Fredag

Var ledig idag, så grymt skönt.. Skulle bara sova till klockan 10 men blev betydligt mycket längre än det, så det blev inge stan för min del. Hade tänkt åkt in och shoppat lite kläder och julklappar men så blev det verkligen inte.. Lunchade med Patrik också, trevligt!

Helt perfekt fredag får jag lov att säga, underbart!

/ Isabella

Systerryster

Nu är Therese hemma igen, mycket kul. Hon fick lite presenter från thailand och hon har färgat håret mörkt! Fint.

/ Isabella

Sådärdå.

hejsanhoppsan ..

Var lag fest igår, det var mycket trevligt och jag hade kul. Men tummen hade inte lika kul och den gjorde rysligt ont mot kvällen eller mot natten. Sen följde jag med Jessica hem och vi låg och snackade hela natten kändes det som, men det är alltid kul att ligga uppe och prata med vännen:)

uppdaterad snart, nu ska jag prata i telefon.. <3

Så nu kan jag skriva lite mer.. Snackade med Marcus, han ska komma och hälsa på imorgon. så det blir väl till att visa massa thailandskort, käka lite mat och bara umgås. Länge sen man bara satt och snackade med dig. Glad att du mår bättre nu eller iaf känner dig bättre i själen.

Ska snart hoppa i bingen, lägga mig och läsa och bara ta det lugnt. Imorgon är jag ledig, jag känner att jag behöver det. Sen börjar min sista vecka på praktiken verkligen "jätte"tråkigt.. -.- Längtar tillbaka till skolan, den här praktiken var inte alls som på lövåsen, missnöjd.

på torsdag kommer Elis hem, jag har saknat dig syster<333

Bruten tumme

Var inne på akuten idag för att röntga tummen, satt och väntade ett tag. Inte så farligt länge trots allt, fick träffa en läkare och han sa att den inte var av, lycka tänkte jag.. Han inte gå så långt innan mobilen ringde och det stod "okänd" så jag svarade.. och han sa att det var AT-läkaren, och han hade kollat på bilderna en gång till så han ville att jag skulle ta nya bilder för att de trodde att det var en frakur och mycket riktigt var det där.. En fraktus i övre leden, spricka i den nedre och ett trasigt ledband i tummen. Så nu blir det inge volleyboll på ett tag, igen... När jag väl är bra i tummen blir det att lägga sig på operationsbordet och operera axeln, vilken tur jag har med allt...

Jag är arg.

Vinter, snö, kyla & november.

Nu känns det verkligen som att vintern är på väg, finns inget annat än att säga att det är lycka! Slutade praktiken runt 20.00 idag, ringde till hälso och sjukvårds grejen angående min tumme och det tyckte att jag skulle åka in och röntga.. Men att åka till sjukan en fredag kväll för en tumme, det gör jag inte.. Så jag får vänta tills imorgon då ska det röntga den och se så att det inte är någon fraktur. Det gör verkligen hur ont som helst nu, men ätit några alvedon så de har gets sig lite i smärtans värld.

När jag satt på station idag kom Anna & Sanne, det var mycket bra för då slapp jag åka hem själv med tåget. Plus att jag har kul med er, vi träffades senare på kvällen och då var även Mickis och Malin med. Mycket trevligt, dock fick jag gå hem tidigare för att jag ska jobba tidigt imorogn och att jag hade sjukt ont i tummen :/ menmen. Det kommer flera gånger, vi gjorde en väldigt bra gärning idag bruttor:D!

Jag vill att det ska vara en massa snö imorgon när jag vaknar och att det är kallt. Snart är det jul och första advent. Och det är julhandling som står på schemat, mys!

Skadad eller ikke skadad?

Det spelar ingen roll hur frisk jag är och hur bra eller dåligt det går i volleybollen, ändå så skadar jag mig. Är så sjukt trött på det här nu och jag vill kunna spela utan att vara skadad. Är det inte axeln så är det nå annat? vafan, känner mig som en gamal kärring eller nå åt det hållet.

Så kan min kropp vara så snäll att bli bra? Så jag kan spela för jag vill kunna spela, för jag känner att det börjar gå bättre för mig..

Kom hem nu.

