Bilder kommer

Sosso gumman, bilder kommer när jag kommer hem har glömt sladden hemma! Bästa du<3

Det funkar!

Det funkar att festa med Ume bor, det är kul! Det är jag och fyra grabbar, får se kanske blir utgång senare. Får se! Det är en främling, sen är det Niklas, Jonas och Erik från Turkiet och sen är det Peter med en söt hatt, eller vad vare du sa Peter? haha.

Nej nu måste jag skärpa mig. Saknar hem till Västerås och Hallsta lite, visst är det chokerande? Eller sanningen är att jag saknar människorna hemma. Felsor, Sandra, Mickis, bland annat. <3

Mår bättre idag.

Idag mår jag bättre, trodde nästan jag skulle gå och bli sjuk igår. Det hade inte alls vart kul. Var nyss och handlade lite mat tills ikväll, ska laga kött & potatisgratäng, får se hur det går. Sen har jag faktiskt hunnit med att gjort lite matte också, känns bra eftersom jag kommer att kunna lämna in den på tisdag!! Tack vare Eriks hjälp måste jag säga, annars hade jag aldrig kunnat gjort det. Varför är matte så svårt?!

Hm. Blir nog party ikväll, får se hur det är att festa med umebor.

Happy Halloween

Idag har jag och Erik gått på stan, hittade ett linne på h&m. Sen träffade vi Niklas och Jonas, pojkarna skulle handla lite dricka på systemen medan jag fick sitta kvar i bilen och vänta. Kände mig otroligt liten då måste jag säga. Har känt mig lite hängig idag så jag somnade på soffan när vi kom hem. Sen åkte göllet och köpte pizza, rätt gott.

Nu är det idol som gäller sen vet jag inte. Jag kommer att sakna de här stället, kommer sakna Ume. Riktigt mysig stad. Nej nu ska jag inte vara osocial plus att idol börjar.

Hoppas ni får en trevlig kväll där hemma, festa så det rycker och gå in i dimman <3.

Iksu - mäktigt!

Nyss vart på en tripp med Job och kollat på Umeås Universitet, Iksu, och stan.

Måste säga att jag blev helt chokerad över hur stort Iksu var. Det var verkligen galet, när man stod utanför såg det inte så stort ut. Men när vi gick in.. alltså herre min skapare, det fanns fyra stycken inomhus beach planer, flera våningar utav gym, vanliga träningshallar, simhallar osv. Det var verkligen galet men kul att se. Jag blir bara mer sugen på att studera här efter studenten. Vi får se, men jag kan säga att de känns mycket mer lockande än Uppsala och Västerås.

Job stack nyss iväg och skulle spela fotboll med hans kompis. Så nu sitter jag med datan i knät, en filt runt om mig (det var riktigt kallt ute) och med tända ljus. Inga lagar mat så ska bli smarrigt, tror det vart någon Thailänskgryta med ris.

/ Bellsor

Sandroooo!

Vi måste verkligen ses när jag kommer hem, jag saknar dig redan din fis.

Träffar kusin & faster!

Vaknade mitt i natten utav att Eriks mobil ringde och han skulle fråga mig 3-4 gånger om det var min innan han började leta efter sin egna, stjärna. Somande om rätt gott sen, klockan åtta ringer syster och frågar om jag lever. Förstår ingenting men svarar att jag gör det. Hade tydligen vart en trafikolycka i umeå då 2 ungdomar omkom och två allvarligt skadade. Tragiskt :/..

Erik åkte till skolan för att lyssna på föreläsning så då passade jag på att träffa min faster och min kusin, känns som det var alldeles för länge sen. Så nu sitter jag hemma i deras lägenhet och Job spelar gitarr, om man ändå också kunde det. Får se om vi ska ner på stan och hitta på något sen.

Nu ska jag sluta blogga, skriver senare. Hur har lovet vart hemma? <3

Saknar dig MickisPickis.<3

Umeå nu då.

