Träningen går bra.

Idag hade jag matteprov, gick åt skogen rent utsagt. Jag kan tyvärr inte göra så mycket åt det nu, bara satsa på omprovet och göra det bättre då. Åkte hem till hallsta sen och jobbade. Efter cyklade jag 110 genom hallsta och vidare till sporthallen. Simmade med Sosso, Madde och Fels. Träningen känns bra nu.

Imorgon bitti blir det gym sen på kvällen blir det kvällspromenad. Skönt!

Snart dags för utomlandsresan, jag längtar mer än något annat.

Matteprov

Nyss slutat min lektion, ska möta upp Matilda vi Rubeck i 11.00, ska köpa studentbiljetterna till den 11 juni. Det börjar närma sig nu, det är tamikatten sjukt nära nu. Prövade min studentmössa igår, kändes konstigt men ändå helt sjukt. Kommer nog bli grymt, eller nej det ska bli grymt.

Körde på gymet igår, tyckte det gick bra. Och idag belönas jag med träningsvärk i axlarna och armarna så jag knappt kan lyft en penna. Ska jobba efter skolan, sen fara och simma i en timme. Underbart! Träningen går riktigt bra. Imorgon blir det gym och lång promenad.

i eftermiddag ska jag skriva matteprov, så snälla håll tummarna. Tror det inte kommer att gå så bra nämligen.

umgås med bruttorna.

Gick bra att jobba igår även om det var lite slitet, jag var sjukt trött. Igår skulle man ju släcka ner för att värna om miljön, vi släckte onödiga lampor på lagret osv. Så vi deltog till en viss del.
Åkte hem till Sosso och umgicks med henne och Elin, vi snackade och snackade. Skönt att kunna prata med er tjejer. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Ni är bra, och tacksam att jag har er.

Ska hem till mamma snart. Äta middag med Mickis, mamma och Filip. Ska bli mys, borde plugga matte idag men har en känsla av att det inte kommer bli så mycket utav det.

Förresten, jätteviktigt de här. Projektet går framåt för mig och matilda. Och ni skall fortsätta rösta på denna sida. så mycket tid tar det ju faktiskt inte. :)!

http://gemensamstyrka.se/
sen "Gatubarn.nu - en blogg för latinamerikanske gatubarn"

Lyckad klassfest!

Hade våran första klassfest igår. Vart ju hur lyckad som helst måste jag säga. Vart förfest hos mig, sedan drog de som ville ut på krogen. Vart en del ändå. Men det var verkligen lyckat, tycker jag i alla fall.
Så ska snart åka hem från Sandra och städa, ta bort alla tomglas osv. Ser jag verkligen fram emot. Sen blir det att jobba för hela slanten, hade önskat att det inte var idag ^^,

Tack alla som gjorde de till en sjukt trevlig kväll och en bra utgång förutom en sak. <3

simning

Sitter hemma hos Fels ska snart åka och simma med henne och Madde ska bli skönt. var ute och gick en halvtimme efter skolan, var skönt. Var riktigt trött efter skolan, är inte van att vara i skola från halv 9 till fyra. Men inser att det kanske krävs det sista månaderna. Åh, ångest över att studenten är så nära. Jag tycker inte jag har gjort allt jag velat göra. hm!

På fredag taggar vi klassfest i alla fall, ska bli riktigt roligt.<3

3:a!

KOM IGEN OCH HJÄLP TILL ATT RÖSTA NU DÅ!
Patrik ligger 3:a nu, glöm inte att det är gratis att rösta plus att du kan göra det en gång per dag.
Det är väldigt snällt om ni trycker på denna länk nu mina vänner.

http://gemensamstyrka.se/ide/gatubarn-nu-en-blogg-foer-gatubarn-i-latinamerika
 


För övrigt blir det en slappar dag idag! :)

Jobb dags!

Umgicks med Sosso igår, gjorde väl inge speciellt egentligen. Kollade på Körslaget, 2 stycken från Hallsta är ju med. Lite roligt måste jag säga. Får hoppas att det går bra för dem i alla fall.

Har ju beställt en studenklänning också, satt hur bra som helst och var jättefin. Det som var synd var att den var helt genomsklinlig... Så skickade tillbaka den, men tror jag har hittat en ny nu. Ska bara prata med Mammsi först. Ska snart sticka iväg till jobbet, blir nog att ta bilen i detta skitväder. Urch, trodde det skulle bli vår nu ju.

