mickis och jag skulle städa förrådet idag eftersom vi inte hade något att göra men mamma hade tagit med sig nycklarna så det gick inte alls bra. hehe! Nu vill jag att det ska bli varmt för jag vill ut och fotografera, det är kallt och göra det nu plus att det är tråkigt väder.

Nu är det bara 1 dag kvar till sommarlov känns helt otroligt underbart, det har gått så himla fort. Sen är det bara 1 år kvar utav gymnasiet, det känns overkligt. Jag vet inte vad jag känner för den saken, självklart ska det bli kul. Men tänk hur många man inte kommer att träffa och umgås med på samma sätt? tänk hur många som bara flyttar iväg till andra ställen? nej det känns sorligt faktiskt, men så är det =/.

Nu ska jag laga mat med världens bästa syster, och morgondagen kommer bli grym<3

Festen!

Sitter hemma och dricker apelsin juice nu. Riktigt mumsigt! Igår var vi på party på Tidö-Lindö. Kvällen började med att jag åkte hem till Carro, hon donade sig och jag väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att vi skulle dra iväg. Runt sju kom Joel och Bent, de skulle åka med oss till Madde. Jag tänkte för mig själv att det inte var så långt dit så jag hade tänkt att gått hem på morgonen, eller inte till stan. Men det bevisade sig vara mycket längre och jag skulle nog inte orkat gå heller. Speciellt inte i de kära tillståndet jag befann mig i imorse, mycket trött och illamående med andra ord.

Tillbaka till festen, det var verkligen hur kul som helst. Galet var det, klockrenaste människorna under kvällen var lätt "norrköping" så jäkla klockrena. De pratade exakt som han som sjunge "80-talet var tog vägen"?. Gillart!
Madde som var födelsedagsbarnet under kvällen bjöd på mat, fest och en sjukt rolig kväll<3

Sov kvar hos Madde, tack så jättemycket för en trevlig kväll hur kul som helst verkligen!
Tänkte lägga upp lite kort på bloggen från igår.


































Det roliga är att det nästan bara är kort på oss,
men antagligen för kamerangick runt hos oss, aja ^^.
TACK FÖR EN GRYMT KUL FEST, SJUKT KUL <33

Ferre!

Efter att ha jobbat ett sjukt jobbpass idag börjar det äntligen närma sig kvällen, och jag har längtat!

Jobbade från 07.00-15.00 idag, det var inte så mycket att göra men ändå blir det mycket att göra fattar inte..
Sen efter jag slutat åkte jag, mamma och mickis och röstade. Hela lappen lös rött, de gillar jag. Sen skjutsade mamma mig till Carro, precis när mamma åkte iväg kom jag på att jag glömt plånboken! HELVETE skrek jag för mig själv, men ja det löser sig nog. jag kommer nog hem ska ni se! hehe. 

Nu ska jag ta och tagga istället..

PUSS 

Myskväll

Idag ska jag och fira Ida, för imorgon fyller hon 18!! Äntligen, <3. Det kommer att bli en kanon kväll. Du är bra bruttan.

2 år sen, tiden rinner iväg.

Kunde inte sova än. Vill ni kolla på bilderna som jag tog med Nattis finns det om ni kollar på inlägget efter det här.. Eftersom min dator låg i fönster och gjorde ingenting tänkte jag att jag likväl kunde skriva lite på den. & så blev det,

Idag är det Sveriges nationaldag och det innebär 2 år sen du dog mormor. två frukansvärt snabba år.. Vet inte vart tiden tar vägen längre, man hinner inte kolla upp innan man har passerat ännu mer tid. Det har hänt mycket sen du gick bort. Både farmor och farfar har dött, de är i himlen tillsammans med dig och morfar nu. Jag hoppas att ni har det bra, att man får hoppa på molnen precis som jag tror man gör i himlen. Skutta runt och inte ha några bekymmer alls, för det finns det tillräckligt om här nere i den ynkliga världen..

