Valborg då, fyllechaffis!

Ska snart bubbla med elin, sen blir det att äta mat och dona lite. Sen blir det till att köra folk :)! Ska faktiskt bli kul att träffa så många folk på så kort tid. Hoppas alla får en trevlig valborg!! :)<3

Valborg imorgon!

Imorgon är det valborg igen, blir att bubbla bubbelpool med Elin och äta lite god mat och förfesta med Lisa, Therese, Elin och Emelie. Imorgon ska jag förfesta på coca cola och saft. För har lovat min underbara syster att köra henne till Qw på kvällen. Hoppas att det blir en trevlig kväll! Sen vill jag bara önska alla en trevlig kväll imorgon.



<3

simning

Vaknade imorse att mickis tvingade upp mig, jobbigt att bli väckt sådär;).. Vi drog ner på stan till 10 för att köpa balvantar, blev ett par svarta. Tror det kommer bli kanon. Sen gick jag till skolan och gjorde lite nytta. Skrev lite på organisation och ledarskap. Vart även betygssnack med Matteläraren, fick g i matte b. Det innebär lycka!

Simmade med Elin och Lisa vid fem, var skönt. Som vanligt blev det att sola efter. Måste bli lite brun till balen.

Snart valborg, vad  händer mina vänner? Själv ska jag fira Elin som fyller 20 imorgon<3, sen blir det att assistera chafför.

jajjjeeboox.

Hehe.. Ja vad ska jag säga om gårdagen, urch. Åkte hem med Sandra i alla fall och idag kom jag inte upp ur sängen. Eller soffan ska jag kanske säga. Mår fortfarande inte bra och förstår inte hur kroppen kan ta allt så hårt... Nej nu blir det skärpning och har därför lovat att köra mickis till qwarn på valborg. Så blir en nykter valborg i år!

Tänkte berätta lite mer om vad jag köpte igår i Stockholm. Köpte lite sommarkläder till Kreta, ett par shorts, en midjekjol, en shorta, baseball tröja, linnen, tröjor, smink (alldeles för mycket), en väska, och ett halsband. Så det blev en del, men roligt att ha lite nytt i garderoben. Efter att mickis hade hämtat mig ville hon svänga förbi på skopunkten så då köpte jag två sommarskor också. Ett par klackisar och ett par gladiator skor.

Nu blir det nog att sätta på en film och bara vila lite. Och förhoppningsvis mår jag bättre snart, detta är inte okej i alla fall.

Stockholm

Vart en riktig kanon dag i storstaden med Amanda. Resan började med att vi fick sitta i en trapp hela vägen till stockholm, var sjukt mycket folk redan då och det skulle ju inte bli mindre om jag säger så. Hade ju inte tänkt på att det var löning så det var åt helvete mycket folk. Jag hittade i alla fall en massa kläder och smink. Roligt med lite nytt även om plånboken inte alls tycker samma sak. Dagen bjöd på en massa skratt, klädombyten, stress, och massa folk.

Tack för en riktigt rolig dag Amanda, du är guld värd vännen. Nu blir det att gå in i dimman!

Vårkänsla

Kom nyss hem efter löpningen.. Vart först ett varv runt näs och skanzen, sedan lite bakintervaller. Så nu är mina ben mer än trötta. Vart en total runda på ungefär 40 minuter, jag gillar det. Känns riktigt bra. Fick en underbar känsla av att våren äntligen är påväg nu, förviso blåser det fortfarande lite kallt men de känns ändå skönt i luften. Vart lite hemma fys när jag kom hem, körde lite mage, rygg och lår.

Ska fara hem till Felicia ikväll, blir nog att grilla förhoppningsvis och sen bara ta det lugnt. Imorgon bär det av till Stockholm, ska verkligen bli hur roligt som helst. Jag som har längtat.

Nej nu blir det en kall dusch.

helvetes jävla piss skit.

Kul att jag inte hittar tröjan någonstans. Nu har jag kollat överallt i rummet, kollat igenom tvättkorgen, garderoben osv.. Det var dom pengarna åt helvete. Fan va jävla skit irriterande.

springtur

Nyss vart ute och sprungit i 40 minuter, mycket skönt. När jag nästan var hemma börja de forsa näsblod, förstår inte ens varför. Så var tvungen att springa lite fortare och kolla upp extremt mycket för att jag inte skulle ha blod i hela ansiktet. Knasigt. Vart en bra träningsdag idag!

Ska städa rummet nu och se om jag hittar min studenttröja, tjocktröjan alltså. Den är helt plötsligt borta:/! Vet ej om jag glömde den när vi var och simmade eller nå. Hoppas att jag hittar den i alla fall.

