Lussekatter!

Idag har jag bakat lussekatter. Jag har aldrig gjort det förut så måste säga att jag är nöjd. De vart väldigt goda dessutom. Fick sällskap av världens bästa människor, Elin & Oscar. Massa mys! Vi drack glögg och åt lussekatter. Myspys<3
Nu blir det att träna sen stan med Oscar, bio & middag. Jag tycker om dig väldigt mycket ska du veta.<3

Ledig idag!

Idag är jag ledig, men och andra sidan väntar jobb i helgen! Pust.
Men det skall nog gå bra. Ska snart på något möte med Folksam, prata
om försäkringar och sånt. Vet i katten var det är, men lika bra att gå dit
då.. Senare blir det att fara in till stan en svänga, träffa Sosso & Elin.
För övrigt händer det inte så mycket mer denna helg med tanke på att jag ska
jobba.

-

Kärlek gör ett vi, utan att förstöra ett Jag. <3
Du gör mig otroligt glad, tacksam att du finns.

Harry Potter!

Snart dags att gå till biosalongen,sätta sig till rätta och kolla på den efterlängtade filmen "harry Potter". Det är ju bara första delen, men ser fram emot det. Hoppas att den är bra! Vi får se helt enkelt. Blir i alla fall att kolla tillsammans med världens bästa sosso.

Hunnit med & vart på massage idag, mycket skönt. Så nu är jag alldeles avslappnad i rygg/nacke/axlar.

Nej nu ska jag vara social med Sosso, efter bion blir det mys med oscar<3

Hur kan jag vara så trött?

Trött, orklös, omotiverad.
Det förklarar mig väldigt bra för tillfället. Jag är inte så sugen
på att göra saker längre. Inte ens träna! Då är det någon som inte
stämmer om jag inte ens är sugen på det. Skulle helst bara vilja sitta
hemma och mysa ner mig i en filt eller kanske fara utomlands.
Det skulle inte vara helt fel. Satt och drömde mig bort i jobb bilen
när jag hörde "waka waka", tänkte på Turkiet resan. Herregud.
Det räcker att säga det, och det räcker verkligen med att Sosso vet vad jag
pratar om..
Nej hur vore det inte att resa bort i en månad eller mer och bara njuta.
Ta dagen som den kommer och bara få känna att man lever.
Sova ut vilken dag man ville, bada, sola, göra saker som man inte
skulle göra hemma i Sverige. Jag är trött på Sverige, mörkret och
kylan. Allt är ju likadant hela tiden..
Man vaknar, går till jobbet, jobbar, jobbar, jobbar. Slutar, hem, äter, tränar.
Sen efter träningen duscha och dona. Kolla tv sen sova igen.
Så snälla, om någon med massa pengar läser detta. Kan inte du då bjuda
mig på en resa till solen? Eller något liknande. Man kanske ska köpa sig
en trisslott idag. Nej visstja, Swedbanks elektrons kort fungerar ju inte...
Bitter idag.

Linköping

Nu var denna helg slut. Har vart en underbar helg tillsammans med syskonen. Önskar att jag kunde bo här eller ha er lite närmare så man kunde ses mer en bara en gång i månaden. Om det ens blir det! Jag saknar er alldeles för mycket när jag inte är med er.
Igår vart det i alla fall förfest hos Rasmus. Det var riktigt roligt, det var tema "pride" på NH. Jag måste säga att vissa verkligen levde sig in i rollen. Det var i alla fall en riktig lyckat förfest. Se drog hela ligan vidare till NH. Det bjöd på skratt, dans och en sjukt rolig utgång. Syrran och jag släppte verkligen loss och förstunden frågade jag mig själv varför jag bor i Hallsta av alla ställen i hela Sverige?!!
Sitter på tåget nu påväg tillbaka i alla fall. Känns väl sådär. Finns bra saker med Hallsta med, men aa. Jag är bara trött på det. Samma sak dag ut och dag in. Det borde ske en förändring och det är snart känner jag.
Lycka till på matchen idag Mickis & KVK. <3
<3

Partay!

Nyss fikat tillsammans med Mickis & Therese. Jag vill inte åka hem, mår mycket bra tillsammans med er och det är väldigt kul att träffa er igen. Ikväll blir det party tillsammans, det vill säga att vi är olssons gånger tre. Det kan inte bli bättre. Lyssnar på "mikrofonkåt" som september gjorde förra veckan i Så mycket bättre. Måste säga att jag gillar hennes variation. Lyssna gärna : http://www.youtube.com/watch?v=qpSNwXo0zxQ

Ska nog kolla på nå bra film nu. Eller får se! Ha det bra hemma och kvk, lycka till på matchen imorgon.

<3

Snart läggdags.

