Uppsala

Sitter och väntar på att Oscar ska sluta, blir att dra till Uppsala i helgen. Ska bli kul att komma iväg och göra något annat, träffa lite nya människor och bara vara ledig. Det är väl det som känns skönast, veta att man är ledig hela helgen. Dagen på jobbet gick fort idag, så fort att jag slarvade bort mina solglasögon.. Har troligen lagt dem hos någon kund, så förhoppningsvis märker de nog att det inte hör hemma där så jag får dem tillbaka. När jag och Frida skulle gå till bilen kom det världens skur så när vi väl satt i bilen såg det ut som vi hade duschat, sjutton att det kan komma så mycket regn på så sjukt kort tid. Vi var liksom inte ens i regnet mer än 20 sekunder.

Påtal om ingenting vart det myskväll med Madde igår, vi lagade mat och bara umgicks. Det det var kul, har saknat dig vännen. Får hitta på något snart igen, du är bra.

Nu ska jag fixa det sista sen bär det av till Västerås där jag blir upphämtad. Blir nog en rolig helg, tror jag!

/ Isabella

Snart slut.

Snart är sommaren slut. Sitter och funderar vad som har hänt denna sommar. Det känns inte som jag haft "sommarlov" ens. Det har väl egentligen hänt ganska mycket denna sommar.. Saker som fått mig att se annorlunda på saker och ting. Ganska mycket har väl med mig att göra, jag har nog förändrats. Eller jag har väl egentligen insett hur jag är. Ibland måste man slå till sig själv för att fatta, det känns som jag fått den smällen utav mig själv så jag ska fixa detta. Vägen till att känna sig hel kommer nog ta ett tag, men vem har sagt att det ska vara enkelt och att det måste gå fort?
Det får helt enkelt ta den tid det tar, att hitta tillbaka till mig själv igen.

Det känns som jag har vart känslomässigt laddad en längre tid och att det kanske ibland har gått ut på människor som jag älskar mest av allt. Jag vet själv att det har vart så, men du har fått en förklaring och jag hoppas du förstår. Eller jag vet att du gör det, du har sagt det. Jag kanske inte har vart den bästa dottern, den bästa vännen, inte heller den bästa systern som jag egentligen skulle velat vara. Men tyvärr kan man inte göra saker ogjorda och det enda jag kan göra är att försöka. Är det inte så? Måste i alla fall försöka.

... Tillbaka till ämnet, vad har jag gjort i sommar? Tagit studenten, absolut den bästa dagen i mitt liv. Allt var underbart, det var sorligt, roligt och vemodigt på samma sätt. Jag trodde man skulle kunna hålla kontakten bättre med folk än man gjort, men det är svårare att ses än man tror. Jag saknar skolan och alla vänner redan, men och andra sidan är det skönt att tagit ett steg in i vuxenvärlden även om den skrämmer mig ibland. Jag har flyttat hemifrån, skaffat ett jobb. Det känns bra, just nu. Det kan kännas ensamt och jag tänker ganska mycket. Men jag vet att det kommer att bli bra någon gång. Jag måste bara inse det själv.

Jag hade sätt fram emot denna sommar. Men den blev inte riktigt som jag tänkt mig.. Det har vart för mycket för att jag skulle kunna njuta. Det har vissa dagar jag verkligen njutit av. & jag vill tacka er, mina underbar vänner. För allt ni gör för mig, för alla fina ord som får mig att tänka lite positiv, lite bättre om mig själv, för att ni får mig att skratta, får mig att glömma visa saker för studen men framför allt för att ni bara finns där. Jag är evigt tacksam för det och jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt för det. "även om någon flyttar iväg, så måste vi lova att hålla kontakten". Det är väl så vänskap ska vara, vänner för livet? Jag tror eller vet att ni är det. Tack tjejer för ni finns.

Har tränat idag, det är sånt som förtillfället får mig att må riktigt bra. Jag älskar känslan efter att ha vart och tränat, känslan av att klara av något. Jag älskar helt enkelt känslan som finns i min kropp efter att ha tränat, och så ska det förbli.

Vart ett långt inlägg idag, det blir inte så mycket inlägg nu förtiden. Saknar faktiskt att bara sitta och skriva. Ska nog införskaffa ett internet. Det känns som det behövs.

Jag älskar er Mickis & Therese. Det hoppas jag ni vet. <3 
 

Just idag.

Just idag känns det bra. Tack alla underbara människor som finns i min omgivning. & träningen går strålande, underbart faktiskt och det ger även resultat. Detta känns bra och jag gillar det. Men det är en lång tid innan de är klart, eller förresten man blir väl aldrig klar?

Nu blir det kräftsallad, mumsigt.

allt man vill vara är lycklig.