Nu har jag landat. Flygresan gick bra. Det blev sådant tryck i kabinen när vi skulle landa så jag fick riktigt ont i huvudet. Inte alls kul.

Passar på att skriva ett inlägg när Erik är nere i tvättstugan. Han är så duktig och tvättar, eller han har väl inge val. Så blir det när man bor hemma själv, haha.

Får se vad som händer ikväll. Det blir nog att ta det lugnt och bara vara. Rätt skönt.

Nu är det lov. Eller ja det känns som lov nu.

/Isabella

Bloggsvakor!

Hejsan!

Har inte haft tid att blogga så mycket. Men ni som läser får nöja er med en kort sammanfattning utav helgen. Förresten har jag ingen aning om vilka ni är som läser den. Kommentera gärna med ditt namn eller något, vore kul att veta.

I helgen var jag barnvakt åt mina kusiner tillsammans med syster. Gick bra, vi lagade tacos och hade det mys. Jag måste säga att jag inte är van vid att göra så mycket grejer. De ville göra något hela tiden, men jag vet hur man själv var som barn. Lite roligt att bli påmind. Övningskört i helgen också, gick helt okej. Måste jobba på en del saker men de kommer..

Idag var jag hos sjukgymnasten, gick väl sisådär. Tråkigt att man inte kan vara fläckfri utan att de hela tiden måste vara något man ska tänka på. Lite jobbigt, men jag är glad eftersom jag inte behöver göra någon om operation än så länge. Drog mig till en salong sedan där Madde väntade på mig, hon skulle nämligen träna på baluppsättning i mitt hår, måste säga att jag blev riktigt nöjd och det kommer att bli kanon bra till klänningen och allt. Vet inte än om de blir vinter eller vår bal. De visar sig.

Ikväll blir det bio med Sandra och Felsor, ska bli kul att umgås och snacka lite innan jag flyger iväg från Vässan. Jag börjar bli skapligt nervös måste jag erkänna. Jag, Isabella och en egen flygresa.. Bara de gör mig nervös!

Ännu en utgång..

Jaha, jag hade lovat mig själv att inte gå ut igår. Men ni vet hur det blir när jag lovar mig själv saker, de håller oftast inte om de inte har med träning att göra. Så jag överraskade bruttorna igår och hängde med ut. Sosso kom och hämtde upp mig runt halv 8 sen for vi till Matte. Vart en riktigt rolig kväll förutom att jag inte fick se Hoffan för det var så galet mycket folk så det blev slisk konrad. Jag verkligen avskyr stället men de funkade igår. Det var helt okej om jag säger så, med rätt sällskap blir allt kul.

Sen var Sandra och Matte så snälla och släppte av mig på vägen med taxin så jag inte behövde gå själv, tack tack<3. 

Blir att dona lite nu, ska till mina kusiner i E-tuna och vara barnvakt nu ska bli mycket kul, eftersom jag inte träffat dom på länge. Bokade förresten flygbuss biljett idag, tack mammsi<3.

Fredag, igen...

Känns verkligen som det bara är måndag, tisdag och sen vipps blir det fredag. Skönt, eftersom det innebär höstlov. Det här lovet kan ju blir det bästa på länge. Ska nämligen flyga till Umeå, det var ju ett tag sen man var där. Ska passa på att träffa Inga och Job också, ska bli mycket kul. Jag längtar tills onsdag och dagarna dit kommer nog att gå fort. I helgen blir det att bli barnvakt, sen är de måndag då ska jag träffa Sandra och troligen på tisdag med. Sen drar jag. wiiihoooo längtar.

Ha ett trevligt lov alla. <3
/ Isabella

Träningsdag!

Idag var en ovärd dag i skolan, igen det vill säga. Hade lektion i 45 minuter sen var det nog med det, otroligt dåligt måste jag säga. När ska man ha en riktig lektion? Men dagarna börjar bli färre och det innebär att det snart är lov. Sen flyger jag till Umeå, jag har längtat så galet mycket så det här kommer bli riktigt kul.

