Sooommar, sooommmaar och soool!

Hejsan!

Jag blir så glad av det här vädret man mår ju så bra, sen blir man lite brunare också. Eller lite färg har jag iaf fått. Jag har en massa kort jag vill lägga in men tro de eller ej jag glömde sladden till kameran, så de får vänta:)

idag har vi vart iväg till Högbo och badat, det var riktigt skönt att bada. och sen solade vi lite också! alltid skönt, nu sitter jag i sängen och blogar lite. Matilda sova, så himlans sött^^. Hon är en bra vän och jag är så himla glad över att jag fått lärt känna henne, hon är en av de bästa vännerna man kan ha<3

Linettan och jag ska vara i lag på beachmatchen på lördag, det ska bli super kul. För jag saknar dig och du är så bra. Har jämt kul tillsammans med dig vännen<3.

Senare idag ska jag och Matilda ner på stan och gå på nån slags allsång sen kommer Ola också, Matilda är kär (H). hehe nejdå. Men han är duktig. Får se om det är som jag tänkt mig.:D

Nu ska jag väl göra något annat tror jag, kanske ska hoppa in i duschen eller nå.

/ Isabella

Aaaa men dudå:O!

http://www.youtube.com/watch?v=0Dq28QbKCvM&feature=related

Sol och bad

idag har jag, matilda och hennes familj badat vid havet. Eller jag badade inte för det var rätt kallt i vattnet.. Jag låg och solade istället det var jäklans skönt, men de blåste så man kände aldrig att det vart riktigt varmt ^^.

Vi var på stranden typ i 3-4 timmar eller något sånt, åkte hem sen åkte vi till Köpis de är typ som "hälla" hemma. Ska snart äta tacogratäng, mycket gott^^.

Senare typ vid 9 ska vi åka till Kristin, deras kusin och bada lite. Skönt att ta ett kvällsdopp! Imorgon ska vi förhoppningsvs först bada och sola på dagen, sen ska vi till stan och shoppa lite och äta ute.

Nu är det bokat och klart. Jag och Marcus ska hoppa fallskärm den 22 Augusti :):)


Saknar er där hemma. Inte bara ni på bilden utan alla andra med<33

/Isabella

En dag i Gävle

Hellojsan!

hm idag vaknade vi runt halv 10. Rätt skönt att sova "ut" det var iaf skönt & jag sov som en stock i natt. Plus att jag smaskade och tuggade i sömnen, det är väl grymt ^^.

Sen vart det kalas och en massa fika:M det är gott, Matildas mammi hade gjort en jättegod tårta som jag blev förälskad i. hehehe..

Vi badade idag med, superduper skönt och det var hur fint som helst där vi va, de hette Högbo för er som vet vars det ligger.. Om de är fint väder imorgon så ska vi åka till havet och sola & bada, det gillar jag!

Nu vill jag inte åka hem, för jag har det kul tillsammans med Matilda:D

/ Isabella

Uppdatering för dagen

Hej.

Hann inte skriva så mycket sist jag skulle ner och äta mat. Men tåg resan gick helt okej förutom att det inte fanns en jäklafläkt eller något som luftade.. Inte ens om man hade fönstret öppet helt sjukt varmt!!

Vart en kanon dag i Gävle, har spelat minigolf tillsammans med Matilda, jag vann ^^. Sen gick vi en promenad och pratade lite granna, kanon kul. Imorgon ska det bli kalas för hennes lilla syster som fyllt 11. Så då får jag träffa släkten, det ska bli kul!

Ha det bra / Isabella

Nu vet jag hur man känner sig som räddast!

Fyfan ..

Igår umgådes jag med Foppa och André, typ grillade och hade det trevligt och sen typ vid 10 åkte jag och Foppa hem till honom, vi gick en liten promenix innan vi kom hem till hans hus..

Men nu kommer jag till de läskiga, helt sjukt. Vi gick en promenad i skogen efter att vi hade dumpat av mina saker i hans rum.. Gick en bit & så. shit svårt att förklara riktigt va som hände, men när vi gick på en liten skogsväg som var mörk och eländig så hör man bara hur det knarrade i skogen, typ snett över oss.. Hm jag blev såklart livrädd eftersom jag är mörkrädd.. Så jag ville vända, snäll som han är så gjorde vi som jag vill (A).. Men precis när vi vända oss hörde vi att det var nån i skogen bakom oss. Och så fort vi stannade, slutade även knarrandet i skogen.. Sen sa Foppa till mig att gå på gräset så att det inte skulle höras att vi gick där.. Då hörde man hur det verkligen knarrar till i skogen och jag kände verkligen att det var någon som försökte att vara tyst för att vi inte skulle se om det var någon där .. 