Dålig uppdatering.

Har vart dålig uppdatering nu ett tag, men de har sina förklaringar faktiskt. Dels har jag inte haft någon dator då jag inte får internet att fungera på min bärbara dator hemma hos mamma, sen har jag inte haft tid faktiskt.

Har haft polisövningar i skolan torsdag och fredag. Riktigt roligt att se på, jag var inte med eftersom jag fotograferade. Vart en del riktigt bra bilder. Men av vissa skäl får jag inte lägga ut de på bloggen eller facebook.  Lite synd med tanke på att det var en riktigt övning. Roligt att se att markörerna tog det så seriöst. Ni kan läsa lite om övningen här : http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.767193-stokig-folksamling-bara-pa-latsas.

Umgicks med Sosso igår, köpte en massa frukt och kollade på lets dance. Har inte följt det där alls, men var helt okej. Somnade dock som två klubbade sälar. Kanske var bra med tanke att jag skulle upp och jobba idag vi 09.00.

FORTSÄTT RÖSTA PÅ DENNA LÄNK: http://gemensamstyrka.se/ide/gatubarn-nu-en-blogg-foer-gatubarn-i-latinamerika. Patrik som driver projektet gatubarn.nu har chansen att vinna 100 tusenkronor. Men då behövs alls röster. Så kom igen!

Rösta här!

Jag håller på med ett projekt arbete i skolan att samla in pengar till Gatu barn i Latinamerika, egentligen hjälper vi Patrik med honoms projekt att samla in 100 tusenkronor till dessa barn. Nu har han chansen att vinna 100 tusen till sitt projekt´och du kan hjälpa till.

Gå in på denna länk och rösta på hans projekt: http://gemensamstyrka.se/ide/gatubarn-nu-en-blogg-foer-gatubarn-i-latinamerika Du kan rösta 1 gång per dag. En kamp om att barn skall ha samma möjligheter.

Kreta!

Utomlandsresan börjar närma sig, jag längtar. Ska bli otroligt skönt att åka till värme och förhoppningsvis hinna bli lite brun inför studenten. På tal om studenten så beställde jag min klänning idag. Får se hur den sitter, hoppas verkligen den är bra.

Igår svängde jag förbi Fels som hade party, umgicks lite där sen åkte jag hem till Sosso. Fels ringde mig vi 01.00 att jag skulle komma tillbaka och hämta Madde. Skjutsade hem henne, du är väl fär söt maddis<3. Hoppas det gick bra att jobba idag.

Idag har jag inte gjort så mycket, sitter hemma hos pappa nu tillsammans med Mickis och Filip. Vi ska kolla på melodifestivalen sen, eller iaf jag och Mickis, ska bli mys<3. Länge sen jag gjorde något med dig syster.

Statiol

Var nyss ute och åkte med Sosso och Elin. Vi åkte till statiol för att handla choklad. På vägen tillbaka var det någon som blinkade med hellyset och inte förstod jag att det var en Polis. Så jag fortsatte att puttra på lite sakta för att det var halt ute.. Sen kör polisbilen om mig i en väldig fart. Fick lite dåligt samvete, men han hade inge blåljus eller sirener på. Så hur skulle jag veta !:(

Vart ute på vägarna.

Har inte bloggat på ett tag, men de har sina anledningar. Tog körkort igår, känns riktigt riktigt bra! Igår klockan 08.00 bar det av från körskolan. jag var nervös. Riktigt nervös. Satt inne vi vägverket och väntade sen kom det en kille och ropade upp mitt namn. Vi gick ut till bilen och han förklarade va som skulle ske.. Mitt hjärta bultade i hundra 10 och jag önskade att jag inte skulle få backparkera.. MEN! Det första han säger jag ska göra är att var att backparkera.

-Nu kan du backparkera och säg till när du är klar!
- Eh ja, jo det ska jag göra. Men då vänder jag kanske här.