Har övningskört idag också, gick strålande och växlingen funkar suveränt nu. Senare idag blir det träning först volleyboll och sen gym. Underbart! 

Det är läskigt att en människa som
står en så nära plötsligt kan bli en främling.

  

Drar till Vässan nu.

Hejsan svejsan.

Vaknade med en smärta i armarna och ryggen utan dess like, underbart. De kallas träningsvärk och det finns ingen skönare smärta. Älskvärt. Tänkte dra till västerås idag eftersom jag endå är ledig, så blir att packa upp och ta de lugnt sen tänkte jag ta mig en långpromenad. skönt!

Helgen är planerad, blir att åka till E-tuna och träffa mina älskade småkusiner. Som inte är så små längre, men ska bli kul att träffa er. Blir en riktig kusin helg. Saknar ju er <3

...

Lever vi för att vi ska bevisa varandra att vi är bättre än varandra? Är det vad livet går ut på, att hela tiden bevisa saker. Jag vet inte, vad betyder egentligen livet? Varför. Hm. Människan är en konstig gestalt som bara finns tror jag. Vi kanske inte ens finns, det kanske bara är en tanke. Livet är lika svårt som att cykla baklänges med händerna i kors, det är rätt omöjligt. 

Tack Lisa Ekdahl för dina underbar texter. 

/ Bella

Plugg

Har vart på gymet idag, gick riktigt bra. Känns mycket bra också!
Sitter och fin slipar det sista på räddningen, känns som det kommer bli ett helt okej arbete. Sen lämnade jag in sjukvården idag. Äntligen känns det som lovet närmar sig och imorgon är det bara 1 vecka tills jag flyger till Umeå, kan inte bli bättre. Jag längtar så galet mycket, ska bli hur kul som helst att träffa dig igen Erik. <3

Du är knäpp syster!

Jag tänkte vara snäll och bjuda Mickis på de sista godiset för jag vill inte ha det. Så skickar hon ett sms från andra sidan rummet:

"Haha, du kanske har världens mest ålderdomliga godissmak. Jag kan se dig i framtiden köpa hem sånt här godis och bjuda Haloween människor på. Så blir barnen jättebesvikna för de upptäcker att de inte tycker om det ;) du är bäst."

Jag säger då det..

Plugg, kan ha blivit en trend!

Sitter inne hos syster och pluggar nu. Båda sitter med en varsin laptop, känns lite nördigt. Känns som att plugga har blivit en trend. De spelar ingen roll vem man frågar nu förtiden för man får nästan alltid svaret "pluggar"... De är sjukt,  skolan tar kol på en. Men jag vet inte, kanske bara jag som känner så?

Ska göra klart mitt sjukvårdsarbete imorgon, jag måste! Sen ska jag och Therese sätta oss på något fik och sparka igång projektarbete, vi har väntat med att slå straffsparken alldeles förlänge. Skärpning från våran sida. Nu ska jag nog fortsätta med räddningen, snart klar faktiskt. Håller på att fin putsa den nu, känns som den blev helt okej faktiskt.

Måste göra i veckan:
Boka flygbuss biljetter.
Göra klart sjukvården.
Köra bil.
Lämna in räddningen.
Packa till mammsi

TRÄNA



Så här ser de ut när Bellsor ska fiska krabbor ;D

Jobbet kallar!

Ska snart sticka iväg och arbeta lite. Jobbar från 13-18 idag, tänkte försöka hinna med lite träning sen vi får se hur det blir med den saken. Kom just på att cykeln står på coop så det blir att gå till jobbet nu så jag inte kommer försent det vore inte alls så himla bra..

Vart 0-0 i matchen igår, hade ju velat att Barca tryckte in ett eller flera mål men så är det.

