Mellanslag.

Hinner verkligen inte blogga när jag praktiserar. Det tar verkligen på ens energi och jag vet inte om jag tycker att det är så himla kul längre. De duger men jag tror inte att den avdelning som jag skulle kunna jobba på. Jag skulle vilja vara på akuten, där de händer saker hela tiden. Eller ambulansen! Gud va spännande. Och andra sidan kan jag ju åka till Uppsala när jag vill, så ska nog ta och göra det snart.

Igår umgicks jag med Sandra, vi donade med fotoalbumet. Har nämligen beställt lite kort, så vi donade med Turkiet korten hela kvällen. Det var riktigt roligt faktiskt, friska upp minnena och skratta en hel del. Du är bra gummsan<3.
Somnade på soffan också, Sandra kunde nog inte sova så mycket eftersom jag låg och sparkade med fötterna, förlåt! haha.

Ikväll blir det att arbeta på praktiken sen imorgon jobba på Coop. Jag är trött nu, ruskigt trött på allt jobb.

/Isabella

Det finns en sak jag saknar mer än allt annat!

volleybollen.
Det är otroligt jobbigt att vara borta från volleybollen, jag tror inte de är själva sporten jag saknar mest. Visst jag saknar sporten för den är gudomligt kul. Men det jag saknar mest av allt är laget, känslan utav att tillhöra ett lag. Ett team som jobbar tillsammans. Som blir glada tillsammans när vi kammar hem en vinst. Sammarbetet på plan. Sitta och snacka innan träning och efter. Jag saknar er tjejer. Ni är otroligt bra och man märker hur otroligt mycket ni betyder när man är borta. Jag önskar med hela mitt liv att min axel skulle kunna bli bra någon gång. Jag vill vara tillbaka och påbörja min återhämtning. Och kanske få känna känslan utav att jag kan spela. I dagens läge var det länge sen. Är det inte axeln så är det brutna fingrar eller jobbet som sätter stopp.

Men nu saknar jag verkligen träningen. Visst gymet är kul och jag trivs med den typen utav träning och jag tävlar mot mig själv. Men ingen träning är som att träna i ett team. Det är underbart.

KVK-brudar, jag saknar er. <3

Tröttheten tar över.

Steg upp 05.30 idag, min kropp börjar bli trött. Jag kanske inte borde göra 300 olika saker på en dag. Men och andra sidan hinner jag inte om jag inte göra det. Idag var det körlektion som stod först på schemat. Efter nästan 1 månads uppehåll kanske jag inte ska begära så mycket, så de gick rent utsagt käpprätt åt helvete. Niklas tyckte att jag körde bättre när jag hade kört en stund men vet inte om jag kan hålla med om det. Bara ta nya tag och hoppas att det går bättre nästa vecka helt enkelt. Det kan inte alltid gå bra, men så här illa får det bara inte gå.

Efter det tog jag mig en promenad till gymet och körde lite. Var lite arg när jag kom dit (pga körningen) men det släppte fort när jag fick träna. Gymet gick kanon, skönt att kunna säga att något går bra. Axeln känns bra, peppa peppa ta i trä. Ska till sjukgymnasen nästa vecka.

Ikväll blir det att jobba sen åka med tåget till stan 21.30 om jag hinner med dvs. Hoppas hoppas! För börjar praktiken 07.00 imorgon, så har ingen lust att pendla från Hallsta då.

/Isabella

Fan så underbart!

Vaknade med sjukaste träningsvärken i magen, och armarna. Underbar känsla! Nu har jag gjort någonting. Men och andra sidan känns det lite kasst att få träningsvärk med lite vikt minskning, de innebär ju att jag har tappat lite av de goda :/! Men muskler går alltid att bygga upp, och nu är det dags igen. Underbart.

Underbart, underbart, underbart!

Var nyss på gymmet, efter nästan 3 veckors upphåll pga utav att man vart sjuk. Det var underbart att vara tillbaka. Jag har verkligen saknat känslan utav att vara helt slut i varenda kroppsdel. Så känns det nu. Men det är skönt! Lite tråkigt att man tappat lite när det gäller vikterna men de får mig bara att bli ännu motiverad det ska bli ännu bättre, och ännu tyngre. Det är nu det börjar, bli att köra hårdträning med allt som har med träning att göra nu. Jag älskar att kunna säga det, men träningen och gymet är det bästa som finns. Det får mig att må bra igen.

Vårdcentralen i Hallstahammar, ett riktigt skämt!