Therese, jag saknar dig så himla mycket.
Kan du inte komma hem nu, för nu vill vi träffa dig.
Älskar dig världens bästa storasyster<3

/ Isabella

En liten extra uppdatering!

hehe, sitter och pratar med en väldigt trevlig kille som gör lumpen nu i Arvidsjaur, hur rolig och snäll kille som helst. Han har sovit i skogen i natt, och då börjar jag fundera. Borde jag inte vara glad som inte får göra lumpen? Ligga och sova ute i skogen, kallt och blött? Fast okej, det verkar väldigt kul också.

Nu orkar jag inte skriva mera men nu har jag skrivit ett inlägg till dig Mourad :).

/Isabella

Ledig imorgon

Äntligen har man jobbat klart de jobbigaste dagarna på praktien, dvs de tidiga dagarna. Jag avskyr verkligen att behöva gå upp tidigt, jag är inte gjord för att göra det. Så imorgon är jag ledig. Ska sova ut, funderar på att åka och hälsa på Emma på lövåsen och min gamla arbetskompisar där. Skulle vara kul, ska smsa Emma sen och höra om hon jobbar över huvudtaget, hoppas på det.

Idag var en rätt okej dag på praktiken. Började klockan 8 sen gick vi till halv 1. Var ute och gick med några tanter, rätt skönt ute när det sticker lite i kinderna och man känner kylan i ansiktet, nu är vinter och det är lycka! Fast jag saknar värmen i Thailand. Får inte riktigt ihop det i min hjärna men vad gör det? hehe..

Det snöade idag! helt otroligt.. När jag kom hem från praktiken var det inte en snöflinga på marken, sen gick ja och vilade lite innan jag skulle jobba på Coop. Sen när jag vaknar snöar det som bara den, det är ju underbart! Hoppas bara att det får ligga kvar ett tag så att det hinner komma mer snö innan det försvinner. ÄLSKAR snö, de är så sjukt myspys att sitta inne hos syster med tända ljus, kolla på tv och se hur det snöar utanför! Eller vad säger du tvillingen min?

Nu saknar vi dig massor Storasyster.. Vi vill att du ska komma hem nu, älskar dig!



kort dag på praktiken..

Sitter i skolan nu slutade praktiken 12 idag. Hur skönt som helst, imorgon börjar jag tidigt IGEN.. Jag börjar förstå att jag inte är någon morgon människa men vad gör det? Det måste ju göras och jag får ju faktiskt sluta tidigare istället, underbart. Idag har jag gått på stan lite. Kollade om jag hittade någon julklapp till någon, men det blev inte att jag köpte min första julklapp idag. Köpte ingenting, tråkigt.. Så är det alltid, när man är shopping sugen och har pengar hittar man ingenting men sen när man inte har pengar då hittar man helt plötsligt hur mycket som helst som man vill ha. Varför ska det vara så? jobbigt..

Skulle gå till skolan idag för att fråga Anna om en praktik rapport, men självklart hade hon precis åkte till Hallsta för att träffa Emma eller Malin på deras praktiker.. ^^ så nu åkte jag i onödan och missade det tidiga tåget.. Marcus har föreläsning i klassrummet brevid, han är tråkig för han är helt inne i lektionen! Nejdå det är klart han ska vara det, duktigt av han.. Så jag ska nog inte försöka att störa honom nå mera, det är dumt. hahha^^

Ikväll är det volleyboll träning ska bli så himla skönt. Jag älskar träning, jag älskar sporten, och jag älskar lagkompisarna. så träning är livet!
 
/ Isabella. Jag saknar dig Storasyster, när kommer du hem igen? <33

Praktik

Idag har jag praktiserat från 07.00-16.00 är rätt trött när jag kommer hem på dagarna, fast det borde jag vara. Eftersom jag arbetar med dementa människor i 7 h. Man blir rätt trött, det kan jag lova er. Imorgon börjar jag klockan 07.00, igen... Men jag har en kort dag imorgon så det är skönt.

Efter det vet jag inte vad jag ska göra, fundera om man ska gå lite på stan och börja kolla lite efter julklappar? Kanske lite tidigt men det är kul och snart är det jul. Tänk nu är det julafton 2008! Rusigt va tiden rinner förbi, det kändes som det var nyss som man satt framför granen och räknade paket och var rädd när tomten kom, det var ungefär 11 år sen. Nu känns  det inte som att julen är något speciellt, det har blivit överskattat precis som allt annat. Men det är rätt mysigt ändå, när det är snö på marken, julstämmning, och doften av en gran blandat med glögg. Det är väl inte helt fel.
Så jag ska börja handla julklappar så att man får nån slags gnista

så var det dag, igen..

