Ny vecka, nya tag.

Nu har denna helg också rullat iväg. Men den har vart trevlig och jag har hunnit med ganska mycket.
Nästa vecka är det träningen som står i fokus, jag  längtar tills volleyboll träningen. Det känns som vi verkligen har blivit ett lag och den andra vinsten kändes kanon. Vi satsar på att vinna denna serie. Vi ska kämpa oss uppåt eller hur tjejer?

Snart kommer Oscar hem, han har vart i Luleå i helgen och spelat basket. Stakarna förlorade båda matcherna, mindre bra. Men bara ta nya tag.

hade förövrigt en trevlig kväll tillsammans med Lisa, Emelie, Therese, Elin & Sosso igår. Vart lite förfest hos Elin sedan rulla vi mot en lokalfest, som inte var så bra.. Så vi stack till krogen. Var riktigt roligt och ni gör mig mycket glad. Hemresan tillsammans med Sosso behöver vi inte prata om. Du är för söt vännen;P hehe..

<3

volleyboll

Nyss kommit hem från matchen, vi vann och jag fick spela. Jag är mycket nöjd över eran insats i andra set tjejer. I tredje sett blev jag inbyttt, vart överlycklig och publiken och lage stöttade mig verkligen genom att ge mig en super applåd när jag kom in på plan. Blev ganska rörd och FAN va kul det var. ÄVen om jag virrade runt som en yr höna på plan.

Nu blir det att fira med lite party med bruttsen.

/ En väldigt glad Isabella.

Trött på alla vardagsbloggar?

Om ni är det, kan jag föreslå att ni börjar läsa denna blogg http://skavitaenslirr.devote.se/. Det är min vän som bagpackar runt om i Världen. Spännande att se vars det håller hus och vilka drömmar som slår in. Rätt mysigt att sitta i Sverige i detta höstväder och se varma sommarbilder. Jag hoppas verkligen ni har det bra Fels & Matilda. Jag saknar dig här hemma. Men du kommer väl snart hoppas jag, du måste ju ha hur mycket som helst att berätta om sen. Så jag tycker att ni kan kolla in denna blogg. Väldigt rolig att läsa.

Förövrigt så har jag volleyboll match idag, kommer nog inte spela. Men ska vara ombytt, det är första matchen efter operationen. Det känns bra, det känns som jag vunnit över min egen skada. Jag trodde aldrig jag skulle få spela volleyboll igen, men jag fick det. Och jag är förbaskat glad för det. Nu är det bara en ganska lång väg tillbaka innan jag är helt återställd om jag nu blir det. Men som sagt, jag sitter i alla fall ombytt igen. Jag är 1 i laget, det känns bra. Tack för ert stöd bruttor. Speciellt till dig Carro & Johanna. <3 Nu kör vi kvk.<3

Fyspass.

Nu har jag landat efter denna dag. Först jobb, sen fick jag ryck att klippa mig idag. Så jag har klippt av det långa & har numera axelkort hår. Jag vet inte om det vart finare eller fulare. Men vafan, håret växer. Kul med lite förändring.
Vart fys idag på volleybollen, gick bra. tror jag! På torsdag kör vi igen, och det var verkligen kul att se hur alla kämpade, mer utav det. Äntligen har bilderna från Turkiet börjat pluppa upp. Det flesta kommer att finnas på Sossos Blogg eller Facebook. Så kolla där.  Tack för mig! :D


Blogg time.

Var ett tag sen, men livet ser likadant ut och förändras inte så mycket just nu. Jag jobbar, tränar & kör volleyboll igen. Det gick himla bra på träningen i torsdags. Riktigt bra. Hoppas att det känns lika bra på tisdag. Får se.

Just nu sitter jag hemma hos Oscar och saknar tillbaka till Turkiet resan med Sosso. Det var en otrolig upplevelse och jag är så tacksam att du följde med dit, min vän. Kommer aldrig glömma när vi var så fulla så vi inte hittade hem. Det är inte okej någonstans men det var riktigt roligt. Eller när vi satt och skrattade på toagolvet halva natten. Ja, den var åtminstone mer än 05.00.. Va livet kan kännas enkelt ibland. Vi levde verkligen livet där nere vännen och jag ser fram emot nästa resa. Kan det bli värre eller galnare. När det gäller oss så ja.

När vi landade på arlanda var vi galet trötta, hela natten och kvällen hade bestått utav resande. Matte skulle hämta oss, såg matte och hur glad sosso blev. Just då såg jag att även Oscar hade tagit sig till Arlanda. Vart så galet glad att jag bara ville släppa min resväska och springa till honom, tack och lov behärska jag mig även om jag halvsprang lite. Vart otroligt glad och tacksam hur sjukt bra du är för mig Oscar.

ååå.. Nostalgi, jag vill tillbaka. Till värmen, till solen, till ledighet.

Kolla gärna alla tokigheter vi gjorde på Sossos Blogg: http://annasofiaisabelleo.blogg.se/

Så härligt klipp!

Ni måste kolla på det här klippet på Youtube. Så sjukt rolig "kärring". Sök på: Karlavagnen ("Ibland blir man trött på chokladpudding") Eller prova denna länk: http://www.youtube.com/watch?v=JhEfh9kZp14

hehe..

Trött på barn & barnbarn...

Höstmys.

Hejsan!

Den dåliga uppdateringen fortsätter på den här sidan.. Men snart ska jag få internet utav pappa så då blir det nog lite bättre i alla fall. Idag har jag vart ledig, och är det hela helgen. Det ska bli så himla skönt att bara vila upp sig igen. För nästa vecka väntar det ordentligt med jobb. Det ska nog inte vara några problem.

Idag har jag letat ihjäl mig på en nyckel utan resultat.. Det är nämligen så att jag har vart så klantig att jag har tappat bort Oscars nyckel som jag hade lånat. Väldigt tröttsamt! Ska leta lite till sen, när jag lugnat mig lite. Jag hade städat lägenheten igår men efter denna genomsökning ser det ut som en bomb slagit ner. Och ni som känner mig vet att jag blir otroligt arg när det gäller saker jag inte hittar. Så har tömt ut hela tvättkorgen, alla tidningar jag skulle slänga. Jackorna ligger i sängen & byrån är utdragen. hehe! Jag åkte till Oscar för att inte bli påminnd. Så nu väntar jag på att han ska komma hem.

Sitter här i mina myskläder, raggsocker och tända ljus. Känns verkligen som höst. Men denna höst kan bli otroligt bra tror jag. Jag hoppas den blir bra. Jag längtar tills näst nästa helg. Då åker jag och Oscar iväg på lite helgsemster till hans mormor stuga. Kommer bli kanon.

Ha det bra <3