Hm det är så mycket som jag skulle vilja att du skulle sätt innan du lämnade oss.. Det skulle vart kul om du fick vara med på våran 18 årsdag, gått på våran bal som är nästa år, studenten och se när Therese tar sjukgymnast examen. Hm ska jag vara ärlig så trodde jag att du skulle hinna se våran student. Jag kommer ihåg när vi pratade om det när vi var hos dig mormor. Då sa du  "det är länge kvar tills det är studenten, men när det väl är dags kommer ni vara så fina mina flickor" .. Och nu är det snart dags, jag får skicka upp kort till himlen så får ni se hur lyckliga vi kommer att vara efter så mycket slit i skolan.. jag önskar att du kunde läsa det här, för jag saknar dig, farmor, farfar och morfar så himla mycket..

Jag ska nog sova snart, ville bara säga att jag är så grymt tacksam över att jag har en mamma, pappa, syskon och vänner. Utan er vore jag ingenting och jag ska ta vara på varenda minut tillsammans med er. Ni är bäst!

88 dagar

Fotografering

Idag var jag ute och blev fotograferad utav Natalie . Det var jättekul och det vart nog en hel del bra kort, temat var lite rock. Mickis hade sminkat mig och det blev faktiskt väldigt bra! Sen hade jag jeans shorts, stor t-shirt och en svart jacka. Det kommer upp bilder här så fort Nattis har fixat lite med dem..






















Foto taget utav: Natalie.

/isabella

Krogensugen!

Nu är jag hemma från stan. gör inte så mycket. funderar på att lägga mig och vila lite är rätt trött, eller om jag ska ta en varm dusch.. Förresten är jag sjukt krogen sugen idag, men har tyvärr inga pengar och sen ska jag ju festa på söndag. Det kanske är bättre att jag vilar idag och har det sjukt kul på söndag istället.

När vi var på stan började det med att vi gick till Stadium, syrran hittade två sjukt snygga bikinis! Du passade verkligen i dom, sen gick vi och käkade på vivaldi. Det stod mellan spicy eller vivan, så vi klunsa om det. Malin vann så det var hon som fick bestämma. Hehe provade något nytt idag, och det är inte mig likt. Åt i alla fall ciabatta med kyckling, riktigt gott var det.. muuumsi. Sen gick vi till Vero Moda för att handla, när malin väl ska betala säger hon

M: nejnejnej..!?!
I: Vad äre? har du glömt betalkortet?
M: Ja på vivaldi!!


Allla tre vände oss och sprang till vivaldi, hehe. Lite kul var det så kunde inte hålla mig för att skratta. Men som tur var låg kortet så fint i deras kassa och väntade på att Malin skulle hämta det. Sen var det bara att traska tillbaka. Jäkla stjärnor ni är. <3
På tal om söndag är det dags för att rösta, mitt första val. Hm! jag vet redan vad jag ska rösta på men det känns ändå lite spciellt, man har ju trots allt påverkan att förändra på saker och ting. Det är så demokratin ska vara!




Tack för en trevlig dag bruttor <3

När vi satt på station kom dessa tre människor in, alla kollade på dem och
undra va de höll på med. De gjorde allt i slow motion, helt sjukt. Men det var
Människor från Stockholms teater eller något sånt. Rätt coola var dem och kul
att se hur folk kollar direkt när de är något som sticker ut! ^^,

Jag ska vara stark!

Nu sitter jag på sängen och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna åka till bussen där jag ska möta upp min älskade syster, sen ska vi möta upp fransson.

