Coop

Ska snart sticka till jobbet, det ringde & fråga om jag kunde börja tidigare, självklart kan jag det. Amanda är sjuk så måste ju ställa upp! Ikväll blir det att umgås med Elin, kuligt! <3

Eurovision

Gick snabbt att jobba idag, stängde med bästa Maddis idag. Alltid lika roligt, du är bra bruttan. Efter det for jag hem och åt lite sen stack jag till Johanna där jag kollade på Eurovision. Jag måste säga att jag gillade Frankrikes bidrag, ensam om det? Fels och jag är pepp på den i alla fall & lovar att det kommer bli en sommarhit. Love it!

Imorgon blir det att jobba och troligen leka med Elinpelin på kvällen, <3.

Coopan snart.

Hade ställt klockan på 10 idag.. Stängde självklart bara av den så jag somnade om. Vaknade igen klockan 12.30!! Jag som skulle åka och gyma, känner att det blir lite stressigt om jag skall åka nu för börjar jobba kvar i fyra.. Känner inte för att stressa på gymet, så får försöka ta det någon annan dag. Måndag förmiddag kanske, får se.

Ska snart sticka iväg till Coop i alla fall, ikväll blir det jobb med Madde. Får se vad som händer sen, om vi skulle träffa några eller om jag drar hem. Det visar sig! Förövrigt hoppas jag att denna dag blir bra, ska hoppa in i duschen nu.

Bra börja, kasst slut.

Var i skolan idag. Gjorde som sagt mina två sista prov. & båda kändes kanon bra, jag tror det gick vägen. Det är skönt att känna att man är klar med allt nu. Drog hem och upptäckte att syrran var hemma, väldigt glad blev jag eftersom jag inte träffat henne på länge. Det känns som det i alla fall. Åkte och hämta Mickis och Filip hemma hos Rickard, det skulle nämligen på bal. Riktigt riktigt fina var ni allihoppa. Så himla kul att se alla uppklädde, det är någon speciell stämning med att se alla så där fina. Mickis du var hur vacker som helst och klänningen satt perfekt om jag får säga det själv.

Vart minst sagt en galen resa både till & från Ramnäs. Jag älskar att jag har en tokig familj, med er kan man vara hur galen som helst och man mår så bra utav det. Skrattar, skrattar och skrattar. Sjunger högt till dansbandsmusik och i just love it.

Sen åkte jag hem till mina bruttor, det vill säga Frida, Malin, Matilda och Tess. Vi grillade lite och hade det jättemysigt. Tack för att ni är bra. Drog en sju helvetes nitlott och åkte till Sura. Helt utan mening eftersom det var detsamma med meninglöshet om jag får säga det själv... Så blev att vända och åka tillbaka till hallsta igen, värt. Tack Fels att du ställde upp, du får tillbaka skjutsen någon dag.

Ska nog hoppa ner i bingen och sova lite nu, sängen lockar. Jag är trött och sur just nu, jag hoppas på en solig morgondag.

Snart, alldeles snart!

Sitter i skolan, har haft klassmöte. Nu har vi vårat student schema klart. Det börjar nästa vecka och vi ska göra saker varje dag fram till studenten. Det vill säga att vi bara har festen kvar. Jag ser fram emot dessa två veckor. Om två veckor den här tiden, har vi precis sprungit ut från terassen. Förstå, 2 veckor. Det kommer att gå så fort.

Om 1 ½ h ska jag skriva mitt sista prov. Det absolut sista provet i skolan, känns konstigt att säga så. Det är ett psykologi prov som jag egentligen skulle skrivit när jag var i Grekland. Håll alla tummarna för mig, det här ska gå vägen. För efter det kan jag säga "jag har bara festen kvar".

Underbart skönt, allt slit. Nu ska jag tillsammans med klassen njuta av dessa veckor som är kvar. <3

Stockholm

Imorgon bär det faktiskt av till Stockholm med Madde, det ska bli kul. Ska hjälpa henne och vara lite smakråd när hon shoppar. Ha det trevligt och bara umgås. Åker strax efter 10, så är vi där runt 12. Jag har ett prov kvar skolan, sen är det bara festen kvar, festen kvar, festen kvar. Nej det ska bli roligt, ser fram emot att vi hittar på saker med klassen nu sista. Eller? Åkte förbi hallsta för att hämta min internet dosa så jag kunde föra över lite pengar, otäckt med alla avspärrningar. Jag blir illa till mods när jag tänker på hur mycket hat det finns på denna jord. Hm det är tråkigt och obeskrivligt.