Sitter och skriver på min APU rapport. Det är svårt, det är tråkigt och det är världelöst. Eftersom jag inte kan, hm. Ska snart börja skriva om Epilepsi. Får se om det går bättre, jag håller tummarna.

Idag var det första snön för året, underbart!! Nu vill jag att det ska komma mycket snö så man kan åka skidor. Men jag saknar tillbaka till värmen, för prosessen mellan höst till vinter är totalt värdelös. Allt är så grått och kallt. Va jag gnäller nu? men det är verkligen så det är..

Vart tog du vägen, vart tog din glädje vägen och vart tog din livsglöd vägen? Du vet precis vem du är och vad jag menar. Du var den som alltidalltidalltid ska hjälpa andra, men ibland blir det för mycket. Kitteln blir fylld och någon gång måste den tippa. Och det har den gjort för dig nu. Svårt att sova, deppig och trött på allt. Jag känner igen mig, men det ända som får en att le är stunder då man gjorde något kul. Men det är även såna stunder som får en att bli ännu mer depp.. Att verkligen vetat att man har haft det bra och nu är det borta. Det känns så, känns som jag är borta för dig.. Det är nu jag ska stötta dig och finns där men det är svårt när jag vart borta 2 veckor och kommer hem när du är totalt nere. jag vill inte se dig såhär, så snälla kom igen ryck upp dig! Livet är så mycket enklare när man är glad, när man är stark! Jag lovar du kommer att må toppen snart och då kommer du att tänka "varför i allsina dar var det jag som var där nere i skiten". Så ta tag dig i shortan nu och visa att du är så mycket starkare än alla dessa känslor du har i dig. Bevisa för alla de som inte tror på dig och alla de som gjort att då mår dåligt, bevisa dom att du är så mycket bättre än dom, för det är du! det vet jag att du är.. Snart är det varmt och då ska du och jag flyga genom luften igen. Du ska känna hur vinden suger tag i dig och bara överlämnar ödet till din kropp. Vara helt maktlös men ändå så fri, snart är vi där igen. DU och jag. Och jag ska hjälpa dig tillbaka det ska jag. Det är med handen på hjärtat jag säger att jag älskar dig och du är min bästa vän och varför ska du av alla människor behöva må så här.. Du och ingen annan ska ta dig upp till elitserien igen, den division du lirar i nu passar du inte i. Jag älskar dig / Din vän Isabella. Föralltid, Marcus. 

 
 Det är nu och inte sen. <3

Lördag-Söndag

En trött Isabella som bloggar just nu..

men fick lust att skriva lite, kändes som det var länge sen jag skrev två inlägg på samma dag. Och efter som det är söndag idag har jag inte skrivit två inlägg på samma dag nu heller men nästan.. Helt oväsentlig vetande men vad ska jag skriva om då?

Kan ju passa på att tacka brudsen för en trevlig kväll. Så länge som vi satt på den där pizzerian har jag nog aldrig gjort upp emot 1 ½ timme.. det är mig inte likt! Men det var så trevligt, och att prata med er kan jag göra i timmar. <3
Så det måste vi göra om snart, men kanske med bättre filmer eller vad säger ni Frida och Mallan? Hoppas resan hem till Ludvika gick bra Tessi och kul att du var med!
 
Just nu lyssnar jag på Amy MacDonald - This is the life. Grymt bra låt, men den börjar bli lite uttjattad men inte riktigt än. Lyssnar på den och tänker på en viss person som bara "försvann" efter att jag kom hem från Thailand. Från att ha pratat varje dag, skickat sms, och bara vetat vad du gjort och hur mådde. Nu vet jag ingenting. Jag har inte pratat med dig på "riktigt" på typ 3 veckor nu. Känns konstigt, känns som en del av mig har försvunnit. Känns värdelöst, känner mig tom. Känns som jag inte har någon jag kan ringa om jag verkligen vill berätta nå på direkten. Finns ingen som dig Marcus... Jag vet att du vet vem du är. Och jag saknar dig, det gör jag verkligen. Du var som en bror och du är det även om vi inte har samma kontakt som förut, jag saknar dig Marcus<3. Innan jag åkte sa jag en sak till dig "Glöm inte bort mig medans jag är borta". Men vad är det som har hänt då?