Sen kollade vi upp i skogen typ snett ovanför oss eftersom det blev ett väääääääliiiiigt konstigt ljud typ som om nån laddar en pistol. (Ni kan ana hur jäkla rädd jag va), så vi kollar upp i skogen typ snett ovanför oss och där ser man typ ett runt ljus eller nå.. Såg typ ut som om någon siktade mot oss.. jag var livrädd. typ sprang hem. Låter kanske inte så läskigt men det var skrämande och jag var jätterädd.

Jag kommer aldrig bli av med min mörker räddsla..

Men det var en jättetrevlig kväll annars och jag kommer att sakna dig nu Foppa.. Du kommer vara borta hur länge som helst nu, men vi ses när du kommer hem:)<3.. 

Lördag nu då, sitter hemma hos Matilda, det jag har längtat efter hela sommaren, att få åka till Gälve:D ska äta mat nu, men vi hörs..

/ Isabella

Bloggenbloggenbloggen..

Hejsan:)..

Har inte orkar och inte hunnit skriva heller för den delen.. Just nu älskar jag sommaren, de är nu den är som bäst!
Det är varmt, man umgås med vännerna och förhoppningsvis får jag bada snart igen. Eftersom jag känner mig mycket
friskare nu om man jämför mot förra veckan.

Igår sov jag i stan hos André vi spelade först lite beach tillsammans med några. Sen drog vi ner och badade eller vi. Hm jag kunde inte bada så det var Danne, Vikkan, Foppa och André som badade såg riktigt skönt ut och jag vart avundsjuk. hehe ^^.. Sen drog vi hem till André och grillade lite korv eftersom vi vart lite hungry^^.
Lirade lite Gitarr Hero och så. Mitt på natten gick vi till lekparken och levde loppan de var så sjukt kul har inte garvat så mycket på länge. heheh.. Ni är galna^^. Rökte vattenpipa på natten också.. Kanon rolig dag! Just ja jag och Vikkan var ute med hans båt också, solade och snackade en massa strunt .. :)

Idag har jag packat för på lördag åker jag äntligen till Matilda, jag som har saknat dig så galet mycket! <3 Det ska verkligen bli kul att träffa dig, vi ska göra så mycket sjuka saker:D!

Det var bra väder idag också, mycketmycketbra!!!


Ett halft år av saknad, jag saknar dig så farmor<3

uppdatering

Klockan är 01.32 och jag är inte trött, eller jag kanske är så trött att jag inte känner av det..
Ska snart måla klart min teckning som jag höll på med.. Blev lite arg för att jag inte kunde
måla ängelns arm så jag gav upp, men kanske ska ta tag i det igen.. Det är kul så länge
de inte tar emot.. Sitter och pratar med min vän Charlotte  har inte träffat henne sen jag
var på ramsvik sist, det var typ 4-5 år sen. Och ni kan ju bara ana hur mycket jag saknar henne.

Kommer du ihåg Chadde när vi fiskade massooor med krabbor, och den där dagen då Abbe
spelade gitarr på terassen? åå jag har så mycket minnen med dig. När ska man få träffa dig
igen? hm. jag vill verkligen träffa dig vännen. Kom och tänka på Amanda, har du nån kontakt
med henne, eller Clara? hm. Mycket vänner som bara försvinner. Det är tråkigt:(  Så nu
tycker jag att du&jag tar oss i kragen och ser till så att vi får ses och friska upp minnena..
Vi har en massa att prata om...



Saknar dig min vän <3 ...

/ Isabella

sjukt fult

http://www.youtube.com/watch?v=j5r_vHN_fkw&feature=related

Hehehe, om ni väljer att kolla på den, kolla på HELA då. Sjukt fult :D!


Älskar kortet på min tvilling syster, du gör mig glad<3

Back on the track, igen..

Hejsan..

Nu är jag glad, eller gladast! Äntligen har man fått börja jobba igen, hatar att vara sjuk och hatar att man inte får/kan göra nå annat än att ligga i sängen och kolla på film.. Nej det är inte så jag vill leva.

Vart en rätt skön dag, ställde klockan på 10.15 idag men jag hade stängt av den i sömnen och sovit vidare. Vaknade ungefär halv 1, helt utvilad. Det var skönt att sova faktiskt känns som det var länge sen jag sov så där bra. 

Sen vare bara att cykla ner till jobbet, skönt att man var så välkommen som man var, mycket kul:D! Lillpia hade tyckt det var så tyst på jobbet utan mig, hihi. Bara för vi har så himlans kul tillsammans. Är glad att man har bra jobbarkompisar det är mycket roligare att gå till jobbet då..
Idag var det jag & Berran som stängde, gick galant (Y). Kände mig dock lite seg för jag inte har jobbat på länge.

Imorgon är man ledig, igen.... Men jag hoppas det är bra väder för då tänkte jag ta en långpromenad och kanske ta lite kort i naturen, om det är soligt:) Skulle vara skönt att vara ute lite och få lite färg. Har vart så himlans dåligt väder nu..

Bara 4 dagar tills jag åker till Matilda, ska bli så sjukt kul<3!


denna bild får mig att tänka på sommaren .. <3

Lars Winnerbäck

Jag älskar Lars Winnerbäck, han är så grymt bra. Hans låttexter får mig att tänka, alla tankar snurrar runt i min hjärna. Ibland känns det som jag skulle kunna lämnat allt, bara kunna tänka och fundera på saker och ting.

Det är skönt att bara sitta och lyssna på hans texter, om du inte har gjort det.. Gör det.. Det finns inget som är bättre, eller jo det är klart det finns men inte just nu och inte just idag..

Ibland funderar jag på vissa knäppa sakar, under hur det skulle vara om någon kunde läsa min tankar? kunna förstå allt jag gjorde, vad man en försöker att dölja kommer det fram någonstans. Det skulle vara rätt sjukt men tänk va grymt egentligen. Men jag skulle inte vilja att nån läste mina tankar, aldrig...


Snart är det Konsert

/ Isabella

BILDERNA

Nu kommer bilderna till texten under..


Foppa & Danne när vi grillade :)


Dags att bada ^^


Haha, André kastade sig i poolen ^^


Resten av grabbsen, lite suddigt men det gör inte tycker jag. :)


Pooosaarna;)


Detta lilla badkar delade boysen på! Klockren kväll,
tack för man fick vara med:D<3!

/ Isabella

Grillkväll i stan

Hejhopp:D!

Igår efter att vi kom hem från Vingåker gjorde jag mig i ordning, skulle på grillkväll i stan. Åkte in med halv 8 tåget, Foppa mötte mig på station, det var jättesnällt av dig (A). Hm köpte ett lyspyl som jag just kom på att jag glömde hos André lite jobbigt, eftersom jag är beroende av det.. urch, jag får köpa ett nytt igen.

Men iaf åter till igår.. Jag och Foppa fick vänta på "natt"bussen till Bäckby, låter så fult att säga nattbussen när det gick typ vid klockan 9 på kvällen. hehe, men vi tog en promenad vid parken och så. Sen åkte vi till André runt halv 9 kanske. Snälla som de var väntade de med att grilla tills vi kom ^^. Så vi fjutta på elden, eller Danne, André och Foppa rättare sagt. hm, vi hade oturen med oss så det började att regna.. Hatar verkligen svenska sommarar..  

Efter det käkade vi kollade på Madagaskar och pratade lite, Grabbsen fick ett ryck att det skulle bada i Andrés minipool, som knappt hade nå vatten, ni är galna! De badade iaf, även om jag tycker att det såg väldigt kallt ut. Jag fick vara den som dokumenterade kvällen eftersom jag själv inte kunde bada (Hade inget att bada i och plus att jag nyss har fått tillbaka min röst från förkylningen). Så det får bli en annan gång :)!  Grabbsen frös lite när det kom upp så det tappade upp bubbelbadet och myste tillsammans. hahha Ni kan ju tänka er själva tre galna grabbar i ett litet bubbelbad, ni får tänka er in i situationen själva. roligt vare i alla fall(Y).

jag somnade dock på soffan, rätt skönt faktiskt! Men vaknade av att Danne, André och Foppa spelade gittarr hero! Dom va verkligen grymt bra.. Spelade på de svåraste nivån men satt ändå typ alla acord eller va det heter.  

Men tack för en jätterolig kväll grabbs^^ <3

Bilderna kommer senare, min kamera har dött så måste ladda batterina! =/

/ Isabella

Vingåker

Hej!

Nu ska ni bara veta hur glad jag är!!! Min röst börjar komma tillbaka, men jag har fortfarande inte fått tillbaka den helt. Men jag var ju rädd att jag skulle bli stum eller nå, tack gud! hehe..

Idag var jag, Mickis, pappa och Agneta på Vingåker och shoppade lite. Hm det var verkligen inte som jag hade tänkt mig, jag trodde att det skulle vara mycket snyggare kläder och så.. Men jag hittade ändå lite, ett par Lee Jeans, en jacka, ett par skor och glas till min brudkista (samlar saker tills jag ska flytta hemifrån)..
Det var jätte kul på Vingåker även om det inte fanns så mycket att handla, men helt okej..

Har precis gjort mig i ordning, ska till Västerås snart.. Foppa ska möta mig på station sen ska vi åka buss till André. Det ska bli jättekul, skriver nog mer om det imorgon för nu måste jag snart gå till tåget ..


Jag saknar dig redan storasyster <3

/Isabella

Bra låt

http://www.youtube.com/watch?v=epqw4Xceebg&feature=userOm

Om ni vill lyssna på en låt som får en att bli berörd enda in i hjärtat, detta är Linettes favoritlåt. Bra att du skickade den till mig, för den var riktigt bra. <33

Medicinmannen

Hejsan..

Min röst börjar sakta men säkert att återhämta sig.. Blir inge jobb imorgon heller, och troligen inte på måndag heller:( urch. jag vill jobba men främst vill jag vara frisk! Men idag har jag tagit det lugnt och kollat på film hela långa dagen, det är tråkigt och jag blir rastlös.. Finns inget att skriva om heller eftersom jag inte kan göra nå heller:(..

Imorgon blir det troligen stan, hoppas på det iaf:)<3!

Ännu ett blogginlägg ..

Hejsan..

När man är sjuk gör man inget annat än att kolla på film, hehe. Kollade nyss på "Raice your Voice" med Hilary Duff. Den är verkligen så sjukt bra. Jag gråter varje gång jag ser den, iaf när brosan dör.. Så om ni inte har sätt den så gör det!

Jag kan vara en som tipsar filmer nu när jag är sjuk, det är ju härligt.. jag börjar dock bli lite bättre nu hör man iaf vad jag säger om jag viskar även om det är jobbigt, och jag måste hosta i varje mening =/.

Ska gå upp till Lustigkullagrillen och handla glass med syster sen, jag älskar dig Mickis! Du är så bäst. Världens bästa tvillingsyster, du finns verkligen alltid där! :)<3


De är något mellan dig och mig som ingen annan kan känna.
Du är helt klart bäst Mikaela<3


Svampbob 4-kant

Jag och matilda tävlade i vem som kunde måla av Svampbob bäst på paint.. Vad tycker du?





Bloggar

(Kolla längre ner om du vill se det första inlägget för dagen)

trejde uppdateringen för dagen bara ett väligt bra bevis på att jag blir rastlös när jag inte jobbar, hehe.

Har nyss kollat klart på "Ambusch" , den va rätt bra faktiskt, en krigsfilm. Den dög i alla fall ^^, kanske inte bland de 5 bästa jag sätt men helt klart se värd. Nu lyssnar jag på Lars Winnerbäck igen han är grymt bra och jag måste lära mig hans låtar tills jag och Mickis ska på konsert annars äre ju inge kul att gå med mig! Man måste ju kunna sjunga med så att man är med i matchen. Någon mera som ska gå på Lars Winnerbäck på Strömsholm?

