Funderar.

Sitter här och tänker lite.. Som vanligt det vill säga, det har blivit så på sista tiden. Borde egentligen packa, fixa mig och vara klar tills Oscar kommer och hämtar mig. Vi åker till Enköping idag, eftersom vi åker till Arlanda tidigt imorgon bitti. Får se hur det blir i där idag, blir nog kul. Men det är jobbigt att bli påmind om att han ska flytta hela tiden. Känns jobbigt att veta att det är snart. För 3 månader går fort. Va händer sen? "Lev i nuet".. Om det vore enkelt, eller lika enkelt som alla säger skulle det inte vara några problem. Det är inte lätt, inte för mig  i alla fall. Avskyr att sitta och lyssna på saker som jag egentligen skulle vilja hålla för öronen för. Men hur skulle det se ut? Det är bara att bita i det sura äpplet och gilla läget som är. För det kommer inte bli på något annat sätt hur mycket jag än vill..

Ha ett bra nyår här hemma i Sverige, och var rädda om er mina vänner.
Jag älskar er.

Till en underbar vän!

Jag vill skriva detta inlägg till en väldigt bra människa.
Till en människa som verkligen gör allt för att andra ska må bra, som får en att må lite bättre när allt inte är så himla lätt. Hon får en att tänka lite positivare och får en att skratta fast en annan trodde det var omöjligt. Denna underbara människa lyssnar verkligen, jag litar på dig till hundra procent. Jag har inte känt dig länge men jag inser hur otroligt bra människor det finns runt omkring mig. Och vad en vän verkligen betyder. Jag önskar att flera var som du, fler som vågade vara precis som du. Alltid hjälpsam och så himla kanon helt enkelt. Jag ville egentligen bara säga hur glad jag är som lärt känna dig Sussiiiiee. Fortsätt vara som du är, jag tror inte du inser hur otroligt mycket du gör för din omgivning. Du är verkligen en god medmänniska.

KramLondon snart.

Snart dags för att börja packa reseväskan. För på onsdag kväll sticker jag och gubbsi till Enköping och därefter till London. Förhoppningsvis kommer vi komma fram till London och inte fastna i Frankfurt (eftersom vi mellanlandar där). Har ju vart lite sisådär med flygen pga vädret. Men det ska i alla fall bli grymt kul att åka dit. Ska bli så himla skönt att vara ledig och utforska ett nytt land och ett nytt ställe. Det kommer nog bli en bra nyår.
Nu ska jag umgås lite med syster och Oscii. sen blir det att sova, för imorgon väntar det jobb & då kan jag säga "imorgon är min sista dag innan ledighet".

Det är tamefan inte lätt!

Jaha, imorgon är det julafton. Har jag någon julkänsla? nej inte en minsta känsla av jul finns i min kropp. Jag vet inte varför, min kollega sa "så är det att bli äldre" Det kändes som hon slaktade hela min jul. Fast det vart en rätt rolig diskussion i bilen. Det är roligt att jobba tillsammans med någon, man kan få så knäppa ideér. Vi tävlade idag, när man såg regnummret på en bil skulle man säga va man tänkte på. Dvs om det stod "fsk" då kanske Mickis skrek FISK. Då vann hon den bilen. Det var rätt roligt tills jag insåg att jag koncentrerade mig mer på bilarnas skyltar än vad jag gjorde på vägen, livsfarligt. Men det var i alla fall en väldigt rolig dag och du gjorde den faktiskt bra trots allt.
Det tackar jag för!
Annars känns allt ganska jobbigt just nu, ser inte fram emot så mycket. Känner mig ledsen och tom! Jag vet inte vad som kommer att hända. Jag vet att Oscar säger upp sin lägenhet snart och att jag kommer hjälpa honom att tömma den med grejer, det känns hemskt. Det känns konstigt att det blev så här, att det ska vara vi fast på ett mycket längre avstånd. Det visar sig hur det blir med allt. Jag är rädd. Känslan av att tycka om någon fruktansvärt mycket & veta att det snart kommer ske en förändring som man inte alls vet hur det kommer bli. Jag önskar att jag var en sån människa som aldrig tänkte på tråkiga saker, som inte grubblade tills jag blir så tokig på mig själv att jag knappt kan andas, jag önskar att jag va en sån människa som inte tog allt så hårt, som inte gråter, som inte blir arg. Som inte är precis som jag är! Ibland önskar jag det mer. Det är inte lätt..
Får se hur det blir..
Imorgon blir det jobb, ska bli roligt att gå hem till mina underbara kunder och krama om dem och säga God Jul. Det värmer att veta att det blir så glada att man kommer dit och hjälper dem. Det känns bra, den känslan är mäktig. Samtidigt är det ganska smärtsamt att veta att vissa ligger/sitter själva under julen. Att de inte har någon som kommer hem till dem och önskar en god jul, därför är jag så glad att faktiskt vi finns. Vi kommer dit, vi gör faktiskt deras dag ibland. Jag är fruktansvärt stolt över alla mina medarbetare.
Jag ska försöka, så gott jag kan. Men jag vet att jag inte alltid lyckas.

