Långpromenad

Hejsan svejsan.

Har jobbat rätt mycket nu, så på onsdag blir jag äntligen ledig. Ska åka & bada med sosso då om det är fint väder det vill säga. Ganskar jobbigt att gå upp så tidigt varje morgon men ändå skönt på någotvis. Nu vill jag ha internet, jag blir rastlös att inte ha det hemma. Dels för att mickis måste sätta över pengar till mig hela tiden, (förlåt). Men ska be pappa hjälpa mig med det där sen. & med tv:n.

Imorgon blir det att tvätta för första gången i mitt liv, hur ska detta gå? Önska mig lycka till. Madde kom till mig idag och visade hur jag skulle göra iaf, så jag sorterade kläderna i olika "färghögar" som jag ska tvätta imorgon. Jag är lite nervös tänk om mina kläder krymper eller blir alldeles missfärgade!? Ja vi får se hur det går, återkommer med resultat. Tänk om någon skulle bry sig om detta onödiga skrivande, men så får det bli ibland.

Nu ska jag kolla fotboll och sen sova. Imorgon blir det att stiga upp cirka 05.45!
Natti

Långpromenad

Hejsan svejsan.

Har jobbat rätt mycket nu, så på onsdag blir jag äntligen ledig. Ska åka & bada med sosso då om det är fint väder det vill säga. Ganskar jobbigt att gå upp så tidigt varje morgon men ändå skönt på någotvis. Nu vill jag ha internet, jag blir rastlös att inte ha det hemma. Dels för att mickis måste sätta över pengar till mig hela tiden, (förlåt). Men ska be pappa hjälpa mig med det där sen. & med tv:n.

Imorgon blir det att tvätta för första gången i mitt liv, hur ska detta gå? Önska mig lycka till. Madde kom till mig idag och visade hur jag skulle göra iaf, så jag sorterade kläderna i olika "färghögar" som jag ska tvätta imorgon. Jag är lite nervös tänk om mina kläder krymper eller blir alldeles missfärgade!? Ja vi får se hur det går, återkommer med resultat. Tänk om någon skulle bry sig om detta onödiga skrivande, men så får det bli ibland.

Nu ska jag kolla fotboll och sen sova. Imorgon blir det att stiga upp cirka 05.45!
Natti

ännu en dag..

Snart har en vecka gått. Tiden går så ruskigt mycket fortare när man jobbar. Men det är kul! Man har ju något att göra på dagarna, inte för att jag inte hade det innan men ändå. Efter det åkte jag och köpte blommor och pratade med min vän sosso, tack för du finns & allt stöd du ger än. Det betyder skall du veta.

Ikväll blir det nog att kolla fotboll. Hsk spelar, men ingen aning vilka de möter. Måste bara förövrigt säga att jag stortrivs på jobbet. Så himla söta och snälla gummor och gubbar. Man får så mycket glädje tillbaka!

Imorgon är sista passet innan "ledighet" jag är ledig på fredag och det ska bli riktigt skönt. Fast jobbar dock lördag, söndag, måndag, och tisdag dag innan jag får vila igen. Det enda jag kan längta är att sova ut. Jag börjar ju 07.00 varje dag. Det känns!

Gym!

Nyss kommit hem från gymet dess för innan har jag jobbat hela dagen. Det är slitsamt att gå upp klockan 05.45 varje dag. Men man vänjer sig nog, förhoppningsvis. Det som är bra med att gå dag är att man hinner gymma och träna på kvällen, det är underbart!

Idag händer det inte så mycket mer än att Mickis & Filip kommer på besök. Vi ska laga tacos, sen händer det inte så mycket mer eftersom jag ska sova. mhm!

Historisk dag!

Idag är det bröllopet, det alla pratat om i månader nu känns det som. Viktoria var riktigt fin i alla fall kolla lite på tvn tillsammans med Elin & Amelie. Har jobbat idag så är rätt trött, känner att jag skulle kunna gå och lägga mig nu nästan.

Har vart på det nya jobbet den här veckan, har gått kanon bra. Det var riktigt roligt och jag ser framemot sommaren. Det enda som inte är bra är att bussarna går om varandra. Så jag måste köpa en cykel eller något. Får se hur jag gör.

