Grattis Patrik.

Ville bara passa på att säga grattis Patrik och bra jobbat med projektet. Nu har han lyckas samla ihop över 7000 kronor till latinamerikanske gatubarn. Men det är en lång väg kvar att vandra även om de börjat med en bra bit på vägen. Varför inte hjälpa till lite? Han behöver vår hjälp men inte minst barnen ute på gatan, varje dag kämpar det för att överleva, så bidra med något du också. Nu har du faktiskt chansen att göra något annorluna och du har chansen till att hjälpa.

Glöm inte att kolla in hans blogg och skänk någon slant, det är ju faktiskt så praktiskt att man kan skänka genom mobilen det är ju kanon bra. Samtidigt kan du få din blogg länkad från hans hemsida. Du behöver ju inte skänka pengar men kolla i alla fall in bloggen/hemsidan, hemsidan är väldigt lätt att förstå sig på så de finns ingen chans att du missar vars du ska trycka om du vill ge en gåva. Förresten kan man tävla om att vinna en nalle för 5 kronor som går direkt till gatubarnen. Var med du också!  

Han har även bytit namn från www.hundratusenochettår.se till http://www.gatubarn.nu/ fast båda adresserna ska fortfarande fungera. Go for it Patrik. Tack för att det finns människor som du, som vågar och vill göra något annorlunda.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: