Sammanfattning av Turkiet

Hittade en härlig sammanfattning utav resan på emelies blogg:


Drinkar, picasso, båttur, misshandel, hot, hiv, dubbelhakor, skratt, hosta, sköna tanter, brutna tår, taxi/taksi, magnum dubbel, mera skratt, dans, Umekillar, peppersteak, fish boal, och mycket mycket mer.

Sammanfattning av Turkiet

Hittade en härlig sammanfattning utav resan på emelies blogg:


Drinkar, picasso, båttur, misshandel, hot, hiv, dubbelhakor, skratt, hosta, sköna tanter, brutna tår, taxi/taksi, magnum dubbel, mera skratt, dans, Umekillar, peppersteak, fish boal, och mycket mycket mer.

ja men dåså.

Sitter verkligen här för mig själv och skrattar.. Haha! Får verkligen upp bilder i huvudet vad vi vart med om den här veckan, som när jag och Felicia skulle handla glasögon så gick vi in i en frisörsalong och började föna någons hår. hahaha! eller från flygplatsen igår.. Står och ryker på låset.

- jaaaahhaa då var klockan 23.50! två mintuter sen.
- de är försenat
- ja men dåså.

Haha. Ni måste helt enkelt tro jag är dum i huvudet. men skulle så jäkla gärna velat spelat in hela den här resan. Alla skak bilderna, bränd på arsel bilden, hugo gånger 5, Mata, händerna i luften och skaka på huvudet (ni vet va de betyder ni som var med), haha! jag dör.

- Då vill jag passa på att hälsa alla resenärer välkommna tillbaka till Sverige.men vi kommer inte ses något mer eftersom jag ska gå till ankomsthallen ..." hahahhahahah.

- 3 g krafter, 4 g krafter, för ner kommer vi ju alltid.

Tänkte slänga upp lite bilder nu.






























Eftersom datan hos mamma är lite seg kommer det fler bilder sen.
Tack igen alla för en galen semester.<3




Turkiet 2009

Kanske en utav de bästa resorna, helt sjukt kul har det vart. Min mage gör ont efter så mycket skratt. Började med att vi höll på att missa påstigningen till planet, Matte sa att det stod "omedelbar påstigning" men eftersom han började resan med att skämta trodde vi inte honom så vi lunkade på. Vi förstod kanske rätt snart att det var "omedelbar påstigning" så det var bara att springa allt va vi hade, och vi hann. Eller hela resan började knasigt. Pappa släppte av oss på terminal 3 (inrikes)... Så var bara att ta bussen till terminal fem, jag ska inte säga att jag inte var stressad.

När vi kom fram till Turkland bestämde vi oss för att börja festa direkt kanske ingen bra ide för mig eftersom jag fick migrän anfall så jag somnade ganska snart på Sandras och mattes rum.. När klockan började närma sig halv 6-6 vart jag, Emelie och Felicia lite frukostsugna så vi köpte frukost, en väldigt tidig sådan och receptionisterna måste trott vi var knäppa i huvudet. Vi somnade i alla fall efter det och sen vart de att bege oss till stranden när vi vaknat. Måste säga att de var underbart. Hur varmt som helst, sol, vänner och havet.

Partyn, vet i katten om jag ska skriva så mycket om de. Förutom att det verkligen var party, dunder och brak överallt! Helt galna kvällar/nätter och jag är djup imponerad över att vi kom hem varje kväll. haha! Matte söp nog bort två par skor, så det vart att låna Sandras paljett flippisar hela veckan. Men hursom haver. Jag tror jag blev stämplad x antal gånger, eftersom min lilltå gör galet ont och är vääääldigt röd.

Kan verkligen inte glömma att skriva om klockrena människor vi träffade där nere. När Emelie, Felsor och jag satt och käkade middag på en resturang efter en kvälls shopping stöter vi på ett par tanter runt 60-65 år, från norrland. Måste säga att jag sitter och skrattar för mig själv när jag tänker på dessa två. Har nog aldrig träffat några som är så grova i munnen fast de är så gamla. (kort kommer sen) Det var i alla fall hur roliga som helst och de bjöd oss på otroligt många skratt, eller borde kanske skrvia skrattanfall.

På torsdagen tror jag det var, eller kanske onsdagen träffade vi en kille från Umeå, måste säga att det var en ren slump. Jag satt och väntade på de andra efter att partyställena hade stängt, då traskar de förbi en kille och mumlar lite för sig själv "de tar väl en hela natten att hitta hem till de där hotellet" då bad jag honom lycka till. Stannade och pratade lite och de visade sig att vi bodde på samma hotell så vi tillsammans med de andra drog tillbaka till hotellet. Dagen därpå drog vi till stranden tillsammans med honom och hans två andra vänner, måste säga att norrlänadare kammade hem poängen den här semstern. Hur som helst, det blev att parta med dom på fredagen. Ni var i alla fall klockrena Erik, Niclas och Jonas.

