Snabbkassor

Jobbade idag, första dagen efter att vi skaffat nya grejer på coop. Är snabbkassor och kortläsare där man drar korten själv. Var riktigt roligt för nu kan man verkligen visa att man har ett trevligt kundbemötande och att man vill hjälpa till. Tyckte det gick riktigt bra med de där snabbkassorna måste jag säga, det är väl bara en vane sak sen kommer det gå som på räls. Pluggade teori på körskolan idag, gick kanon. Ska dit imorgon med, ska övningsköra först. Får se hur det går i det här vädret...

Jag längtar förövrigt till nästa helg.

Matteprov.

hehe matte B är ett skämt, det är de verkligen. Satt och skrattade när jag skrev provet idag, kände mig totalt misslyckad som verkligen inte var säker på ett endaste tal. Det skulle kanske vara de första talet i sånt fall. Jaja, de visar sig när jag får tillbaka det. Blir glad om jag får ett g.

Ska skriva lite på mitt projektarbete nu, måste lägga i en växel om vi ska bli klara i tid. Sen blir att åka till coop, ska på möte. Efter det blir det att plugga teori på körskolan, ska ha det där körkortet nu. Så min dag består utav att plugga, känns bra. Vilket liv. 

Tillbaka i Vässan igen.

Är hemma i Västerås igen efter en riktigt rolig tripp i Linköping. Har verkligen vart hur kul som helst och jag längtar tills jag får träffa dig igen syster och besöka Linköping igen. Trivs verkligen där. Blev sjuk på köpet kanske inte lika kul, så nu är det bara vila tills jag blir frisk sen jäklar blir det hårdträning på gymet och övrig träning. Måste sammanfatta utgången på flamman också, som var sjukt roligt. Alla krogar stänger ju 03.00 i Link, så man var skapligt trött på natten.

Flamman öppning var absolut en utav mina bästa utgångar..
Konstiga människor, billig dricka (corana, x-cider 22 kronor!!), killar som "woffar" åt en som en hund, en som kommentera att mina ben bara sådär (som tur var va de positivt), fulla killar som bjöd hem oss på en öl när vi käkade burger king - men vi tackade nej, smärta i fötterna och snygga poliser. Ja det var i alla fall en helgalen kväll och var verkligen hur roligt som helst.

Måste säga att jag redan saknar tillbaka i Västerås är allt som vanligt.. Plus matteprov imorgon som kommer gå åt skogen. Känns bra!

Linkan

Har vart en kanon dag. Var nere på stan och kollade runt lite, vart sugen på att köpa en massa men bankkortet vill något annat, tyvärr. Precis gjort sig klar och väntar på att resten utav ligan ska komma. Jag vill inte åka hem sen, jag trivs väldigt bra här. Förresten så åt Sandra, jag och Therese årets första semla idag.



Therese har sjukligt högt i sitt tak och ett sjujävla stort fönster.

Linköping & Fredag.


Ett kort från lagfesten, ni är bra mina flickor. <3




Lite bilder från Linköping, Snart ska vi bege oss ner på stan för att kolla runt lite. Bland annat visa Sandra stan, blir väl att ta med dig kameran och ta lite kort i alla fall. Sen blir det att dona här hemma och tagga för fest. Ska bli riktigt roligt. Förfest hos Ellis, sen blir det flamman. Vet inte riktigt va de är för place, men kommer nog bli riktigt roligt. Håller tummarna för det.

Linköping

Nu sitter jag i Ellis lägenhet, hur fin som helst. Man trivs verkligen! Ska snart laga mat, blir tacos idag. Imorgon blir det att festa lite. Eller nej inte lite, vi ska partaya ordentligt och vi ska ha kul. Jag längtar tills mitt riktiga studentliv börjar, förhoppningsvis i Uppsala. Jag vill det mer än något annat.

Ska hjälpa syster med maten nu, sen blir det att ta det lugnt ikväll.

Dags att flytta vidare.

Då var det dags att flytta tillbaka till mamma igen då. Vet inte, kommer troligen bli kvar där ett tag nu. Skönt! Ska se till att gymma i Hallsta i alla fall och umgås med vännerna här med. Så helt och hållet lämnar jag ju i inte "skiten". Mamma kommer snart och hämtar mig, sen blir det väl att packa lite tills imorgon då jag och sandra åker till Linköping för att hälsa på Therese. Får hoppas att det blir kul.
Skrev prov i räddningstjänsten idag, det gick verkligen så dåligt som det kan gå. Det var hur svårt som helst och jag gjorde värdelöst ifrån mig, är verkligen besviken på mig själv.

Sjukvård..