Ska fixa lite nu sen blir det att åka hem till mig, ikväll får jag lite främmande av flicksen<3.

Internet!

Nu har jag internet, men bara för en stund. Svängde förbi hos pappa innan jag skulle fara vidare till jobbet. Jag köpte comviqs bredband igår som man kan fylla på. Men jag tyckte det inte alls var nå bra eftersom jag inte kommer ut på internet. Riktigt dålig tekning var det i vilket fall.

Har flyttat nu och allt. Det känns bra och jag stor trivs i lägenheten, det är bara att komma över och kolla ni som vill. Men hör av er innan så ni vet att jag är hemma. På tal om det så är studenten tagen, och det var den bästa dagen i mitt liv. Jag saknar det redan & vill göra om det. Får se när jag kan sitta vi internet nästa gång, känns konstigt att varken har tv eller dator, men det är tur att man har vänner & en dvd. <3

1 dag!

Nu är det bara 1 dag kvar. Känns sjukt, hade avslutning med lärarna idag. Det var sorligt och jag grät så nu har jag ont i huvudet. Hur ska det bli på själva studentdagen!? Känns jobbigt det här, himla jobbigt. Johanna höll ett riktigt bra tal för oss idag. Hon kunde inte heller hålla sig från att gråta. Fick även en lite gåva från Elina, tackar så mycket!

Idag tog även Mickis studenten, hann tyvärr inte se så mycket av den. Men olyckligtvis blir det så när vi båda tar studenten. Var i alla fall med på mottagningen du var riktigt fin syster, och jag är så stolt över dig. Vill se dina betyg sen också. Älskar dig!

Imorgon är det min dag, studentdagen. Jag vill egentligen inte det här, känns tungt. Men det kommer nog bli en himla rolig dag! Jag längtar delvis. Matilda ska sova här i natt, så vi ska fixa oss tillsammans imorgon bitti. Halv 8 imorgon ska vi vara hemma hos Jenny på champanjefrukost.

Vädret på vår sida eller inte?!

Alla pratar väder & poliser nu känns det som. Kommer vädret vara på studenternas sida eller kommer det att regna? Hoppas på uppehåll, vore ju det allra bästa. Lite molnigt gör inget, bara det inte regnar. Sen är det disskussionen om att poliserna ska stå och hälla ut all dricka på flaket, om de är seriöst eller inte vet jag inte. Men om det är så vore de himla dåligt, de tror inte att det gör fler upprörda och förbannad om de häller ut för oss studenter ist för att låta oss dricka 4-5 cider/öl? Det kommer bara förstöra stämningen. Jag förstår inte vad de menar med att det skall få en bra kontakt med ungdomarna, de kommer misslyckas så hårt på fredag om det kommer att göra så. Jag kommer bli sur, studenten är en dag i livet. Varför kan man inte få dricka mottligt och ha kul? Herregud.

Visst sen förstår jag att det måste göra sitt jobb, men att stå vi varje vagn och hälla ut kan jag tycka är lite överdrivet. Aja får se hur det blir, känner att jag inte orkar lägga ner energi på det där.

Hängde i Vasaparken med några från klassen idag, lyckades boka bord på "Å" innan. Så vi ska träffas vi skolan och gemensamt gå till Å. Det kommer bli trevligt, jag ser fram emot denna dag. Dagen kommer nog bestå av lycka, skratt och gråt.

Imorgon tar syrran studenten och jag har avslutning med lärarna. Säga hejdå och få betyget. Jag har nog inte fattat att det är över om 2 dagar. Det har gått så sjukt fort, jag har inte hunnit stanna upp och tänka att det verkligen är över snart. Shit!

Vill bara tacka er alla, hade jag inte börjat på VFG. Hade jag aldrig träffat så sjukt bra människor och jag skulle inte vara den jag var idag. Jag kommer som sagt att sakna er.


Nära, otroligt nära.

Nu är det otroligt nära, det blir allt fler natt blogginlägg. Men jag kan inte sova. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet nu, det är bara två ynka dagar kvar på gymnasiet. Känns konstigt. Vart en heldag med två av mina favorit flickor idag, Frida & Matilda. Började med att vi gick på stan, tog en fika. Satt i 3 timmar och bara snacka. Tiden går fort när man har roligt. När klockan närmade sig fem, tog vi bussen till mig för att hämta bilen så vi kunde fara till Gesala och tvätta traktorn vi ska ha på studenten. Och herregud vilken chok jag fick! Traktorn är enorm, vi kommer utav tvekan ha störst traktor. hehe! Bak hjulet var större än Matilda, såg roligt ut.