Nu ska jag hoppa ner i bingen och sova lite tror jag, så att man orkar upp imorgon. Man måste vara utvilad när man ska vara en heldag i storstaden.


Sommarkänslor, och jag bara älskar det!

Lyckad kväll!

Vart en hellyckad dag på Lögarängen idag, spelade volleyboll och grillade lite. Dock inte jag! Det var skönt att vara tillbaka på beach planen, det är himla roligt måste jag säga. Längtar tills det blir lite riktigt volleyboll träningar med laget också. Tänkte slänga upp lite kort från idag, jag älskar denna känsla.

Solbrända ben, solglasögon, vänner, beachvolleyboll, skratt & musik. Det är sommar<3
















Tusen tack för denna roliga kväll. Känslan av lycka var på topp.
Jag älskar detta. "åh så finns de dom som har, flera 100 dagar kvar"

Beachvolleyboll!

Nyss vart i skolan, sov i sura inatt. Sosso & jag kollade på någon thriller igår så jag vågade aldrig köra hem, åkte i alla fall från sura runt nio eftersom mamma skulle ha bilen till jobbet. Åkte till skolan, hände väl inte så mycket där egentligen. Men vart en trevlig lunch med Amanda i alla fall. Ska nog snart dra ner till Löga och spela lite beach om vädret vill hålla i sig. Sitter och kollar ut genom fönstret och det ligger lite mörka moln över, men håller tummarna för att det inte skall bli regn.

Kollade även på samhälls teater idag, det var rolig. Handlade om en mormor som grät hela tiden, i allmänt var det en galen familj. Men den var bra, hade också velat gjort en teater med esteten. Men så vart det inte..




3 år

Jag vet att det mycket skrivande om studenten. För er som inte gillar att läsa det, skippa att läsa min blogg ett tag i sånt fall. För bloggen är till för att jag ska skriva om va jag tycker, gör och känner. Så nu är det mycket känslor inför studenten.

Satt och tänkte på vad som har hänt de här tre åren på Västerås Fria. Jag kommer ihåg första dagarna, jag gick faktiskt i OP07A ett tag. Kände att jag inte skulle trivas i den klassen och böt till OP07B. Tror det var ett helt rätt beslut av oss Emma. Jag hamnade i denna klass, började träffa nya vänner, som senare skulle visa sig vara bland de bästa vännerna jag har idag. Det var mycket skratt och långa skoldagar i ettan. Fast det gick fort, det kändes som vi börja och sluta.

Sen nalkades tvåan. Vi visste alla att det skulle bli det tuffaste året, och det blev det utan tvekan. Vi kämpade med prov, redovisningar, uppsattser, men vi klara det. Tillsammans hjälpte vi varandra för att det tillslut skulle gå. Och jag känner att jag har lyckas, tror inte jag skulle göra det utan er.

Vart julavslutning, och studenten för treorna. Vi alla tänkte nog "nästa år är det våran tur". Trean vart inte jobbig, den har vart skön. Det har vart praktik. Massa luncher på Spicy och tokigheter tillsammans. Kommer ni ihåg alla iskalla promenader till matsalen? Att en sån kort sträcka kan kännas så förbaskat lång?

Vissa grejer som speciellt kommer ihåg är när vi skulle till VLT med klassen, Vi skulle gå över gatan där vi Mcdonalds och Therese knä hoppar ur led. Och för er som känner mig vet ju att jag inte kan hålla mig för skratt. Så jag står där och asgarvar och försöker få med mig att det andra ska skratta. Tills Malin säger "men hjälp henne upp då". Det var olyckligt att du skulle skada knät Therese, men det är lite kul så här i efterhand.