Det är verkligen så sant. Vårdcentralen i Hallsta är ett skämt, de kan likväl stänga ner skiten. De kan varken hålla tider, dela ut recept eller se vad man har för fel. Ringde till Vårdcentralen i måndags för att få en tid för att kolla upp örat eftersom jag inte hör något på de och det gör fruktansvärt ont. Läkaren som man knappt hörde va han sa skrev ut ett recept jag skulle hämta på Apoteket. Jag cyklar dit och de visar sig att han glömt skickat mitt recept.. Jag går tillbaka till Vårdcentralen för att få prata med honom, då ber receptionisten att jag ska ställa mig sist i kön, kärring.

Bad mamma ringa till vårdcentralen, hon ringer och kärringen på vårdcentralen skäller ut mamma för att dom har gjort fel. Men hon sa i alla fall att de skulle skicka receptet då. De är ju helt sjukt! Idag är det lördag, och jag skulle hämta receptet eftersom de skulle skickat det i torsdags, och det har fortfarande inte kommit. Mitt öra kommer antagligen självläka eller så kommer det hinna bli hål på trumhinnan. Skönt att gå med en öroninflammation utan att få hjälp, och ni som haft det vet hur fruktansvärt ont det gör.

Nu kan jag säga att det är dags att lista om sig till Västerås, först farmors miss, hur kan man inte se att det är cancer? och sedan nu med de här receptet. Riktigt skit, totalt värdelöst. Det är riktigt pinsamt. Hallstahammars vårdcentral...

Nu ska ni få höra.

Har vart tajt med uppdateringen här. Men nu ska ni få höra vad jag har gjrot. Jag har nämligen vart på praktiken och den tar död på mig. Har alrig känt mig så trött som jag gör när jag får gå hem på dagarna/kvällarna. Igår gick jag upp halv sex för att starta jobbandet klockan 07.00. Trött var jag men de gick, sen gick jag fram till tre. Hem och laga mat och städa (känns otroligt vuxet när jag skriver det här), sen bio med mammsen. Kollade på Bröllopsfotografen, riktigt bra film och skönt att den var på svenska för hade inte orkat läst texten. haha!

Ikväll blir det att jobba på Coopan sen hem och ta det lugnt och bara vila. Jag är ledig resten utav helgen så det ska bli skönt. Sen väntar en ny spännande och händelserik vecka på praktiken. Ska hinna övningsköra, jobba och plugga också. Får se hur det kommer gå.

/ Isabella

Praktiken

Nyss kommit hem efter första dagen på praktiken. Måste säga att jag trivs i sjukhuskläder. Första dagen på en månads praktik har i alla fall börjat, detta ska bli väldigt spännande och jag måste säga att jag trivdes på den lilla avdelningen. Träffade min handledare lite fort, hon verkar vara kanon bra. Personalen på avdelningen är toppen, har redan mina favoriter även om man inte ska ha det. Ser fram emot denna praktik faktiskt. Imorgon blir det ett kvälls pass. Sedan ska jag kolla på mitt schema eftersom jag ska få gå natt istället. Får se hur det blir!

/Isabella

Sådär då..

Kom nyss hem från jobbet, gick kanon att jobba idag. Tiden gick rätt segt men inte så där så man tycker att klockan har stannat. Snackade lite med Madde angående morgondagen, får se hur det blir med det där.

Börjar bli lite nervös inför första dagen på praktiken som är imorgon, de enda jag verkligen hoppas på är att min handledare är bra så man inte känns som pest och pina varje gång man ska dra dit. Men det ska nog bli bra, hoppas jag.

:)

Jobbet väntar.

Ska snart sticka iväg till arbetet. Jobbar kväll idag med, känner mig inte så sugen på att jobba idag. Dels för att mitt öra fortfarande gör galet ont och för att jag är trött. Men det blir bra med lite extra pengar sen när lönen kommer och sen jobbar jag med Madde, alltid kul.

Ska väl skriva ett inlägg senare om jag orkar. Vi får se helt enkelt. Imorgon är det praktik som gäller i 4 veckor det innebär 1 månad ifrån skolan, kommer sakna alla en massa =/.

Nurå?

Min blogg är knasig, precis som jag. Jag är sjukt trött och klockan är vara 23. Funderar i vilket fall på att sova, imorgon blir det till att ringa läkaren, sen jobba jobba jobbaaa. Och på måndag startar praktiken.

Gårdagen!

