Plugg monster!

Ligger här i sängen och försöker plugga, har insett att det är sista dagen till att göra det! FAN!!!! har inte alls hunnit med så mycket jag ville hinna med, den här helgen var inte alls lika kul som förre och jag längtade inte så här mycket till den som jag trodde. Blä, det har vart en stressig helg. imorgon är det ännu värre. jag vill inte.

Krogen .

Just ja, glömde skriva om gårdagens utgång.

Kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig men det är sånt som händer. Bussresan till Nattis var nog roligast, det var helt sjukt. Hela bussen var verkligen helt smööök full och vi stod nästan på varandra sen mitt i smeten stod de värsta psykopaten, han slog på stolpar och skrek på folk. Helt galen helt enkelt.. Började gå med Nattis sen, körde lite ölspel och hade allmänt trevligt runt 11 åkte vi till stan och skulle gå på Silk. Ja, vi var inne sen vände vi. Tänker inte nämna varför men det var tråkigt att det blev som det blev. Mickis åkte hem runt 12 men jag stannade kvar och partayade ett litet tag till.

Det var väl en sådär kväll, men aa det är sånt som händer. Alkohol kan verkligen förstöra mycket. Jag hade i alla fall trevligt stundvis.

/ Isabella

Jobb(ig)dag

Hejsansvejsan..

Rätt typiskt att man jobbar just idag, men det är rätt skönt ändå. Idag på förmiddagen jobbade jag som glass clown och delade ut glass till barn eftersom coop fyller 5 år idag! Hehe det var så kul att se hur vissa barn blev så glada över en glass, de var en liten flicka som sa så här till mig

Hon: "De clowner jag har sätt har alltid dansat? Fast du är ju glass clown"
Jag: "Men jag kan dansa om du vill det, eller så lär du mig ett danssteg"
Hon: "javisst," sen lärde hon mig att dansa lite.

Söt liten flicka..

Ska snart sticka iväg och jobba igen, ska jobba kväll idag. Så blir dubbelpass idag, men det blir bra med pengar.

/Isabella

När ska plugget ta slut...

Jag orkar seriöst inte plugga mera.. Länge sen jag kände mig så här trött, jag orkar ingenting.. Gjorde klart samhällen idag så nu är det bara medicinprovet kvar, jag försöker plugga men det går ju åt helvete rent utsagt. Det är jättesvårt och jag fattar verkligen inte, antingen är det jag som är helt trög eller så är det svårt. Vad tror ni? jag vill vara som Mickis eller Therese.. De får tamikatten alltid bra på allt. om de vore så:O!


Nu tänker jag ta en paus och åka och hämta party light packet som kommit på posten. Eftersom jag inte vet hur stort det är var mammut snäll och följde med. Älskar dig mest mamma, du är bäst i världen. <3

Slappdag!

Ligger fortfarande i sängen, grymt skönt eftersom jag var så väldans trött. Lediga från skolan idag om man inte skulle spela fotboll och eftersom jag inte kunde vara med så innebar det ledighet. Otroligt skönt måste jag säga. Har lämnat in ett arbete till idag.. nu är det bara samhällsuppgiften och medicinprovet kvar sen är jag färdig.. Då har man klarat av tvåan, sen är det bara trean kvar. Sjukt hur fort tiden har gått. Tyckte det var nyss vi hade supé och man var så otroligt nervös över hur det skulle bli att börja på gymnasiet! nu har jag gått mer än halva tiden. Aa och det har verkligen vart en kul tid, det måste jag säga. Men roligare ska vi ha!

/ Isabella

Bil trip!

Men måste berätta hur otroligt glad Anna och Mickis gör mig.

Idag åkte vi ut på en liten biljakt, jag tänker dock inte säga vad vi sökte. Men vi tyckte att vi hittade det vi sökte, otroligt likt! Men iaf, har nog itne skrattat så mycket på länge. hehe vi åkte till lustikulla grillen och skulle handla glass.. Sen gick det inte att betala med mickis kort, mycket konstigt eftersom vi gjorde ett kontuutrad innan. men iaf, så anna betalade. Nu kommer den härliga konversationen :

Han: 53 kronor
Anna: okej, men här står det 56 kronor du sa ju 53?
Han: Det kostar 3 kronor extra om man inte handlar för över 50 kronor (med lite halvknacklig svenska)
Anna: Så får man inte göra i sverige och drog åt sig kvittot..

Han: vad vill du ha för smak på glassen?
Anna: vanlij.

HAHAHAH ni skulle hört det, det roliga var att det inte skulle vara en pik mot honom men det blev det ju eftersom han hade lite halv taskig svenska. Jag höll seriöst på att ramla av stolen utav skratt!
Sen mötte vi en liten hare som blev lite rädd utav bilen.