<3

Nu är man ny duschade och trött i kroppen. Var på gymmet med Robin idag, han visade lite nya övningar för axlarna och armarna. Kul med lite nytt, så blir det nya övningar nästa gång jag kör förhoppningsvis. Men det var roligt iaf.. Jag solade efter, hur skönt som helst. Somnade som vanligt, och vaknade av att solariet stängdes av.

Snart får man ligga på stranden och sola sig i Kreta. Men det är tydligen inte varmt där?! Mickis sa att man inte kommer kunna bada. Då blir jag minsann ledsen, för det vill jag. hehe!

Ska fara till jobbet nu, sen får vi se va kvällen bjuder på. Blir väl troligen plugg. Jag längtar till helgen så sjukt mycket nu, kommer bli roligt.

Tack

Satt en stund vi hamnen idag, kollade ut över vattnet och bara tänkte. Rätt skönt var det, sitta där helt själv och bara tänka över sitt liv. Vad som kommer hända, va som hänt osv. Jag behövde det. Tack för omtanken idag & en bra idé att bara sitta en stund och tänka lite. Jag värdesätter människor med hjärtan av guld högt. Jag blir glad när jag vet att dessa människor finns runt omkring mig i min omgivning. Tack.

ENERGI?!

Vart tog all motivation vägen? all ork? allt? Känns som det bara stupar nu. Detta inlägg kommer bara vara tråkigt att läsa, så jag varnar dig redan nu över att jag kommer vara destruktiv. Men det är så det ser ut i min vardag just nu... 

Uppförsbacken till belöning har aldrig känts så otroligt lång. Det känns som det aldigt tar slut. Som man blir fullproppad man kan inte få nå bra utav det. Jag vet inte hur jag ska förklara känslan.. Men den är inte bra, projektarbete, sjukvårdprov, psykologi, matteprov, organisation och ledarskap, räddingstjänst... Hur ska jag hinna? PLus att jag ska träna och arbete på det.  Studenten står och knackar på dörren, det är dags snart och detta måste bli gjort. Projektet har tagit all min ork känns det som. Det som skulle bli så bra, trodde jag. Jag vet inte om det fortfarande är det eller om det bara är spöken som övertygar mig om att allt går dåligt för tillfället.

Jag vet inte längre. Jag försöker orka men någonstans måste energikällan finnas, men vart? Snälla någon. Ge mig råd, jag kan inte snubbla på mållinjen nu. Det är snart slut och jag vill kunna prestera enda tills betygen är satta. Det är som att sitta högst upp i fritt fall, man känner sig maktlös. Kan inte påverka situationen du själv satt dig i.

Ge mig energi och styrka någon.


Kollade på förresten på en så hemsk film igår.
Tror jag grät konstant i 1 timme. Den heter i alla
fall "allt för min syster". Den borde du se. Den är
otroligt bra och får en att tänka om. Jag älskar er,
Mickis och Therese. Va vore jag utan er?
<3

Lyckat

Efter jobbade igår åkte jag med tåget till stan. Vart att äta världens godaste middag som Sandra hade lagat, skämtar inte om att det kanske var det godaste jag ätit. Muuuma. Sen vart det att vi förfesta lite, kul att träffa er alla igen! Vi drog till stan runt elva halv tolv tror jag, vart silk. Inte så mycket drag kanske, kan ju och andra sidan ha med att pluto hade terrass öppning. Men jag tyckte det vart riktigt roligt iaf, fast nu har jag ont i fötterna...

Emelie och jag begav oss till nattbussen sen, vad har hänt med den!? Den var otroligt lugnt. Hade förväntat mig massa bråk och grejer men alla hälsa på alla och var så glada.

Idag vakna jag däremot med världens huvudvärk och det känns som veckans träning är helt borta;D! Nu blir det i alla fall att fara till jobbet. När jag kommer hem MÅSTE jag städa rummet, ser ut som en bomb släppts ner.
Tack för igår<3

Coopan!

Har jobbat hela dagen, gick kanon bra. Riktigt roligt idag, åh jag älskar coop. Och kommer sakna er alla mina vänner<3. Men samtidigt skall det bli intressant att testa något nytt, jag är nervös, rädd och galet nyfiken på samma gång. Fråga mig inte hur man kan ha alla dessa känslor på samma gång. Förresten, fick en chokladkaka av en man på coop idag. Jag hjälpte honom när hans kort sturlade. Så han tackade mig och talade om att jag var väldigt vänlig, och såg alltid så glad ut. Vart väldigt glad, Tackar tackar!