Jul snart då!

Kom på att det är julafton om en vecka, är det inte nu man skall vara fylld utav julglädje? Den där mysiga känslan av att känna att det snart är jul. Hm vet inte om det är för jag bor hemma själv, men jag har ingen julstämning alls. Jag har inte ens en julstämning när jag slår in julklapparna. Känns inte bra med någonting just nu. Att inte veta hur någonting kommer att bli..
Känns bara jobbigt. Om en vecka vid den här tiden sitter jag förhoppningsvis glad och nöjd tillsammans med den lilla släkt som är kvar, men är oerhört tacksam att jag har er alla. Vad vore man utan er? Det är nu man förstår hur mycket släkten betyder för en. Imorgon kommer äntligen älskade syster hem. Ska bli skönt att prata med någon som förhoppningsvis förstår mig, förstår vad jag menar med den tvivel jag känner, den otrygga situationen som jag just är i. Ja Mickis förstår det mesta och det är just därför jag är så glad att jag har en tvilling syster som henne.
Varför kan det inte bara vara så enkelt som man vill? Att man kommer in på den skolan man vill, att man får en lägenhet där, att man kan bo tillsammans med den man verkligen älskar. Att bara kunna vara! Inte behöva tänka, inte behöva känna så här. Att allt ska vara så förbannat svårt, just nu!

Känns inte bra.

Ska snart dra till gymet, underbart. Där kan jag släppa alla tankar för en liten stund, bara andas. Mycket tankar just nu, Oscar kanske flyttar hem snart. Som känns förjävligt. Vet inte hur det blir, ska inte spekulera för mycket i det. Jag vet inte hur någonting blir, jag är rädd. Rädd att det ska bli som jag inte vill, rädd är vad jag är. Urch!

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad nu, underbara texter han har. Passar perfekt att lyssna på dagar som dessa. "För kärlekens skull" .


Om det ändå vore lika enkelt nu..

Volleyboll - meningslös tid!

Tränade idag. Önskar att jag någon gång kunde skriva att det gått bra, men som vanligt inte. Känner mig bara depp när jag åker från en träning. Helt bortkastad tid. Man åker dit med gott humör men man vet ändå att det kommer gå åt helvete, som det alltid också gör. Att folk säger "åh bra bella" jättebra, verkligen... Jag vet själv att det inte är bra så säg inte det, varför skulle det vara bra när man knappt får fram en mottagning. Är det bra? huh.
Nej förstår inte varför jag kastar bort tid på att ens spela. Eller träna, för kommer inte hända att jag kommer spela match. För jag ligger hur långt efter som helst om man jämför mot de andra. Skorna på hyllan skulle nog vara det bästa. Både för mig och laget. Nu är denna dag förstörd och jag hatar tanken på att det snart är torsdag.

Åt helvete med skiten.

Vila?

Skapligt trött jag vart idag, vet inte vad det är med mig. Det kanske är för det är så mörkt ute jämt? Jag skyller på det. Tack och lov får man vara ute lite mellan kunderna så man får ju i alla fall frisk luft. Idag fick jag goda besked från jobbet också, känns bra
Igår vart det att baka lussekatter med Frida, sen for jag till gymmet efter. Sprang 7 km och det kändes väldigt bra! Idag är det volleyboll som står på schemat, får se om jag hinner med en löpning på löparbandet efter. Det visar sig.
Mickis skrev förresten igår att hon kommer hem, jag längtar. Så jäkla mycket! Ska ta igen all tid tillsammans, inser hur mycket du betyder för mig när du inte är här. Jag älskar dig över allt annat syster.

Gym

Nyss kommit hem från gymmet. Åkte dit tillsammans med Linette, gick bra faktiskt! Var rätt trött eftersom det blev rätt sent igår. Hämtade älsk i stan runt 01.00 igår. Han hade vart på fest med jobbet.
Tillbaka till gymmet. Gick bra idag, ökade på vikterna på bänkpressen. Känns bra, förhoppningsvis kommer det bli mer och mer. Vi får se vad axeln säger bara. Jag hoppas, börjat fått tillbaka motivationen till träning igen. Dock inte till volleybollen, men det är väl bara att kämpa vidare. Nu ska jag väl laga till lite mat sen blir det att fara till Coop att jobba faktiskt, det var väldigt länge sen. Så vi får se hur det går.