Ni är otroligt bra.<3

Jag är dum som insnöar in mig i en deppig värld.

Jag mår inte bra utav göra så här mot mig själv, det gör jag verkligen inte. Idag tog jag tag i det, du får tänka och sedan får jag veta. Jag har sårat mig själv tillräckligt, jag har trott men det har inte vart på riktigt. Nu orkar jag inte må dåligt längre, kändes som jag hade kommit en bra bit på vägen.. Men nu är jag tillbaka i träsket igen, står fast med stövlarna och jag kommer inte loss. Men nu är det dags att ta klivet ur skiten, jag vill inte må dåligt längre. Jag vill inte att mina vänner och speciellt mickis ska behöva se mig så här ledsen, det gör ont. Ta tag i ditt liv Bella.

Jag vill inte ha ont längre, jag vill må bra och kunna le, precis som förut.
 Nu börjar jag om på trappa ett och jag ska inte låta mig själv falla tillbaka
nu ska jag verkligen tänka till vafan jag gör, jag ska inte lura mig själv, inte igen.


Tack för stödet Anna & Mickis. <3
/ Isabella

sjukt irriterande!!

ååååh. jag blir less när inget går som jag tänkt mig!!!
Just nu är det datorn som hatar mig, msn vill inte fungera så måste avinstallera och installera om.. Men tror ni att det funkade? Det gjorde det verkligen inte och jag blir galen... Alltid jag!

Förövrigt tränade jag på gym för första gången efter operatioen idag. Gick riktigt bra men känner mig inte riktigt hemma på "ortoped/sjukgymnast gymmet" än, men det lär jag ju blir kommer att vara där rätt ofta nu. Men förhoppningsvis kommer det ge resultat. träffade läkaren som opererade mig idag med, han sa att det såg bra ut men jag kommer ha lite nedsatt rörelse, men det var bättre än att den hoppar ur led och de får jag hålla med om! Kommer kunna ta upp emot 2 år innan jag kommer kunna blocka igen.. (2 år!!!!) det är väldigt länge, men förhoppningsvis blir jag bättre snabbare!

Fotboll

Sitter här i min säng i sällskap av mickis, hon sitter och spelar spel på min stationära dator medan jag sitter vid min nya fina bärbara!:D hehe.. kollar på fotbollen och Barsa leder med 1-0 över United. det är mycket bra och det gör mig glad!

Ska fortsätta kolla nu. PUSS

Fotodag

Var nyss ute på en promenad med mammsen i Strömsholm. Du är bäst<3











Sen gick vi och kollade på hästarna. hehe




/ Isabella

HAHA!

Medicin provet imorgon kommer bli ett ända stort skämt för mig!! eftersom jag inte kan ett jota.. Känns ju riktigt bra, nej blir bara sur på att jag inte kan det där skiten.. Nu tänker jag gå ut och gå, ta en riktigt lång o härlig promenad..

Pluggat hela jäkla dagen..

Jag har i stort sätt pluggat hela dagen, jag orkar snart inte mera. Men jag är snart klar med religionen det känns riktigt bra! Jag måste snart börja plugga på medicinprovet också, hur det nu ska gå. Kommer dock inte kunna göra det på torsdag som beräknat eftersom jag ska till sjukan då och träffa läkaren som opererade mig. Hoppas på att han säger att det ser bra ut!

Hm .. Nej bara fortsätta med pluggandet då. blä!

Inte mycket kvar nu..

Det är inte mycket kvar nu, men orken finns inte heller kvar.. Det är klart den finns men de är inte mycket, lämnade in svenska loggen idag. Kändes otroligt skönt, men nu sitter jag med nästa arbete istället. Vet inte hur jag ska hinna klart med allt, men det ska nog gå. Betygen ska ju sättas på fredag så har inget annat väl, jag orkar inte.


/ I

Livet.


Livet är verkligen ingen dans på röda rosor.. Det är verkligen komplicerat.

Sådär ja..

Sitter här och har nyss ätit en massa god frukt, mums var det!
Helgen är slut och det innebär skola imorgon, jag längtar verkligen
inte för jag är skoltrött nu och har egentligen massor att göra. blä!

Imorgon skriver syster tenta, jag hoppas verkligen att det går bra. Ska
hålla alla tummar jag har, du klarar det syster<3.
Förresten jag och Anna bokade tåg biljetter till peace and love
idag så nu är vi påväg kan man säga.. ska blir grymt kul och förhoppningsvis
en oförglömlig resa tillsammans med dig vännen.


Jag mår bra just nu.
/I

Fotboll snart

Hejsansvejsan..