Igår träffade jag Sosso, Karin, Emelie och Elin. Det vart galet kul och det var verkligen en kväll jag behövde. Började med att vi kollade på idol, skrattade galet mycket redan då. Sen spelade vi in massa filmer, haha mest del bestod av enbart flumm. Men det var riktigt kul och det var länge sen jag skrattade så där mycket. Ni är bra tjejer och jag är tacksam över de vänner jag har. <3

Blir att ringa läkaren imorgon med örat, eftersom jag fortfarande inte hör något på det och det gör hysteriskt ont.

Skolan och jobb idag!

Var i skolan idag, första gången på väldigt länge. Kändes bra att vara tillbaka faktiskt, så mycket roligt folk som verkligen får mig att må bra. Hur kommer det bli efter studenten? Tomt, frukansvärt tomt kommer det allt bli...
Urch jag vill inte ta studenten, känns som man har lärt känna alla så himla mycket mera nu. Fasen!

Har stans lock för örat också det är inte så bekvämt. Gick ju sådär att jobba med det, hörde ju knappt va kunderna sa. Inte så bra kanske! Plus att jag är så förkyld så jag började blöda näsblod, det var pinsamt om inte. hehe! Fick lov att stänga kassan och ringa på Chatrine så hon fick byta av mig, jag säger då det. Hoppas på att bli helt frisk i helgen så man kan återgå till träningen igen. Saknar gymmet så in åt helvete nu.

Firat mammsi.

Kom nyss hem efter att ha firat mammsi. Kusinerna och moster kom över på besök, vi åt lite smörgåstårta som moster hade köpt med sig. Var rätt god, inte för jag kände av smaken då förkylningen har ätit upp mina smak-lökar (tråkigt). Funderar om man ska fara till skolan imorgon, mår ju bättre men vill inte bli sjuk igen! Dilemma. Får se hur jag känner mig imorgon, på kvällen ska jag i alla fall arbeta.

/ Isabella

Grattis Calle!

Grattis på 18 årsdagen Calle, fan äntligen 18. Så nu är du krogenmyndig
och körkortet kan inskaffas. En annan har ju inte så långt kvar tills 19 ;)

Grattis mamma!

Grattis på födelsedagen mamma! Du är världens bästa mammut<3

Fick bli en bild på både dig och moster eftersom de ska komma på
besök ikväll. Kommer bli trevligt!

Jag saknar redan sommaren.

Ååååh.
Jag saknar tillbaka till Turkiet, fyfan så galet roligt det var. Tänkte slänga in massa sommarkort nu. Som får än att längta efter värmen ännu mera. För det här dystra vädret blir man inte så mycket piggar utav.













Jag vill ha sommar sommar sommar, och en massa värme!

Umeå.

Ligger här i sängen och längtar tillbaka till Umeå. Det var himlans kul där måste jag säga, fast kallt. Blir nog att flyga upp dit över nyår. Då kanske man får känna på riktigt vinter kyla! Som man inte har gjort på hur länge som helst verkligen. Tänkte slänga upp några bilder. Fanns kanske inte så många normala bilder på kameran men hittade några som får duga, älskar att jag inte har något normalt kort på hela gänget... Har inget annat för mig. Imorgon fyller förresten Mammut och Calle år, grattis till er.




Uppsala hälsning!

Fick nyss ett mms från Stig i Uppsala och en liten hälsning från ambulans personalen där. Blev riktigt glad, kul! Längtar tills det är min tur att jobba där. Men innan dess får jag nöja mig med studiebesök. Skulle ju få komma och hälsa på igen, så det ser jag verkligen framemot!



Tamifan!

Sov nyss någon timme i hopp om att jag skulle må bättre men inte gör man det heller. Urch! Jag hatar att vara sjuk, jag vill vara frisk så jag kan fara till skolan, övningsköra och träna. Jag saknar tamifan gymet nu.

Sjukling igen

Sjuk igen...

Ligger i sängen och är sjuk igen. Feber, snuva och hosta är det som gäller den här gången. Får skylla mig själv eftersom jag gjorde massa kul i helgen (trodde jag var frisk) hur dum får man bli.. Nu gäller det bara att vila, för har inte tid att vara sjuk nå mera dels för att jag missar massa i skolan plus att jag vill träna! Var sjuk hela förra veckan och troligen halva den här. Hatar detta.

Helgen!

Jag säger då det... Alkohol aldrig mer.

Igår blev det party med hallstabor, vi for hem till Rikard runt sju. Vart en bra kväll, tar bort den sista timmen så var allt suveränt. Men jag ska aldrig mer dricka, eller ja det är så det brukar låta. Men nu ska jag ha vita helger, för nu är det jobbet, skolan och träning som gäller ett tag framöver. Känner mig inte sugen på att festa heller efter denna bakfylla. Det var tufft att ta sig upp i morse kan jag ju lungt säga. blä!