Satt och tänkte på en sak. Funderade på att ta bort inlägget jag tidigare skrev, eller aa det jag skrev igår. För jag blir påmind dagligen om de är kvar, men samtidigt var det så jag kände när jag verkligen var ledsen. Så varför egentligen? På dagen är jag stark, då tänker jag inte på det, livet känns underbart för det finns så många runt omkring mig som gör dagen perfekt! Men sen smyger kvällen in och senare blir det natt. Det är då jag tänker, då man känner sig ensam och helt hjälplös.. Men nu ska jag strunta i det, jag ska kämpa mot den absolut riktiga motgången jag fått i mitt liv, det är mitt eget psyke. JAG SKA!
Men det får jag ta, nu ska jag gå vidare. Jag kanske blir starkare utav att läsa det, för jag vet att jag är stark, jag kommer klara det här för jag har verkligen världens bästa vänner och det tackar jag himmlavalvet för. Ni är underbara och alla som känner sig prickade ta åt er<3! Ni är de som får en att orka med en dag, oavsett om man mår dåligt eller inte så finns ni där. Jag vill bara säga att ni är bäst, så jävla bäst!


/ Isabella

89 dagar

Tårar slutar aldrig att rinna.

"för att du var min första riktiga kärlek, och vi har gjort så mycket
roligt och oförglömligt tillsammans. tiden när jag var tillsammans
med dig är tveklöst den bästa i mitt liv"

Jag vet inte varför jag plågar mig själv med att läsa det där, eller att lägga ut det här. Men det kanske är på tiden att gå vidare nu.. Det var som Anna sa till mig "jag tror aldrig man kommer kunna gå vidare helt man kanske bara lär sig att acceptera" . Jag vill inte må så här. Grinar sönder och har gjort det i väldigt många månader nu. Tårarna tar aldrig slut och de slutar inte rinna heller.

Ibland önskar jag att jag hade gjort vissa saker ogjort. Kanske hade vi suttit på en strand långt bort och bara tagit hand om varandra om jag inte gjorde som jag gjorde... Jag hatar mig själv för det stundtals, men jag tror ändå det som jag gjorde var rätt. Det var ju inte bra, men jag försöker att se de som inte var bra. Vad vare exakt som inte var bra Bella? Jag är ju dum i huvudet. Jag kommer troligen aldrig känna samma känsla igen, kanske kommer jag känna känslan av att vara kär men på ett helt annat sätt. Jag önskar jag bara kunde gå vidare. Vara stark som jag är på dagen, men det håller inte. Jag vill må bra det vill jag, men känner mig inte lika hel nu som jag gjorde för 1 ½ år sen. De saknas en pusselbit som aldrig mer kommer komma tillbaka, eller nej det ska jag inte säga. Framtiden kan jag inte se in i, men det är vad jag tror..

Jag saknar dig.


En sjukt hård smäll!

Oj fy helvete vad jag kokar nu, jag har så jävla god lust att slänga upp hela jäkla konversationen här! Men det tänker jag inte göra. Men är så sjukt arg och nu är jag verkligen det. Det var länge sen jag hade den här känslan men nu är jag verkligen fly förbannad. hade jag en boxningssäck skulle jag seriöst slå ner den från taket och kunna kasta den till kina. herre jäklar...

Egentligen borde jag skratta åt det för fyfan..

Patetiskt. En stor fet smäll!

Tur att Madde är inne på msn och lugnar mig lite. Annars vet jag inte vad jag hade gjort. Tack bruttan! <3

Yngre eller äldre?

Hm satt och tänkte på en sak. Visst vill man hellre se äldre ut i våran ålder? Man vill väl inte höra från någon att man ser yngre ut än vad man är? hm. Snackade med en person på msn han ansåg att man skulle bli glad om man sa till någon att den såg liten ut. Vet inte om jag kan hålla med om den saken! det är väl när man kommer upp i de högre siffrorna man vill se yngre ut?

aja strunt samma. Sitter och pratar med en flygrädd malin, resan kommer att gå hur bra som helst. Och ha de underbart i solen, här hemma lär det inte bli så mycket till sol så se till att njut lite extra varje stund du ser solen (innebär hela resan)!

/Isabella

Stan med världens bästa sosso!

Idag vaknade jag utav att telefonen ringde och det finns inget mer avskyvärt än de, eller om man vaknar av dammsugaren! urch, jag gillar det inte. Men det gör inget, var i alla fall Maria som ringde och undra lite saker, dock hemligt!  hehe.