Minnen!

Vart en bra kväll ändå, trodde den skulle bli rätt långtråkig men Johan kom över en stund. Var trevligt att träffa dig igen, snacka lite skit om allt och inget! Synd att man inte träffas så ofta bara, du är bra vännen. Kollade på lite gamla kort på datorn efter att han hade åkt. Massa nostalgi! Tänkte lägga upp lite bilder, rätt kul att kolla på gamla saker man gjort!
Kommer lite mer bilder någon annan dag<3

Serieledare

Var nyss iväg och "spelade" match. Vart en riktig spännande match men det slutade med att vi tog hem segern och är nu serieledare. Det känns skönt, även om jag inte känner mig delaktig till vinsten eller till denna placering. Känns som man försöker och försöker men man får aldrig spela ändå. Känns ganska hopplöst, och det suger att aldrig få spela. Visst jag är inte alls lika bra som de andra är, och det är det som gör att man inte ens känner för att spela snart. För jag kommer aldrig få chansen att försöka bli bättre.. Det är väl så det är. Jag är i alla fall glad för eran skull tjejer, ni var duktiga idag. Kämpa på! i Januari drar matcherna igång igen, då kör "vi".
Tänk om man ändå hade blivit lika bra som dig Mickis... :/

Pepperkakshus!

Vart en kanon bra dag!
Jag har sovit, tränat och bakat pepparkakshus.
Måste säga att jag verkligen är imponerad utav vårt
arbete Sosso & elin. det var det första pepparkakshuset
jag någonsin gjort, och det vart snyggt! Så tänkte lägga
ut lite bilder på bloggen nu. massa mys iaf!Ni är bäst mina flicks<3

Sjuksköterskeprogramet - ja!

Ja det är sant, jag ska börja plugga (igen). Nu är det nya tag och jag är taggade. Riktigt taggad detta ska bli roligt. Vart verkligen glad när jag kom in, nu har jag kommit ett steg närmare min dröm. Jag ska plugga till Syrra! Vet att det kommer att bli tufft och så, men jag ska verkligen ge järnet. Ska bli tråkigt att sluta jobba med alla underbara jobbar kompisar! Fast detta känns rätt. den 24 januari börjar jag studera på Mälardalens högskola.

Väntan!!

Vart på julbord idag med jobbet. Var trevligt och man måste ju säga att man har underbart bra arbetskamrater. Trodde nästan jag skulle skratta ihjäl mig ett tag när jag, Frida och Sussiiie var påväg till bilen. Ni är ju så sjukt underbart bra,roliga och helt enkelt bäst. Tack för ni finns!
Sista dagen jag jobbade tillsammans med Frida var det idag också. Det var jobbigt, men vad ska man göra? Jag gratulerar verkligen dig som ska få jobba med det du har utbilda dig till! Sjukgymnast. Hoppas det går bra utan dig, och att det går bra för dig på det nya jobbet. Jag ska verkligen hålla alla tummar jag har, det vill säga två. Tack för jag fått chansen att fått jobba med dig, du är väldigt väldigt duktig ska du veta!
Sitter och väntar och väntar. Är nervös, vill veta nu!!

Uppsala besök.

Helgen har vart kanon måste jag säga. Den började med en väldigt rolig utgång med världens bästa vänner i fredags. Det var verkligen hur kul som helst, jag har inte skrattat så mycket på länge. Så tack för en kanon bra kväll Allihoppa som var med..

I lördags kom Charlotta och Nils från uppsala till Oscar. Så igår var vi på Patriks välgörenhetsgala.
Började med att vi åkte till fel teater, tyckte det såg lite öde ut, men det visade sig att vi stod utanför helt fel salong.. När vi väl kom fram till rätt gick vi och satt och och njöt av föreställningen. Jag måste säga att jag är glad att jag gick på den, riktigt bra och gemontänkt teater. Jag tror inte det var någon som inte blev berörd när man satt där och man såg vilken tid alla hade lagt ner på detta & att detta går till något bra. Du är en sjukt bra människa Patrik. Jag önskar fler var som du.

Vart i alla fall en kanon kväll, lagade mat tillsammans och god efterrätt. En kanon bra helg!

Nu ska jag snart fara hem eftersom jag har borta match i Karlstad idag, blir en lång och sen kväll.. Men men, hoppas det går bra och att KVK tar hem segern. <3

saknad.

Jag älskar er.