Lördag

Hejsan !

Vill bara börja med och tacka för en jättetrevlig kväll igår Ida, och tack för att man fick komma! Det var verkligen hur kul som helst och ni som var där ni är bra<3!

Har vart ute och solat idag det är verkligen sommar ute idag, skööööönt! Ikväll ska jag jobba och imorgon bitti.
Hm kanske inte det skönaste när det är så här varmt ute. Menmen.. Nu är det inte så länge kvar i skolan på måndag har vi fotbolls turnering och på tisdag ska vi ha myspys med klassen i Vasaparken sen på onsdag slutar vi!

På torsdagen blir det att kolla på Carros studenten i Västerås, efter det åker jag hem en snabbis och sticker sen till Therese. Det ska verkligen bli så himlans kul, och jag längtar!!

Ska se till att hitta på något nu när det är så fint väder.


Kortet är taget vid Albert bryggan när jag och Mickis var på picknick.

/ Isabella

Fredag!

Hejsan:)!

(Löpartävling på löga)
Dagen började inte så bra, jag försov mig. Jag vaknade klockan 07.24 och greps av panik. Tåget jag skulle åka med åker 07.30 och jag visste att jag verkligen behövde åka med det tåget. hm! Men tro det eller ej jag han till tåget, men glömde dock lite saker hemma. Sen var det att gå till Löga med Emma, där vi fick veta att starten inte gick försten kl 09.30 så vi satt där och väntade typ i 1 timme om inte mera.

Sen när det äntligen var dags att börja att springa var jag taggad. Sen var det bara att löpa när startsignalen gick. Gick jättebra och tycker själv att jag höll ett bra tempo. Jag sprang ju iaf hela. Lite surt att man kom på en 7 plats pga att det var några cyklister som också hade tävling som bara cyklade ivägen alltså det kom ett helt led och jag hamnade på en sida och de jag jagade hamnade på den andra. Så jag hann aldrig ifatt och kom på en 7:de placering av tjejerna, Nöjd är jag eftersom det var 4 friskolor som tävlade:) Jag tror jag kom 1 eller 2 i skolan av tjejerna så det känns bra (Y)!

Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt ska snart möta Calle vid tåget sen ska vi till hans mormor och morfar eftersom hans morfar fyller år:) Sen ska jag åka till Ida som ha tjejkväll ska bli mysigt <3!

3 "skol"dagar kvar sen är det sommarlov!
/Isabella


Soommaaar väder!

Hej!

Det är så himlans underbart fint väder, man blir bara så himlans glad utav det! Sen sitter jag här? Det är för att jag snart ska äta. Rätt skön dag idag med i skolan. Nu är det inte långt kvar till sommarlovet, bara 6 dagar.

Senare ska jag och mickis ut och springa ska bli skönt! Snart snart snart åker jag och hälsar på dig Tess.

/ Isabella

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Hejsan!

Idag har varit en riktig toppen dag om man räknar bort matte lektionen! Eftersom jag bara får ett G för att jag fick det på nationella fast jag nästan låg på VG. Rätt surt att det ska avgöra. menmen..

Sen fick jag veta att jag har MVG i mänk och G i engelska vart så himlans glad, jag behöver inte gå sommarskola och jag har G! Ni kan inte förstå hur glad man kan vara över ett G, jag är överlycklig :D:D!

Jag och Matilda köpte glass efter skolan och gick förbi i Vasaparken, nu är Spexet igång. Det känns så somrigt när 3:orna skriker och har sig. Det såg så himlans kul ut, jag önskade att det var jag!  När det kom in i skolan dansade och skrek det "Åå så finns det som som har, flera hundra dagar kvar" Rätt surt att höra. Men om det går så här fort vet jag inte vad jag ska göra! hehe ^^.

Ska snart åka iväg på fotbollsmatch!

1 vecka kvar i skolan och 8 dagar tills jag åker till syrran<3!

/Isabella

Stressig dag!

Hej .

Idag har det vart en helvetisk dag, har bara stressat hela långa dagen. Det värsta med att man stressar är att allt går mycket saktare och allt blir bara så fel! Men nu tror jag det är lugnt, iaf ett tag.. Imorgon är det en ny dag, redovisning med engelskan jag hoppas verkligen att det går bra! har förberätt mig så mycket. Jag vill iaf få G, hoppas på högre (Y).

