Valborg

Rubriken får vara valborg hela dagen idag. Glömde ju säga grattis till Kungen som fyller år idag.. hehe Sitter hemma hos Ida tillsammans med henne och Anna. Det kolla på kort från när Ida dansade väldigt sött, hon visade dock ett kort på hennes danspartner när han gör en "grrr" blick den var vacker, otroligt vacker.. hehe! skrattar lite för mig själv när jag sitter och skriver detta. Ida står och sminkar sig & Anna står och donar med frillan. Va håller kvinnorna på med? En annan är datanörd och sitter här för jag har redan donat klart mitt hår & min sminkning. Nu ska vi sätta igång grillen, bad tjejerna akta frillorna så att de inte poffar upp i grillen för då blir det hårbollar och kött, gooottt. Eller kanske inte alls så gott. Nu borde jag slita mig från datan och gå och hjälpa till.Ha det underbart bra allihoppa<3

Valborg

Då var det valborg igen, kommer absolut inte bli som förra året. För nu har tiden föreändrats.
Ikväll blir det att grilla tillsammans med Ida, Anna, Anna och Rebecca kommer att bli super mysigt. Alltid lika kul att umgås med er så varför skulle det inte bli det idag? Ni är ju massa bra. Jag ville bara säga att alla får ha en super trevlig valborg och syster ta det lugnt med lev loppan det är det man ska göra här i livet.

Senare blir det nog Qwarn, men får se. Ist fall drar jag dit med Anna.

Ville bara passa på att säga Grattis till Therese & Marcus som firar 3 år idag och Frida och Pontus. <3


Fick den här av David idag, gillar verkligen kortet. Tack så mycket vännen.

Hemma från shoppandet.

Sådär då var man hemma från shoppandet, höll på att missa tåget idag men jag hann med det eftersom jag fick springa från cykeln till tåget. Ibland så är inte tidsuppfattningen den bästa hos mig. Träffade Sosso vid skolan, vi gick raka vägen till Spicy hot, muuums. Tack för maten förresten, Sosso var så snäll och bjöd mig på mat.. Nu är det hon som är flickan med guld byxorna. Men lovar jag ska minsann bjuda igen min vän. Jag är tacksam för att du är så himla bra, skrattar jämt sjukt mycket tillsammans med dig.

Efter lite shoppande med Sosso, tittade Calle förbi eftersom vi skulle köpa kostym till honom. (han och syrran ska vara konfransiär eller vad det heter på treornas bal, tror att jag nämnde det förut). Hittade i alla fall på både, kavaj, kostymbyxor, shorta och slips. & det såg riktigt bra ut. Eller vad tycker du Carlii?

Sen fanns det inte så mycket mera att göra på stan så vi började bege oss till station, satt ute och väntade på tåget ett tag. Inte alls lika varmt och skönt i luften idag som det har vart den här veckan. typ 20 plus, men hoppas bara på att det blir bra väder imorgon annars vore det lite tråkigt eftersom man ska grilla och sånt.

/ Isabella.

Gamla sår försvinner aldrig.

Stan

ska till stan och träffa sosso nu, upptäckte just att klockan var kvart över. Måste rusa till tåget! Missar jag det är det inte bra..

Ny design

Som ni ser har jag en ny design. Riktigt nöjd, det är vad jag och Sosso har donat med nu när jag har umgåtts med henne. Det var riktigt trevligt att ses, känns som gamla goda tider infaller igen och det gör mig lite extra glad. har ju saknat dig så sjukt mycket stumpan.<3 Imorgon är jag ledig ska bli grymt skönt att sova ut, tänkte gå upp vid 10.00 ungefär sen fixa mig i ordning för att ta halv tolv tåget till stan och möta upp Sosso. sen ska vi gå lite på stan, runt halv 3 ska jag möta upp Calle, vi ska kolla på kostym åt honom tills han och mickis ska vara konfransiärer på balen.

Blir nog en kanon bra dag, Sosso gjorde mig förresten grymt avundsjuk som retades med att visa hennes fina studentmössa. jag vill också ta studenten men ändå inte, vad ska man göra efter? och tänk alla vänner som man inte kommer träffa på samma sätt? Det gör så jag får en klump i magen, jag vill nog inte ta studenten ändå. <3

Skola..

Sitter i skolan, har nyss pluggat social omsorg tillsammans med Frida. Frida blev klar medan jag blev halvklar, ska verkligen försöka få det gjort idag så behöver jag inte tänka på det något mera sen. Nu ska vi springa på lektion eftersom vi börjar snart, det är religion som står på schemat.. Inte alls kul =/.

/ Isabella

Ja man kämpar för en plats som passar både här och där




Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är
 
Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Då var jag där igen ..