Vaknade runt 12.00 att mickis kom in och väckte mig, hon vill äta frukost med mig. Var hur länge sen som helst vi gjorde det. Glad att jag har en syster som dig, även om vi bråkar alldels för mycket men så är det.

Ska snart dra iväg på fotboll med mickis och fransson, det är HSK som spelar och tror att de spelar mot juventus? annars har jag nog helt fel. men aja. har inte tid att skriva mer.

Jag är stressad för kommande skolvecka..
* Inlämning av svenska tisdag (inte klar)
* Medicin prov på torsdag (inte öppnat böckern)
* Religion uppsats in på fredag (inte börjat)

Kl är mkt.

Klockan är väldigt mycket nu, klockan är typ 03.04 om jag ska vara exakt, jag sitter och dricker coca cola med andra ord sockerbitar och lyssnar på Melissa Horn. Det är rätt roande, sen skriver jag med min älskade tvillingsyster som har blivit helt förälskad i hennes nya dator. Du är helt klart bäst.


Stunder man saknar.

Helgerna går för fort!

Ännu en helg som bara sprungit förbi än, de senaste 3 helgerna har vart så sjukt roliga! Det har jag mina vänner att tacka för, ni är så himla bra och ni vet vilka ni är.

Idag vaknade jag väldigt väldigt sent, runt 15.00.. Ja jag sov verkligen bort hela dagen, men det blev en rolig kväll ändå. Åkte och mötte malin vid Coop för att handla lite gott inför Robinson, men planerna ändrades. Johanna kom och hämta mig och vi drog till stan där vi skulle träffa Jessica och hennes vänner. Satt där en stund och chill drack, eller inte jag. Var inte min dag för att lära känna nya människor idag så vart kanske inte så kul som jag hade tänkt mig så jag bad Anna komma och hämta mig. Tack så mycket. <3
 
Efter det drog jag, Malin och Fransson till Dennis där Sebbe, Linus, Robin, Raz, Dennis, Linn och Emelie redan befann sig. Satt bara och snackade lite. Jag och Frallan vart hysteriskt pigga och bestämde oss för att fota massa roliga kort, kanske kommer in nå senare. Det vart i alla fall en lyckad kväll. Cyklade med malin så hon inte skulle behöva cykla hem själv, det var kolsvart vid hela skansen (de hade stängt ner alla lamporna) det var inte ett dugg kul eftersom jag är sjukt mörkrädd men jag klarade det! Yeeeeaaah.

Ska nog hoppa ner i sängen och sova snart, för imorgon ska jag på fotboll med bruttorna sen ska jag svänga förbi anna för hon ska köpa peace and love biljett och sen ska vi boka tågresa. Nu är det inte länge kvar, jag längtar.

Ha det bra
/I

Färdig donad!

Sådär då har man fixat klart sig, mickis hjälpte mig med frisyren och med sminkningen! vart väldigt bra faktiskt, dock är jag inte van att ha mörk sminkning, men jag tror jag klarar av en kväll! hehe. Tack iaf<3.

Ska snart dra till tåget där jag ska möta upp Karin, kul<3

Ha det bra
/I

Taggar

Duschade nyss, sitter med en turban i håret och funderar på hur kvällens frisyr ska se ut, fattar inte att det alltid är samma dilemma. aja det ordnar sig nog! Vet i alla fall vad jag ska ha på mig, det är framsteg för att vara jag. Blir en grå klänning som jag fick låna utav Sanne, och en jacka av Anna. Tack<3

Nu ska jag dona lite har inte tid att sitta här för halv 5 drar jag och karin till stan! Hoppas på att den här kvällen kommer att bli bra, om inte blir den vad jag gör det till.

Ha det bra
/I

Planer

Satt nyss och snackade med Patrik om mitt projektarbete. Har så mycket tankar och ideér hoppas verkligen att det kommer att bli bra! Jag hoppas att ni fortfarande läser hans blogg, om inte så syns hans länk längst ner på min sida till höger under "Länkar".

Är inte ens trött men borde kanske tänka på refrängen snart, imorgon blir det utgång med brudsen! kommer att bli hur sjukt kul som helst, eller jag hoppas på det i alla fall. Tror att det blir konrad imorgon men man vet ju aldrig, kanske hinner ändra oss några gånger till. Jag och karin ska ta bussen halv fem sen börjar förferren skulle jag kunna tro. Det kommer att bli kul det.

Ha det bra.

/I

Grillkväll!

Igår vart det grill och mys hos Carro.

Dagen började med att jag och mammsi åkte och handlade lite grill mat som jag skulle ha med mig, provade att äta någon ny potatissallad med kryddsmak (eftersom jag inte tycker om vanlig potatissallad trodde jag att jag inte skulle gilla den här heller, men den var riktigt god)! Tog bussen till Västerås där Carro hämtade upp mig, vi åkte till henne och sen kom madde också. Riktigt trevlig tjej det där.