Just nu blir jag irriterad på att jag inte har någon röst eftersom jag lyssnar på "kom änglar" och kan inte sjunga med. Jag som älskar att sjunga, bläää på mina halsmandlar =/..

snart är klockan 00.30 det är inte bra att vara sjuk för då vänder jag på dyngnet. Borde vara tvärtom eftersom man ska sova när man är sjuk, men jag är inte trött. Har haft lite ont i bröstet idag, känns som knivhugg igen. Jag vet inte om det är för att jag är förkyld. Hm.. Jag vill inte vara sjuk för jag vill gymma med Linettan snart, blir så långa hack emellan då förlorar jag min styrka och inte minst mina rutiner.. 

Sitter och fixar lite med kort, gjorde om denna bild lite eller bara lite med färgerna. Jag gillar bilden, den blev bra (Y)


Foppa in stockholmo :)

Ödet

Jag tror på ödet det är någon mening med att jag ska vara sjuk..

"Du och jag i ett parisehjul på Liseberg, vi håller
varandras händer och kollar på solen som sakta
går ner över alla byggnader, en solnedgång som
jag sent kommer att glömma"
Så var min dröm inatt. <3

Idag vaknade jag upp med ett leende på
läpparna och kände att jag var
på jättebra humör. Har inte vart så
glad på länge en fredagmorgon..

Det finns saker man tänker extra mycket på. Vissa dagar, vissa personer..

När jag lyssnar på "Curley Sue"  med Takida tänker jag på de senaste månaderna
i mitt liv. Allt har förändras så mkt, hm. Okej visst allt är inte posetivt. Men det är så mycket
som är det. Jag har umgåts massor med min vänner, träffat nya människor som jag
önskar att jag lärt känna tidigare, personer som får mig att må bra som får mig
att känna att vissa saker är värt att kämpa för.. Jag tror ni och du vet vilka ni är,
jag är glad över att ha gjort vissa beslut som tar emot.
Jag kan inte dölja något, jag kan inte göra något ogjort som jag vill ha gjort. 
Man lever bara en gång och då ska man leva livet som man vill leva det.

Men det finns saker man ångrar, de går fortfarande inte att spola tillbaka tiden.
(eller varför skrev jag "fortfarande" det har det väl aldrig gått att gjort? Då skulle
inte världen se ut som den gör idag).
om det gick vet jag inte om jag skulle vilja göra det, även om det är saker jag
med hela mitt liv skulle vilja ändra på. Tänk om alla människor i hela världen
skulle göra det, då skulle det inte vara någon utmaning att leva. Att ha ett
perfekt liv kan man inte alltid ha, att få allt man vill och göra precis det man vill.
Men jag vet inte, så kanske inte du känner som läser detta känner? 

                                       



Om du fick göra exakt vad du ville vad skulle du göra då?
Jag skulle nog inte kunna säga nå just sådär, eller inte
bara en grej. Jag skulle vara tvungen att säga flera saker.

Men jag har en lista som jag måste få kryssa för innan jag dör.
Det är att:

* Hoppa fallskärm
* Ta dykcerfikat
* Bestiga Mount Everest.
* Lära mig att surfa
* Köra ambulans
* Få bort min fobi för mörker



/ Isabella Olsson
 

Borta med vinden

Hej..


Idag har det vart en lugn dag. Rösten har fortfarande inte kommit tillbaka och det är piss! Eftersom jag inte ens kan svara i telefon om det ringer, tänk om det skulle vara nå jätteviktigt sen svara jag sen hör de inte att det är nån som svarat?
Det är skrämmande att kroppen bara kan stänga av rösten sådär.. Har ätit jordgubbar med mjölk även om jag föredrar jordgubbar med glass, men hade ingen hemma så det fick gå med mjölk idag^^. Har kollat på tv och proppat i mig halstabletter, men inte hjälper det:/!

Kom och tänka på hur unika vi är som personer.. Tänk att jag kan få fram det jag vill säga utan att prata, det är grymt att vi kan förstå varandra så bra även om man inte alltid kan kommunicera. Typ som nu jag har sjukligt ont i halsen och inte kan prata, men syrran förstår mig endå. Genom att skriva lite med nåra bokstäver förstår folk vad man menar. Jag tycker att människan är unik.. Det farcinerar mig. Jag tänker på såna här saker när jag är sjuk det är sysselsättning och rastlöshet på hög nivå.

Emma ringde just, det var skrämmande att inte kunna prata ! Jag fick viska i telefon för i huvutaget få fram ett hej. Så om ni vill nå ring inte för jag tänker inte svara, ni får smsa i sånt fall.. Jag hatar att inte ha någon röst :'(!