/ Bella

Jobb sen troligen fotboll

Sitter här och har precis gjort mig redo för att arbeta ett pass. Idag ska det bli kul att jobba men samtidigt jobbigt för det kommer alltid upp andra saker man vill vara med på. Har inte jobbat på ett tag men det ska nog gå bra, stänger med Emelie idag så ska se till att vi gör en snabb stängning med tanke på att jag ska till stan och kolla fotboll sen. Blir Barca-Valencia ikväll. Får se, håller ju alla mina tummar på att Barca drar hem segern.

Nu måste jag fara till jobbet.

/Bella

Gårdagen blev mer än lyckad!

Ännu en grymt rolig fredag. Började med att jag övningskörde gick riktigt bra men herregud vad de hände saker. Det var hus som stod i lågor, poliser som ändra om vägen, rådjur som hoppade upp på vägen. Ja allt hände kan man säga, men det var lärorikt. Senare drog jag och gymade med Fadi, gick helt okej för att vara en fredag.

Drog hem för att fixa i ordning mig innan Pontus, Frida, Malin och Therese skulle komma. Vi lagade tacos och hade allmänt trevligt, på någon vänster vart vi alla taggad för utgång. Så det var bara att duka av, hitta något att sätta på sig sen dra till Malin och dona lite. Drog till stan med 22.00 bussen sen bar det av mot pitcures med lite pauser, eller hur Mallan? Vart att vi hamna på Silk tillsist, vart riktigt riktigt riktigt kul. Tyvärr vart det bara så att det var jag och Frida kvar tillslut men vi hade galet kul ändå. Tror de blev en lyckad kväll för oss alla! Tack för en jätterolig kväll.



/ Bella


Ni är vänskap<3

Träning är den bästa medicinen.

Hade ont i huvudet innan träningen men nu är den borta. Äntligen, efter 4 dagar känner jag knappt av den. Lite trött i huvudet är jag väl fortfarande men det är kanske inte så konstigt. Blev först lite volleyboll som gick åt skogen, borde kanske inte vara förvånad med tanke på att jag inte har spelat på hur länge som helst. Jag har tänkt att träna upp min vänster arm så jag inte "tappar allt". Får se hur det blir med den saken och om tålamodet finns där. Om inte så är det kanske dags att jag letar fram det. Var lite halvsur efter träningen så kände att gymet passade utmärkt. Körde lite armar, mage och rygg. Underbart! Börjar ge resultat och det är alltid kul.

Imorgon ska jag köra bil igen, få se hur det går. Förra gången gick bra så får hålla tummarna. Jag har insett att man inte ska ha så höga förväntningar för då brukar de oftast gå sämre. Så vi får se hur det går. Senare på kvällen blir det nog myspys med vännerna. Bara jag inte mår dåligt imorgon så ska den planen gå igenom.
Tänkte lägga mig snart, kolla på någon film eller något. Alltid skönt. Förresten betalade jag och Mickis kryssningen idag, jag kan ju bara säga att studentkryssningen 2010 kommer att bli galet kul.

Nu är det inte länge kvar tills 28 Oktober, och jag har inte bokat flygbuss än. Kanske är på tiden att göra det snart? Eller.

~

Patetiskt är ordet, vissa människor är så himla patetiska. Går bara att skratta åt det.

Konstan huvudvärk..

Jag har haft konstant huvudvärk i snart fyra dagar, det är inte bra och jag börjar verkligen att tröttna på det nu.
Har vart hemma från skolan onsdag och torsdag, skulle egentligen stå på gymnasiemässan men blev tyvärr inte så mycket utav det, tråkigt eftersom jag hade sätt framemot det. För övrigt har jag legat och halvsovit hela dagen. Kollat lite tv och så.

Jag är sugen på att dra utomlands snart, vore kul att göra det snart. Det är snart ett år sen vi var i Thailand nu och jag saknar tillbaka så galet mycket. Vad sägs om en utomlands resa snart Therese och Mikaela? Hur mysigt vore inte det, en syskonresa. <3

Yeaach..