Kollade nyss på Paradise Hotel, sämst att Catja åkte faktiskt. Hon spelade så sjukt bra i det där huset. Ni som kollar borde förstå. Jag vill att Pontus ska åka, han är den mest lustiga människan jag någonsin sätt på tv tror jag. Ska väl övergå till pluggandet igen. Vill inte, men måste. Har prov imorgon och jag kan inte det jag ska skriva om. Jag känner ändå något typ utav lugn, förstår inte varför. Jag har massor att plugga på, hur kan jag vara lugn?! Det går inte riktigt ihop sig. Får väl se hur det går imorgon helt enkelt. Ska göra mitt bästa. Idag är det bara 3 dagar tills jag och Sandra drar till Linkan, vi taggar Ellis.

dagar som denna!

Älskar denna dag.
Jag har skrattat så galet mycket idag. Började med att jag, Emma, Jenny, Frida, och Matilda skulle spela in en film på sjukvården. Jag förstår varför du började skratta x antal gånger Emma, det skulle jag också gjort om jag fick ligga med ketchup i ansiktet osv. Hahah de vart i alla fall klockrent, en b-film utav oss helt enkelt. Sen vart de en galen dag med många skratt, Pontus du bidrog till många. "du är så luden" hahahha. Länge sen jag skratta så mycket, fick ont i magen.

Tog en fika med mina bruttor efter skolan också, tack för ni finns till. Det var hur trevligt som helst att bara sitta och snacka en massa strunt! <3

Nu blir det gymet!

Kvk-örebro

Kom nyss hem från volleyboll matchen, vi förlorade tyvärr men spelade riktigt bra. Andra set var bäst, ni hängde ändå med i tempot även om örebro åkte med ett sjujävla bra lag. Deras u21 sm-lag.. Hm! Men riktigt bra spelat idag bruttor.<3

Vinterväder























Var ute och fotade lite idag och så här blev resultatet.

Klockren brud.


jag kan inte sluta skratta åt de här, hon är så klockren!

Ni är bra.

Gick bra att jobba idag, tiden gick oerhört fort idag. Så det var kanon. Efter åkte jag till Sosso och  umgicks med henne och Elin, gjorde i ordning en sallad. Riktigt god blev den! Sosso hade sin roliga webbkamera med sig så vi tog massa knasiga kort och många skratt blev det. Så himla kul att umgås med er mina bruttor. Just ja på tal om ingenting, köpte ju en ny tröja idag. Vem om lyckas spilla olja på den nya tröjan om inte jag :/... Det är ju typiskt, om jag inte missminner mig går väl inte olja bort? hm.

Fredag.

Somande hemma hos Sandra och Matte igår, kollade kanske på 1 ½ avsnitt LOST sen kan jag säga att jag inte minns så mycket mer. Jag var nog väldigt trött helt enkelt. Sen gick jag upp och donade lite för att sedan åka till skolan och ha en lektion. Gick väl bra, glömde dock mina papper i skolan som jag hade behövt och pluggat på över helgen. Blir bara att ligga i lite extra i veckan.

Sen gick jag på stan med Frida, Pontus, Matilda och Malin. Kollade runt lite, tillsist vart det bara jag och Pontus som kollade runt eftersom de andra skulle hem. Hittade faktiskt 2 tröjor på stadium och en på Vera Moda. Inte bra egentligen, eftersom jag sagt åt mig själv att inte handla nå nu... Samma visa varje gång, det vill säga.

Volleyboll träning.

Kom nästan precis hem från volleyboll träning. Det gick så himla bra idag, det gör mig glad och ännu mer peppad. Jag ska tillbaka helt, jag vill spela matcher igen. Men det är en bit kvar, men jag ska tamisjutton dit. Blir extra träning på onsdag eftersom jag missar både tisdag och torsdag nästa vecka. :/
Ska kanske dra mig till Västerås senare idag, det beror på om Sandra kan ses eller inte. Det visar sig om några minuter. Imorgon blir det inte så mycket till träning, först skola sen jobb. Får bli gym på lördag morgon istället, om jag hinner det vill säga.

Fight.

Var på gymmet idag, gick kanon bra. Men det var jobbigt. Jag brukar inte köra ben/rumpa så mycket, så när jag väl kör det så känns det verkligen. Det är bra på sätt och vis, men när jag skulle gå hem skakade mina ben utav trötthet. Det är så det ska vara! Nu har jag vilat och kollat lite på lost, ska snart sticka iväg på volleyboll träning.

Jag har börjat en fight mot mig själv och den här gången ska jag inte ge upp.


Då var det gjort.