/ Isabella Olsson


Vart är rösten?

Hejsan alla som är vakna...

Jag sitter här klockan är 00.49, jag har tappat rösten. Vet inte vars den har tagit vägen och jag blir galen. Jag hatar att vara sjuk!! Skulle jobba imorgon men så blir det inte nu:( Får borra ner mig i en filt kolla på film och dricka varm oboy. Det kanske inte heller är så fel, men att inte ha nån röst gör mig tokig. Jag som älskar att prata i telefonen kan inte göra det. urch säger jag :(

Kunde ju inte ens ringa till chefen och säga att jag inte kunde jobba, för hon hörde inte vem det var =/ ..


Ge mig sommar, så kan jag få bli frisk på köpet också..

/Isabella "<3"

Stockholm

Stockholmdag!

Idag gick jag upp klockan kvart över 6. Käkade frukost och fixa i ordning mig, sen cyklade jag till tåget. Satt och väntade en stund på station men sen kom Foppa och mötte upp mig:) vi satt och pratade en stund innan vi skulle gå på tåget till Stockholm, som senare visade sig vara en grymt kul dags trip ^^.  Men iaf.. När tåget väl kom gick vi ju såklart upp och satt oss i första klass, ångrar det nu.. hehe! När konduktören kom sa han att vi inte fick sitta där och då var tåget redan proppfullt. Men vad spelar det för roll att man sitter i första klass om det ändå inte sitter nå människor där? Så grymt töntigt tycker jag:( Så vi fick sätta oss i trappen, kanske inte det skönaste stället man suttit på men det spelade ingen roll var inte så himlans långt:) och vi hade mycket att prata om, FOPPA HAR SURFAT, Gissa om jag blev avundsjuk... Kanske ska ta och lära mig det när jag ändå är borta i Thailand sen? Ska nog ta mig en funderare:D

När vi äntligen va i stockholm började vi gå lite i affärerna, inte så mycket folk på morgonen men det kom mer och mer ju mer klockan blev.. Hm jag shoppade ett par nya skor, ett linne, en t-shirt och en sjal! Jag har märkt att jag blivit sjal beroende och var därför tvungen att köpa en ny hehe;) Men jag gillar den så mycket, den va rutig:D.

När klockan var hm.. typ 12 kanske käkade vi lunch på nån Wok resturang. Foppa försökte att lära mig att äta med kina pinnar även om jag inte lyckades så bra.. Jag förstod inte riktigt hur det gick till om jag ska vara ärlig. Så jag åt med bestick ist mycket enklare! Men jag skulle vilja kunna äta med såna där chingchong pinnar:D.. Det var iaf gott & jag blev propp mätt.

Vi tog bussen till Skansen hade vart fint väder hela dagen men just när vi åker dit där vi tänkte ta oss en promenad vid Djurgården började det att spöregna.. Det öste verkligen ner så vi fick stå under träden så att vi inte skulle bli helt dyngsura.. Mickis hade sagt till mig innan  att jag bara fick ha hennes tyg skor om det inte regnade, så dom vart helt svarta. Det var bara att leta upp "Din sko" och köpa ett par nya;)..

Vi tog bussen tillbaka, gick en promenad, snackade lite sen kollade vi på bio "The happning" den söög. hehe.

Men tack för en så jäkla bra dag idag! Det har vart helt sjukt kul. :)<3


Jag och Foppa :)

/ Isabella

Jobb igen.

Hejsan!

Efter allt som hänt och alla lediga dagar ska man börja jobba igen, känns väl lite sisodär. Fast det har vart skönt att få vara hemma och bli frisk. Jag hoppas jag är tillräckligt frisk så att jag inte åker på nå sånt här igen. Men träningen får vänta denna vecka ut, sen äre bara att köra igen! Jag längtar.. 

Tänkte berätta lite kort om helgen som bara har rusat iväg.

fredagen åkte jag hem till Karin som hade lite partay, var dock inte så lång varig eftersom jag hade så pass ont i bröstkorgen. För övrigt vart fredagen en lung dag..