Alltså jag orkar inte med min axel snart, jag blir så otroligt trött på skiten. Var hos sjukgymnasten nu och jag berättade att jag hade ont i axeln när jag gjorde vissa övningar men även att den "knäpper" lite i vissa rörelser så han kände och jämförde med den andra axeln och han konstaterade att jag hade fått en inflamation i axeln. Så nu får jag inte springa eller jo en gång i veckan. Kom inte igång med styrketräningen idag heller som jag hoppats på, så måste vänta i två veckor sen får vi se hur det blir. Jag hoppas att jag får börja träna på riktigt snart, men min sjukgymnast var i alla fall nöjd med att min axel börjar göra framsteg även om det är en liten inflamation nu. 

Ska sätta igång med pluggandet nu annars lär det ju aldrig bli gjort, ska göra en fördjupingsuppgift i Etiken, rätt svårt faktisk och den skulle tydligen vara inlämnad nästa fredag.. Så det är bara att sätta igång, sen har jag en natur uppgift som ligger på bordet och väntar på att göras, men den kan jag verkligen inte & läraren hjälper oss inte eftersom det är ett såkallat "hemprov" helt värdelöst. 

Umgicks med malin igår, vi rökte vattenpipa och tog det allmänt lugnt.




/Isabella

Storstädat

Nyss blivit klar med rummet, har storstädat kan jag ju säga.
Fysjutton va stökigt det var. Men nu har jag rensat ut hela garderoben, kastade ungefär fyra stycken påsar med kläder och sen hängde jag upp en lampa så att man ser lite bättre i garderoben. Jag orkade dock inte dammsuga men ska nog göra det imorgon, för det skulle behövas. Jag hatar att börja att städa men när man kommer in i det blir det rätt kul faktiskt, kolla va man har för grejer för det glömmer man nästan bort. Plus att det är så kul att se hur rent och fint det blir. haha

 Så här såg det ut innan städerskan Bella kom på att hon skulle städa;)




Och så här blev det sen. Skönt med ett städat rum igen, det må jag säga.
Kändes lite som att jag levde i nå jäkla getto.

Jaarå.

Igår på kvällen drog jag iväg på party tillsammans med Anna & Martina. Fasen fick kasta på mig kläderna, bestämde att jag skulle med kvart över sex och klockan sju skulle jag vara vid ica. Snacka om att det blev en snabb fixning, det må jag säga. Det vart i alla fall en trevlig kväll. Kan sammanfatta den så här: Volvokillar, dansbandsmusik och mycket skratt.
Har dock lite ont i armbågen idag och mina jeans är smutsiga. Vems ide var det att ta en genväg över åkern? haha.

Tack för en trevlig kväll bruttor. <3


Snabb fixning som sagt..


"En gång för alla: De heter grävskopa medan maskinen heter grävmaskin" HAHAH!


Martan partan. <3


Tack bruttor <3

I jakt på en balklänning.

Idag åkte jag, mamma och Mickis till Eskiltuna för att möta upp moster. Vi skulle nämligen kolla på balklänningar. Gick och letade ett litet tag och jag provade även också en klänning som jag blev helt förälskad i och jag ska köpa, för snart är det bal. Åh vad jag längtar tills dess, det ska bli så himlans kul att se hur alla klär upp sig, massa dans och förhoppningsvis en underbart rolig kväll. Jag vill att det ska vara nu och inte om ett år?! Hittade till sist en balklänning till Mickis, men ni det åter stå att se.. Det var i alla fall en kanon bra dag tillsammans med familjen. Det behövdes kände jag.
Mickis vill inte vara med på kort tror jag..

mammsi var strålande glad idag!

En av alla balklänningar som Mickis provade. Det återstå för er att
se vilken utav de blev. kanske den här?

Jag blev kär i den här  & den ska jag minsann köpa till min bal.

Massa vackra klänningar.

Hittade den här söta, tänk er typ en liten bäbis i den här. Mycket sött, haha.

Mickis och moster.<3

En glass satt fint i det undbart somriga vädret, riktigt vart och skönt idag!



En dag jag behövde <3

Livet ett enda stort mirakel?

Hm ibland får jag mig en tankeställare.. Varför lever vi människor här på jorden?

För att plugga för att sedan få ett arbete om man inte är tillräckligt duktig får man inte tillräckligt med pengar och då ska man slita arslet av sig för att klara av vardagen, medan andra lever som pengar vore något man kunde hämta upp på gatan, är det därför? Eller lever vi för att festa och ha kul tillsammans med sina vänner som i sin tur leder kan leda till att man blir osams och kanske förlorar den man mest av allt vill ha kvar? lever vi för att göra misstag och sedan klara upp dem och misslyckas vi med det ska vi känna oss värdelösa? eller vi kanske lever för att uppnå någon annans dröm, jo självklart menar jag: vi ska vara så himla fina, du är för tjock du är för smal, du har ingen stil medans du är för mycket, du är för divig medan du är alldeles för tyst? men hur ska vi vara, hur är sveriges jävla ideal?! ska alla vara supersnygga och vara identiska, är det verkligen så?

Fyfan för männsikan säger jag bara. Snart orkar jag inte bry mig, eller jag struntar redan i alldeles för mycket, Jag sa till en kompis igår "det är när det går som sämst man ska tänka som mest positvit" men jag kan inte ens göra det själv, men jag vet att den personen kan det. För den är så mycket starkare än mig.

Just nu är jag svag, sönder och fylld av "intet".
Man kanske ska försöka sova ändå? Eller kanske inte? jag vet inte, är trött och ska vara elevambassadör imorgon. Får väl se hur det går, kan ju hoppas att de går bra och att det kommer några elever i alla fall.

Godnatt.

Älskade träning!

Träningen går underbart just nu, kanske det enda som verkligen känns riktigt bra?
Var nyss ute och sprang i 40 minuter och lite hemma fys när jag kom hem. Körde
16/10 på gården och kan säga att det suger i låren nu när jag inte kört det på länge,
sen vart det lite magövningar men även rygg och rumpa. Riktigt nöjd över dagen träning.
Jag vill att det ska vara morgondag så jag kan träna igen, får se om jag hinner att
träna imorgon.. Men jag hoppas på det, jag älskar det!

Ny fotografering idag

Underbar vårväder, det ger mig lite energi.

Var ute och fotograferade när jag kom hem, det var underbart. För jag älskar verkligen och ta kort och jag känner att jag kanske till och med kan utvecklas inom det nu. Det vore i alla fall jättekul om jag gjorde det. Fick en del bra kort som jag verkligen är nöjd med så tänkte lägga ut dem här så att ni också kan kolla på dem. Jag älskar att ta kort, det är verkligen hur kul som helst.


 



















Medvetslöshet?

Jag är trött, otroligt trött.

Somande tillsist igår, inte vart det så mycket sömn men jag somnade iaf. Klockan var vär runt 03.15 sista gången jag kollade på klockan, så är det. Sitter i skolan försöker plugga och göra någon nytta men orkar inte. Det är etik "vad är rätt och vad är fel". Hm vet inte vad som händer ikväll. Funderar på att åka på fest tillsammans med Mickis och Carro men samtidigt har jag inte råd.. Hm ja jag vet inte hur jag ska göra faktiskt, det visar sig. Nej nu ska jag försöka plugga eftersom vi bara har lektion i en timme.

Långa nätter.

kan inte sova..

Tänker, lyssnar och kollar på saker, saker som hör till det gamla.
Jag önskar att det var nu, men nej det är gamalt. Jag kanske ska
acceptera det? Fast det vill jag inte. Det är jobbiga tider just nu, det
är tider som vi alla måste gå igenom men jag känner att jag inte
vill det, jag orkar inte det nu.

Långa nätter - Melissa Horn
Jag tackar med mitt liv att hon skriver så grymt bra texter.


gammal och nytt.

Idag hade vi Party Light med tjejerna i klassen hemma hos Malin, hur mysigt & kul som helst. Vi borde verkligen göra massa grejer med klassen nu för jag vet att vi kommer att ångra det sen. Alltså när vi tagit studenten, tiden går fort och det är faktiskt på gymnasiet man ska ha kul och leva loppan..

Jag och Malin satt nyss och snackade en massa. Lite tårar rann på kinderna och har nog lyckas snytit ut mig hela hjärnan snart. Melissa Horn i bakgrunden, tårar och en underbar vän brevid sig spelar det ingen roll att det gör ont inombord. Jag vet att jag inte står där själv, det finns alltid dom som har det värre, värre än en själv. Så nu den 21 april ska jag här med ta vara på livet, leva loppan och inte tänka hur jag hade det förut för jag kan ändå aldrig spola tillbaka tiden och hoppa in i den igen. Det är försent att ändra på saker som redan hänt men jag kan påverka att inte göra samma misstag igen, eller vad tror ni om det?

Nu ska jag se de positivt. Snart åker jag och bästa till Peace and love och vi ska ha det så jäkla kul det ska vi, och då ska jag bara njuta av hur underbart det är att leva tillsammans med de människor man verkligen tycker om. Sen vill jag bara säga att jag är glad att vissa människor som lovat att alltid finnas där verkligen finns där. Självklart pratar jag om mina pärlor Malin & Frida. Tack<3

Snart skola

Sitter här hemma och väntar på att Sanne ska komma hem från promenaden med Cliff, efter det ska jag gå ner dit och så ska vi plugga det sista innan provet. Har som sagt prov idag, klockan 13.00 hoppas att det går bra, vill ha lite bättre betyg än förra gången. Fast det här var mycket mer intressant än Kristendomen (läser om Islam nu).