Sen åkte jag till stan för att möta upp Sosso, vi shoppade lite. Sosso som är galen shoppade hur mycket som helst hon som inte skulle handla så mycket. Du är väl för klockren<3. Kommer ju att sakna dig när jag flyttar men det är som du säger det är inte så långt och vi kommer kunna ses! snart tar du studenten också, shiit. Sen är det min tur!! sjukt va tiden går fort.

Mickis övningskörde idag också, du är duktig du!

Robinson anna!

Ligger och läser Robinson Annas blogg, kan inte mer än säga att jag avgudar den där bruden, hon är sten cool! Jag ville under hela robinson att hon eller Jarmo skulle vinna, men hon föll på mållinjen men det fanns fortfarande hopp om att Jarmo skulle vinna, men nej.

Men iaf, har läst hennes blogg nu och jag tycker verkligen hon verkar vara en sån sjukt bra människa. Kan ni inte ibland få känslan av att ni känner en människa i ett tv program om man följer en serie ett visst antal kapitel? Så har jag fått nu, stundvis känns det som jag känner henne! hehe lite grymt är det hur våran hjärna tänker ibland. Men iaf gå in och läs hennes blogg riktigt intressant och man får veta saker som hände i Robinson som man inte fick se. http://www.annalundh.se Jag tycker i alla fall att hon var en värdig vinnare, verkar vara så snäll och så också.

nu tänkte jag sova, för klockan är mycket .


En utav de två värdiga vinnarna, men nedåå. Tyckte finalen gick till på lite
dåligt sätt faktiskt. Tyckte lätt att svenska folket skulle få rösta, utan tvekan.

Jobbet väntar!

Ska snart ner till Coopan och jobba lite, är rätt trött och känner mig inte direkt sugen på att jobba idag! troligen för att jag jobbade hela helgen, men det är kul så det kommer gå fort.

Tänkte ta och cykla ner snart eller nej om 40 minuter. Förresten kom mina jeans som jag hade beställt idag och dom är verkligen älskvärda! sjukt sköna, och sen satt dom bra också!

Nu är Bellsor glad.

Spex på stan

Hejsan

Nu har jag och mamma bestämt oss, vi flyttar till Västerås 1 september. Jag är lite nervös eftersom jag lämnar rätt mycket i Hallsta, har liksom bott där hela mitt liv. Men det ska bli kul, förändringar måste alltid ske i livet och det är ju bara till Västerås, men kommer kännas konstigt att inte vakna under samma tak snart. sorligt men sant.<3

Var nere och lunchade med Emma och Jenny också, vivaldi blev det. Trevligt trevligt! Massa som var ute och spexade också, man kan ju inte säga att man inte blir avundsjuk. Klart man vill ta studenten eller nej man vill göra allt det där roliga innan sen får gärna studenten vänta lite, är inte riktigt redo än..


/ Isabella

Friskolornas bal 2009

Tänkte lägga in lite kort från gårdagens bal som jag var och fotade på.
Jag vill också gå på bal, det var ruskigt varmt igår men hur kul som helsta att ta kort och vissa var verkligen magiskt fina! Nu kommer det som sagt lite bilder, kommentera järna om du är någon som var med på balen och vill ha bilderna.

/ Isabella



















































Lite bilder från balen, finns en hel del till. Så hör av er till mig om ni är intresserade utav bilderna.

UNDERBART!

Nu är det äntligen slut på allt plugg och jag är överlycklig!!!
Nu känns det äntliegn som att man kan andas ut, tvåan har verkligen vart de absolut jobbigaste skolåret jag någonsin plågat mig igen, det var hemskt men fasen vad mycket man lärt sig. Men nu är det bara att tagga för sommarlov, det är ju trotts allt vårat sista riktiga sommarlov för nästa år tar vi studenten. Jag är glad att jag gick den här skolan ändå även om jag gnäller på den ibland, så mycket underbara människor jag lärt känna varför inte nämna dem som sitter brevid mig Berga, Matilda, Emila och Frida. <3

/ Isabella