I veckan blir det att vara på praktiken hela veckan plus att man jobbar i helgen, fredag-söndag! Segt.. Men jag får lov att tåla det. Det är inte så många veckor kvar bara 2. och plus att jag missade en vecka eftersom jag var i värmen.

You are Cute, / Isabella


Rolig fredag.

Igår tränade jag först, sen fixade jag i ordning mig och åkte till tåget, såklart var det försenat och jag höll på att frysa ihjäl, för varmt det behöver man ju inte oroa sig att det ska vara.. Helt sjukt!
 
Sen mötte Johan, Viktor, Anna och Sofia mig vid station. Vi gick hem till Sofia tittade på lite klipp på youtube och käkade tacos, mycket gott! Sen bytte vi om och bastade och badade jacuzzi. Helt sjukt mysig kväll! Roligast var ändå att jag och Viktor var så klantiga tillsammans. Det började med att jag satt på soffkanten och ramlade baklänges så jag slog ner en lampa, tystnad! sen "oj ojojo, förlåt"! så sjukt pinsamt.. Men sen när vi väl var igång med pinsamheterna varför inte berätta min och Viktors tabbe, den lyder så här.. När vi stog på golvet brevid poolen skulle vi ta upp en väska eller viktor skulle sen råkade jag putta till honom så han smäller ner ett glas så det blev glassplitter över hela golvet, mycket bra gjort.. När vi väl hade tagit bort glaset från golvet skulle Viktor gå i jacuzzit men då ramlar han i så han välter alla glas i jacuzzit! hahahha klockren! Vad gör du viktor "Jag har som isbitar på fötterna för jag fryser så jag halkade". heheh!

Sammanfattning av kvällen: Skratt, glädje och vänskap!

Thailand

Underbara Thailand!

Det har vart 2 helt otroliga veckor.. Veckor som jag aldrig kommer att glöma. att kunna gå upp klockan halv 9 på morgonen dra på sig en stor t-shirt och gå ut på balkongen och kolla ut över havet och höra hur barn skriker och skrattar av lycka och hur fåglarna lever sitt liv. Det är livet, det är en dröm som blivit sann.

Har gjort en massa kul i Thailand, bland annat vart på utflykt till James Bond Island, Phi Phi island, ridit elefant, lärt mig surfat, vart en tripp på ett thailändskt sjukhus. Men jag måste börja någonstan.
Resan dit gick kanon, mamma kom med denna gång, tack gode gud för det! hehe.. Annars vet jag inte om det skulle bli så bra, vi flög iaf i dryga 10 timmar. Kom fram till hotellet vid 5 på eftermiddagen så vi tog ett bad i poolen sen gick vi och käkade ute. Var rätt trött först kvällen så vi gick och sov rätt tidigt. Dagen efter gick vi till stranden, det var som ett paradis.

Utflykten till Phi Phi var helt otrolig, men fick lite otur med vädret. Det började regna, då menar jag verkligen regna. Inte som i Sverige, Det var som att någon stod och hällde flera hinkar på en! men sen dirket efter kom solen och då passade vi på att snorkla och hittade en hel del fina snäckor och så. Sen var det dags att åka vidare till ett underbart bra snorklingställe. Man fick lite bröd som man kunde mata fiskarna med, så fort man stoppade ner bröd biten i vattnet kom det 50-60 tals med fiskar och vipps va brödbiten slut. Rätt grymt. Dagen på Phi Phi var verkligen hur bra som helst och jag kunde inte förställa mig att jag skulle se nå som var finare än det där. Men det gjorde jag minsann eller i alla fall i klass med för James Bond Island var minst lika fint och den dagen hade vi tur med vädret också, det var riktigt varmt och knappt ett moln på himlen, så det var en underbar dag.

Till surfningen, det var ju inte riktigt som jag tänkt mig. Jag trodde det bara va att slänga sig upp på den där brädan och glida med vågen men det var ju betydligt svårare. Man måste ju hålla balansen samtidigt och inte stå för mycket framåt lutade för då trillade man i. Men det fungerade tillsist och jag stog faktiskt och åkte med vågen rätt många gånger, helt otroligt!

Orkar inte skriva så mycket mer om Thailand nu. jag är trött! Kan skriva mer imorgon eller nå, kan bara säga att det lätt har vart den bästa utomlandsresan jag någonsin har gjort. Och jag hoppas med hela mitt hjärta att vi åker tillbaka nästa år i November för november suger hemma i kalla sverige..

Ha det bra så länge.




/ Isabella