De gick faktiskt bra att köra idag, fick stanna några gånger efter vägen och andas lite eftersom jag trodde huvudet skulle sprängas i små bitar. Ska lägga mig och vila en stund nu och hoppas på att de släpper helt snart. Funderar på att ta en promenad sen, ska prata med syster när hon vaknat. Den lat jäkeln har gått och lagt sig. Bokat in fler körlektioner nu, känns som man är en bit på vägen nu.

Migrän + Övningskörning

Vaknade med sån sjukt huvudvärk idag och det har inte släppt än.. Har legat tills nu ungefär. Haft handdukar över ögonen för att undvika ljuset. Var på gymet en snabbis, huvudvärken släppte för en stund men nu är den tillbaka. Jag har ont och ska övningsköra om en halvtimme. Har käkat alvedon men som vanligt hjälper det inte. Haft mycket huvudvärk på sista tiden, va är det som är fel..

Underbart snygg vimmelbild!

Hahahha.. Älskar vimmelkortet, var på konrad för några helger sen.


Muuummaaaa. hahaha!

Underbart underbart underbart!

Vart riktigt hårt på gymet idag. Kan inte bli bättre! Var på otroligt dåligt humör när jag gick till gymet, kanske ska bli en trend för gick så galet mycket bättre. Körde både kondition och styrkepass idag, kändes att det behövdes. Måste dock ta de lugnt med axeln så blev att träna mage, rygg, och ben uta bara fan. Nu är jag sjukt trött i kroppen och det känns riktigt bra, hoppas på träningsvärk imorgon. Efter det blev det att springa på Crosstrainen 40 minuter, när jag var klar var jag rent utsagt mördbultad. Men var inte riktigt nöjd så körde lite egen fys, körde lite mer mage och armar (kan inte gå till gymet utan att bättre på armarna lite). Jag älskar gymet, de får mig att le inombords.

Blir troligen gymet imorgon kväll också. Får se hur det blir efter körlektionen.

Musik

Yes, äntligen!
Therese skrev på msn att Melissa Horn släppt sitt nya album, lycka. Hon är så sjukt bra. Jag älskar hennes musik, hon sjunger så himla bra och hennes texter är gudomliga. Tack för att någon skriver texter som berör.

Idag har vart en skit dag, riktigt värdelös dag. Så nu ska jag köra ett dubbelpass på gymet, det behövs överallt. Min kropp behöver det, mitt huvud behöver det, mitt pyske behöver det. Livet kan man bara skratta åt, patetiskt.

Aldrig riktigt bra.

Om de ändå kunde vara kanon hela tiden. Om man alltid kunde
vara på topp. Men så är det inte, långt ifrån.
Bara 16 dagar kvar, jag längtar och räknar ner dagar,
Jag saknar dig.

Jag blir galen!

Var hos sjukgymnaste idag... Inte alls roligt.

Har haft ont i en längre tid nu i vissa rörelser och det har tydligen blivit någon inflammation i axeln, detta i sin tur leder till att jag måste vila axeln i minst två veckor & sedan börjar det om på steg ett igen. Eller ja i alla fall nästan, blir att börja med de lätta axel övningarna igen. Tråkigt. Kan inte riktigt beskriva de med ord, de suger verkligen. Känns verkligen som de aldrig kommer bli bra, jag vill spela volleyboll igen!

Lagfest!

Vet inte vilka som läser min blogg från laget, men vad sägs om lagfest eller myskväll med laget snart?

Underbart bra helg!

Tack för en sjukt bra helg.

Kom nyss hem efter att ha kollat på när Västerås spelade mot Säter. Måste bara skriva om en kille som var med han var så sjukt duktig, han spelade i div 2 och är -96:a!!! Helt sjukt, var tvungen att säga det till honom efteråt, stackarn, pyret blev ju nervös. Men han var i alla fall otroligt duktig och den killen kommer det gå bra för i framtiden om inte så håller jag tummarna för att det ska gå bra.