Senare kom Joel, Andreas, Helene, Bent och Simon. Vi grillade och hade det allmänt skoj, spelade lite volleyboll och sådär. Förstår inte varför vi Svenskar ska gnälla på allt? Det var så här att vi satt på deras gård och grillade, sen kom en utav grannarna ut och bad oss att flytta grillarna för att röken gick rätt in i deras lägenheter:O!? alltså hur ofta händer det att folk grillar där, näst intill aldrig? Jag säger då det..

Efter att vi grillat och så, började vi leka som om vi vore barn. hahah! specillt jag, carro, Bent och Joel. Vi hade cykelrejs med ungarnas minicyklar.. och tro det eller ej men samma granne som klagade på röken kom ut och sa åt oss att vi inte kunde leka med barnens cyklar. Som alltid kan inte jag hålla mig för skratt när man blir tillsagd. så jag hade ren tur att jag stod bakom ett träd annars hade han nog blivit ännu argare!

Men det var en sjukt trevlig kväll, som ska göras om snart. Tack alla. <3 (bilder kommer senare)

Yeeeah!

Nu är tatueringen gjord. Vart mycket bättre än tänkt men de gjorde rätt ont, eller på vissa ställen.

sitter hemma hos Carro nu, ska grilla med henne och hennes vänner.
Just nu sitter jag i hennes rum tillsammans med Carro och Madde,
Sitter och snackar massa tjejprat. Kvällen kommer bli mys! <3



Erkänn du vart lite chokad Therese?

Skola.

Siter i skolan just nu, fick just en tanke på en sak.. va spelar det för roll att man inte går i skolan egentligen? Man kan ju alltid plugga på komvux och grejer så egentligen är det rätt onödigt att vara här och göra en määääängd olika arbeten som ska lämnas in hela tiden. Jag har tröttnat, men snart är det lov! 3 veckor kvar till sommarlov och det innebär att man är fri från skolan ett bra tag. Bara umgås med vännerna, sola, bada, jobba och peace and love! Jag längtar så otroligt mycket, det kommer att bli så grymt kul, de vill jag lova.

Men borde fortsätta med min boklogg istället för att sitta här och kasta bort dyrbar tid. Jobb ikväll också, rätt trött men av någon anledning blir jag alltid pigg när jag kommer till coopan!

/ Isabella

Imorgon..

Sommarkänsla

Vaknade av att det verkade vara strålande väder och mycket riktigt det var varmt och skönt. Solen sken och man såg en blå himmel, mycket bättre än att vakna till regn och grå himmel. Jag och syster gick upp till Lustikullagrillen och handlade mjukglass, årets första faktiskt. Påminde mig om att sommaren snart är här, och det är en underbar känsla!

Ikväll blir det att jobba, jobbade igår kväll med.

/ Isabella

En bal på slottet

Igår åkte jag ut till sundbyholmslott tillsammans med Mickis, Calle och mammut. Eftersom de skulle vara värdar under kvällens bal. Det började med att jag fotograferade Mickis och Calle lite granna. Vart en del bra kort, tänkte lägga ut några här sen. Men iaf tillbaka till balen, runt halv sex började det att ramla in folk. Stod och väntade på att någon jag skulle känna skulle komma, efter ett tag kom Linda, Karin, Emelie och Jonas. Riktigt fina var ni allihoppa! Vart rätt avundsjuk eftersom jag med ville vara så där uppklädd. De flesta såg ut som värsta kungaparet, underbart kul att se. <3

















´

En väldigt fin bal var det i alla fall.


Gamla minnen

Idag när jag åkte buss till skolan satt jag och fransson och snackade gamla minnen, åh det är rätt underbart att friska upp minnena ibland. hehe! För det finns tider man aldrig kommer att glöma men som man tänker mera på när man pratar om dem.  Vi sjung bland annat på våran näslundssång "var i världen finns väl den, skolan där man får en vän". Sen pratade vi om vilket krig vi hade haft mot 5:orna när vi gick i sexen, speciellt när det gällde fyrruta. Eller varför inte nämna när vi var bransta city släkers och uppträdde för skolan, jag ler när jag sitter och skriver det här. Vilka underbara minnen det finns.

Jag och malin satt även och snackade om när hon, jag och mickis hade suttit i samtal med Åsa eftersom vi kände oss "mobbade" av henne, rätt kul om man tänker efter. Jag tror vi gick i 4:an då, men ändå. När vi gick till ett skoldisco med fotbollskläder, jag dör av skratt! fyfan va fult men det var tider och man mådde sjukt bra.