Har inte uppdaterat sen i helgen. Men SILK var verkligen hur kul som helst och inte alls så dåligt & sliskit som alla säger, om jag får säga mitt så var det mycket bättre än konrad i alla fall den här gången, sällskapet bestod av Mickis, Bella och Jessi.

sen var det bara att ta nattbussen hem som jag fruktar mest av allt, men det var förvånandsvärt lite folk. Typ 8 stycken eller något sånt? Har folk börjat gått på Qvarn nu? eller varför var det så lite folk? skönt iaf. hehe.

På lördagen tog jag det bara lugnt och kollade på robinson med Mallan. Och på söndagen träffade jag Sofia som jag träffade i Egypten, trevligttrevligt. Vi kollade på kort och friskade upp minnena lite, skoja inte om att jag saknar tillbaka till värmen skulle vara gudomligt nu.

Men har inte tid att skriva mera nu märker jag.. Så får bli att skriva senare eller imorgon.

Jag saknar dig. <3


skolan gör mig tokig.

Utgång ikväll

Efter en slapp vecka i skolan avslutar jag veckan med en utgång tillsammans med Mickis, Jessi och Bella. Ikväll blir det invigning för SILK för våran del, inte hunnit vart där ännu har bara vart konrad. Men efter sista gången vi var där tröttnade jag lite på stället och kan ju vara kul att pröva på något nytt.. Hoppas det blir kul i alla fall,

Nej kan inte kasta bort min dyrabara tid på att sitta vid datan, men uppdaterar imorgon och berättar om kvällen.


Ibland blir inte alltid allt som man tänkt sig.
/Isabella

Sovmorgon idag

Igår åkte jag hem till Mallan och "pluggade" det kanske inte blev så mycket plugg, men vi hade i alla fall kul. Satt och snackade en massa och fick igång vattenpipan efter drygt en timme. hahha vi var rent utsagt sämst igår, när det gällde vattenpipa. Sen runt halv elva var det bara att ta plats i soffan eftersom det var LOST på tv. mycket bra program, jag älskar verkligen det programet. Men jag vet vad alla säger "usssch hur kan du gilla det programet det suger?"

Hm idag tog vi i alla fall sovmorgon eftersom vi bara hade en lektion som började klockan 14.00 så kändes verkligen ovärt att åka till skolan för det, så vi bestämde oss för att plugga hemma. Har nyss gjort klart Social omsorgen och ska snart kasta mig på naturböckerna, eftersom den "uppsattsen" ska vara klar tills fredag. Vet inte hur jag ska hinna göra klart den eftersom jag inte alls kan det vi håller på med. Elenergi eller något sånt, blääää vad tråkigt det är och svårt. Nu vill jag bara ha sommarlov för snart är det peace and love BARA 71 dagar kvar. Det kommer bli så grymt kul där borta.

Saknar egypten, värmen, stranden, shoppingen och vännerna där ju =/ ..




Skulle inte vara fel nu..

Hemma från Egypten

Uppdatering! (om du inte läst det första dagarna finns det om du skrollar ner lite till nästa inlägg :) )

På tisdagen åkte vi och badade som sagt, stranden var inte så mycket finare där men den var helt klart mycket lugnare och det var mycket varmare där eftersom jag lyckades bränna mig otrligt mycket. Vart riktigt röd så fick ligga med handduk över axlarna 2 dagar efter, det gjorde så himlans ont. Vi åkte hem lite tidigare den här dagen eftersom vi skulle dona lite inför kvällen, vi skulle på middag på hotellet.. Men innan de var jag tvungen att ta ett dopp i poolen det var tradition. eller ja det blev iaf det, efter havet blev det poolen och efter poolen blev det duschen och efter duschen blev det drink! haha ^^ härlig rutin, eller vad säger ni flickor?
Vi gick till resturangen på hotellet för att äta bufé, så hade det dukat upp fina bord precis brevid poolen hur mysigt som helst. Tända ljus och skön musik i bakgrunden, men det vi inte fattade oss på att det skulle lyssna så himla högt. Helt tokigt man hörde knappt va man sa till varandra. Efter maten vart det lite show danser osv, riktigt mysig kväll faktiskt.

Onsdag: Åkte till samma strand som dagen innan, den här dagen hade vi nästan tröttnat på att bara ligga på stranden så vi bestämde oss för att åka ut med en såkallad "glasbåt" och kolla på fiskar och koraller, hur fint som helst var det. Man åkte över fiskarna osv det såg precis ut som ett akvarium fast i några storlekar större. Båt turen varade i ungefär 40 minuter, efter att ha kollat på underbara fiskar och korallrev gick vi upp på däck och solade lite. Det kändes precis som att man var i medelhavet, kan sammanfatta förmiddagen som en underbar dag. just ja, glömde nästan att berätta om kamera mannen som var med på båten. haha lustig kille. Han sprang efter oss hela tiden och filmade, det var meningen att han skulle filma på fiskarna i havet men jag tror att det var mer på människorna på båten. Det finns folk till allt och under det här resan har vi stött på en maaaaasssa konstiga folk eller vad säger ni mamma, Elisabeth och Sofia?  

