Sommarväder

Hej!

Det är verkligen hur underbart väder som helst ute, det känns som en sommardag på sommarlovet. åå jag bara längtar till att det är dags att ha sommarlov, att ta det lugnt och sola nästan varje dag! Sen börjar vi 2:an det har gått så rysligt fort men vi har haft det så himlans roligt, iaf jag! Och sen är det bara 1 år till sen tar vi studenten. Jag kan bara tänka mig tanken om hur sorligt men hur underbart kul det kommer att vara. Nu undrar ni säkert varför jag skriver om studenten redan nu? men det kommer att gå så himlans fort snart är det vi som står där och ska springa ut. Jag längtar redan det gör jag verkligen. Jag har verkligen kommit i en underbar klass. Ni är brabrabra!


Idag har jag väl inte gjort så himla mycket. Var med Emma en stund efter skolan alltid kul tycker jag! Efter det ringde det är samtal som gjorde att jag nästan fick hjärtstopp, Men det var inte så farligt, men blev lite orolig först. Det var iaf från praktiken för er som är nyfikna. Just nu sitter jag här och bara längtar tills andra dagar som nu.. Jag längtar tills imorgon för då ska jag fira elins födelsedag sen imorgon kommer jag längta efter torsdagen för då åker jag & Mickis till syrran. Sen när dom 4 dagarna har gått åker jag till Hudik det ska bli så himlans kul verkligen. Jag är full av längtan varför lever jag inte i nuet och är nöjd åt att det är Tisdag och ingen annan dag. Hm? jag vet inte...

 Ska och kolla på fotboll ikväll med Calle & Mickis sen vet jag inte vad jag ska göra ta det lugnt. Saknar dig storasyster men snart får vi träffas, jag älskar dig!
/Isabella

image19


Länge sen

Hej!

Idag har jag vart på räddning i skolan från klockan 10-1 typ:) det var verkligen jätteroligt, lärde mig en del nya saker och träffade nästan alla i klassen också! Tråkigt att inte du kunde vara med Fridolf.. Sen kom mamma och hämtade mig så vi åkte till biltema och handlade en ny cykel till henne, mycket kul!

Sen åt jag & mammi glass, jag bjöd henne för att jag har fått så mycket av henne nu på sista tiden. Min mammi & pappi är bäst. På kvällen åkte jag hem till världen bästa Sosso, alltid lika kul att träffa dig! 

Imorgon blir det till att gymma med Linette först tror jag, om hon orkar upp^^! Sen klockan 6 tror jag det är så är det volleyboll träning. Får väl se hur det går, hoppas att det gå bättre. Vet inte om det känns som man blir nå bättre:O!? 

Sov gott allesammans / Isabella   
                                                                   

Saknar mina knatte kusiner måste komma och hälsa på er nu, Jag älskar er.
       image18

Praktik

Hejsan :)

Sitter på mitt rum nu, rätt tråkigt. Mickis är inte hemma så övervåningen är helt tom. förutom att jag sitter här. Fick ett sms av mamma & Tess kl 17.30 att det hade kommit fram till Egyten, kul för dom och att det gick bra! Men nu är det så att jag också vill åka utomlands & bara sola, bada, ha det bra! jag vill, jag vill, jag vill..
Men jag hoppas att det köper med sig en liten flaska till mig. eftersom jag har det i min samling, och jag skulle vilja ha en från Egypten också.

Idag har jag praktiserat, jag började kl 12.00 & gick till 21.00 men jag fick gå lite tidigare. Det var en rätt intensiv dag idag, men det gick väl helt okej endå. Imorgon och på torsdag är jag ledig ska bli skönt. För imorgon ska jag sova ut ska bli jätteskönt!

/ I    

image17