Lördag, Åkte jag, mammi och Mickis på Digiloo i Eskilstuna, Sundbyholm. Det var riktigt kul. Men innan de gick vi ut och åt på "akropolis" ett riktigt bra ställe att äta på och gott var det också. Jag käkade nå "pikilia" eller nå liknande. Det var helt okej men kanske inte lika smaskigt som Mickis mat såg ut att vara. hehe.. Efter vi ätit for vi till sundbyholm. Det var en massa folk och det var en härlig känsla. De pratade mycket om hur vi människor förstör mijön, jag fick en tankeställare. Sen när vi väl hade suttit där kanske i nån timme så kom det fram en unge ti mig och mickis och sa "Ass hole, Ass hole, Ass hole" . hehhhe. Jag trodde han sa nå helt annat så jag reagerade inte men Mickis och hans mamma hörde rätt så hans mor var inte så glad på ungen. hehhe efter det kom ungen tillbaka igen och typ slog oss med ett koppel. Jag höll på att garva ihjäl mig. Men hans mor tyckte inte det var lika kul. hhehehhe!

Söndag, Skulle jag, Mickis, Raz och Sebbe bada vid Tortunagropen. Vägen dit tog väl ett tag eftersom vi inte visste precis vars det låg. Så vi stannade efter vägen så fick mickis fråga folket ditt. hehe. När vi väl var framme började vi trampa åt gropen, när vi kom fram till en korsning och vi kom inte riktigt ihåg vars vi skulle gå.. Då kom "Bonden", i samma sekund som Mickis frågade vilken väg vi skulle gå kom hon på (just ja, Man ska akta sig för bonden) hehhe.. Så han vart arg och frågade vad vi skulle göra där. Klart vi svarade som det var och sa att vi skulle bada, men det fick vi ju inte och han hänvisa oss till den lilla gropen. men vi gav inte upp så vi gick upp i skogen och tog den vägen ist. när vi väl trodde han var borta hör man hur traktorn har vänt och åker tillbaka.. Så det var bara att springa som en dåre upp i skogen. helt sjukt kul var det! hhahaha ^^. 

Tack för en trevlig helg alla som har vart med:)<3


Fest hos Karin

 
Jag och Mickis<3

Bonden och hans traktor, hehe.

/ Isabella

Fredag

Sitter bara här har inte så mycket för mig umgås med Sebbe, Mickis och Raz.. Mickis påpekade att jag skulle skriva Raz med  "ä" så man förstår hur man ska utala det. hehe.. Onödigt vetande, men sant.

Var just nere hos pappa och hämtade en film, hehe "Kennie Starfighter". Älskar verkligen den filmen den kan jag verkligen kolla på hur många gånger som helst men den är ändå alltid lika rolig, rätt sjukt..

Träffade Emma en sväng idag också, det är sjukt hur kul man kan ha när man umgås med sina vänner<3! Och jag är glad att jag har börjat göra det mera än vad jag en gång gjorde. Det finns saker man ångrar men det finns saker man kan rätta till. Som att umgås med sina vänner, jag gjorde ett misstag en gång att "sluta umgås" men jag ångrar det nu.. Jag skulle verkligen inte kunna leva utan min vänner, ni är slaget i ett hjärtslag.

Nu ska jag inte sitta här, de tycker säkert att jag är tråkig som bloggar när jag umgås med dem. Men jag fick i baktanke att jag måste måste skriva vad jag tyckte. hehe..


Just ja.. har glömt att gratulera dig Tess, kul att du kom in på sjukgymnast linjen. Det kommer att passa dig, jag tror inte handels jobb var något för dig. Du är bäst och jag är stolt över dig. Jag saknar dig världens bästa storasyster<3333


Ibland funderar man över vissa saker ...


/Isabella

Bättre idag

Hej.

Idag känns det bättre med bröstkorgen har inte alls samma tryck som jag har halft alla andra dagar även om det gör ont ibland. Idag är jag mest seg, men min medicin börjar gå ut så ska snart ta en till, eftersom jag känner att smärtan kommer tillbaka så fort jag inte har tagit iprenen på länge. Det är jobbigt att vara sjuk, jag får inte göra vad jag vill. Jag får inte träna för då anstränger jag mig.. Urch säger jag bara..

Igår var en kanon kväll, Mickis och jag sov över hemma hos Sebbe. Vi spelade spel och snackade en hel del. Det är helt sjukt hur bra vänner ni är. Som när jag inte fick luft och fick åka till akuten då tänkte ni köra upp mitt i natten bara för att se hur jag mådde. Ni är underbara mina vänner!