Nu sitter jag hos Sandra tillsammans med Emelie, Micke och Matte. Självfallet Sandra också. Blir att äta lite mat sedan  fest, utgång och en massa skratt. Jag ska ha riktigt kul ikväll. Nu blir det en shot sourz, muuumma.

sovdags!

Vart med Elin idag, först var det promenad och solning på förmiddagen. Sen vart det att fara till Coop och jobba några timmar. För att sedan åka tillbaka till Elin. Vart en kanon bra dag gumman. Kunde dock inte ses så länge tyvärr, eftersom jag börjar sju imorgon. De suger, men vad gör man inte för coop ;).

Blir att sova nu, jobb imorgon. Sen party på kvällen, ba köö!

Träning på gång

Nu ska jag snart och springa lite på bandet på gymet. Ska bli skönt, får se hur länge jag kör. Troligen lite syrkepass också. Får se hur det blir! Kom nyss hem från stan. Vart att shoppa lite. Vart ett par nya solglasögon, en ny tröja, armband och ett nytt pass. Det var ju därför jag åkte in. Gick hur fort som helst. Men måste säga att jag avskyr kortet som kommer att befinna sig på mitt pass i 5 år. Det var hemskt..

Nej nu ska jag bege mig till dagens glädje.
Tack för en trevlig lunch på "Zandras" Felsor. Alltid lika skönt att prata ut med dig. Du är bra.<3

Stan

Ska snart åka in till stan och fixa pass. Träffa mamma, kanske blir en fika på stan kanske. Efter det blir det hem och träna, sen får jag se om jag skulle träffa Felsor också. Sen hem fixa lite, skulle behöva på provet tills imorgon. Sen blir det volleyboll träning på kvällen förhoppningsvis. Borde, men samtidigt måste jag plugga. Fasen! Men hoppas denna dag blir bättre.

22.25

Jag vill att klockan ska vara tillräckligt mycket nu, jag vill att det ska vara ljust ute. Jag vill springa! Jag vill ha musik i öronen, glömma allt. Sluta tänka och bara springa. Blunda och sedan känns känslan av lycka. Den känns långt bort. Det var som att vända på en hand. Orken finns inte, motivationen finns inte. Men glöden till att träna finna. Det känns som det är det som får mig att le. Får mig att känna mig som något. Imorgon ska jag ut och springa. Ska springa tills jag inte orkar ta ett steg.

När jag var ute och sprang här om dagen stannade jag efter att ha sprungit upp för en backe, ser sosso komma efter. Jag ler, otroligt mycket. Lycka. Inte för att hon kom uppspringandes efter. Utan känslan av att vara så fri, känna luften av vår. Borde jag inte vara glad nu? Känns som höstens humör börjar knapra igen.

Och ni som inte vet, behöver inte fråga. Ni kommer ändå inte få något svar.

herregud.

Jag tittar mig i spegeln och skrattar åt mig själv...

Gick upp vi 08.30 idag, Mickis väckte mig rättare sagt. For till gymmet och körde först ett styrkepass sen sprang jag på löpbandet. Var riktigt skönt, måste måste måste köra stenhårt nu. Imorgon blir det gym på förmiddagen tror jag, sedan löpning på eftermiddagen om jag inte skulle träffa Sandra. Senare blir det volleyboll. Har inte tränat volleyboll på hundra år, då min axel har strulat. Så får se hur det går!

Nu ska jag snart sova, ska fixa pass imorgon också. Mycket att göra nu känner jag. Stress.

~

Jag kommer aldrig på vad man ska ha för rubrik, lite jobbigt. Imorgon blir det att gå ut och springa eller fara till gymet, har inte bestämt mig ännu. Men något ska jag se till att det blir i alla fall. Bara köö nu, ingen idé att sluta. Jobbade i dag iaf. Gick helt okej, rätt segt eftersom jag hade vart trött hela dagen. Gick relativt fort ändå.

Har börjar att knyta ihop säcken för projektarbete nu, känns bra och otroligt skönt. Ska bli kul att överlämna vårat arbete till Patrik sen, får se om han blir nöjd eller inte. Men tills dess är det bara att ge järnet. Vi har ju lite att fin putsa tills dess.

Nu blir det att hoppa i bingen så att jag orkar gå upp tidigt imorgon, eller ganska tidigt i alla fall. "sovmorgon" som andra säger. Om man ändå vore en morgonmänniskan. Visst, jag är inte trött när jag väl är uppe. Men det gäller att ta sig dit också.

Snart snart..

Kom precis från gymet, gick kanon idag. Kändes riktigt bra! trotts att jag var ganska trött. Körde mycket mage och rygg idag. Och höfter, det måste väl förfan försvinna snart?!?! Blir intervall träning med Sosso lite senare. Blir att cykla till motioncentrum & köra. Nu jäklar.

