Gislaved

Snart rullar bussen från Kolbäck, det blir att fara till Gislaved över helgen för att spela SM-slutspel. Får se hur det går, vi åker ju för att ha kul. Så får vi se hur det blir med spelet. Vi vet att vi har mycket att jobba för att komma ifatt vissa lag. Men det är ju bara positivt, då har vi något att kämpa för. Nej nu måste jag packa det sista och göra mig i ordning, kanske ska äta något innan också. Vore ju kanske bra! Ha ett trevligt valborg hemma.
Nästa vecka är det tenta och så kommer älsklingen hem. Vissa människor saknar man alldeles för mycket ibland.
<3

-

Snart dags igen, jag längtar.

Bloggskrivande + Thåström

Nyss kommit hem från påskmiddagen hos mamma. Det var riktigt trevligt och kvällen bjöd på mycket skratt. Ni är ju helt underbara! Det är riktigt roligt att samlas allihoppa sådär, inte för att det blir allt för ofta men när det väl sker så är det så himla roligt verkligen. Nu sitter jag hemma och lyssnar på Thåström och är riktigt mätt, nästan äckligt mätt. Konstigt att man fortsätter att stoppa i sig massa skit när man är mätt, men vafan det är ju gott!! Fått påskägg, och så. Vart en kanon bra dag.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen breve älsklingen som ligger och kollar på "Juno". För imorgon ska jag fara till Arlanda tillsammans med Johanna och hämta småttingarna som vart på semester i Kreta 1 vecka. Ska bli kul att höra vad de har hittat på för hyss.
Gammal kort från en skoterresa med Calle. Helt
fantastiska vyer.. Det är något speciellt med fjällen
och miljön.

glad påsk!

Kanon väder, påsk, sol, underbart humör. Det kan inte bli bättre!
Har vart i Örebro och halva dagen idag tillsammans med Oscar, var verkligen hur kul som helst. Igår blev det att ta en promenad på stan, åt god mat och satt på uteservering. Det känns som sommaren är på god väg och det får gärna fortsätta kännas så. Man blir så mycket gladare av solen. Vart inte så sent igår, gick till hotellet runt 22.15. Idag blev det att ta en fika med en gammal bekant, har inte träffats på 2-3 år, så det var riktigt roligt. Innan vi skulle fara hem passade vi på att åka till IKEA, köpte lite grejer till nya lägenheten. Jag längtar riktigt mycket nu, snart mindre än 1 månad.
Ikväll blir det att möta Sosso efter jobbet & bara umgås. Borde ta med plugget men jag fattar inte att jag inte kommer till skott. Fan det är ju snart dags för tenta.
Du är bäst, kompis!<3

-

9 månader, <3.

Uppsala

Idag vaknade man upp i Uppsala då, känns bra. Jag trivs i denna stad, man kanske ska ta och flytta hit när man är klar. Fast det är några år kvar, så man vet aldrig vad som händer. Men det har ju trots allt vart min dröm sen jag kan inte minnas när. Ska snart gå ut i det underbara vårvädret och kolla i lite affärer, mys! Får se om det kanske är tillräckligt varmt för att sitta på en uteservering och ta en kopp kaffe. I sånt fall blir det premiär för i år.

Snart träning.

Snart dags för att sticka iväg på volleyboll träning, vet inte om det kommer gå så bra idag. Har riktigt ont i magen och känner inte alls för att träna idag. Får se om det kanske blir bättre när jag väl kör. Efter det blir det att fara till enköping och ta bussen till Uppsala. För imorgon väntar en heldag med syster i stan, ska bli riktigt roligt!
Var ute på promenad med Maddis idag också, kul att träffa dig igen vännen. Blir ju inte av allt för ofta, men det är inte lätt att få in tiden jämt heller.

.

Äntligen.

Har äntligen kommit igång lite med plugget, det är svårare och bra mycket mer att tänka på än vad jag hade trott.
Aja, det blir att ge järnet nu i alla fall. Tamisjutton att jag ska klara denna där tentan alltså.
Ikväll blir det träning som vanligt med Sosso, hoppas de kör mycket mage idag, för jag vill inte känna så mycket utav ryggen smärtan (träningsvärk!!). Gillar ändå känslan, vet man att man gett järnet i alla fall. Nu blir det att dyka ner i böckerna tills dess.

Plugg, sa jag!

Ja jag vet inte vad det är med mig, lat kanske det heter? Det har snart gått en halv skoldag och jag har inte ens öppnat böckerna, nej nu får det bli en skärpning. Det är faktiskt snart den 5 maj, det kommer att gå fort så in åt katten. Var i alla fall på Hallstahem idag och skrev på kontraktet för den nya lägenheten, jag längtar. Det kommer nog att bli super! Vi får se när jag flyttar in bara, antingen 1/6 eller 1/7. Bäst vore ju att flytta in den första juni med tanke på att jag fortfarande inte slutat skolan då, så det är ju inge jobb just då. Vi får helt enkelt se hur det blir.
Underbart att solen börjat värma också, känns som vår ute!
Gammalt kort sen jag & mammi var i Egypten, nu vill jag ha sommar!