Kul att umgås med dig igen Carro det var ett tag sen, borde ses oftare vi har kul tillsammans, kan inte annat än vänta på filmerna ska komma ut på fejjan... haha!

Snart volleyboll!

Sitter hemma hos Carro, åkte hit igår kväll vi kollade fotboll och hade det allmänt trevligt. Sverige spelade sämst och blir inge Vm för våran del, men tycker inte heller de är värda en plats där för så uselt som de spelade...

Snart kommer Fadi och hämtar upp mig och Carro, blir att kolla herr volleyboll, ska bli riktigt kul. Det är oftast mer tempo i herr volleyboll. Sen blir att åka hem och plugga rätt mycket skulle jag nog vilja säga. Skriver mera sen.

Förresten! Bokade stuudentkryssningen igår, syrran vi kommer ha det så jäkla kul<3

/ Isabella

.

Mer bilder kommer när jag fått dem av Malin. Tack för en trevlig
utgång igår, det var verkligen jättekul. 

Volleyboll, en underbar sport.

Kom nyss hem efter att ha kollat på våran första volleyboll match för säsongen. Ni var duktig som sjutton, men ett litet extra beröm till Janette, du var verkligen fem stjärnig idag. Ni andra var också duktiga och vi lirade riktigt bra många bollar, självklart har vi de där svakorna som vi måste få bort eller ta oss ur fortare men över lag var ni kanon duktiga och ni tog hem säsongens första seger. Jag är glad över att kolla på hur vissa i laget verkligen har utvecklas spelmässigt. Önskar bara att jag kunde få spela själv. Ni är bra och världens bästa lag nu ska vi hålla den här lagandan uppe, blir så himla mycket roligare då.<3
 

Grattis Patrik.

Ville bara passa på att säga grattis Patrik och bra jobbat med projektet. Nu har han lyckas samla ihop över 7000 kronor till latinamerikanske gatubarn. Men det är en lång väg kvar att vandra även om de börjat med en bra bit på vägen. Varför inte hjälpa till lite? Han behöver vår hjälp men inte minst barnen ute på gatan, varje dag kämpar det för att överleva, så bidra med något du också. Nu har du faktiskt chansen att göra något annorluna och du har chansen till att hjälpa.

Glöm inte att kolla in hans blogg och skänk någon slant, det är ju faktiskt så praktiskt att man kan skänka genom mobilen det är ju kanon bra. Samtidigt kan du få din blogg länkad från hans hemsida. Du behöver ju inte skänka pengar men kolla i alla fall in bloggen/hemsidan, hemsidan är väldigt lätt att förstå sig på så de finns ingen chans att du missar vars du ska trycka om du vill ge en gåva. Förresten kan man tävla om att vinna en nalle för 5 kronor som går direkt till gatubarnen. Var med du också!  

Han har även bytit namn från www.hundratusenochettår.se till http://www.gatubarn.nu/ fast båda adresserna ska fortfarande fungera. Go for it Patrik. Tack för att det finns människor som du, som vågar och vill göra något annorlunda.

Nästan en perfekt utgång.

Började med förfest hos Mallan, var kul förutom att jag jämt har beslutsångest över vad jag ska ha på mig och hur håret ska se ut. Det ordnade sig till sista, vi dansade och drack lite sen kom Martin och hämtade oss, tackar.
Drog oss till Bill & bob en stund innan vi skulle dra till krogen, vet i katten va vi drack där de kallades för "syltburk" inte allt för god men den gick ju rätt upp i himlen.

Taggade för att gå till Silk, fick stå i kö ett tag och ruskigt så kallt det blivit ute bara på några dagar. Känns verkligen att det är höst vinter dröjer nog inte länge först det kommer lite vitt från himlen.