Det kommer nog bli jättebra på fredag, vi taggade upp varandra idag. Kommer bli himla roligt på flaket med er, och alla andra såklart. Vi löste även ett mysterium hur vi skulle komma på/av flaket! Tror det kommer funka.

Borde kanske sova, ska till banken imorgon sen vasaparken & bara mysa. Hoppas på sol eftersom vi ska vara ute. Senare på kvällen får vi se vad som händer. Kanske fixa inför Mickis student och avslutningen med lärarna. Får se! Kolla nyss yr.no, regn på fredag. Håller varenda jäkla tumme jag har för att det inte skall regna!!
<33 dagar kvar..

Nedräkningen har börjat som sagt, ser det inte som en bra nedräkning. Kommer sakna allt det här, sitter i skolan nu. Rätt lite folk. Det är ju trots allt sista veckan. Det sista tre veckorna på gymnasiet har gått så ruskigt fort, jag har inte hunnit stanna upp och förstå att det är så här pass nära. Det är skrämmande att tiden bara rinner iväg, snart sitter man där och har jobbat eller pluggat på högskolan några år. Otäck tanke. Rätt in i vuxen världen på en helg.

Jag skulle utan tvekan kunna gå ett år till i skolan, det skulle bara var kul att få göra om allt detta igen. Spex, klassfester, mys hos Johanna, studentdagar. Ja, jag kommer att sakna det.

Imorgon är det bara 2 dagar kvar, innebär att de är 1 dag för min älskade tvillingsyster innan hon står där och skriker "för vi har tagit studenten". Som du har slitit dessa år är helt sjukt, att du orkat. Jag är stolt som tvillingsyster. Mickis har vi blivit så här stora? Vi, du & jag ska ta studenten!? Det kommer gå bra, jag önskar dig all lycka till på studentdagen om vi inte hinner träffas innan. Jag älskar dig.


Snart 5 dagar kvar.

klockan är snart 00.00 det innebär att studenveckan nalkas. Det är alltså bara 5 dagar kvar i skolan. Känns otroligt konstigt, det är snatr över verkligen. Det var liksom nyss jag började gymnasiet. Jag kommer ihåg hur jag gick i ljushallen på Lindbo och hoppades på att jag skulle komma in på Fria. Hur nervös jag var när jag började, och nu har jag gått tre år med er OP07B? Det känns overkligt, men så sant. Det är riktigt nära nu, jag tror inte jag har förstått det. Imorgon skall vi måla lakarn med klassen, blir nog super! Får se vad som händer på kvällen.

Som sagt, denna vecka ska jag njuta av att tillhöra en klass. För nästa vecka är det slut på det och man ska  börja jobba. Urch, detta känns så långt bort men ändå står de och knackar på dörren. Läskigt.

Idag efter jobbet åkte jag hem till Chatrine som bjöd på lite mat, mycket gott var det eftersom vi var hungriga efter stängningen. Tack för en mysig kväll med god mat Katten :)

Nu, städa & sova!

Tvillingdag!

Idag har jag umgåtts massor med syster. Har vart hur kul som helst. Dagen började med att vi tog student kort på björnön tillsammans med Nathalie. Hur duktig som helst på att fota, det kommer snart lite bilder på bloggen förhoppningsvis. Fotades ungefär 1 timme och lite mer. Sen bar det hemåt, skulle fixa inför Claras maskerad fest. Vart riktigt roligt. Mickis kom med ideén att jag skulle vara en Geisha mycket bättre än Tåga. Så då vart det så, mickis var incredible, grymt! Det var i alla fall en riktigt lyckat fest Clara, du är bra.

