Orsa

Idag ska jag åka till Orsa med familjen och den del av släkten som är kvar och Markus då. Det ska bli mycket kul eftersom allt jag gör tillsammans med dom närmaste nu betyder så himla mycket för mig. Eftersom jag vet hur fort det kan gå. För det gjorde det med både farmor&mormor, jag saknar era<3.

Jag var sjuk idag så jag får se om jag mår bättre imorgon annars vet jag inte om jag kan åka skidor imorgon och det skulle vara hemskt. eftersom jag har längtat efter den här dagen. Att känna en iskall vind mot mitt ansikte och känslan av att bara få vara. att inte behöva prata med någon just när man åker att bara kunna tänka på olika saker som jag känner att jag behöver. jag kan fortfarande inte förstå att nästa gång jag åker och hälsa på farfar kommer det inte vara någon farmor i huset, eller jo det är klart att du finns där men inte alls på samma sätt! :'(

Så jag hoppas att det här helgen blir bra. Med mycket skratt, minnen och lite tänkande. Jag känner att jag behöver det nu. Jag vill bara skriva att jag är tacksam för att jag har så underbara vänner både i skolan och utanför det gör mig glad, det är verkligen sant! ni betyder och jag älskar er, ta åt dig om du känner dig träffad, det gör du nog:)<3

/ IsabellaO

Begravningen idag, 8/2-2008

Idag var det begravning något som var mycket jobbigt, men väldigt fint!
Jag kan inte förstå att det var dig vi begravde farmor, kistan var så kort
bara för att du inte var så lång. Du och ingen annan var den bästa farmorn.
Jag kommer sakna dig precis som alla andra, jag älskar dig farmor!


   image12

17

Hej!
Nu är väntan över, nu är jag 17 och det var ju inge speciellt. Eller jag har ju bara vart 17 i en dag men ändå:D
Nu sitter TESS och moffar kexchoklad som hon fått utav mig (obs att hon äter upp den på mindre än 3 minuter :| )

Idag har jag vart på föreläsning om "självkänsla, och själförtroende", den var mycket bra tycker jag!
Ska och träna snart så nu ska jag pysa, ha det bra

/ Isabella

Helgen - Linköping

Hemma nu.
Men har tillbringat min helg hos syster och markus i Linköping alltid lika roligt!
Först var pappa och mickis också där men de åkte hem på kvällen och så klart när det åkte blev det världens snöstorm! Så jag och Tess satt och var lite oroliga i soffan. Mot kvällen gick jag och syrran och köpte lite frukt och gjorde fruktsallad, mycket gott(Y)! Kommer sakna dig Therese, men snart kommer du hem igen. På våran födelsedag :D!
Idag är det min och calles 23 månaders dag också, om 1 månad är det 2 år älskling!

Imorgon fyller Emma år 17 år :), hoppas du får en superbra dag gumman. Jag älskar dig vännen<3 

     
                

Fredag igen

Sitter hemma nu, börjar inte skolan först klockan 10.50. Skönt att ta lite sovmorgon! Har fortfarande ont i axeln hade inte tänkt mig nå annat. Men jag hoppas att den snart blir bra!
Nu sitter jag här och längtar tills det ska bli lördag, eftersom vi ska träffa systerryster då! Jag saknar dig Therese, snart är det din tur att komma upp igen! Du & mickis betyder massor för mig!

Igår träffade jag moster på stan, det var trevligt! Du är världen bästa moster och ställer upp på allt&alla<3

/ Isabella