Om man ändå kunde få vara glad, lycklig och må bra. Varför ska allt bara skita sig när man känner sig på topp? Som vanligt skulle jag säga. Jag kan inte förstå att det jämt blir så. Vill inte min hjärna att jag ska må bra? nej ist spökar den och gör mig förrvirrad. Vad vill jag egentligen? Jag önskar att någon kunde berätta det för mig, så jag slapp detta. Det är jobbigt och det är inte bara jobbigt för mig. Urch jag gillar inte detta. Det enda jag kan göra att tänka ännu mera. Det hjälper ändå inte.


Om det vore enkelt skulle jag inte klaga, men alltid är det något.

Saker man inte kan göra ogjort.

Det finns saker jag velat få ogjort, saker som gör mig svag. Saker som får mig att fundera. Får mig att känna mig som en värdelös människa. Jag ångrar vissa saker mer och vissa saker mindre. Det är så det är. Men jag vill aldrig med avsikt göra någon ledsen, speciellt inte än vän. Därför känner jag mig tvungen att skriva detta här. Jag menar det verkligen, du är en en toppen människa och det hoppas jag du förstår. Du ska aldrig tvivla på det. Jag vill bara be om ursäkt för att det blev sådär. Hade jag vetat hade jag inte gjort så. Jag är ledsen, men bara så du vet tycker jag du är en underbar vän som jag absolut inte vill förlora. Hoppas du förstår mig, du är ju trots allt min gyminstruktör som lärt mig mycket.

Förövirgt ska jag in till stan nu och kolla på bio och äta middag på stan, kommer bli mys. <3

Klar betalat!

Precis betalat in det sista på Turkiet resan, det känns bra. Nu är det bara fikpengar jag skall spara ihop. detta kommer bli galet kul och jag längtar så sjukt mycket. Du & jag i Turkland vännen, kan det bli bättre? Bara leva livet och äntligen få ha semester, i 2 veckor med världens bästa vän. De tackar jag för.

Idag blir det bio & middag med mina töser, sosso och elin det vill säga. Blir en bra uppladdning inför helgen, för då väntar jobb, jobb och jobb.

/ BellsÖverskattat med semester?

Är det överskattat med semester? Jag tror inte det. Jag är trött fast jag knappt har jobbat en månad på det nya jobbet. Jag trivs bra, men det är jobbigt att kliva upp tidigt i stort sätt varje dag. Imorgon är jag ledig, ska bli skönt. Jag vill sova. Sitter hemma hos Sosso just nu, vi drar snart utomlands eller nej det är inte snart.  Men det är 60 dagar kvar, det kommer bli bra. Jag längtar, längtar efter att få göra något. Satt och lästa systers blogg, jag blev lite fundersam. Du är stark sis och du klara det, det vet jag minsann.

Var ute och gick idag, gick runt Kolbäck osv. Skönt att filtrera tankarna och bara ha liten egen tid, det beöver jag. Kanske lite oftare? hm.


/ Bells

tröttsamt..

Jag vill ha internet och det är nu. Detta suger, hänger inte med vad som händer längre ;). Ska snart åka hem igen, sitter hemma hos pappa. Han bjöd på mat idag eftersom det börjar bli knapert med ekomonin innan löning.. Men så är det, bara gilla läget. Ska väl hem och hämta tvätten som hänger nere i torkrummet. Har tvättat fyra maskiner idag, känner mig lite duktig. Jobbigt var det när det är så här himla varmt. Men ska inte klaga för måste säga att jag älskar denna värme, de känns som sommar. Jag saknar på tal om ingenting sommaren  2009. Den var bra. Shit alltså. Västkusten där man träffade Marcus, hampus, Dallas och Jonas. Pratar knappt med er längre, men ni ska veta att ni har gjort ett utav mina bästa sommarminnen. Sånt man drömmer om, sitta på en bergshäll och kolla på solnedgången, sjunga och bara älska livet. Jag saknar det otroligt mycket.

Idag saknar jag minnen. Som att jag vill uppleva det igen och igen och igen. Känslan är underbar, det finns mycket man vill.

Nej nu ska jag inte sitta här, det är ju faktiskt final i fotbolls vm. Kommer bli grymt och jag hoppas på seger till spanien. Hej på ett tag.

Grillning

Sitter hemma hos Johanna nu. Blir grill och mys med flickorna. Ska bli roligt att göra något efter man jobbat. Annars känns det lite som man bara far hem och sover, sen dags för jobb igen. Imorgon är sista dagen innan jag får vila. Är ledig i helgen, eller jobbar på coop på söndag. Det blir nog bra, jag längtar.

Får se vad denna helg bjuder på.

Igår var jag och Sosso på den nya twilight filmen, hur bra som helst och jag måste säga att jag älskar filmerna. Den här filmen var rikigt bra. Vi skulle gå på bio i västerås men det var självklart slut sålt så det blev att kolla i Köping (!!!). Men det var väl egentligen inge märkvärdigt med de om man bortser från alla fjortisar..

Nu ska jag vara social med girlsen. Har förövrigt vart en riktigt bra vecka. Dock massa fix med försäkrningar, banken osv. Det är inte lätt att flytta hemifrån. 

Saknar fortfarande internet på hemmaplan. / Bells