Eller när vi var i Hudiksvall och Frida fyllde 20. Hon fick ett grisöra utav Ludde som senare fick så mycket skäll för det. hehe! Resan till Åland är heller ingen  resa jag kommer att glöma, när Johan & Viktor börjar montera en kvinnas däck (hon hade fått punktering och Johan springer och knackar på rutan. Berättar att han kan laga det osv). Haha vi alla stod och skratta. Och hon var överlycklig att någon ville hjälpa henne.

Jag minns även hur sura vi blev för att vi skulle ha lektionerna på ett annat ställe, och skulle få gå enda bort till pilgatan. Ja vi må vara undersköterskor men vi orkar inte gå.

Ja vad ska man säga, gymnasiet har vart en lyckad tid. 3 år, det har gått så fort. Nu är det inte länge kvar tills tvåorna säger "nästa år är det vi". Det går fortfartare man tror, jag önskar jag kunde stanna tiden för en sekund. Njuta av det roliga. Som idag, fikade med klassen efter mösspåtagningen, klassfesten i fredags. Fast och andra sidan har vi det roliga kvar. Den stora dagen är inte här än. Dagen alla vi längtar till, är det inte så? Under de här tre åren har jag lärt känna så många människor som jag aldrig skulle träffat om jag hade börjat på skolan. Frida, Matilda, Therese , Malin & Pontus, skolan hade nog inte vart så rolig om jag inte hade haft med mig er under dessa år.

Jag sitter här med tårar på kinden och lyssna på "sommar tider hejhej". Det är faktiskt glädjetårar, jag har fått ut så mycket av dessa år. Jag har blivit äldre, mognat och blivit den Isabella jag faktiskt vill vara.

Mösspåtagning!

Idag var det mösspåtagning i konsert huset. Jag hade sagt till alla att de inte skulle försova sig och den enda som gör det är jag.. Hur lyckas jag!? Jaja. Jag hann i alla fall i tid, det var att stå på plattan ner, nejdå. Det var i alla fall en bra mösspåtagning. Rektorn höll ett tal, vi tog kort och skålade med lite champagne osv. Jag tycker det var himla trevligt. Sen skrek vi lite "OP07B TJAALALALLA" sen vart det lite "Åh så finns det dom som har flera 100 dagar kvar". Jag älskar denna stämning som var idag, men samtidigt vet jag att den känslan kommer vara slut snart. Nedräkningen har verkligen börjat.

Nu blir det att fara till löga på volleyboll träning!



Jag kommer sakna allt. Säger som Jenny. Jag kommer till och med
sakna vägen till matsalen när det är så där kallt, kommer sakna alla
skratt, alla knasiga grejer man gjort, alla lärare, våran vägledare
Johanna, klassen, skolan, allt. Det har vart bra, otroligt bra.

Blir man ju lite stolt!

Pratade med Amande på msn just. Hon var stressad över skolan. Fråga henne va hon hade kvar. Då var det en uppgift i Samhällskunskapen då de skulle skriva om räntor, lågkonjekturer osv. Sen fråga jag hur uppgiften såg ut och det visade sig att Erik (läraren) har använt sig utav mitt arbete. När jag skrev den uppgiften när jag gick i tvåan skrev jag det som ett brev till en lillasyster. Och han frågade mig då om det var okej att han kunde använda de som prov sen, alltså den ideén. Självklart sa jag att det var okej, men jag trodde inte den skulle komma till anvädning. Men se nu så sitter en helklass & skriver på en uppgift jag kom på. Känns ju ganska bra, blir lite stolt faktiskt. Haha. Kanske var lite luddigt förklarat, menmen.

Shopping på IKEA!

Drog till IKEA idag med Emelie & Karin. Var roligt att umgås med er det var länge sen. Vi eller rättare sagt jag shoppade massa nya grejer till min lägenhet. Det här kommer nog bli super. Jag har till och med börjat längtat nu. Få inreda och bo själv. Ett steg in i vuxen världen på riktigt tycker jag. Efter Ikea drog vi till gymet, vart ett jobbigt pass eftersom jag inte har tränat på typ 2 veckor..