Kom nyss hem från Västerås, har vart där och gjort halkan. Jag klarade det, var rätt nervös innan. Vart nästan åksjuk när vi snurrade runt och hade oss. Tack och lov att du åkte i samma bil som mig Emma och att Fredrik också gjorde det. Vart inte lika spänd när jag visste att jag kände två utav de tre. Ska sticka till gymet snart, köra lite rumpa, mage och ben. Kommer bli fint, sen ikväll blir det volleyboll träning. Dagen kanske inte kan bli bättre.

Halkan
Teorin
Uppkörning

Lägg dags.

Länge sen jag la mig och sov så här tidigt. Men jag måste, får verkligen inte vara trött imorgon. Måste säga att jag är nervös. Men som syster säger "det kommer gå bra". På tal om ingenting har vi bokat biljetter till Linkan nu, så på torsdag drar jag och världens bästa Sandra till syster. Då blir det pary för hela slanten. Kommer bli så himla roligt, jag ser verkligen fram emot det här. Har inte ens sätt din lägenhet syrran, så det ska bli roligt. Så låt dessa dagar gå fort tills nästa torsdag.

Gymet.

Kom hem från gymet för en liten stund sen, gick bra även om man har tappat galet mycket i vikt. Men nu är det bara att stå ut i 2 veckor sa Tess, sen är jag tillbaka (förhoppningsvis). Ska köra på ordentligt nu tänkte jag. Så ska nog passa på att köpa gymkort i västerås också, så jag inte blir lat när jag bor hos mamma.
Imorgon är det volleyboll träning som gäller på kvällen, tänkte hinna köra lite på gymet på dagen också.

Tillbaka till vardagen.

Nu är allt som det ska igen. Har saknat vardagen lite måste jag säga. Så jag klagar inte att vara tillbaka. Har nyss ätit lite mellis, ska till gymet strax. Inte vart där på ett tag nu, men sätter igång idag och nu jäklar säger jag. Vart volleyboll träning igår, först riktiga träningen och min första spike på 10 månader. Var lite läskigt första gångerna, men nu är det bara att träna upp sig igen. Har tappat en himla massa, men nu ska jag ge järnet. Så jag förhoppningsvis kan spela matcher i år. Eller i slutet utav året iaf. Har inte gått mer än 1 år sen jag opererades, så ska ändå vara nöjd att jag kan röra axeln så pass bra.

Jag är nervös inför imorgon. Jag måste klara det!

Otroligt trött.

Jobbade idag, gick bra! Stängde med Felsor, du är allt för bra du. Vi tog förresten rekord på snabbast stängning. Vi hade räknat klart och allt klockan 21.04. Vi är bäst gullet. Ska nog slå på lost och sova nu för är ruksigt trött. Imorgon är det övningskörning som står på schemat sen jobb. Jag känner mig aldrig pigg längre, borde kanske funderar på att vila?

Du är min andra halva.

Mickis jag vill bara säga att jag älskar dig så himla mycket. Du är min andra halva, jag skulle aldrig vilj byta bort dig mot någon annan. Du är världens bästa tvilling. När jag väl pratar med dig får jag verkligen ut så mycket utav det. Jag är tacksam och du är bäst, det finns ingen annan på denna jord som jag älskar lika mycket som du. Du och jag har ett band som jag inte har med någon annan på denns planet. Du är bäst. <3

så sant.

Jag står vid fönstret i ett hus vid havet
Jag såg henne komma genom trädgården där
Jag tror inte hon visste att jag såg eller hörde men jag såg
Och jag hörde hur hon sjöng tyst för sig själv

Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, kärlek är för dom, kärlek är för dom


Jag körde neråt mot den gyllene staden
Frågade flickorna som stod längs vägen
De bara stirrade ned i marken och sa min herre ni,
Ni vet ingenting, ni vet ingenting

Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, kärlek är för dom, kärlek är för dom

I kvarteren bakom stationen
Jag frågade poeterna som satt där på rad
De bara glodde kaninögda rakt fram
Till slut, till slut sa de, va kan vi om sånt?

Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, dom som har tur
Kärlek är för dom, kärlek är för dom, va kan vi om sånt?

Kärlek är för dom
Kärlek är för dom
Kärlek är för dom


(Y)

Glömde skriva i min sammanfattning att jag klarade 100 klubben i Kläppen!
Dricka 100 shot på 100 minuter, alltså en i minuten!! Jag mådde som en prinsessa
efter det...

Alla vill till himlen.

Tack för dina underbart bra texter Thåström.

Jag ska aldrig mer låta någon komma in i mitt liv som inte är värd det, jag ska aldrig tro på något som är som egentligen är så patetiskt. Känslor ska jag ta med en klackspark och ord som har med det och göra också. Jag ska heller inte måla upp några bilder i huvudet för jag vet att jag senare kommer få elda upp dem. Jag ska aldrig ropa hej innan jag är över bäcken. Jag ska absolut inte tro på saker som sägs, speciellt inte om de bara är för att få ut något utav det. Jag ska inte ta skit.