Nej nu ska jag inte sitta och drömma mig tillbaka till dessa tider, jag borde ta tag i pluggandet och skriva lite på samhällen istället och imorgno är det natur prov också. det sista för natur b sen är det slut på skiten! ^^


/Isabella

Paus.

Jag tog just en paus i allt pluggande, jag får inte in mer om jag bara sitter och nöter. Det kännas som jag börjar lära mig lite mera nu, jag håller på med natur B för er som undra. Just nu handlar ämnet om bakterier, virus och celler. Riktigt intressant så jag tror det är därför det går bra. Men svårt är det..

Fick tillbaka mitt samhällsprov idag, det var ren lycka att vända på provet och se att det stod ett MVG. Kändes riktigt bra, det behövdes!

Jag ska nog inte blogga  så mycket mera nu för inte så mycket mer att skriva för dagen. /Isabella

Tobias, är du född för att vara ett drygobjekt? ;)

Sitter och pluggar.. Eller försöker men hjärnan spökar eftersom det sitter en dryg liten pojke brevid mig som heter Tobias som inte verkar han en hjärna som är större än en ärta.. Det kanske låter orimligt men ni skulle verkligen förstå mig om ni satt i min sits!

Han är dryg, han sitter och spänner sig och tror att han är snygg samtidigt som han har armband och en paljettröja, frågan är hur det går ihop? Bakom alla stängda dörrar kanske även Tobias har ett hjärta, även om det inte är troligt! Eller vad tror du Johan? Nu sitter han och skrattar åt andra men sanningen är den att vi alla skrattar åt honom och inte med honom. så just nu ska jag dra till med ett skratt, rätt skön känsla.

Men nu ska jag inte vara elak, för jag skojade bara lite. Eller kanske inte med allt, för han har faktiskt pärlor på sin gråtröja som har ett döskalle huvud också. Väldigt vackert det får jag inte glömma och säga. Men vet du vad, du är snäll ändå. Även om du försöker att vara elak, du är för snäll Tobias, skärpning!

:D hahaha / Isabella


Göteborg

Så där hemma från Göteborg.

Jag vet inte hur jag ska sammafatta helgen, börjar nästan skratta när jag tänker på den. Eller borde man gråta? hehe!
Kom fram rätt sent på fredagen, gjorde inte så mycket. Vi gick lite på stan och tog en glass på donken. Det var en ny glass med smak utav maräng swich.. eller hur det nu stavas, det roliga var att typ hela laget tog den. hah!

Sen på lördagen var det dags för match, riktigt bra spelat under hela dagen och vissa gjorde verkligen allt för laget och det är väldigt kul att se att energin finns där. Tycker själv att det gick helt okej med coachningen... Eller ja någelunda i alla fall, jag tycker iaf att alla spelade kanon bra.

På lördags kvällen splittrades laget, inte mot min förvåning. Men det spelar kanske ingen roll de som hängde ihop hade i alla fall kul och det är ju huvudsaken! Jag själv träffade Rickard som jag inte träffat på typ 4-5 år, det var riktigt riktigt kul att se dig igen vännen. Vissa människor har verkligen förmågan att göra en glad och få en att känna sig som sig själv, det får han. Så det var verkligen jättekul att träffa dig igen Rickard pickard, och jag var inte lilla my som sist när jag såg dig.

Sen på söndagen blev det tidig match förlorade tyvärr den men det var lätt helgens bääästa match. Ta med er den..

Sen vart det hem färd, hemresan gick kanon och vi var hemma i hallsta runt halv 8 tror jag. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde på vägen hem från Göteborg på länge! haha riktigt kul.<3

Tack alla för ett bra spel på planen och att ni jobbade tillsammans på planen. Skit bra jobbat!

/Isabella

Göteborg

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, hm det är dock några timmar kvar. Imorse kom syrran in och väckte mig och sa att frukosten stod på bordet. Du är allt för söt du systerryster<3. Så satt mig och åt en super god frukost tillsammans med Mickis, hon inproviserade hennes tal som hon ska läsa på balen, jag höll på att garva ihjäl mig "Det är ni som sitter på a-kassans pengar för att moderaterna leder detta ynkliga samhälle". haha fast som tur var skojade hon bara för skulle hon läst det där talet, ja då vet i katten hur folket skulle reagera!

Senare gick jag till skolan med min packning som jag ska ha med till goteeenborg. Den var tung och det vart väldigt varmt att gå, det må jag säga. Men i alla fall, träffade Elle, Bella, Anna och Martina på tågstation det var trevligt och Martin(a) hjälpte mig att bära packning, hemskt mycket tack.