På kvällen åkte jag och mamma in till Oldtown och åt mat, hel konstigt ställe dock. Vi beställde in kött med pomes men fick in ris, grönsaker, bröd, dressing, pommes och kött. Ja mätt blev man men va sjutton de fattar verkligen inte hur man menar när man beställer. men det hör väl till när man är utomlands..

Torsdag: På dagen låg vi vid poolen eftersom vi skulle åka på utflyckt. Vi skulle besöka en befolkning som bodde ute i öknen kommer inte riktigt ihåg va dem hette. Nå annorlunda annars skulle jag kommit ihåg det. Eddi åkte från hotellet idag också, det var tråkigt eftersom han var en grymt trevlig kille. Han skulle tillbaka till sin familj i Cairo på semester. på tal om Cairo, vet ni hur många som bor där!? det lever 15 miljoner människor där och det är bara en huvudstad!! tänk om det skulle leva så många i stockholm, heeeeelt otroligt verkligen.. Men i alla fall tillbaka till utflykten bussen kom och hämtade upp oss på hotellet runt halv tre på eftermiddagen. Vi åkte till det där lägret där vi fick smaka på deras teer och baka bröd. Sen var det dags att klättra på bergen för att få se på solnedgången, hur fint som helst. Det kändes lite som om man var i en saga. Efter att ha sätt det klättrade vi ner från berget, de bjöds på dans och god bufé senare på kvällen. Lite vattenpipa blev det också, muuums! har blivit beroende nu, inte alls bra. Skönaste kommentaren den här kvällen kom från Elisabeths mun, hahha skrattar nu när jag tänker på det. Det var såhär att vi skulle sätta oss inne i ett litet tält av något slag, mitt i tältet satt en ensam dam som tog upp platser så att vi inte kunde sitta tillsammans då sa bettan så här:
-Excuise me, can you move in a little bit please?
tjejen kollade upp på henne och sa " - no" sen kollade hon ner igen.
hahahha skulle ni vart med skulle ni fatta hur kul det där var, det var verkligen den värsta dissen jag någonsin sätt en människa få. hahha det var sjukt kul, tror vi skrattade åt det där hela veckan faktiskt. men iaf tillbaka till kvällen.

Runt 21.00 skulle vi sätta oss på bussen för att åka iväg ut i öknen för att kolla på stjärnorna och månen med teleskop. När vi väl var där och alla var helt exaleterade över att vi skulle få kolla på månen eftersom det var full måne!! säger våran säkerhetspolis "Get to the bus".. Alla stod kvar, ingen flyttade sig ur fläcken eftersom vi trodde han skojade. När han sa det igen "EVERYONE GET TO THE BUS"  förstod vi att vi kanske skulle gå så alla turister sprang tillbaka till bussen utan att fått kolla i nå teleskop, reseledaren berättade för oss att han hade sätt bilspår i sanden och att det kunde vara så att någon låg och väntade på oss uppe i bergen för att kidnappa oss. Och om inte våran guide tog oss där ifrån när han sa det skulle han åka i fängelse. Så när vi åkte därifrån hade vi vakter runt oss som åkte med k-pist för att skydda oss om någon skulle hoppa fram. Ganska otäckt, och alla var ju rätt besvikna eftersom vi trodde att vi skulle få se stjärnor och månen med teleskop, det skulle vart rätt häftigt!!

Fredag: På dagen åkte vi till snorkelstranden igen för att få snorkla lite innan vi skulle åka hem, eftersom det var hur fina korallrev som helst. Hände inte så mycket mer den där dagen förutom att sofia skällde ut personalen för att det hade väldigt dålig service och det hade dom verkligen, haha diggar din tillsägelse till dem. Han vart nästan rädd. "im so disappointed" .. "okey one minuet".. På kvällen åkte vi till Oldtown och shoppade för det sista. Åt på en jättegod resturand tillsammans med tjejgänget. Hel mys var det.

Lördag: Sista dagen var det bara att pressa på stranden och njuta av solen. Hur skönt som helst. En kille som hette "Tito" skulle berätta om sin glasbåt och lära sig vad sakerna hette på svenska men eftersom jag är så himlans dålig på engelska var det bara att köra den underbara svengelskan. Han fattade typ ingenting, men det kvittar för han snackade arabiska i mellan åt. På kvällen åkte vi till Oldtown igen och njöt av livet som turist och den speciella kulturen.