Nu blir det att umgås med Sandra som jag heller inte träffat på ett jädra tag, så det blir kul! <3
Hoppas fisket gick bra Elin ;)

"oj jag trodde det var Fredrik"

Var nyss ute och gick på en lång promenad, först runt åsby och skanzen. Tog lite kort, allt är så himla vackert nu. Grönt och fint. Blommor slår ut och livet leker. Det enda som tynger just nu är studenten. Alla i klassen man lärt känna som man snart inte kommer träffa varje dag som man vart van med.. Gick ner på samhället och in på Coop. Pratade lite med dem osv, snart sista dagen där också. Sorligt. Men som Cicci sa "man måste testa vingarna för att veta åt vilket håll man skall flyga".

Efter att jag vart där gick jag hemåt. Gick förbi gamla Elsbodaskolan, där stod tanterna & gubbarna och spelade boule. Alla skratta och var glada, vilken lycka det var att se. Stannade och pratade med en tant och hon berätta att det var så himla kul att spela.

Hon: Visst ser det roligt ut?
Jag : Ja det ser trevligt när alla ni spelar.
Hon: ja det är riktigt roligt att spela med alla ens kompisar när solen skiner, sen fikar vi efter.
Jag: Jaha det säger du, va mysigt. Ni får ha en fortsätt trevlig dag & lycka till.
Hon: Tack du jänta och ta mycket fina kort nu. hejdå!

Så himla söt tant, tror hon brukar vara inne på COOP och handla för jag kände igen henne himla mycket. Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hämta upp Emelie på station sedan Karin, för vi ska åka till Ikea och shoppa lite tills jag ska flytta hemifrån.

Hoppas ni får en trevlig dag, jag känner lycka, jag mår bra.

Bloggg time!

Nu är det blogg time. Det var ett tag sen kändes det som, fast det var det egentligen inte. Sitter hemma hos Elin och gör inte så mkt. Har jobbat idag annars har tiden bara runnit iväg. Som de flesta utav mina dagar gör. Imorgon ska jag äntligen pallra mig ner till gymet igen. Har tappat allt som har med motivation att göra. Men jag fick en idé, om jag börjar träna igen så kommer jag väl tycka det blir roligt igen? Har först vart sjuk sen Kreta så det var nog 2 veckor sen jag var på gymet, längsta tiden på länge! Hemskt. Känner mig som en uppjäst fotboll. Så nu måste jag ändra på detta. Fyfan idag och alla andra dagar kommer jag att hata speglar.

Pusss och godnatt mina änglar. hehe ^^

sommar väder!

Underbart. Solen skiner, musiken strömar ur datorn och livet känns så himla bra just nu. Just idag!
Har legat på balkongen och solat ett tag, eftersom vi har en stor tall precis utanför går solen bakom den några timmar så passar på att göra mig en kycklingsallad med ris nu. Ska bli gott med lite mat, är hungrig som sjutton.

På tal om ingenting egentligen, satt och kollade på de bloggar jag brukar kolla varje dag. Har börjat tröttna på att läsa vissa bloggar. Det finns tre bloggar jag aldrig kommer att tröttna på. För 2 dagar sedan skrev Patrik (www.gatubarn.nu) ett riktigt bra inlägg. Läs det.  

Nu kommer det lite bilder från klassfesten. Mycket står på spel nu, det är inte lång tid kvar nu. Mindre än 20 dagar. Jag tycker det är hemskt. Kommer verkligen sakna allt, jag vill inte ta studenten. Jag är inte redo..






















Klassfest!

Vart en kanon lyckad klassfest, tur att den blev av. Jag var otroligt trött så jag följde inte med ut, men jag hoppas att ni som var ut hade det riktigt bra. Kvällen började med att Ludde kom hit, satt och snackade lite på balkongen. Efter tiden droppa det in allt fler från klassen. Spelade kubb & grillade med de sämsta briketterna i hela universum tror jag. Vi fick aldrig fart på det riktigt, men när vi skulle gå in igen upptäckte vi att det var glöd på varenda brikett. Vet inte om det var vi som hade otroligt dåligt tålmod eller va det var.

Var i alla fall en kanon lyckad kväll. Jag kommer att sakna er när det är över. Som Ludde sa "en gång op07B:are alltid op07B:are". Det är liksom nu vi blivit en klass, varför börja vi inte allt de här roliga lite tidigare!?