Eftersom mickis och jag var duktigt att vara nyktra tog vi bilen till Sala. Vi gick in & handla lite grillgrejer i sala, de kollade på oss som vi vore helt dumma i huvudet? Men vafan, fattar inte folk att maskerad existerar.. Det var kul i alla fall, Mickis & jag gick där och handla medan de andra glodde. Väl hos Clara börja vi grilla, vart grillspätt med majs. Mums! Efter detta vart det dans och kubb. Helskön kväll i alla fall om man bortser från alla myggor som bet ihjäl än. Tänkte bjuda på lite kort sen ska jag sova. För imorgon väntar arbete.
Tack för en kanon bra kväll. Kul att du ville följa med syster, imorgon
blir det förhoppningsvis beach på qwarn. Nu blir det i alla fall att sova.
Mycket mycket skönt, snart är det studenten också.love it!

Denna dag har vart bra enda sedan klockan 09.00 i morse. Fyfan, jag är lycklig. Dagen har bara bestått av att ha de så jävla bra. ropat och tjoat på stan. Sen vart den hem och fixa & sova lite. Mötte upp Karin & Elina.
Vi gick och satt oss på Tabbe (Tabasco) riktigt mysigt var det där. Senare kom Jenny & Frida också. Hur bra som helst. Satt där och bara myste och snacka én del. Sen bar det vidare till pluto. Nästintill hela kön var studententer. Det var en under känsla. Det går inte att beskriva. Men alla stod och skrek och klappa händerna. Pratade med alla runt omkring än, det är så det ska vara om man bortser från allt trängsel.

Imorgon är det fotbolls turnering som gäller & jag är taggad. Vi kan ju i alla fall försöka komma lite bättre till i placering? än va vi gjort de andra två åren. Nu kör vi OP! Bara 8 dagar kvar och vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!

Sommmmmar!

Var spex på stan idag, hur kul som helst. Det var roligare än jag trodde. Det började med att jag åkte hem till Matilda och fixade mig i morse runt 09.00. Sen åkte vi hem med bilen och tog bussen till stan eftersom man skulle dricka "saft" på staden sen. Dansade lite i skolan idag, sen drog vi vidare ner mot stan. Köpte vatten ballonger som vi kastade på folk. Vi skrek och hade det riktigt roligt, i alla fall jag. Jag är glad att jag går i samma klass som er tokskallar. Dagens utklädnasshow och spex bjöd på många skratt och helt galna grejer. Vi var bönder. Tycker det var klockrent, eftersom det var sjukt varmt att bara ha på sig shorts och t-shirt/skjorta. Tycker synd om de som hade hela dräkter. Herr blå gjorde även sitt jobb i vasaparken och tog våran dricka...

Efter allt spexande drog jag tillsammans med några ner på löga och spelade lite. Träffade Carro så vart att lira lite med henne också, kul att se dig igen. Det var ju ett tag sen.<3
Mer bilder kommer sen, nu taggar jag fest igen. Tack för denna dag<3

Gatubarn.nu

Nu kan ni även läsa om mitt och Matildas projektarbete på www.gatubarn.nu, Gå gärna in och läs om det & glöm inte att ni kan skänka pengar eller vara med i nalle tävlingen som bara kostar 5 kronor. Det går ju trots allt till något mycket bra. Nu ska jag sov, för imorgon väntar en mycket rolig dag & en massa sol förhoppningsvis.

Kanon bra kväll!

Idag var jag först i Borgesund med Fels & Madde. Vi skulle sola lite, men solen gick ju i moln. Men var trevligt, låg och snackade lite. Eller ganska mycket skulle jag påstå. Sen bar det hem, massa fix och trix stod på schemat. Fels skjutsade mig till Västerås. Gjorde i ordning mig lite snabbt till kvällen, skulle nämligen till lärar Johanna idag och grilla. Det var helmysigt och som Johanna sa till mig "jag tror inte ni förstår hur lite ni har kvar". Men jag vet inte om jag håller med, allt känns så nära. Det är verkligen snart sluta. Men vi hade det riktigt roligt idag, som vi haft alla gånger. Jag kommer ju helt klart att sakna er mina nötter. Idag tränade vi på våran spexdans, jag måste säga att ni ger mig ett gott skratt varje dag. Jag är lycklig. Snart är detta över, jag kan inte förstå att 3 år på gymnasiet gått så jäkla fort. Vi gick ju nyss i ettan förfan!?

Imorgon taggar vi för spex på stan. Vi kör som bara fan nu OP! Detta ska bli galet, kul och sju helvete roligt.<3Imorgon kör vi OP07 B, inte länge kvar nu<3