Jobb,Jobb och ännu mera jobb..

Hejsan!

Jag har jobbat hela dagen idag, det är ganska jobbigt. Men det är tur att man inte är nybörjare då skulle det vara ännu jobbigare tror jag. Ska snart iväg och gymman med Linettan, men först så ska jag skriva lite..

Dagen började med att en av "mjölk"killarna hade vikat en hel pall med mjölk så det var mjölk på hela golvet nog med det sa han "det är min första dag på jobbet" hehe. jag höll på att garva sönder..
Senare när jag satt i kassan så började det verkligen att spöregna och det regnade in i affären, trodde nästan att det skulle komma in vatten genom taket så mycket som det regnade, helt sjukt...

När jag slutade skulle jag gå upp till personalrummet då såg jag att nån inte hade stängt våran ytterdörr så det hade regnat in.. (ååååååh) så det var bara att börja att torka upp allt regn vatten och SEN cykla hem. :)

Ska snart iväg och träna med Linette. Ska bli skönt att träna lite granna, det gillar jag! Tror jag ska öka på vikterna idag.



Snälla ge mig sommar. Jag vill ha bra väder nu så att man kan
bada och sola varje dag när man kommer hem från jobbet.
Kortet är taget i Lisjö när vi var där i fredags <3

/ Isabella




Blogg igen

Hejsan!

Jag har verkligen inte hunnit att skriva på hur länge som helst, tråkigt men sant. Just nu sitter jag bara här ska snart iväg och jobba sen ska jag vara med vännerna grilla och ha det kul. Det är sommarlov<3

Har varit  i Gotland med familjen, det behövde jag och det var otroligt roligt och skönt. Vi har redan bokat om så vi åker till Gotland vecka 32 nästa år. Längtar! Men innan dess ska jag, Mickis och mammut dra till Thailand. Är överlycklig<3.

Annars i sommar blir det väl bara till att jobba och umgås med vännerna så mycket som det bara går. Hoppas bara att det blir lite varmare snart så att man kan sola och bada. Det är bara tråkigt att vädret är så dåligt, när det kan vara sol:(


Jag i solnedgången i Gotland.


Jag och världens bästa mammut.


Mickis och jag <3


Tack för en trevlig resa<3


/ Isabella

Fredag kväll.

Hejsan!

Idag har jag tränat för första gången på länge.. Det var verkligen så himlans skönt och kul att det var några flera på träningen. Idag var vi 5-6 stycken ^^. Hehe men vi är ett bra team vi som var där, och nu kör vi stenhårt. Vi ska göra denna säsong till den bästa, iaf jag .

snart åker vi på semster det ska bli så jädrans skönt.. Sola och bada en massa, och njuta av sommarlovet! <3



/ Isabella

Shopping på Tornby

Hejsansvejsan!
Idag har jag och Tess vart vid tornby och shoppat lite. hehe och vi skämde dock ut oss.
Det var några telefon försäljare till Tele2 som frågade vad vi ringde med.

Vi: vi ringer med comviq och det är bra för oss. hehe
Dom: åh vad bra, vill ni ha en present. För alla som har comviq får en present just idag.
Vi: Ja varför inte? hehe ^^.
Dom: börjar förhandla om att jag ska byta till Comviq kompis abonemang.

Men jag gick inte på det där. Men det var pinsamt för vi gick först därifrån sen så fort det sa present så gick vi dit! hehehhe.. så jäkla fult vare verkligen. Men  annars var den en lyckad dag/kväll. Tess hittade ju faktiskt en bikini ich bikinitrollor men vi fick dock springa i alla affärer för att hitta dem^^. Jag fick min klänning som jag ville ha, mycket nöjd.

Ska kolla på Italien-Holland nu .. Förra matchen var tråkigt eftersom det vart 0-0.



hahhaha. Från julen 2007. Mickis och mammi. Det försöker att leka kamel
eller nå liknande. Jag saknar er<3

/ Isabella

Em-matcher

Hejsan!

Det är verkligen sjukt varmt idag! Jag och Tess tog sov morgon idag, sen gick vi upp och gjorde sallad som vi skulle ta med oss när vi skulle på picknick. Vi cyklade iväg typ vid halv 1 och började leta efter ett fint picknick ställe och vi hittade det perfekta! Helt underbart mysigt. Vi spelade lite kort och käkade salladen, muums!