Ligger efter!

Just nu ligger jag efter tidsmässigt!

Jag blev lite brun i Kreta iaf! Inte
bästa bilden men man ser ju iaf
en liten bikinilinje ;D

Hemma i Sverige igen!

Sitter på balkongen i Sverige idag, igår var det Kreta. Rätt farcinerande hur fort man kan ta sig till ett ställe och sedan ta sig tillbaka. Det är coolt, att ens ett flygplan kan flyga tycker jag är mäktigt. Hemresan gick bra. Det var en del turbulens över Grekland men annars var det lungt. Måste säga att jag blev förvånad över värmen som var när vi landade och då var klockan ändå 03.00! Riktigt underbart, och fy sjutton va alla träd & blommor har slagit ut. En svensk sommar är otroligt vacker. Måste dock säga att jag längtar tillbaka till Kreta miljön.

Det har i vilket fall vart en underbar vecka i Kreta. Trots att vi förlorade en hel dag i solen men det är tyvärr saker som kan hända. Det är ju såna här resor man kommer ihåg att berätta om sen. Resan bestod utav skratt, drinkar, bad och solning. Och får inte glömma att nämna vindarna. Fyfan det blåste nästan storm vissa dagar. Det är första gången jag frusit när jag vart utomlands! Men det var en riktigt bra resa och jag är glad att jag följde med våran snälla mor som gav oss denns resa i studentpresent. Tack mammi<3

Upptäckte just att det var ett getingbo under bordet på balkongen inte konstigt att det var så mycket getingar... Så nu har jag slagit bort det och hoppas på att få vara i fred i solen ett tag!

Citron i håret.

Idag var det riktigt bra väder, vart sol & blå himmel hela dagen. Det var faktiskt första dagen som man inte har frusit på, det har blåst så in åt skogen mycket alla andra dagarna. Imorgon bär det av hemmåt, men får en heldag i solen dess för innan. Känns som den här veckan gått ruskigt fort, bara för man missade en hel dag pga av det försenade planet...

Får se om man har fått någon färg om man jämför sig med er där hemma. Har ju hört att det ryktas om att det vart fint väder. Men det är bra då kanske det är fint när man kommer hem också?

Hade citron i håret idag, vet inte om det blev så mycket blekare men kanske lite. Det blev som hårspray när det stelnade, rätt coolt eftersom håret blev alldeles lockigt också :)!

Nej nu ska jag duscha sen göra mig i ordning för en kväll i Chania.





(500 meter över havet, en liten väg som liknade cykelbanorna hemma,
branta stup, och en buss på det. Jag trodde jag skulle dö...)

kommer mer bilder när jag kommer hem<3



Kreta!

Här är allt verkligen underbart. Efter lite om och men kom vi äntligen fram. En sju helskotta försening, inne på planet vart det fel med platserna för de som hade beställt extra ben utrymme osv. Tack och lov var inte vi involverade i detta. Resan gick kanon bra och vi var framme vid hotellet runt 13.00. Vart att gå direkt till poolen och svalka sig lite.

Idag var det riktigt kallt på morgonen, eller kallt och kallt. Det blåste kallt, så vi bestämde oss för att åka till Chania. Men när vi kom ut från hotell rummet var det sol & blå himmel som väntande. Så var bara att gå upp igen och byta om till bikini. Måste säga att jag snålat på solkrämen, för nu har jag bränt mig oerhört mycket! Jag har ont, önska att jag hade någon typ utav kylbalsam men nejdå.

Ikväll blir det att gå ut och äta på någon mysig resturang, igår vart det någon resturang vi havet. Hur mysigt som helst. Var dryga 25-30 grader idag. I like it!

Förresten, imorgon blir det utflykt. Ska bli riktigt roligt. Ska åka upp i bergen till någon familj. Så ska vi få lära oss hur man gör olivolja, vin osv. Sen ska man även få se hur det tillverkar "Raki". (fyfan va äckligt det är. Det är deras brännvin)...

Ska se vad som händer nu, kanske sätta mig på balkongen och ta en drink.
Saknar er där hemma. <3

blev inte som vi tänkt oss!

Blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss med denna resa. Vi kom aldrig iväg den tid vi skulle. Planet är sönder och vi måste invänta plan, det anländer förhoppningsvis imorgon vi 05.00. Klart det känns tråkigt att inte komma iväg och att vi förlorar en dag i solen men det har vart riktigt bra service. Just nu sitter jag i en underbart skön säng på hotell Sky City. Riktigt lyxigt. Om vi inte kommer iväg som beräknat är det hotell frukost klockan fem. Inte så tråkigt hotell skulle jag vilja säga, de kompenserar upp det ganska bra, ett otroligt bra.

Nu ska jag tagga för kreta och försöka sova lite. Godnatt!

Idag bär det av!

Snart bär det av till Arlanda för att sedan ta planet till Kreta. Fick information om att det är 31 grader där idag, dock lite molningt. Men det gör inget! Bara det är varmt imorgon när man ska till stranden, har inte riktigt fattat att jag ska åka så jag sitter med morgonrock är ny duschad. Borde kanske kolla igenom packningen och fixa i ordning mig.

Vi hörs om en vecka, ha det underbart här hemma min älskade vänner. <3

Senare idag!

Senare idag åker jag, skulle egentligen kunna säga imorgon. Men imorgon vid den här tiden är vi förhoppningsvis i Kreta, om planen går som det skall. De har nämligen ställt in flyg till Grekland igen. Jag måste åka, jag vill verkligen det. Har längtat så mycket. Ska i alla fall bli jättekul att se ett nytt land, har aldrig vart i Kreta! Har hört att det skall vara väldigt fint, så jag ser verkligen fram emot en vecka tillsammans med er Mickis & mammsi.

Ha en bra vecka här hemma så hörs vi när jag kommer hem & då bjuds det på bilder.

2 dagar!

Nu är det bara 2 dagar kvar, shit va fort det har gått.
Ska bli riktigt roligt att komma iväg en stund. Sola,
bada(?!), fota och ha de underbart med mammsi och Mickis.
Längtar nu, har dock inte ens börjat packa. Och när
ska jag hinna? Jobbar kväll idag, kväll imorgon, sen åker vi
på torsdag. Måste kolla över mitt schema lite. Vet inte
riktigt om jag har tänkt till nu. ^^

jaa..

Vad ska man säga? Känns otroligt bra.

Segdag.

Idag var jag och kollade på en lägenhet i Hallsta, och ja jag tror jag kommer att flytta hemifrån inom kort. Kommer bli bra, spännande om det blir så. Sen åkte jag, mamma och Lars-Erik till Ärla och tog en fika med moster och kusinerna. Mys. Satt och pratade & pratade. Tiden rullade på och det blev dags att fara hem igen.

Nyss ätit lite mat, gott gott. Är otroligt trött idag, garanterat för det vart en lång dag igår. Hade tråkigt nyss så fotade mina kläder som jag har inhandlade i stockholm & lite här hemma. Så tänkte slänga upp lite kort.








Lite grejer sådär:D

Sagolikt.

Oj balen var över förväntan. Det kändes precis som i en saga. Jag har alltid velat bära en fin klänning, fin frisyr med vacker sminkning osv. Allt vart lyckat ikväll på den fronten. Kände mig riktigt fin i det där kläderna även om det var så långt ifrån jag som det kunde bli. Jag vill tacka Madde som gjorde ett otroligt jobb med uppsättningen, håret höll sig hela kväll, sminkningen med. Vart riktigt nöjd, så tack stumpan! Sen vill jag även tacka Sosso och alla andra som kom och fotade och kollade. Det uppskattar jag verkligen. Hur roligt som helst.

Det här kanske var en försmak på studenten, kvällen bjöd på massa skrikande och tjoande, mat, dans och en härlig kväll med vännerna. Det kändes som man har väntat på detta så länge sen är det över så fort. Jag är tacksam att jag gick på denna bal, ångrar det inte alls. Det var alldeles alldeles underbart.





















Avslutade med detta kort, visste inte riktigt vilka jag skulle lägga upp. Det kommer finnas mer kort på facebook eftersom alla kort läggs ut där. Eller i alla fall nästan! Tack igen för en kanon lyckad dag alla som hart gjort detta till en oförglömlig dag. <3

Redo för bal!