Tenta plugg

Nyss börjat tenta plugga, sjukt nervös blir jag. Känns som allt jag tidigare läst bara är borta och de jag läser nu är helt nytt (fast jag redan har läst det). Anmälde mig i alla fall till tentan idag, så nu är det bara att ge järnet fram tills den 5 maj. Sen får vi se hur det går. Det får bära eller brista, men hoppas självfallet på att det hållet.. Så nu vet jag vad jag skall göra de kommande dagarna.
Ska på möte på Coop vi 16.00 därefter blir det att träna boxning med Sosso, ska bli roligt. Eftersom vi inte körde förra veckan pga jobb.. Det är i alla fall riktigt roligt att få slå av sig lite granna!
Snart ett år sen vi sågs sist gumman, det är faktiskt
inte okej. Vad hände med våra planer?? Vi som skulle
träffas på sommaren och jag som skulle fara upp med
bilen och hälsa på dig, hm.. Det måste vi ändra på.
Jag saknar dig sjukt mycket och jag skulle
inget hellre än att få träffa dig snart.
Du är en underbar vän Matildo. <3

10/4

Kolla gärna in lägenheten här! :)
http://www.blocket.se/vastmanland/1_a__lagenhet_centralt_33107550.htm?ca=9&w=1
Haft en bra helg, blev att fara till enköping igår på morgonen, åkte till Nils och Charlotta igår. Var väldigt trevligt att ses igen, och jag blev helt förälskad i deras nya lägenhet som är helt ny. Den var i alla fall jättefin. Vi åt god mat och bara pratade, mys. Idag for vi hem runt lunch, älsko har match i E-tuna idag. Håller tummarna! Får se hur det går.
Imorgon börjar det såkallade "tentaplugget" får se hur det går, har tänkt att göra upp en liten planering vad jag skall göra och hur det skall gå till. Eftersom detta är första salstentan vill man ju känna sig väl förberedd. Vi får se hur det går.

Fredagen

Tack för en super rolig fredag. Skönt att bara göra lite saker spontant, känna som allt i mitt liv är så planerat. Så igår drog jag & Oscar till stan och träffade några från hans basket"lag" och hade after work. Vart att spela bowling sen, Elin hade bokat bana i 2 h (!!!). De gick i alla fall åt skogen. Kom sist tror jag & inte en jäkla strike. Hur är det möjligt att inte slå ner alla käglorna på 2 timmar? Det är fasiken katastrof.

Ikväll blir det att fara till Uppsala och äta middag tillsammans med Nils & Charlotta. Ska bli kul att ses igen, var ju ändå ett tag sedan sist. Tills dess blir det att vila på soffan medan oscar pluggar, snart kommer familjen uusitalo hem också.


hehe, ni är bäst. älskar er<3

jobbelijobb

Nyss kommit hem från jobbet, så himla underbart att träffa sina gamla "tanter & gubbar" igen. Jag gillar helt enkelt att jobba men människor. Så jag tror jag går rätt linje. I veckan i skolan börja vi med lite mer "vårdgrejer" vi kollade dels på en film om döden, kanske inte fullt så roligt. Och igår hade vi förflyttningsteknik. Jag längtar tills anatomin börjar. Kommer nog ångra att jag skrev det där om 1 ½ månad, vad vet jag!
Fick deklarations papprena idag också, underbart när det står -xxxx. :/ .
Nej nu ska jag dona lite här hemma sen blir det att fara och träna volleyboll och troligen en spring tur på bandet efter, vi får se hur min kropp mår helt enkelt.
Love you sis<3

<3

Det finna bara en som är som du, jag älskar dig.

Lägenhet

Vart erbjuden lägenhet idag, en större. Vore underbart eftersom det är lite trångt att bo två i denna. Men får se hur jag gör. Ska och kolla på den igen på fredag tillsammans med mamma och Mickis så får vi se vad dem säger också. 
Så om du läser min blogg och är intresserad får du gärna höra av dig.
"Lägenheten är en etta med kokvrå som är rymlig och hemtrevlig, som ligger centralt i förhållande till Hallstahammars Centrum. Det fina trägolvet tillsammans med det stora fönstret gör att rummet känns ljust. Det finns också en stor balkong som på sommarhalvåret har kvällssol, vilket gör balkongen till ett perfekt ställe att umgås på."
Slängde in en annons på www.hallstatorget.se också!

Lagfest - disney tema

Igår var det lagfest, vart riktigt roligt fast vi inte var så många. Det var disney tema som gällde. Så himla roligt att klä ut sig och se hur alla andra såg ut med. Kvällen bjöd i alla fall på mycket skratt och galna historier.

Tänkte bjuda på lite kort från igår.





Tack för en kanon bra kväll mina vänner. <3