Raz, mickis och jag. Flummar oss ^^



/ Isabella

Bröstkorgsinflammation.

Hejsan.

Sist man skrev var man frisk nu är man sjuk.. Först igår var jag och jobbade och kände att jag hade rysligt ont runt hjärtat, men det gav sig och jag tänkte in nå mera på det. Men sen när jag och mickis kom hem från Sebbe och Rasmus fick jag så himlans ont och jag fick svårt att andas. Då blev jag väldigt rädd kan jag säga er:/.. Men Ambulansen kom och det gick lite lättare att andas efter några råd osv.. Sen blev det att åka in till Barnakuten där de gjorde en del tester (Ekg och blodprover) som skulle kolla om jag hade fått någon propp i lungan men det hade jag inte som tur var. Men läkaren berättade att jag hade fått bröstkorgsinflammation :(.. Så nu får jag äta medicin 1 vecka sen är det bra igen hoppas jag. (Y)

Det är jobbigt att vara sjuk ju.. 


Jag i Hudiksvall när jag gjorde ett "brandmans" test. 

/ Isabella 

Jobbat

Umgådes med Emma igår mycket trevligt. Har saknat dig :(<33


Orkar inte skriva mer än att jag har jobbat och det var tråkigt för idag...


Hej åh hå:D


/Isabella

bulten

Hellooojsan!

Idag när jag satt och satt in kort i mitt fotoalbum så ringde det helt plötsligt.. Jag svarade sen va det från BULTEN:O? hm skojja inte att jag blev chokad. Jag trodde först att det hade hänt något med syster.. Sen var jag på väg att säga att hon inte var hemma då hon sa att hon vile prata med mig:S! Så det visade sig att jag hade fått jobb där om jag ville, för att det var en som hade sagt ifrån. Men jag jobbar ju redan på Coop:( det var mycket synd, annars kanske man kunde fått jobbat med syster hela sommar:D<3!

Ska snart laga mat sen ska jag åka och jobba, rätt värdelös tid idag 17.00-20.00. Men någon måste ju jobba där emellan med.. 

jag saknar verkligen volleybollen nu. Jag vill att det ska dras igång, träningarna,matcherna, träffa alla lagspelare! Denna säsong ska vi ge järnet brudar och vi ska bete oss som ett lag! För tillsammans är vi helt grymma<333





/ Isabella 

Volleyboll <3!

Hej :)

Igår var det en riktig härlig dag, en äkta sommardag! Först drog jag, Matilda och Mickis till Power meet träffade lite folk där och hade det allmänt kul. Sen drog vi hem runt 12, eftersom världens bästa Frida kunde köra oss hem, du är en ängel<3!

Sen åkte vi och natt badade varmt och skönt! hehe. Åkte hem till Sebastian sen så somnade jag och Mickis på golvet.<3 Kanon dag.

Jag saknar volleybollen och ni är bäst tjejer. Hur går det med tränings programet brudar? <3
Kanske kan ses nån dag snart och träna tillsammans? Ni kan ju höra av er till mig eller mickis?


Instruktion med Carro



Carro visar en övning.



Utfallsteg vid skanzsjön!


Mickis kör fällkniven



Instruktion


Träning med tjejerna



Mickis kör, och tränar!


Mer bilder från instruktionen


Tjejerna som tränade. Bra av oss <3



/ Isabella

Tisdag

Hej

Idag har jag jobbat från klockan 07.00-13.00 det var en "lyxig" tid om jag får säga det själv. Det gick kanon bra och jobba och det var jättetrevliga kunder, det blir mycket roligare att vara kassörska då!

Precis när jag skulle cykla hem började det att regan (ovanligt).. Så just nu sitter jag här och fryser ska nog sätta på mig ett par varm mjukisar snart och en skön stor tjock tröja, det låter väl härligt när det är så dåligt väder..

Senare ska jag in till stan och shoppa lite och träffa Frida, gud så jag har saknar dig!:( och imorgon kommer Matilda det kan inte bli bättre,hehe ^^. 

Skriver kanske  senare om jag orkar. Ska jobba imorgon också :)!


Frida och Jag i Romme. <3

/ Isabella