10.27 åkte jag och Mickis till Stockholm för att träffa Marcus, Jonas och Dallas. Började med att vi gick på bio "en julsaga" otroligt bra film, vi kollade i 3D. Tror inte den skulle bli så bra om inte 3d effekterna hade funnits.. Men det var en riktigt fin film och måste säga att även denna film fick mig att fälla en tår, antingen är det jag som är känslig eller så är det filmerna som är otroligt berörande.

Morgon dagen ska jag bara ta det lugnt, ska sova tills jag vaknar (underbart). Sedan ska jag ta mig en promenad till Coopan och hämta min cykel sedan blir det att plugga hela dagen. Hm! Har sjukvårdsprov på måndag, vet i helsike hur det ska gå.

Saknar dig.

Färdig fixad

Nyss donat klart kvällen outfit. Det blev en svart klänning med ett brunt tjockt midjebälte. Får duga helt enkelt! Har inte så mycket partykläder så det blir att låna utav Mickis, mycket snällt även om hon blir lite arg. Men måste införskaffa en partygarderob har jag insätt. hm!

 

Finns människor till allt.

Älskar patetiska människor, de är roande och jag kan bara skratta åt det.

Vattenfys

Kämpade mig upp tidigt i morse. Sen bar det av till skolan efter en vecka hemma. Måste säga att man saknar folket i skolan när man inte träffar dom. Ni får mig i alla fall alltid att skratta och ni vet ju vilka ni är också. Sen följde Tobbe med mig till Ica för att handla lite frukost, hann inte äta hemma.

Vart vattenfys på löga sen, ojoj. Dålig närvaro från våran klass måste jag säga, tre som deltog och 2 som var där och kollade utav 19 stycken. Med andra ord skandal, skulle vart ganska arg om jag hade vart lärare. Men det spelar ingen roll, många som är sjuka nu också. 

Ikväll blir det nog party med Mickis och hennes kompisar. Ska bli roligt!
Nu sitter jag och fryser på rummet, funderar på att hoppa in i en varm dusch.

hemma igeeeen!

Nyss jobbat, jag stängde med Kian idag. Måste säga att det kan ha vart bland den flummigaste stängningen någonsin, men det var roligt måste jag säga. Har ju faktiskt inte jobbat på hur länge som helst så det är okej att jag var lite lost. Fick mitt nya schema idag, nu är jag glad. Fick runt 10 pass. Underbart!

sjuk och jobb!

Ska snart sticka till jobbet, får se hur det går att jobba nu när jag vart sjuk ett litet tag. Ska nog inte vara några större problem förutom att jag är lite trött och sådär. När jag kommer hem ska jag bara slå på en film och ta det riktigt lugnt, förresten!! det är tamikatten helt vit ute..

Börjar bli frisk.

Har vart sjuk hela veckan, i förregår besökte jag sjukhuset eftersom jag var så yr så jag svimmade här hemma. Hm. Vet inte riktigt vad det är som spökar i mig, men jag börjar känna mig bättre nu. Men en vecka hemma innebär en vecka missat utav pluggat och det känns inte alls bra, bara kämpa på nästa vecka. Sen är det snart praktik också. Fick hem papprena idag, kan inte säga att jag är nöjd med schemat...

/ Isabella

Jag vill bli miljonär.

Tänk om man hade hur mycket pengar som helst då skulle det inte vara nå problem att göra saker. Då skulle jag kunna flyga till Ume över nyår, du skulle jag kunna åka en jävla massa skidor, skulle kunna åka utomlands när jag vill och jag skulle kunna bo i en egen lya utan prolem. Men nejdå!  

Åh. Jag vill ha körkortet avklarat så man får lite extra pengar, fasen va onödigt dyrt det är.

Sjuk.

Igår mådde jag inte alls bra, idag mår jag ännu sämre. Kan knappt svälja eller vrida på huvudet. Så vart ingen direkt frukost fick dricka lite varm oboy. Ska nog åka hem till mammut snart, hon sover nog med tanke på att hon jobbade natt. Får se om jag blir frisk till imorgon, skulle behöva det för kan inte missa mer från skolan nu...

Hade det riktigt kul i Ume förresten, bilder kommer senare (när jag hittat sladden så jag kan lägga in korten på datorn). Förresten har jag ett ganska stort dilemma nu, räcker att säga nyår.

Ska lägga mig och vila lite nu, sen far jag till mamma. <3