Började backa och det har aldrig gått så bra.. Hans kommentar var
-Oj de här måstet du tränat på mycket, det ser jättebra ut.
- ja eller ja.. (sanningen var väl att jag tränat enstaka gånger, hade nog bara en väldig tur)

körde i alla fall bil igår och det kändes bra. tog bilen till hallsta idag för att umgås med Sosso och Elin. Sosso fick lära mig att tanka, jag har aldrig gjort det. Det gick inte så bra. De här gjorde jag fel på:

- Fick inte upp tanklocket.
- Spillde ut lite bensin
- och öppnade tanklocket efter jag hade slagit koden och allt.

Så var bara att göra om hela prosiduren. Gick väl till sist, men jag han bli arg. Sosso skulle sammanfatta mig so men brud med kort stubin. du är bra min tös<3

vart ett lång inlägg men så kan det bli ibland.

Ja!

Nu är det inte mycket kvar, jag är nervös. Fruktansvärt nervös.

nervös!

Ska snart dra mig till jobbet, blir att jobba kväll med Lena idag. Blir nog bra! Felsor jobbar också, mycket bra:). får se vad som händer efter jobbet, kanske träffa Sosso. La in massa gamla kort på facebook igår. Fasen va tiden går.

Jag börjar bli riktigt riktigt nervös nu:/!

Försenat

Lite försenade födelsedags kort. <3

Jobb

Vaknade av att mamma gav mig frukost på sängen idag, riktigt gott eftersom jag var så sjukt trött. Tack mamma du är allt för söt du! Sen for vi ut för att övningsköra finslipade vissa grejer. Bland annat backparkering och fickparkering. Tycker det gick helt okej idag. Ska snart ut och köra igen, denna gång till Hallsta eftersom jag ska jobba. Ska troligen träffa Sosso sen efter jobbet, får se hur det blir.

Förövrigt håller jag på att leta ihjäl mig efter ett par kort som jag har framkallat och verkligen inte hittar!!

Undersköterska

Jag har fått jobb på sjukhuset. Jag vet inte alls om jag gjort rätt beslut, men jag hoppas det. Det är ju det här jag vill. Hjälpa människor och ha vita kläder, springa i korridorerna, vård. Det är vad jag har utbildat mig till i tre år, vore dumt om jag inte tog chansen. Får se om detta är rätt, jag hoppas det. Jag börjar i juni. Lite jobbigt känns det men jag hoppas att jag tagit rätt beslut. Nu ska jag börja packa väskan med erfarenhet.


Va tror ni? Valde jag rätt?

99 dagar kvar.

Var galet mycket folk igår på pluto. Men det var roligt, vart förfest hemma hos Malin. Sen drog vi med bussen vi 22. Blåste riktigt kallt igår, så trodde jag skulle bli ännu sjukare men där inne var det galet varmt ist. Träffade på en del "kändisar", roligt. Om man ska kolla på helheten var kvällen godkänd. Malin hämtade mig sen, tack vännen<3. 

Nu ska jag dona lite sen är det bara att dra till jobbet.   


Vart rätt mycket att göra nu, men måste se till att ses snart hjärtat.
Saknar alla galna dagar med dig. Du är bra Sandropandro<3

100 dagar!

Vart på körskolan hela veckan nu. Vorre fan om man inte lärt sig något, hehe! suttit med pärmarna idag, har gått kanon men känner mig helt dum i huvudet nu. Ska snart göra mig i ordning för att dra till Malin, de är ju nämligen 100 dagar till studenten idag. Känns sjukt, nu börjar nedräkningen. Läskigt, sorligt, roligt, spännande. Mycket på samma gång. 

Umgicks med Sosso och Elin igår, vi gjorde smoothie och kollade på film, som vanligt somnar jag alltid först. tack för en jätterolig kväll tjejer. Jag har världens bästa vänner<3. 

Nu blir det att tagga till med lite bra musik!

Körskolan..

Vart på körskolan hela dagen, gick väl relativt bra tror jag. Nu är det bara att hålla tummarna och att det kommmer gå bra sen också. Ska plugga hela veckan och ha en del körlektioner. Imorgon blir det en trippel i stan, får se hur det går i det här vädret. Inte alls kul ute, sjukt kallt och snöyra. :/

Var inne i stan tillsammans med mickis och mamma idag också. Mamma bjöd oss på spicy hot. Tack världens bästa mammsi, vart en mysig dag. Nu ska jag och syster kolla klart på en film som vi började kolla på i förregår.

Gillar förresten den nya designen på bloggen, tack sosso gumman<3