Gick upp halv 9 idag. Inga problem faktiskt! Mamma skjutsade mig till salongen. Hon började locka och dona med håret, som vart riktigt riktigt bra! Är verkligen hur nöjd som helst. Hon sminkade även, en ljus nyans av rosa. Var även det väldigt fin, är nöjd. Nu längtar jag till ikväll. Hoppas verkligen det här blir ett minne för livet. Tänkte bjuda er på lite bilder hur jag ser ut ikväll. Känns verkligen ovant, men det är ju bara en gång i livet man går på bal.






Imorgon kommer nog mera bilder. Nu ska jag äta lite, innan jag ska hem
till Therese och träffa restan av ligan<3

Lägenhet!?

Gick snabbt att jobba idag, var sjukt mycket folk. Men det är bara roligt tycker jag! Snackade lite med Sandra idag angående lägenheten. Blir att åka och kolla på en lägenhet på söndag, hade tänkt att bli vuxen och flytta hemifrån. hehe! Får se hur det blir. En sak i taget.

Imorgon blir det bal, ska kliva upp tidigt imorgon. Klockan 09.00 börjar förberedelserna. Ska vara på salongen runt 09, så ska madde börja dona med min frilla och senare sminket. Kommer nog bli kanon. Jag Isabella ska ha lösögonfransar, klänning, och balvantar. Kan ni tänka er det? Ska bli riktigt roligt i alla fall..

<3

GRATTIS!

Tänkte att Frida ska få ett eget inlägg idag, eftersom världens bästa Frida fyller 20 år idag. Fyfan, de närmar sig 40. Nejdå. Du får ha en kanon bra dag, och handla inte upp hela systembolaget min sköna. Älskar dig vännen, Hipp Hipp Hura!

hemgång!

Snart bär det av hem igen, efter 4 kanon bra dagar i Motala. Tack för jag fick följa med Sosso & Matte. Nu börjar allt närma sitt slut så jag måste lägga i den sista växeln nu. Prov imorgon, samt inlämning av organisationen & projektarbete. Sen åker jag till Kreta. Sen kommer jag hem och ska säkert ha lämnat in något mer, sen är det studenten. ojoj tiden kommer gå så fort!

Nu ska jag packa ner det sista i väskan, för får inte missa tåget hem eftersom jag och Matilda ska skriva på projketarbete hela kvällen idag!<3

Solväder

Idag var/är det sol i Motala. Vart en kanon bra dag. Har vart alltifrån att fotat till att shoppat. Det började med att vi åkte till ett badställe här i Motala som jag kan tänka mig vara underbart på sommaren, det var en lång sandstrand, härlig utsikt över vattnet och någon liten kiosk som var stängd nu eftersom det inte är säsong. Fotade lite där, kände mig som ett liten barn igen när jag sprang runt på stranden.

Vi drog vidare till slussarna, riktigt fint var det. Jag gillar alla nya ställen jag ser. Tänk bara hur mycket man inte hunnit sätt än? Det måste ju finnas så mycket mer mina ögon måste se innan de är försent.

Tog en fika på ett mysigt fik vi vattnet, var en kanon bra dag ute i vårvädret. Självklart kunde jag inte hålla mig från shoppning. Vart ett par jeans shorts och ett par spetscykel byxor under det. Tänkte att jag inte kunde fara till Kreta utan jeans shorts, så nu är det fixat.

Ikväll blir det att laga carbonara eftersom det blev taco igår.

Jag älskar livet!

Motala

Sosso väckte mig när hon tyckte klockan var för mycket. Det var runt halv 12 så det var kanon bra! Käkade lite frukost & drog ut och sprang. Kändes inte riktigt bra, vet om det beror på att jag har ont i halsen. Vart lite hemma fys på deras gård sen. Kändes dock bra. Får se om jag tar mig en runda imorgon med. Beroende på hur halsen mår det vill säga.

Efter att jag duschat och donat lite, satt jag och sosso på oss ansiktsmaskar. Riktigt snyggt, haha! Vet inte om det hjälpte så mycket men det känns bättre i alla fall.