Nu borde jag sätta igång och plugga lite, kanske lite samhäll? hm. Måste nog ta mig en funderare.
Jag tror jag vet vad jag ska göra på projektarbete nu. Något som glädjer mig väldigt mycket.

/Isabella

Människan..

Kvällarna är värst, så är det bara.

jag tänker på dagarna men kan säga att min hjärna överarbetar på kvällarna det är därför det blir långa nätter. Alldeles för långa och för många, jag vill inte. Jag vill ju kunna vara som jag var förut, men jag vill bara passa på att säga hur otroligt mycket jag älskar min tvillingsyster Mikaela, utan dig vore jag fasen ingenting. Eftersom du säger att jag är så pass lik dig, (det får mig att skratta lite).. Igår bestämde hon sig för att verkligen fråga va sjutton det var med mig, jag grät i din famn och jag kände verkligen hur otroligt bra du är. Så jag vill bara passa på att säga att alla ni som inte vet vem hon är borde lära känna henne, hon är unik. I alla fall, vi pratade en lång stund och hon torkade mina tårar. Nu är det dags att ta steget ur en dans som bara gör ont. Hon ställde en fråga till mig "Är det här du vill minnas när du är vuxen, att du låg hemma och grät dig till sömns varje kväll" svaret var ju självklart, klart jag inte vill.. Jag vill leva, leva det bästa ungdomsåren man kan leva. Så det kanske är på tiden att jag gör det? Tar vara på en underbar syster som vill en ens bästa en syster som ingen annan har. Jag älskar dig över allt annat och jag skulle inte vilja leva en sekund utan dig. Livet har en mening och det är att kämpa för de man älskar. Jag kämpar inte ensam längre, och det har jag aldrig gjort. Det var som slagit i ansiktet igår, det behövdes. Jag behövde en snyting och se hur mycket jag har. Tacksam är vad jag är, jag har världens bästa syster!! 

"Är det något jag kan göra så att du mår bättre"?
"NEJ" .

Jag vill bara säga att ni kan kolla in min underbara systers blogg. Jag älskar dig över allt annat och det kommer jag alltid att göra, du & jag föralltid. Det kan ingen ta ifrån oss, kolla som sagt in: baramikaela.webblogg.se!


Du är bäst / din 11 minuters lillasyster!

saknad

Jag saknar mycket. Er saknar jag otroligt mycket.. <3

GRATTIS MALIN, 18 ååååår! :D<3

Idag åkte jag till skolan rätt tidigt, tog halv 8 tåget som jag inte har gjort på år och dar. Kändes lite konstigt men spelar ingen roll. Åkte in och pluggade natur och etik. Fick Etik arbetet klart!! ´Kändes så himlans bra att äntligen vara klar, sen fick jag tillbaka min samhälls uppgift, vart väldigt glad när jag fick tillbaka den ska jag säga. Det stod "Mvg, ibland blir man lycklig:)". Väldigt kul att höra, känns som man jobbar och sliter sen får man ett betyg men med en kommentar blir det lite extra betydande. Så tack Ärrki.

Senare gick jag och Matilda och fikade på gränden myspys<3. Vi pluggade också (!!) i en timme, så vi gjorde nästan klart naturen också känns ju otroligt skönt eftersom hennes uppgift var helt sjukt svår..

Ville bara passa på att säga grattis till dagens 18 åring, Malin Fransson såklart. Hoppas att din dag blir kanon. Du är bra<3

Axeljävel, jag hatar dig.

fyfan säger jag!!

Kom just hem från akuten, vart inne igen eftersom jag gjorde mig illa på idrotten.. Fasen! Jag ramlade, trodde faktiskt inte att det var så allvarligt men tyckte det var bäst att åka in och kolla. Satt där och sega väldigt länge innan jag ens fick ta röntgen bilder.  orkar inte.. malin var så snäll och gjorde mig sällskap väldigt snällt utav dig. Vi satt där i dryga 4 timmar innan vi fick komma in det 4 rummet eller något sånt, även det sista ska jag tillägga. Och självklart har jag all otur i världen så att jag fick höra att axeln var sönder igen. Vet inte hur många gånger jag har vart skadad nu, trodde verkligen att det skulle bli bra men nej. Nu hade ledkapcelln fått en smäll och det innebär att jag måste hålla armen/axeln stilla i 10 dagar minst utan någon som helst sjukgymnastik träning osv. har även fått tillbaka min fina mitella. Helvete..

Just är jag bara så sjukt himla arg och har sjukt ont, fanfanfan!

Jag blir så himla glad!!

Tack Patrik.