Söndag: Packade resväskorna och väntade på bussen som skulle ta oss till flygplatsen, lite vemod kände man allt. Man vill ju tillbaka om jag säger så. Flyget var i alla fall beräknat att lyfta 13.30 men vart försent så lyfte inte först en klockan 15.30 lite halvtdrygt eftersom det uppstod kaos.. Varför det vart försenat var för att väskorna inte hade kommit med planet utan att det var kvar inne på terminalen och det var inte bara våra väskor som det var problem med utan 5-6 plan till. 3 plan hade åkt utan sin packning så vi var tvungna att ta göteborgarnas packning också. När vi väl hade väntat på att nästan alla väskorna hade kommit med var vi tvungna att flyga annars riskerade vi att bli kvar i Egypten över natten eftersom personalen på flygplanet inte fick jobba längre. Men det löste sig tillslut men vissa väskor blev nog kvar i egypten så de kommer med ett annat plan hem. hehe! ja ja säger då det, det blir inte alltid som man tänkte sig.

När vi väl var framme på flygplatsen på Arlanda åkte vi ut till Benstocken för att hämta bilen men nu var vi inte bara två som åkte tillbaka till Benstocken utan 4. det vill säga Jag, mamma, Elisabeth och Sofia. Vi skulle åt samma håll så vi skjutsade hem dem. Väldigt trevlig resa det må jag säga. är väldigt glad över att fått vart i Egypten men speciellt över att ha fått lära känna dig Sofia, du är en helt otroligt trevlig tjej och en kanon bra vän. Jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten här hemma för hade verkligen jättekul den här veckan tillsammans med dig, mammsi och Bettan ..

Tack för en underbart, rolig, skön och bästig resa!! 

/ Isabella

Bilder kommer senare eller så kollar ni på bilddagboken Isabellao.

Hemma från Egypten

Sådär..

En vecka går så ruskigt fort, speciellt om man har roligt. Den här veckan i egpyten är ju absolut en resa som jag aldrig någonsin kommer glömma, kanske är den lite mer speciell eftersom man stötte på ett par nya vänner under resan. Ja ni undrar säkert hur vi kunde göra det eller jag? Låt mig ta allt från början..

Resan började redan på söndagen då jag och mammut åkte från hallsta runt 02.30 på natten skapligt trött var jag, men kunde inte sova i bilen eftersom jag visste att en resa väntade och jag ville hålla mamma sällskap i bilen så att det inte blev för tyst i bilen så vi körde av vägen eller något liknande. För det hade ju vart hemskt. Vi kom fram till Stockholm runt halv 4-4 någonstans. Parkerade på Benstocken och tog bussen till terminal 5. Satt och väntade där i några timmar, när klockan äntligen var halv 7 fick vi kliva ombord på planet. Framför oss satt Sofia & Elisabeth som vi fortfarande inte kände och som vi nästan inte ens visste om. I alla fall, satt på planet som var otroligt trångt nästan ovanligt trångt faktiskt för att vara ett plan, men det gick kanon bra. Framför Sofia & Elisabeth satt en gubbe som gnällde på allting, det kanske var lite tack vare honom som vi började prata? hm. Iaf så började vi prata med dessa två människor som fortfarande var främlingar in mina ögon. De visade sig att det var hur snälla och goa människor som helst. Vi gick av planet och gick tillsammans med dem till tullen, redan där började det. Araberna kollade på oss som om de aldrig har sätt människor förut nästan lite obehagligt. När vi stod där i kön och väntade på att få komma in i landet så frågar vi Sofia & Bettan:

- Men vars kommer ni ifrån då?
- Vi kommer ifrån Västerås? Och ni då?
- Nej men oj vilket sammanträffande:O!? vi kommer ifrån Hallsta.
- men herregud, då kanske vi kan åka hem med er sen?
- Ja självklart vi ska ju ändå åt det hållet, men vilket hotell ska ni bo på?
- Creactive Mexicana tror jag det hette, säger Sofia.
- Va? det här är läskigt det ska vi också. säger jag.

De visar sig i alla fall att vi ska till samma hotell, efter att vi packat ut alla väskorna från bussen rullade vi upp dem mot receptionen, vi skämtar lite med varandra och säger "haha skulle inte förvåna oss om vi får hotell rummen brevid varandra också". Fast när vi tänkte till var ju det nästan ytterst omöjligt om man kollar på hur många det var som kom samma dag som oss. Vi fick bo på 152 och tro det eller ej men Sofia & Bettan fick rum 153. Så vi var grannar hela veckan, hur kul som helst. Kunde inte riktigt smälta det hela men världen är liten.  Vi tog oss ett första dopp i poolen sen vart det att gå och lägga sig tidigt eftersom man hade vart öppe 36 timmar på sträck.. 
                                             