Snart ska vi dra till Paula och kolla på Em och ha det kul. Sen ska vi hem och börja packa för snart åker jag och Tess hem till hallsta igen.. Dumma som vi var så bokade vi samma tid som sverige-grekland spelar!!! Hur dumma får vi bli, åh.

Men nu ska jag fixa i ordning mig och så.


/ Isabella

Shopping!

Hejsan !

Gårdagen:

Eftersom det inte gick att skriva blogg igår skriver jag lite kort nu ist. Det började med att tess jobbade så jag solade på balkongen, jätteskönt var det. Sen när Tess kom hem spelade vi lite beach, sen kom Olof och Erik hit då grillade vi och hadet det trevligt. En mycket lyckad kväll!

Idag:
Dagen började mer än underbar, Mickis ringde och berättade att mammi hade bokat biljett till Thailand i Oktober, så då drar jag, mamma och Mickis dit. Det ska bli sjukt kul. Tack mammi<3 Dagen fortsatte med att jag och Tess shoppde, det var riktigt kul och jag hittade en del kläder. Så det blev en lyckad dag, men det var väldigt varmt och jag vart helt knäpp i huvudet till sist. Köpt 5 tröjor sen 3 trollor, 1 par jeans shorts och hårband så jag fick rätt mycket för pengarna.

Sen käkade vi på donken, det var fanemig den knäppaste människa jag stött på någonsin där inne. Han jobbade där, sen helt plötsligt fick jag den där känslan av att någon verkligen glodde på mig, så jag började kolla runt sen stog han där inne i köket och verkligen glodde (En obehaglig gloning). Sen kanske det tog 5-6 minuter innan vi fick beställa under den tiden stod han bara där inne och kollade. Sen när vi väl var framme i kassen sa han till sina jobbar kompisar sen pekade han på mig och log. Han var äcklig och skrämmande. Aldrig mer donken i Linköping om han jobbar, han var obehaglig!

Nu är Tess och handlar mjöl vi ska laga taco paj till ikväll och ha det roligt. Sen imorgon ska vi på picknick, ska bli mysigt! Jag hoppas bara att det blir varmt för att det skulle komma in ett låg tryck till måndag-tisdag =/.


Kläderna jag shoppade idag.


Igår grillade jag, Markus, Tess, Olof och Erik på gården, sen spelade vi
lite volleyboll och fotboll riktigt kul var det ! <3

1 år idag.

Ett år sen du lämnade oss mormor!

Det här året som har gått, har varit ett av de värsta i mitt liv. Först förlora sin mormor och inte kort där efter förlora sin farmor, det är orättvist. Men jag säger inte att jag vill att någon annan ska bli drabbad. Men det är sjuk.

saknaden efter dig mormor är stor, och det känns konstigt varje gång man ska åka till Therese och man åker förbi "Flen" första gången jag åkte förbi tänkte jag nu ska jag hälsa på mormor också, men jag kom snabbt på mig själv att du inte finns kvar i Flen du är uppe i himmlen nu. Du kanske bara känner att det gått några dagar sen är vi där men för oss här nere på jorden känns det som flera hundra år utav saknad. Jag skulle vilja vara ett barn för en liten stund, kunna komma hem till dig och sova i din kökssoffa som vi alltid fick göra. De sista gångerna vi sov hos dig kunde vi inte ligga i den längre för att vi hade vuxit oss så långa. Jag har så himlans mycket roliga minnen med dig mormor, som den dagen då du skulle lära oss hur man klev på en båt men du ramlade i vattnet själv, eller den där gången när du puttade på mickis pulka, eller den där gången då vi skulle göra avocado röra och jag fick ta din cykel och cykla ner fort för att handla nya för att de andra var mögliga. Eller alla resor vi gjort tillsammans, till spaninen, ramsvik, västkusten, och Tunisien.

Jag är glad att jag hann göra så mycket tillsammans med dig mormor, men jag saknar dig endå jättemycket! Och du kommer alltid vara den bästa mormor som någonsin har suttit sin fot på denna jord, det kan ingen ta ifrån dig <3


Korten är sen vi grillade på våran altan hemma hos mamma<3

Skolavslutning!

Hej.