Ska snart lägga mig. Börjar som vanligt 07.00 imorgon! Sista dagen, sen är det helg. Jag har längtat.
Imorgon åker jag nämligen till Linköping och hälsar på Mickis & Therese. Ska bli väldigt kul att träffa er igen. Hela ligan tillsammans. Jag saknar er faktiskt här hemma. Men nu ser jag fram emot en helg tillsammans med er.
Vart på handledarutbildning idag. Nu har jag ingen del kvar och är utbildad handledare. Vart en väldigt lärorik och intressant kurs faktiskt. Så om ni får möjlighet att gå på en sån, gör det.
Senare på kvällen hade jag volleyboll träning. Det gick rent ut sagt skit om jag ska vara helt ärlig. Som vanligt, det har gått riktigt dåligt de sista träningarna. Jag har tappat suget eftersom jag inte alls ser någon förbättring hos mig. Men vi får väl se hur det känns nästa vecka. Annars kanske det är dags att lägga skorna på hyllan. Så känns det idag, jag vet inte. Får se. Jag önskar jag bara kunde vara bra i axeln...
Grattis på födelsedagen Mamma <3

För nu är jag ledig!!

Jag säger bara äntligen.. Denna vecka har vart otroligt lång. Har jobbar måndag-söndag, galet trött var jag igår kväll. Men ändå var det skönt på något sätt att veta att man är ledig i två dagar sen. Idag sov jag alldeles för länge, vaknade runt 12. Hm! halva dagen var borta. Men det gör inget, det var skönt att vila ut sig.

Får se vad som händer idag, ska i allafall leka med Sosso. Får se vad vi hittar på. Ska i allafall försöka hinna med och träna idag. Antingen löpning eller gym. Underbart.

Var med du också!

Sugen att gå på gala den 4 december? Om du funderar kan du ju i alla fall gå in och kolla på www.gatubarn.nu.

Kostar bara 100 kronor för vuxna & 60 kronor för ungdomar.


Skulle det kännas dåligt att vakna med 100 kronor mindre dagen efter och veta att man hjälpt ett barn i Costa Rica? skulle inte tro det, så boka en biljett vetja.



Jobb time, & Nostalgi

Nyss kommit hem från jobbet. Är min jobbhelg denna vecka. Det är rätt kul att jobba på helgerna även om det är rätt jobbigt. Konstigt nog är det jobbigare än att jobba på dagarna, kan ju ha med att göra att det är lite stressigare. Jag vet inte! Men det var roligt idag, kanon grupp man jobbar med. Er gillar jag minsann!

Sitter och kollar på lite kort på datorn, det räcker att säga nostalgi. Jag vill göra massa saker igen, minnen väcker många känslor. Jag vill ut och resa, men med vilka pengar och vilka semesterdagar? Ska nog börja samla ihop en riktigt kluns med pengar sen ska jag bara ut och resa. Vilka ska med? Sosso, Elin?

Förhoppningsvis åker jag i alla fall bort över nyår tillsammans med Oscar. Det vore underbart. Jag hoppas, längtar och vill!

Internet igen

yeeeeeah!
Nu har jag fått internet efter 6 månader utan!! Känns faktiskt skönt, men nu kanske jag blir besatt istället. Var hos läkaren idag angående mitt näsblödande och huvudvärk. Fått en remiss till Öron, Näsa, hals. Så blir att fara till Centrallasarettet sen. Får se när.
Vart ingen volleyboll träning idag, mycket tråkigt. Tränaren ska avgå, vi får se. Jag tycker det är väldigt tråkigt eftersom han är väldigt duktig och är verkligen en viktig del i våran träning & i laget.
Men finns inte så mycket att göra, gäller ju bara att kämpa på att visa att vi verkligen vill.

FÖRRESTEN!

Jag glömde skriva det enda jag skulle skriva, vet ni vad!! Efter ½ år i lägenheten har jag äntligen skaffat internet och det kommer hem till mig imorgon. Eller jag hoppas det. Pappa ringde idag och sa att han skulle komma över med det imorgon, wii!

Tisdag

Inte gjort så mycket idag, vart först att jobba sen åkte jag hem och bytte om. Volleyboll träningen blev inställd eftersom vi var för få, riktigt dåligt. Stack istället till gymet med Felicia och Linette, ni är duktiga ni. Imorgon blir det gym igen, det ska bli kul. Känns bra! Förutom att axeln har börjat spöka lite granna.

Imorgon ska rörmokaren ringa mig eftersom ett rör gått sönder inne i badrummet. Trött på extra kostnader. Blir att räkna med 1500 minus i sparkassan. men som sagt inget jag kan göra åt, det måste lagas. Men det känns onödigt och tråkigt eftersom jag kunde gjort något betyligt mycket roligare och bättre för dessa pengar. suck!

Jag vill fara utomlands nununu, saknar det!