Måndag: Dagen började med att vi gick och åt frukost på hotellet mycket gott för att vara hotell frukost. Sen bestämde vi att åkta till "Palma beach" och sola och bada. Vi hade missuppfattat stränderna vi trodde att den vi åkte till var långgrund, sandstrand och lite mer harmonisk strand men vi kom till en snorkel strand.. racka motsattsen kan man säga! hehe det var party musik, korallrev så man var tvungen att hoppa i vattnet, och inte sand det var sten botten. hehe men det var helt okej ändå. Jag & Sofia gick och tog kort på alla underbart fina fiskar vi såg helt otroligt. Sen åkte vi buss hem till hotellet donade oss lite sen drog vi in till namabay och käkade middag tillsammans, första måltiden i egypten vart en thailänsk middag, riktigt mumsigt! mammsi mådde inte så bra så hon åkte hem och vilade på hotell rummet medan jag, Sofia och Elisbeth påbörjade shoppandet. Jag skojar inte om att arberna var galna. Vi orkade inte shoppa så mycket första dagen så vi begav oss till hotellet igen.

Tisdag: Frukost på hotellet, åkte till en annan strand idag den som var mer harmonisk eftersom vi tog fel dagen innan.
 



Uppdatering kommer inom kort!

Vårkort

Var nyss ute och tog lite vårkort, bilderna blev helt okej faktiskt.
Skulle verkligen vilja jobba som fotograf, men får se hur det blir
med den saken, men jag gillar det verkligen. Om inte så kommer
det fortsätta vara min hobby. <3
















ÄLSKAR VÄDRET!

Var nyss ute och gick en sväng, underbart väder det är helt otroligt hur fint väder det är. Varmt är det också så det vara bara att kasta på brillorna och knyta på sig tygskorna, våren är äntligen här med massa ny energi. Gick en sväng längst kanalen, det känns verkligen som vår när man går där. Glömde tyvärr kameran hemma annars skulle jag fotograferat lite, det var synd.

Snart åker jag till ett betydligt varmare land.

Sitter och pluggar lite smått nu, känns rätt skönt att sitta och plugga på en lördag med lte skön musik i bakgrunden och jag skojar inte. Tänkte berätta lite om gårdagen, vart lite party tillsammans med Mallan. Det var rätt kul faktiskt, jag var nykter eftersom man inte ska blanda medicin med alkohol. Men det var trevligt ändå. Vi rökte lite vattenpipa, det var rätt mums faktiskt eftersom det smackade sötlakris..

Hm vart väl inte en sån lång kväll åkte hem runt halv ett, trött som jag var bäddade jag upp och kröp ner i sängen. Mycket skönt, somnade nästan dirket och sov till klockan halv ett. Inte lika bra dock.

Nu har jag packat det mest, nu är det bara att lägga ner det i resväskan när jag kommer hem till mammut sen. Åker nog till henne runt 6-7 för lär ju gå och lägga mig och vila innan eftersom vi åker från Hallstahammar klockan 02.30 ungefär. Planet lyfter imorgon vid halv sju, det ska bli väldigt väldigt skönt att få komma iväg. Jag kommer ihåg när jag och mamma bokade resan då sa jag:
- Snart åker vi mamma, det ska bli så himla skönt!
- Nej men det är ju flera månader kvar så det är ju länge kvar, men skönt ska det bli.
Och nu är det liksom 4 april, tiden går för fort tycker jag. Snart är man pensionär också.


Ville bara säga att ni får ha det så kul i Linköping nu systrar. Saknar att umgås alla 3. <3

Det är inte lätt.

Kommer det bli som förr?


Hm, ingen jag behöver ringa, ingen som ringer, ingen sms signal som går mig på nerverna förr att sedan bara läsa ett litet sms som betyder väldigt mycket, inte de där dunder mysiga bästis kramarna, inte de där glada och överdrivet många smilisarna på msn.. Nej det var tider det, eller nej det var 3 veckor sen. 

Ja tiden förändras verkligen fort, som att vända på handen faktiskt. Eller kanske till och med lika fort som man hinner blinka. Jag ångrar inte att jag blev arg men det är klart jag brukar ställa mig frågan var det värt det? Jag saknar dig iaf, det kanske är bäst så här? Om jag får säga mitt så är det inte det. Jag saknar dig, du var den jag snackade med om allt. Det känns som vi inte snackat på flera månader. Det känns inte som jag känner dig, vet inte ens hur jag ska hantera situationen när jag ser dig. Du har massa missa i mitt liv och jag har inte ens fått se din student mössa.. Jag såg när du provade den i skolan du såg så där härligt nyfiken glad ut som du brukar göra, men jag var inte där..

Ska jag vara glad, dölja att jag inte vart besviken på dig?  Ska jag leka att inget hänt? ska jag gå vidare och glömma? ja det är ju rätt många frågor, men jag har inget svar. Men jag vill inte förlora dig. Du är liksom en bästa vän, du kom in i mitt liv som en stormvind och bara vände på duken och ställde allt till rätta men nu ligger duken som den gjorde innan jag träffade dig, min bästa vän..