Nu ska jag berätta för er om en sjukt bra människa. En kille som vill hjälpa andra för att de har de sämre ställt än oss, det gör mig så otroligt glad! Jag blir verkligen stolt över att det finns sånna här människor. För det är just vad vi behöver för att kunna utveckla världen. Det måste finnas dem som vågar ta tag i saker och ting, och inte köra på det där gamla vanliga "nej men jag kan inte göra något" men sanningen är den att alla faktiskt kan göra något. Fasen va glad jag blev nu, så nu vill jag att ALLA som kollar på just detta inlägg läser hans blogg http://www.hundratusenochettar.se/ han skriver om ett mål att göra det bättre för barn.. Läs den!

Första jobbar dagen på länge.

Idag har jag jobbat, gick kanon bra för att inte ha jobbat på drygt 2 månader. Okej för att jag gjorde lite fel här och där men va sjutton de kan inte begära så mycket just nu. hehe! Jag vart chokad över att jag kom ihåg typ ALLA plu koderna, mycket bra må jag säga. Inte så mycket folk idag, så det var nice. Stängde i alla fall med Emelie.

Ikväll tror jag att jag ska lägga mig tidigt så jag är riktigt pigg imorgon, jag har inte upplevt en pigg morgon på väldigt länge när det är skolvecka alltså... Så imorgon vill jag vakna jäätttee pigg, jag vill att det ska vara sol så man kan sätta på sig solbrillorna när man cyklar till bussen, det är härligt. Jag vill att det ska vara sommarlov nu, för jag är skoltrött och det är inte alls kul att gå i skolan längre! Snart är det studenten också, shit va fort det går. Tänk nästa år är det vi som står där? skrämmande, tyckte nyss att det var en själv som skulle välja vilken linje man skulle gå.. Kommer ihåg hur orolig jag var för att jag inte skulle komma in på någon linje och nu har jag snart gått klart gymnasiet. nej urch ska inte skriva nå mer om studenten de ger mig kalla kårar.. 

/ Isabella

Jobba snart.

Idag ska jag äntligen få jobba igen, det var alldels för länge sen sist nu. Men det är ju för att jag har vart sjukskriven eller vad man ska säga. Jag har i alla fall inte kunnat jobbat pågrund utav axeln, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra och att jag inte får så nedrans ont. aja det visar sig! Funderar på att bädda sängen och dona lite på rummet innan jag drar iväg, alltid kul att komma hem till ett rent rum sen.

/Isabella

Sanna vänner.

Jag gillar den här låttexten, den passa in på så himla många i min omgivning nu. Jag är glad att jag har
dom vännerna jag har! det kommer jag alltid vara. Ni betyder grymt mycket för mig i dessa tider! Tack tack tack.
Jag och Malin låg och lyssnade på den här idag när vi låg och solade på taket, underbart!




Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

 

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så

Och en trofast vän är mera värd än guld

Jag vet, vänner prövas genom tidens gång

Sviker aldrig fast din väg är lång

Finns där vid din sida när vågorna slår

Håller det de lovar, det är vänner som består

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

 

Jag har fått en vän som jag kan lita på

I den mörkaste natt så finns han alltid där

Mina tårar har han torkat bort

Och tillsammans har vi skrattat gott

Han finns där vid din sida när stormarna går

Ger mig mod att står för det jag alltid har trott på

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på

Dimman lägger sig och de står kvar

Sanna vänner är det bästa du har

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

 

De kommer igen

 

Sanna vänner har man kvar  

Sanna vänner kan man alltid lita på

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

Igen

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått.

Sanna vänner kan man alltid lita på

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått.

Sanna vänner kan man alltid lita på

Dimman lägger sig och de står kvar

Sanna vänner är det bästa du har

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Sanna vänner kan man alltid lita på.

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen

 

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått

Kommer igen

Sanna vänner kan man alltid lita på.

När du kom behövde jag en vän

Sanna vänner kommer alltid igen...


Beachdag!

Underbar dag på westerqvarn, nu är säsongen äntligen här. Volleyboll säsongen ute alltså, men det är lite synd att jag får börja på sidan eftersom jag inte kan spela med axeln. men hoppas på att få göra det snart, kanske 1 månad till.

Vart i alla fall en kanon dag ute på Qvarn, mycket spelande dock och blev väldigt väldigt sugen på att hoppa in och spela lite. Men neddå det får jag inte, men jag var duktig som satt kvar och inte spelade. Men det var nog för mickis var där hon hade strypt mig långsamt om jag var med och spelade. Cyklade till qvarn och hem, jag och Malin var näst intill döda medan Mickis cyklade på som om att hon aldrig cyklat förr. Jag förstår mig inte på henne ibland, ^^. Tänkte lägga upp lite kort från idag, underbart skön dag!


