Det var i alla fall riktigt roligt på Silk, härliga människor och bra musik. Roligast var nog när Pontus, jag och Frida var i det andra rummet och dansade till svenska låtar. "När vi gräver guld i usa" "när han går förbi" osv. Tack för en jättetrevlig kväll allesammans. Detta måste vi göra om inom kort, va sägs om en VFG fest snart?

/ Bellsor

taggad till tusen

Nu taggar jag för utgång med världens bästa bruttor. Ni är bäst bäst bäst och är tacksam att jag har lärt känna er Frida, Malin och Therese. Ni är underbart bra, Ikväll blir det röj. Ni gör det där lilla extra i min vardagen. <3

En seg men rolig dag på jobbet.

Den här dagen har vart så stressig. Jag vet knappt vad jag har gjort. Började med att jag övningskörde, det gick väl sådär kan inte gå bra varje gång. Fick några galna attacker eftersom jag inte kunde vissa saker. Om ni inte visste det redan så ska jag berätta en sak nu, jag hatar verkligen att misslyckas och gör jag det blir jag väldigt arg. & det var precis det som hände.

Åkte tillbaka till stan upptäckte att jag inte hade bankkortet med mig så det var bara att ta bussen hem till hammarby igen och sen dra till skolan. Hade svenska redovisning, hemskt. Jag vet inte varför men blir alltid så himla nervös så jag drar till med mina underbara ord "eh, eh, eh" och det låter inte bra i en redovisning så jag är lite besviken på mig själv.

Funderar på att lägga mig och kolla på Lost och snart sova. Vore skönt. Imorgon blir det kalas med bruttorna, ska bli galet kul, längtar!

Som stjärnor på en klarblå himmel

Tack för att du är du Felsor. <3

Inte höstdepp, inte höstdepp...

Känner hur hösten börjar ta över min kropp. Mörkret, kylan, allt.
Jag hatar hösten samma visa varje gång, finns inga sämre månader än oktober och november...
På något vis känns de lite lättare i år. Är något annorlunda? Kanske, kanske inte. Eller så är det bara så att man alltid fastnar i nå gytjebad varje år som man inte kommer loss ifrån. Tror inte det känns lättare när man saknar någon heller. Det är jobbigt att sakna folk. Den saknaden som jag känner nu har jag bara gjort ett fåtal gånger och de är jag glad över.

Sitter i min säng och lyssnar på Lars Winnerbäck, en underbar person som skriver underbart bra texter. Har ni hört hans nya låtar? Skivan är gudomlig. Är rätt kallt här inne, kollar ut genom fönstret men utan någon mening eftersom det är kolsvart ute. Lindade just in mig i en filt, imorgon bär det av "hem" igen. Ska till hallsta igen, ska bo där i två veckor precis som det var förut. Ska bli skönt, träffa mickis, umgås med Felsor och Mallan. Längtar.

Är livet en enda stor längtan?


skoltrött

Jag orkar inte plugga mera.. Räddningstjänst arbetet går inte alls bra.

Norrlands ord

parisare, skrana och bob..



http://www.searchamateur.com/pictures/steerable-snow-racer-sled-1.jpg

Vart har plugghjärnan tagit vägen!?

Jag förstår inte vad det är med mig, är inte alls sugen på att plugga. Jag borde verkligen göra det, borde känna mig stressad över alla arbeten jag vet att jag måste göra klar, men nejdå. Urch jag gillar inte det här, borde verkligen sätta fart nu. Så funderar i alla fall på att göra klart svenskan nu & träna på argumentationen.. Borde, måste, men vill inte.

Bokade nyss biljetter till Ume, jag flyger iväg den 28 oktober. Inte så länge kvar, ska bli himlans kul. Nu har jag något att se fram emot så plugget borde inte ta emot, kanske ska göra ett försök. Ska flyga med norwegian samma som jag och mamma flög med till Egypten så hittade ett kort som passade perfekt. Och jag kan säga att jag är skapligt nervös. Jag, Isabella ska flyga själv. Herre min skapare hur ska detta gå?!