Ja men dåså, tror inte jag ska skriva så mycket mera. Det kommer kort och de kan detaljera resan lite mera. Tack för en helt galen kul resa Sandra, Sofia, Matte, Emelie, Johanna och Felicia.

& Hoppas att du snart mår bättre Sofia, tänker på dig vännen.

/ Isabella

Resefeber så det visslar om det!

Går runt i huset, fram och tillbaka. Packar ner och upp, kollar så allt är med, laddar mobilen/kameran.. Det kallas resfeber! Jag börjar bli nervös. Vet inte varför eftersom jag aldrig har vart det förut. Kanske är för att jag ska åka utan någon förälder. men aja! Sitter och lyssnar på Thåström nu, han är kanske en utav de bästa artisterna någonsin. Sjukt bra texter. Nej nu ska jag stänga resväskan och hoppas på att allt är nerpackat..

Imorgon blir det morgon promenad och gym. Sen bär det av, ojoj..

En dag kvar då.

Var på gymmet idag, var otroligt skönt. Efter att ha kört hela sommaren börjar de äntligen kännas och märkas. Underbar känsla! Var inte alls många på gymmet idag och de innebär att man inte behöver vänta på en maskin. Rätt skönt ibland. Kom hem och då var det dags att packa till Turkiet. Jag fick självklart ta hjälp utav min alldeles egna modeexpert (syster). Tacktack..

Börjar förresten få lite resfeber nu, men det kommer att bli grymt kul. Imorgon klockan 18 lyfter planet. En vecka i Turkiet.. Kommer bli en minnesvärd resa.


Kommer sakna dig syster. <3

Usain Bolt

Kollade på VM i friidrott igår, jag kan inget annat än beundra Usain Bolt. Han är otroligt mäktig, hur kan man få upp så snabb fart på så kort tid. Plus att han tog världsrekord. Han är helt otroligt bäst. Jag skulle verkligen vilja sen honom springa någongång, de skulle vara en otroligt mäktig känsla. Som igår, det var helt fullsatt på läktaren och ALLA kollade på samma lopp helt otroligt, ryser bara nu när jag skriver det. Sport är mäktig otroligt mäktigt.


Inomhus volleyboll!!

Nu inser jag hur mycket jag saknar sporten, det är verkligen kul att spela. Jag kan inte göra fingerslag, smascha eller serva. Men känner att de inte spelar så stor roll eftersom jag kan spela ändå. Visst det är tråkigt men jag kommer ju kunna spela sen, eller snart. Det kan inte vara så himla mycket kvar på rehabiliteringen nu. Eller?

Ska packa lite till Turkiet nu för sen kommer jag inte vara hemma så mycket mera den här veckan.

Nattugglan Olsson.

Nu har jag gått och blivit nattuggla, mycket konstigt. Eller kanske inte förresten. Jag har umgåtts med Mickis hela veckan och hon har ingen dyngsrytm. Eller hon kan vara uppe till 4 på morgonen och vakna pigg vid 09.00 jag vet inte hur kvinnan orkar. Tror hon ligger och sover nu men jag är inte tillräckligt trött för att sova, tror jag.

Förresten så vill jag åka karusell, få känna känslan i magen som är helt hysterisk. Pirret i magen, skrattet på läpparna och en underbar känsla att käna sig fri. Man känner sig så jäkla maktlös. Som när jag och Therese åkte frittfall, jäklar säger jag bara. Man lyfter ju från sitsen och för en lite hundra dels sekund är man tyngdlös, det är verkligen hur grymt som helst!

(Om du vill läsa om Västkusten och även se bilder, bläddre lite längre ner)

kort från Västkusten!




































Lite sommarkort sådär.<3
/ Isabella

Västkusten!

Nu är jag hemma igen, efter en vecka i Västkusten. Veckan har näst ihntill vart perfekt. Har vart så sjukt kul och skönt att äntligen få känna känslan utav att vara ledig. Vi kom ner på söndag eftermiddag, det var sol och jag kände redan då hur bra den här semestern kunde bli. Jag och Mickis fiskade krabbor för det är tradition, vi fick en hel del krabbor och jag blev inte nypen utav någon. Massa småbarn som fiskade men de visste tydligen inte vart man skulle fiska de stora krabborna eftersom de blev helt farscinerade när jag och syrran tog upp krabba efter krabba. Ungar de där är sånt man bara måste veta, krabbor lever där de är mycket gräs och grejer ^^.. För övrigt vart det en lugn måndag.