Jag hälsade på syrran i skolan idag, fysjutton vilken varm skola! Skulle dö om jag gick där. Först vågade jag inte gå in så jag stog utanför typ i 15 minuter. ^^,

Therese ringde precis, hon ska bara jobba en dag när jag kommer till henne sen ska vi umgås! Ska bli kul, shoppa och ha det trevligt, jag längtar!

NU ska jag plugga det sista på engelskan sen ska jag sova och bara ta det lugnt!
Har fotbolls match imorgon är skapligt nervös!

/ Isabella

Fotbolls turnering

Hejsan!

Idag har det vart fotbolls turnering i skolan, det gick inte så bra men det var kul iaf. Det är väl huvudsaken? Sen vill jag bara ge en extra klapp på Tobbes axel, för att du ställde upp & ställde dig i mål och verkligen försökte, du var jätteduktig tycker jag! Jag är så himlans sugen på att spela fotboll igen, att få den där känslan att man ska slänga sig efter bollen, jag saknar att vara målvakt! Imorgon ska jag träna på Ekeliden:)

Nu ska jag snart börja plugga och det ska bli kul faktiskt. Jag tycker att det ska bli kul att plugga det är väl nåt som inte står rätt till endå. hehe. men det är kul för jag är klar med allt och ska bara göra lite små detaljer för att redovisningen ska bli bra!

Skriver kanske mera senare.
/IsabellaNone

Sossebloggare!

Hej, Morsdag idag!

Jag satt just och läste Blondinbellas blogg. Hm jag börjar fundera på hur människan är funtad egentligen? Hennes liv går ut på att leva det så bra som möjligt och samtidigt berätta och skriva om det. Hon får alltså pengar för att skriva på en dator, det är sjukt.

Jag vill att det ska finnas en bloggare som är Sosse. Blondinbellas liv är en dröm för många.  Hur många svenssons skulle kunna leva ett sånt liv som hon, om man inte är kapetalister =/? Det är helt sjukt..  För det första, det är bra för henne hon köper väskor för flera tusen, hon äter ute hela tiden, köper hur dyra kläder som helst och det är "billigt" för henne. Men hur mycket ger hon till omvärlden? Hon berättar om hennes liv som rik. Jag undrar om hon tänker på alla människor i Stockholm som sitter i ett hörn har inget hem och har en ryggsäck där hela deras liv ligger. Helt patetiskt.

Annars har jag inte gjort så mycket, jag har skrivit klart min engelska uppsats! Mycket nöjd (Y)


/Isabella


image20
Mammas morsdag tårta:) Handgjord av mig och Mickis!

Datakunskap

Hej!

Hur kul är det med data kunskap? det är verkligen det tråkigaste ämnet i hela världen..-.-


Therese Olsson, Jag saknar dig verkligen hur mycket som helst:(!
Även om du inte bor så långt bort går det inte att träffa dig varje dag.
Egentligen ska man inte gnälla eftersom om man tänker på Hanna
och Linn bor på andra sidan jordklotet om varandra. Men det är ändå
långt, jag skulle vilja att du bodde hemma igen! Att jag bara kan gå
in i ditt rum och bara umgås med dig. Men jag vet att du alltid det bara
är att komma men allt kostar så mkt nu för tiden. Nu kommer du inte 
hem först 11 juni, hm saknar dig! Jag älskar dig massor Tess, glöm
aldrig bort det du är min förebild och min storasyster<3! 

Skolan,

Hejsan.

Det var ett tag sen sist man skrev. Men jag har verkligen inte haft tid. Det är hur mycket som helst i skolan just nu, jag kan inte förstå vad lärarna tänker med ibland? Hur kan man mata på med prov det sista man gör i skolan, och tro att man ska orka med det? Hm.. Nog med att man redan är så skoltrött.

Naturen gick i alla fall, så nu hoppsa jag bara att resten av proven går bra. Det är bara att kämpa på.

Nu känns det som sommar också, så himla härligt att kunna sätta på sig ett på shorts utan att frysa! Jag har längtat efter detta<3!  Ska gå in på svenska nu.

Saknar dig Tess

/Isabella