Då var det dags igen.

Vaknade utav att väckarklockan ringde 05.00 idag. Det var inte roligt måste jag säga, jag var trött, galet trött. Erik skulle hem, ännu tråkigare. Frida kom och hämtade oss och var så himla snäll och skjutsade oss till centralen. Blev till att säga hejdå sen skjutsade Frida hem mig, sov en timme innan man skulle upp, igen.. Den här gången för att gå till skolan. Var otroligt trött och hängde inte riktigt med i vad som hände på sjukvårdslektionen.

Sen vart det att dra hem och hämta lite grejer sen sticka till jobbet. Jag var helt säker på att jag började 16.00 sen när jag kollade på schemat visade det sig att jag började 17.00. Inte lite segt, så jag pluggade lite på jobbet innan det var dags att göra lite nytta. Vart en rätt seg dag på jobbet hände inte speciellt mycket, måste säga att jag saknar hallsta lite granna. Är det verkligen möjligt?!

Nu ska jag förresten lära er lite norrländska, för jag fick nyss lära mig.
Ni kan ju gissa va dessa ord betyder: parisare, skrana och bob..
Jag säger då det, förresten. Har ni någonsin sätt någon äta ägg med smör?!



Jag vet ej, hur skall jag förklara
det vemod mig gripit har?
Ej vill mig ur sinnet fara
en saga ur forna dar.

SLÖ, slöööööö, lr slöööööööödag?

Goddag älskade blogg.
hahaha börjar skriva som om de vore en dagbok, illa.
Vi tar om de där från början..

Hej!
låter mycket bättre genast. Vart sjukt trött idag, vaknade runt 13. Bara det förklara varför jag är trött.
Vi somnade nästan så fort vi la huvve på sängen efter krogen utgången. Som verkligen blev lyckad.
Ska snart till Sandro och Matte och käka taco, ska bli mys.

Kan sammanfatta gårdagen så här kanske:
Ja men dåså, skratt, dans, mata, armbågar och näsblod gånger 2.
Men tack för en jättekul lördag, kunde nog inte bli bättre.

Imorgon åker Erik hem igen, tråkigt om jag får säga det själv. Frida kommer och hämtar oss runt 05.40 (!!). Så blir att säga hejdå sen blire plugget hela långa dagen. Måste ta tag i en del grejer nu, får inte vara så lat för då blire varken Uppsala eller Ume, vilket av dem jag nu ska plugga på.

/ Isabella

yaaarå.

Hejsansvejsan där..

Sitter hemma hos Sandra, lite party så ska väl inte säga att jag sitter och degar direkt. Får se om det blir utgång eller inte, hämtade Erik på arlanda igår. Var hemma runt 10. Så vart att ta det lugnt och prata lite. Har vart en kanon bra helg än så länge & jag tror inte den kan bli sämre.

Nu är det dags att tagga upp.

/Isabella

Rubrik är överskattat

Hejsan.

Vart ledig i två dagar nu, otroligt skönt. Har hunnit ladda batterina lite. Plus att jag fick mig en tanke ställare när jag gick till gymet igår, under hur det kommer vara när man tagit studenten? Alltså, tänkt om de blir så att man inte kommer in någon stans, vad gör man? Kommer man bli kvar i hallsta/västerås? sak samma vars jag stannar nästan lika illa båda två. Hm, jag hoppas verkligen på att jag kommer in på sjuksköterske linjen i Uppsala eller Umeå, annars vet jag inte vad jag gör. Jobba? Nja.

Imorgon får man besök från norrland, ska bli riktigt kul. Ser verkligen fram emot den här helgen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på "Män som hatar kvinnor". Många som sagt att den är bra, får se om jag klarar av att kolla på den. Kanske blir så arg så jag stänger av den ist. Skriver mer imorgon om jag orkar.

Förresten, min projektsarbetsplan gick igenom. Nu är det bara att sätta igång.

/Isabella