Det är inte långt kvar tills jag packar väskan och sätter mig på ett flyg till ett varmare land! Underbart ska det bli, solbrända ben, drinkar, solnedgångar, en bok och samtidigt lyssna på havet samtidigt. Jag längtar tills vi åker till kreta!

skolan

Sitter i skolan nu, det innebär att det är slut på lovet. Känns tråkigt eftersom jag hade ett riktigt bra lov den här gången. Var allt ifrån jobb, till festande. Tack alla som jag umgåtts med. Inser hur mycket vänner betyder, det är den allra bästa medicinen.

Snart slut på skolan, känns hemskt. Kommer att sakna alla, speciellt alla stjärnor i skolan. Kommer att bli tomt, otroligt tomt att inte gå till skolan. Känns sorligt. Men fasen va kul det kommer bli på studendagen. "baah kööö". Jag längtar.. Men är rädd att min hjärna ska drabbas av ångest, lite rätt är jag minsann. Efter studenten är det jobb som väntar, en jäkla massa jobb det må jag säga.


Förbannade jet!

Var nyss och tankade, eller skulle göra rättaresagt.. Stoppade i pengar men fick ingen bensin! Mycket bra jobbat.. Blir så sjukt irriterad eftersom jag typ inte har nå pengar kvar. Så nu kan jag inte åka till stan och hämta grejerna jag behövde. Förbaskade skit.

Fotobok!

Håller på att göra en fotobok, kommer nog bli hur bra som helst. Ska framkalla den när jag är klar, borde egentligen sova men detta är himla kul så skall fortsätta med de här ett litet tag till. Sen sova. Börjar ju trotts allt klockan 09.00 imorgon bitti!

Skatten!

Nyss vart på gymmet. Var rätt trött idag men det gick bra, kommer ha fruktansvärt med träningsvärk i axlarna, ryggen & rumpan imorgon känns det som. Vi får se! Ska fara till jobbet senare idag, sen blir det väl hem och sova. För jobbar tidigt imorgon bitti. Sen blir det paaarty. Jag är taggad tror jag, har inte hunnit kännt efter. 

Saknar dig vännen, borde umgås mera men kan inte råför att tiden krockar hela tiden Sandra. Men saknar självklart de gamla galna tiderna<3! ¨

Oh yeeees! Jag fick tillbaka på skatten, känns bra. Mycket mycket bra måste jag säga.

Tagga på nytt!?

Vi måste köra igen, det var galet kul under kryssningen så Mickis och jag funderar starkt på att åka på CampusCruise den 30-31 maj! Någon mer som är på? Eller vi funderar inte. Vi ska åka, tamefan!

Studentkryssningen!

Ojojoj.. Så kan jag nog sammanfatta det hela. Var en sjukt rolig kryssning iaf. Det började väl med att vi gick till taxifreen och köpta in kvällen förbrukning. Vart en del.

Sen var det bara att fixa i ordning sig och sen börja köra, det är bara och kö som vart våran favorit mening. Mickis och jag tappade senare bort alla, så det vart att leta och leta och leta. Tur hade vi som träffad på Bullen, så satt och drack där en stund. Sen bar det vidare. Sen hade vi jääävligt roligt!

Korten på båten var i alla fall värdelösa. Fungerade inte alls och fick springa och byta dom hela tiden.. Men var i alla fall en riktigt rolig dag/kväll/natt/morgon..

Frukost vi 05.00 så man knappt ser tallriken, den gillar jag.


Baaa köö!









Roligt var det.

Studentkryssning!

Imorgon vid den här tiden är jag påväg till studentkryssningen. Ska bli så sjukt kul, ser verkligen fram emot det här. Har inte vart så taggad faktiskt. Men idag när jag började packa osv kändes det riktigt bra.

Var på Ikea med mammsi idag, vi köpte lite prylar. Jag hittade bland annat lite ljus. Sen vidare till HM där jag hittade en ursnygg väska som jag slog till och köpte, tänkte ha med den imorgon nämligen. Och sen hittade jag på ett par strumpbyxor, ett måste köp eftersom jag inte har ett endaste par hemma som är hela. Varför går det alltid sönder?!

Tack för en hel mysig helg och en kanon bra start på måndagen mamma. <3

Tävling.

Vinn en nallebjörn från www.nallebudet.se, en tävling som hålls utav Gatubarn.nu!

Jag är faktiskt med och tävlar, så får se om det blir någon vinst. Om inte spelar det ingen roll eftersom perngarna går till något så bra. 5 kronor till välgörenhet är inte mycket att "förlora" eftersom alla pengar går till gatubarn i Latinamerika.