Sammanfattning!

Tror jag ska göra en sammanfattning utav 2009. Har inge för mig och vill se ljusheten med de nya året.

  • Farfar gick bort. Gjorde sällskap med farmor i himlen.
  • Fyllde 18 och många farliga utgångar har det blivit.
  • Opererade axeln som medförde många dåliga saker.
  • Rehabilitering och sjukhusbesök..
  • Peace and Love med Anna. Helt galet om man bortser från mina sjukhusbesök.
  • Turkiet med massa roliga folk.
  • Blivit slagen.
  • Fått en bästa vän.
  • Spenderat många timmar på gymmet. Fler blir det de här året.
  • Kläppen 09/10
  • Vart med en natt med ambulansen i Uppsala.
  • Haft motvind allt för många gånger. Men nu ser jag det positivt, jag lärde mig något på vägen
  • Vart nere och gett upp många gånger…
  • Insett vad familjen betyder.
  • Kört mycket bil, som troligen resulterar till ett körkort snart.
  • Hittat nya saker att sysselsätta mig på nu när min axel vart paj.

Nu ska jag se ljusheterna med detta. Jag kan förbättra det här. Jag kan göra något av det här nu, det här året ska bli bra!! Det vill jag.

Iskallt.

Fysjutton så kallt det är ute nu, -15.. Är i alla fall i Hallsta nu. Så bilderna från kläppen kommer inom kort!


















Lite bilder från Kläppen, resten kommer sen!

LOST!

Än en gång har jag lyckas blivit besatt i en serie. Men Lost är ingen nyhet. Jag har alltid gillat den serien och den nya säsongen sätter igång i februari, jag längtar. Sjukt att man kan längta tills ett program ska börja. Så medan jag väntar på det börjar igen, bestämde jag och Sandra oss för att kolla igenom alla säsongerna. Det är livsfarligt, man sover inte på nätterna. Måste säga att jag älskar lost, bästa serien någonsin.

Onsdag

Sitter hemma hos Sandra förtillfället. Somnade här igår, har blivit mitt andra hem nu när mamma inte är hemma. Fast det gör inge, alltid kul att umgås med dig vännen. Har träningsvärk i rumpan och låren idag, känns bra! Då har man i alla fall gjort något. Idag blir det långpromenad troligen om det inte är allt för kallt ute.

Mamma ringde nyss, de var tydlign jättekallt där runt -20. Inte skönt, det hade gått en varg utanför deras fönster också!! Hoppas ni har det bra. Jag saknar er.

Sämsta dagen...

Det här kan absolut ha vart den sämsta dagen på hela lovet. Då överdriver jag inte. Skulle pluggat teori idag men blev inte så mycket av det. FAN! Borde verkligen plugga om jag ska klara av att ta det där jäkla körkortet. Men teorin är inte min grej...

Fryser gör jag också. Skulle vilja ha ett badkar nu. Lägga sig i ett varmt bad och läsa en tidning. Vore inte helt fel.

Kallt.

Det känns som det snart kommer en isbjörn och knackar på dörren. Jag håller på att frysa ihjäl, alla element är på högsta värmen och jag har tända ljus men endå är det så galet kallt i denna lägenhet jag förstår verkligen inte. Sitter med en gosig filt och försöker att undvika att kall luft ska forsera in. Burr!

Har tränat idag, blev lite mage, rygg och rumpa/lår. Gick kanon bra. Imorgon blir det troligen en långpromenad om det inte är allt för kallt ute.

Sitter och väntar på att Sandra ska höra av sig någon gång, blir nog att dra till henne senare. Hon ska lära mig hur man tvättar, det är kanske på tiden. Jag kanske flyttar snart, det blir i alla fall så om jag ska börja plugga.

Borta bra men hemma bäst.

Måste instämma att det uttrycket verkligen stämmer. Har vart hemma i 3 dagar nu, riktigt skönt. Åkte hem från Kläppen på fredagen istället för lördagen. När jag kom hem kollade jag, sandra och matte på film. Eller kan inte säga att jag kollade för somnade redan 5 minuter in i filmen, var riktigt trött.

Familjen drog till sälen igår. Lite avundsjuk är jag väl, för skulle vara roligt att umgås med alla er. Jag har ju istället världens bästa vän att umgås med på hemma plan, jag ska hålla tummarna för dig imorgon Sandra. <3

Borde börja fixa mig lite, ta en dusch och sminka mig lite. Ska nämligen till hallsta och jobba 3 timmar, helt ovärt enligt mig eftersom de nästan kostar mig 100 kronor att ens ta mig dit, menmen. Det är nästan alltid kul att jobba så.

/ Isabella