Ikväll blir det att gå ut och fota lite, bara vädret håller sig från regn. Nathalie lovade sol, vars är den?




Kommer mer bilder sen, för den här datorn vill inte som jag. Och ska
äta gröt nu, så kommer bilder inom kort!

ny badad!

Lånade mattes badkar och tog mig ett bad. Underbart skönt, var hundra år sen jag badade. Tappade upp ett riktigt varmt badkar, hade ansiktsmask och hårinpackning. Sen smörjde jag in mig i min nya body lotion när jag kom upp. Riktigt skönt, så nu känner jag mig som en ny människa som går på moln. Att vatten kan vara så skönt? haha..

Mickis skicka nyss sms "Nu är det snart bara nio dagar kvar, och det är varmt i Grekland". Helt underbart att vi snart åker.

Mys!

Nyss vart ute en stunde med Sosso. Satt oss vi vattnet och åt glass och matade fåglarna. De åt direkt ur våra händer, lite läskigt faktiskt. Var i alla fall hur mysigt som helst och bara sitta där och prata. Blev några timmar i alla fall.  Glad att du ville att jag skulle följa med vännen<3. Sen slutade Matte så han kom och hämta oss, sen for vi och handla lite mat. Så nu blir det att grilla i det soliga vädret. Underbart!

kommer bilder senare.

Evig nedräkning..

Jag vet inte ens om jag vill räkna ner till detta. Det är så nära till studenten nu. Jag vill inte! Ångest kallas det, jag kommer sakna allt som har med skolan att göra. Jag minns första dagen som igår, minns första sommaravslutningen i 1:an nu går vi liksom ut 3:an.. På sista tiden har jag haft riktigt kul med min klass, jag ångrar att vi inte kom på det tidigare. Jag kommer sakna er, kommer sakna allt. Det känns som det var nyss jag böt klass till OP07B. Det var inte nyss, det var tre år sen.

Det känns hemskt. Va händer efter? Nu finns det garantier, om 6 veckor finns det inga garantier, då står man där. Jag har jobb, men för dem som inte har det? Kommer man plugga? hur blir det med alla vänner man träffat under denna underbar tid på gymnasiet? Nej urch. jag är inte redo för detta. När jag kommer hem från Kreta igen är det liksom bara 3 veckor kvar. Det är ingenting. Vi ska se till att ha det riktigt roligt nu. Vill minnas de sista veckorna. Sitter här och torkar tårar nu vafan.

De närmar sig.

Kreta närmar sig, studenten närmar sig, vuxen världen närmar sig. Jag ser fram emot att ta studenten, men samtidigt inte. Borde jag inte känna att jag är redo snart? Hm. Eller sanningen är kanske så att jag gillar att plugga, gillar att umgås med alla i skolan. Sorligt att bara sluta sådär tycker jag..

Nu är det inte länge kvar tills jag, mickis och mamma ligger på stranden i Kreta och njuter av 1 veckas semester. Tror vi alla behöver det. Ska bli otroligt skönt att komma iväg och se något nytt. Spännande eftersom jag aldrig vart i Kreta. Så det ska bli riktigt roligt, och jag längtar längtar och längtar! Hoppas att dessa 11 dagar går fort nu.

Ska snart jobba, sen ska jag fara iväg en sväng. Kommer hem på torsdag igen. Så vi ses!

När man mår som bäst!:)

Idag vakna jag klockan halv 12, mådde underbart. Det som är det bästa med att hoppa över drickan. Var i alla fall en helt okej kväll igår, även om den inte blev som planerad. Satt och körde en massa bil. Rätt roligt eftersom man träffade så mycket folk. När jag hade kört sista ligan åkte även jag till qw. Som vanligt var det bråk, går inte att komma ifrån. Det var fullt när vi kom så vi fick stå i kö ett tag & kallt var det, för glömde jackan i bilen...

Sen vart det att aggera chaffis på kvällen igen, gick kanon bra. var hemma runt tre halv 4. Då var jag skapligt trött, så dunsade i säng då och sov riktigt gott!

Ikväll ska jag nog umgås med Sosso, får se hur det blir.<3