Om jag skulle vinna denna tävling, skulle jag faktist ge den till min underbara tvillingsyster. Hon betyder mer än hon anar och har hjälpt mig många gånger. Ibland känns det som hon förstår mig fast jag inte ens sagt något, och tro mig det är bara hon som får mig att känna så.  Mickis du vet att jag aldrig skulle klara av att leva utan dig, du är min andra halva och jag älskar dig över allt annat Mikaela. <3

Vill du vara med? Ge bort en nalle till någon du gillar?

Gå in på följande:
http://www.gatubarn.nu/2009/october/tavla-for-gatubarn-i-latinamerika-vinn-en-n.html

Tävling.

Vinn en nallebjörn från www.nallebudet.se, en tävling som hålls utav Gatubarn.nu!

Jag är faktiskt med och tävlar, så får se om det blir någon vinst. Om inte spelar det ingen roll eftersom perngarna går till något så bra. 5 kronor till välgörenhet är inte mycket att "förlora" eftersom alla pengar går till gatubarn i Latinamerika.

Om jag skulle vinna denna tävling, skulle jag faktist ge den till min underbara tvillingsyster. Hon betyder mer än hon anar och har hjälpt mig många gånger. Ibland känns det som hon förstår mig fast jag inte ens sagt något, och tro mig det är bara hon som får mig att känna så.  Mickis du vet att jag aldrig skulle klara av att leva utan dig, du är min andra halva och jag älskar dig över allt annat Mikaela. <3

Vill du vara med? Ge bort en nalle till någon du gillar?

Gå in på följande:
http://www.gatubarn.nu/2009/october/tavla-for-gatubarn-i-latinamerika-vinn-en-n.html


/ Isabella

09.55

Godmorgon skulle jag vilja säga. Gick upp tidigt idag, men det var för att jag skulle skjutsa Therese till tåget nämligen. Hon far hem till Linkan idag, sen blir det väl inte att ses först i sommar.

Vi hade myskväll igår när jag kom hem från jobbet, vi kollade på film och käkade ost & kex. Himla gott, det var riktigt roligt iaf. Kommer att sakna dig nu när du inte är "hemma" längre.

Ska packa lite nu, för imorgon smäller det. Den efterlängtade studentkryssningen äger äntligen rum. Hur kommer detta bli? jag är lite orolig faktiskt, men kommer säkert blir grymt roligt. Ska i alla fall försöka ha riktigt jäkla roligt.

 :)

Jobb jobb jobb

Nyss städat rummet, nu ser det bra ut igen. Fattar inte att jag kan stöka till det så sjukt mycket! Ska snart hoppa in i duschen sen blir det att fara till jobbet. Jobbar med Lena idag, hoppas kvällen går fort är inte alls sugen på att arbeta idag. Hade gärna följt med familjen till Eskiltuna och ätit mat med släkten.. Men men, jag och Amanda ska till stockholm den 24! Jag längtar. Ska bli riktigt roligt, länge sen jag shoppade känns det som. Ser jag verkligen fram emot.

Umgicks med världens bästa Sosso igår, vi åkte till hälla med Micke, Jenny och Matte och kollade på bilar. Kanske inte riktigt min grej men det var väl helt okej. Kallt, men annars så. Jag såg min dröm bil iaf. Herregud så snygg den var.

Vad är detta.

Vad är det jag ser..
Jag går in på http://gemensamstyrka.se/ och ser att Patrik åkt ner på en 6 plats. Inte alls bra, eller visst det är ju inte dåligt.. Men Det kan ju inte fortsätta med att han åker ner. Så nu gör ni en god gärning så här vi påsk! Gå in på http://gemensamstyrka.se/ och rösta på "gatubarn.nu en blogg för latinamerikanske gatubarn". Tack ska ni ha, glöm inte att det är gratis. Ni som klickat er till min sida kan klicka en gång till bara för att hjälpa till lite. Så svårt är det inte :)<3

Påsk

Idag är det påskafton, känns inte alls som det är det. Vet inte varför, men i år har jag inte riktigt uppfattat när det är påsk plus att jag jobbar hela påskhelgen. Men det är roligt, man gör ändå inge speciellt hemma så att. Känns som påsken är som julafton fast utan presenter.

Ska snart åka och jobba lite. Funderar om jag ska ta en promenad ute i solen först, underbart väder idag.
För övrigt så händer inte så mycket idag. Kul att du är hemma igen Therese, vart en super mysig dag med familjen igår.


Borde jag tänka så mycket på det där?