Ja det var just dig jag pratade om, Marcus.<3

Påsklov

Ja nu är det äntligen påsklov, ska bli så underbart skönt att få vila upp sig. Så nu är det bara 1 ½ dag tills jag åker kan man ju säga eftersom jag åker imorgon natt, eller natten till söndagen. Ska bli underbart skönt med lite sol och bad, jag har längtat.

Idag var det ett riktigt underbart väder, sol, varmt och alla gick med solbrills. Nu börjar det kännas som vår och det innebär att det inte är långt kvar tills sommaren. Men vågar man hoppas? sen när man kommer hem är det 3 meter snö och -10 grader. Ja man ska aldrig vara riktigt säker alltså, det är ju April´. Men det ska vi hålla tummarna på att det inte blir så för det vore ju lite olyckligt..

Nej nu ska jag nog börja kolla vad jag kan ta med mig till Egypten eftersom jag inte ens har börjat att packa resväskan och det känns inte stabilit. fysjutton!

Vårkänsla

" Jag har vandrat den långa vägen till frihet. Jag har försökt att inte vackla
men jag har gjort felsteg längs vägen. Jag har upptäckt hemligheten att
när man har bestigit ett högt berg så är det bara för att upptäcka att det
finns många fler berg att bestiga. Nu har jag satt mig här en stund för att
vila. För att kasta en blick på det lysnade panorama som omger mig. Och
se tillbaka på den långa väg jag har gått. Men jag kan bara vila ett ögonblick
för med friheten följer ansvar och jag vågar inte dröja mig kvar,
för min långa vandring är ännu inte slut".
 - Nelson Mandela 1994.


Fredag imorgon, älskvärt!

Medicinsk grundkurs tar kol på mig, det är helt otroligt. Fick en uppgift idag och den ska vara klar tills imorgon och samtidigt ska jag hinna plugga på ett medicinsk grundkurs prov om cirkulation som jag inte har gjort ännu. Vi får se hur det kommer att gå alltså, just nu känns det som det kommer gå åt helsike men jag vill verkligen att det ska gå bra det vill jag verkligen!!

Idag har jag inte gjort något annat än att pluggat, faktiskt umgåtts mycket med syster ryster idag. Du är bäst<3 Jag kommer ju att sakna dig nu när jag inte kommer att få träffa dig på en vecka vem ska jag då skoja med och små bråka lite med sådär. Vi klara oss nog, sen får vi hitta på något riktigt kul när jag kommer hem. Jag älskar dig, är glad att du är just min tvilling syster.

Nej jag kan inte slänga bort med dyrbar tid på att blogga jag måste plugga. Så är det, bara att härda.
Förresten gör min axel ont, trodde aldrig att det skulle göra så här ont att opereras, för då skulle jag inte gjort det.


Ja ni får tolka bilden som ni vill.

ojojojojojo

Jag är så nedrans trött, jag ska nog gå och lägga mig och läsa en bok snart och sova. Underbart skönt, men måste upp tidigt imorgon. Urch jag vill ha sovmorgon, men nejdå nu är det skola då ska man inte sova heller. det är ju dumt att vila upp sig lite. hehe ^^. Men snart sitter jag på planet till Egypten det går inte att beskriva hur otroligt skönt det ska bli, känns bra att skriva om det för folk blir lite avundsjuka sådär. hehe lite kul ^^. Nej nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i bingen.

Sköt om er<3

Helvetes plugg.

När ska de ta slut på alla jäkla uppgifter?!

Känns som man bara får nya & nya uppgifter hela tiden så sjukt irriterande så det finns inte. Alltså man hinner inte ens lära sig något känns det som, känns som jag bara sitter och skriver en uppgift sen så lägger jag det bakom mig när jag är klar, nej tacka fan för att det snart är lov. Bort ifrån Sverige eftersom jag ist ska flyga till varmare länder. Kollade på väder prognosen idag i Egypten något som gjorde mig väldigt glad, stor sol & 27 plusgrader. Det skulla absolut inte sitta fel nu. Fast idag har det vart ett väldigt underbart väder.

Jag och Malin bakade rulltårta hemma hos mig idag, sen satt vi oss på taket och solade lite. Underbart, jag somnade nästan och det var vårkänsla så det bara vislade om det. Jag hoppas att det är sol imorgon för i sånt fall ska jag ha mina nya solglasögon som mallanbrallan gillade massa och jag med för den delen. Jag är kär i dem, för så snygga var mina glasisar ^^,

Hade nationellt prov idag, vill inte skriva om det. Men det är som det är och gick som det gick mer kan jag inte göra. Gjorde i alla fall mitt bästa. idag är det 1 april och jag har fortfarande inte blivit lurad av någon, känns bra. Nu ska jag titta va jag ha för sommarkläder eftersom jag åker om 4 dagar. Alltså sjukt fort tiden går alltså:O!?