Äntligen kan jag säga att jag har sommarlov, det har varit ett efterlängtat lov. Är nöjd med betygen iaf, jag fick 2 MVG, 2 VG och 1 G, helt okej. Men det kommer att bli tråkigt att vara ifrån klassen så länge :(

På eftermiddagen drog jag hem solade en massa och hade det allmänt skönt och tog det bara lugnt! Sen typ vid 15.00 gick jag och Mickis ner på Ica och köpte lite grillsaker till kvällen, sen gick vi hem till Emma. Där vi fick skjuts till Löga. Det vart en mycket trevlig kväll där tycker jag, dock lite synd att vi inte fick spela nå volleyboll .. Men helt klart en rolig kväll, tack för det Jenny, Matilda, Emma, Lina och Mickis! Efter det gick vi vidare till Jäkneberget, det var kul men skulle vart roligare om man kunde parta lite med själv men det finns ju en hel sommar (Y)..  Men en trevlig kväll och tack alla som gjorde den bra!

Imorgon åker jag till min storasyster och jag längtar efter henne, det ska bli så himlans roligt! Sen åker vi hem tillsammans då äre bara att börja att jobba. <3


Bilden är sen jag solade idag.

Jag och Frida efter skolavslutningen <3



 

Tisdag, bara en dag till sommarlov!

Hej!

jag kan inte fatta... Imorgon är det sommarlov! Det har varit ett efterlängtat lov och det ska bli så himlans skönt och roligt. Det här ska bli den bästa sommaren. Jag ska jobba i sommar men ska göra en massa kul också, jag längtar!

Idag hade jag sovmorgon det var skönt, cyklade till tåget och sen åkte till stan. Träffade klassen sen gick vi till Vasaparken och fikade, helt underbart vare (Y). Jag tycker om våran klass och jag tycker om att det är varmt ute, hehe!  Tog en massa roliga kort tillsammans med klassen. Det här var väl det sista vi gör med klassen innan lovet, sen är det dags att börja i 2:an sen är det bara 1 år kvar tills det är studenten. hehe bättre att man tänker posetivt, inte så länge ^^. 

 Nu ska jag till gymmet tillsammans med Josse, sen ska jag på styrelsemöta. Sen blir det hem och städa och packa i ordning för på torsdag sticker jag till syster, jag saknar dig. Men det ska bli så himlans kul!!!



Träffade Sosso, Elin, Karin, Linda, och Emelie på stan idag med <3!

Måndag, friskole turnering!

Hejsan!


Det är sååååå vaaarmt!
Jag trodde att jag skulle dö idag när vi hade fotbolls turnering i skolan, det var verkligen smäll hett. Sen när vi väl var samlade allihoppa meddela det oss att det inte kom nå mer tjejlag förutom oss så vi fick spela mot grabbarna och vann tjej pokalen (trotts att vi inte spelade en match) hehe.  Men vi vann inte mot grabbarna de va jätteduktiga och om jag får säga det själv hade vi inte en chans att vinna. Men det var kul och vi kämpade på och blev ju vinnare ändå! :D

Sen åkte jag och Sanna till Calle på sjukan, han hade ramlat på nyckelbenet igen (klant) nejdå. Men som tur var, va det inte brutet igen så det var ingen fara. Men klart att man har ont! Sen var vi så hungriga eftersom vi inte hade ätit på hela dagen så då drog vi till donken ... urch.

Ska till gymmat med Linette nu, det är skönt att träna och det är mycket roligare när man har någon att träna med!

Imorgon (tisdag) kan jag säga, "imorgon får jag sommarlov":D!

/ Isabella


Bilden är sen tjejkvällen hemma hos Ida! Som var en toppen kväll verkligen<3
Och bilden får mig att tänka på sommar, Ni är bra flickor.

Söndag

Hejsan!

Idag har jag först jobbat, rätt jobbigt när det är så himlans varmt ute. Det blir så vart inne i affären och man kan knappt tänka =/..

Efter det träffade jag Emma, vi åt glass och pratade lite. Alltid lika trevligt synd att vi inte kunde ses så länge idag bara! Men vi får leka mer under sommarlovet tycker jag. Efter att jag ätit glass drog jag hem till Anna hon klippte och slingade mitt hår. Och herreguud va duktig hon är, jag är hur nöjd som helst och helt klart den finaste frisyren jag haft (Y) Tack a
Anna<3

Käkade glass tillsammans med Anna, Sofia, Mickis & Fransson. <3

Nu är jag hos Calle jag är så himlans trött, har vart seg hela dagen. Tror jag ska gå och lägga mig snart så man orkar att spela lite fotboll imorgon! Har fotbolls turnering i skolan, hoppas att det går bättre än sist. Det är på Ringvallen, kom och kolla!

/ Isabella






Så här blev resultatet av klippningen!