Kanon bra dag! Vart en hel del bra kort.

/ Isabella


Lycka, det är nu borde kännas.

Hejsan!

jag har tänkt och kanske börjat inse att jag kanske inte kan må bättre för stunden. Jag måste acceptera det och leva i nuet. Jag borde vara lycklig, för jag har världens bästa vänner, underbar familj och underbart väder. Just nu känner jag mig glad, jag känner mig som Isabella. Den sista tiden har jag inte vart den jag brukar, men de har sina förklaringar. 

Igår var det meningen att jag, malin och mickis skulle ha myskväll. Men aa, blev kanske inte riktigt så. För det första kom inte mickis hem först halv 12, så hon kunde inte vara med. Mycket synd. Så det vart att åka hem till mamma och ha det trevligt med några vänner. Sen skulle vi dra vidare men aa vet inte om vi lyckades med den trippen? haha. Jag skrattade igår, det var så himlans skönt att skratta, att känna lycka!! Nu jäklar, vet inte hur många gånger jag har sagt det men nu ska jag verkligen försöka även hur mycket jag än saknar dig, så måste jag försöka gå vidare. Även om den tiden kommer att vara smärtsam, de har jag redan märkt. Men de var som du sa "man ska aldrig säga aldrig"..  För jag kan inte gräva ner mig i något som har vart, men det var utan tvekan den underbaraste tiden i mitt liv.. Men nu måste jag gå vidare, du har lärt mig mycket, så himla mycket. Du har lärt mig att livet är förkort för att kast iväg på småbråk osv. Stunder med dig får mig att le, om jag skulle skrivit detta i förregår hade jag gråtit. Men inte idag, idag känns det bra! idag kan jag le för det även om det gör ont, förjävligt ont. Men du är specill och så är det, det kommer du alltid vara det vet du. <3 Jag är grymt tacksam över att vi pratar som vänner idag, för jag vill inte förlora en sån stor del av mitt liv. Du är en viktig person för mig, men det vet du redan vännen;)!

Nu ska jag blicka framåt, eller nej jag ska försöka.. Ska snart dra till qwarn med Mickis & fransson, troligen några flera men vet inte ännu. Det visar sig helt enkelt, precis som allt annat. Hoppas du har det bra i Tierp Anna, hade verkligen vart kul att följt med men det får bli en annan gång. Du är brabrabra<33


"Du är stark, och det är nu du ska bevisa det.. Glöm aldrig tiden men acceptera
det och gå vidare. Varje dag påminns du men en dag kommer det inte göra ont
längre. Du kommer klara det, visa att du är stark Bella. Våga ta steget ifrån det".

Kort från Valborg

Tack för en jättetrevlig kväll, nu kommer lite kort! Dock inga från Qwarn, men
det gör inget. Men det var i alla fall en lyckad dag/kväll/natt. Vänner säger jag bara! <3























Tack & tack.

Tack för en trevlig alla som var delaktiga.

Kvällen började med att jag inte visste vad jag skulle sätta på mig, alltid samma dilemma när det gäller mig eftersom jag ångrar mig i sista minut. Det blev iaf legjeans och en stickad tröja, riktigt skönt. Satt mig på cykel och cyklade hem till Ida, vi började duka upp och göra det fint tills det andra skulle komma. Lite senare kom Anna också. Vi fjuttade på grillen och väntade bara på att Anna, Rebecca och Camilla skulle komma.

Sen vart det dags för årets första grillning, vart helt okej förutom att köttet var lite lite segt men va sjutton det gick ju att äta. Det var en trevlig kväll med er bruttor. Efter att vi ättit och så bestämde vi oss att dra till brasan och kolla lite, det är ju faktiskt tradition. Men ställde mig själv frågan när jag såg hur vissa bette sig "var vi verkligen sådär i 7,8,9:an?" det var iaf sjukt.. Skulle faktiskt skämmas rätt mycket om jag umgicks i det där sällskapet. Drog från brasan runt 22.00 tiden eller kanske senare? nej jag kommer inte ihåg på pricken.

Jag bestämde mig för att dra vidare till qwarn tillsammans med Anna, det vart en lyckad kväll. Förutom att det var sjukt mycket folk, så man kom knappt fram vars man är gick. Ville bara tilläga att jag var nykter hela valborg, Yeeeah!! Runt 02.00 tog jag och Anna taxi hem, hon som körde var ju lite halv knepig men hon pratade iaf. Men va dyrt det är att åka!!! kostade typ 320 kr från qwarn hem till henne, otroligt. Men tack för en rolig krogen vända, det måste göras om inom kort.

Tack igen för en hel lyckad valborg, <3
(Bilder kommer när jag hämtat kameran hos Ida)