Sen kom solen, jag blev själv förvånad när jag vaknade en morgon och såg att det var sol. Det vara bara dra på sig bikinin och ta med brasse stolen och gå ner på beachen. Spelade lite volleyboll och jag gjorde illa tån, fick psykbryt och vart arg. (Klart jag måste skada mig någonstans annars är det nå som inte står rätt till)..

Vart och shoppat på smögenbryggan också, hittade ett par shorts & två solbrillor. Fick räcka eftersom lönen inte först kom på fredagen och bankkortet ekade av tomhet. På onsdag kvällen bestämde vi oss att verkligen njuta av sommarvädret.. Så Mickis och jag kom på en ide att dra till klipporna och verkligen njuta av en solnedgång. Så vi tog oss en promenad på klipporna och kom till ett underbart ställe. Det va helt underbart vackert. Stockholmare tyckte att det såg ut som hemma det vill säga stockholms skärrgård. men eftersom mickis och jag bara är vana med kanalen osv älskade vi stället. Kvällen blev verkligen lyckad och jag kände hur mycket jag njöt av sommaren. Jag vill tillbaka..

På fredagen käkade vi ut, riktigt gott. Jag är glad att vi åkte iväg på den här semestern. Och tack mamma för allt!<3
Drog hem en dag tidigare eftersom inte vädergudarna var med oss, så vi drog till Liseberg. Jag älskar känslan utav att åka en karusell. Nu mår jag bra, jag mår underbart bra. Livet leker. Tack för den här veckan!

Bilder kommer i nästa inlägg tänkte jag!
/ Isabella

Jobbiga ord!

Jag har tröttnat så fruktansvärt mycket på ordet  "klockrent".. Skrivs och sägs utan mening, varför ens nämna det då?

NATTI!

Återträff med fotbolls laget!

Jobbade hela dagen idag, det gick väl helt okej. Men vart lite små irriterad på jobbet eftersom det kändes som alla ville bestämma bara för att inte "bossarna" var där. Sen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till ekliden där vårt gamla "fotbolls lag" träffades. Det var mycket kul att se er spela och få träffa alla igen, även om vi inte spelar tillsammans längre så finns ändå lagkänslan och samhörigheten kvar, det är en härlig känsla! och jag kan inte annat än säga att jag saknar er och den fotboll vi lirade. Så mycket minnen mer er, ni är underbart bra bruttor. <33

Nu ska jag packa lite till Ramsvik med tanke på att vi drar till söndag så börjar jag känna mig rätt stressad eftersom jag inte har packat en ända klädtrasa.. aja!

Tänkte lägga in bilder från dagen men eftersom inte internet på min laptop funkar så blev det inga bilder, det kommer när det kommer helt enkelt. (därför kan jag inte heller skicka korten, eftersom jag inte vet vars min sladd till kameran är).

/ Isabella

Jahaaaa de va gutt för mami de

Frågan om livet. Det är vad måga tänker i bland. Jag gör inte det i dag och jag tänker inte blogga mer! Tack för mig!



Föresten vilken färg har sjöborrar?

P.S Bella är Lost/ Felsa

mycket jobb nu..

Hejsan.

Vart jobb idag med, så har min senaste månad sett ut, jobb, jobb och jobb. Rätt tråkigt men kommer sitta fint sen när lönen kommer och det glädjer mig. Snart är det inte länge kvar tills man får semester. Ska till Västkusten med familjen det ska bli så underbart att bara få vila upp sig och inte behöva tänka på att jobba. Sen hinner jag mellanlanda hemma ett tag sen är det turkiet. det har gått så fort och vi åker snart. kommer bli grymt kul!

Imorgon blir det gym förhoppningsvis, eller jo det blir gym. jag vill och måste.

/isabella

Uppdateringar hinns inte med!

Hm det är synd men sant, jag hinner aldrig blogga längre. Tråkigt eftersom jag tycker det är kul. Men har jobbar mycket nu, kanske allt för mycket. Men nu är det bara fem dagar kvar sen lite strö dagar då och då. Så man kan säga att jag slutar sommarjobba på fredag och då börjar min semester. För om en vecka åker jag till västkusten med familjen, ska bli hur kul och mysigt som helst. Efter det är det bara att packa ner rummet och även packa inför Turkiet. För på lördagen bär det av mot arlanda och ett mycket varmare land. Ska bli hur grymt och roligt som helst, det kommer att bli ett minne i sig.

ska snart laga i ordning tacos, ska bli mumsigt. Förresten längtar jag tills imorgon för då ska jag till gymmet, jag saknar det och det är synd att det är öppet så kort på lördagar och helt stängt på söndagar.. Visst skulle kunna gå ut och springa men måste säga att det inte är lika kul och orken finns tyvärr inte till de idag. Men det hade vart skönt att köra ett hårt pass på gymmet och cykla hem med möra ben. men imorgon då får jag det, älskvärt.

 / Isabella