jobbtime.

Snart dags att sticka iväg till jobbet, blir ett kortis pass på Coop ikväll. & imorgon ska jag jobba kväll med mina tanter och gubbar igen. Så roligt, alltid lika kul att komma tillbaka till hemtjänst jobbet. Var ju där hela sommaren så nu har man förhoppningsvis koll på raderna också, då är det ännu roligare.
Ikväll efter jobbet blir det att fara in till stan och träffa världens bästa syster igen, har saknat dig din lilla plutt. Vi ska gå på bio och sen ska jag väl hem, eftersom jag har föreläsning imorgon bitti.
Världens vackraste tvillingsyster <3

Underbart

Underbart att HSK har dragit igång igen. Idag blev det boxning, riktigt roligt. Det har gjort om passen lite så det är lite mer blandat kondition och styrka. Det gillar jag, var riktigt roligt och jag var skapligt trött i låren efter. Efter vart det att fara hem och äta kyckling och ägg, mycket gott. Imorgon tänkte jag att jag skulle ta mig till gymet och köra lite. Får se om jag kanske ska köra lite kondition imorgon också.
Älskar att min motivation har börjat bra denna höst. Känner mig riktigt taggad och tror att det kommer bli en riktigt bar träningshöst. Ska se till att det blir det i alla fall, har vart ett riktigt bra träningsår hittills. Nu gäller det bara att klara mina mål innan januari 2012. Vi får se om jag klara det eller inte, men jag måste verkligen ligga i.. Det ska tamifan i mig gå.

Klippt av mig frillan.

Igår var jag och klippte mig hos Madde, vart riktigt nöjd. Klippte av mig håret så nu är det axellångt ungefär.
Var riktigt skönt att bli av med det, väldigt slitet från Grekland. Sen fixa Madde mina ögonbryn också, färga och hade sig. Så nu känner jag mig som en ny människa.
Skolan har dragit igång igen, skönt. Fast det kommer nog bli en tuff kurs. Man är inte riktigt med i huvudet än känner jag. Riktigt trött efter att bara haft en förmiddags föreläsning, så jag hoppas att det släpper snart och att man kommer in i rutinerna igen. Åkte till Ikea efter skolan med mammut, handla lite små prylar till köket + en stavmixer på media market. Så ikväll efter boxningen blir det banan-smoothie eller mango-smoothie, namnam!
Ska lägga mig och vila en stund nu, är trött i både kropp & knopp..

För er.

Just nu. Exakt just nu känner jag sån lycka till livet och sån jäkla tacksamhet till er. Vet ni vilka människor som fått mig att känna så? Jag ska berätta. De är mina absolut bästa vänner. Jag kan erkänna att jag inte alltid vart den bästa vännen, jag kan även erkänna att jag inte vart perfekt och är det fortfarande inte. Det har ingen utav oss vart, men det är dagar som dessa som får mig att inse hur jäkla mycket ni betyder för mig. Utan er skulle jag vara som ett tomt skal, det skulle kännas konstigt att vara utan er. Ni är som stjärnor på himlen, ni finns alltid där. Ni har fått mig att inse hur mycket livet betyder och hur mycket ni gör i min varadag.

Idag när jag satt i bilen, fick jag en sån himla tankeställare. Varför ska jag gå och vara ledsen över det jag inte har när jag sitter breve en utav de bästa vännerna i hela universium? Varför ska jag sitta där och tänka, ha ångest och ångra något jag redan gjort. Jag har två fantastiska vänner som varje dag får mig att le, som får mig att känna mig som den person jag vill vara och får mig att vara den vän som de är mot mig. Jag är evigt tacksam att jag har er tjejer. Det kommer aldrig gå att förklara hur sjukt mycket jag älskar er.

De har hänt mycket i ens liv, inte alltid så rolig. Ibland kan framtiden skrämma mig, eftersom man inte har en aning om hur morgondagen ser ut. Men en tanke som får mig att le om och om igen & som får mig att känna mig trygg. Är att jag vet att ni alltid kommer finnas med mig under hela resan, vi kommer att hoppa över broar, simma över hav och kastas oss ner för stup, fast tillsammans och att jag kommer alltid finnas för er, föralltid.

Tack för att ni finns Elin och Sofia.
<3


<3

Ni är mina flicks & är dom absolut bästaste. <3

Mina dröm pojkar...

http://www.youtube.com/watch?v=5Jo0A4tefJg

Kan inte missa detta! hehe.. Måste göra lite reklam för dessa sköningar ;P

Mina dröm pojkar...

http://www.youtube.com/watch?v=5Jo0A4tefJg

Kan inte missa detta! ;)

Hemma igen..

Hemma igen, efter 2 underbara semster veckor med mina allra bästa töser plus Rango. Har vart en fantastisk resa, har hunnit med att för första gången dykt med tuber, det var något jag måste göra igen. Sjuk märklig känsla att kunna andas under vattnet, det var magiskt men riktigt fint och häftigt. Har vart på ett vattenland i Grekland som var hur roligt som helst, kände mig som ett litet barn på nytt. Ätit god mat, partat lite, shoppat och levt livet. Precis som man skall göra på en semester. Jag längtar tillbaka redan & det har inte ens gått 3 dagar. Tänkte slänga upp några kort, men de bästa korten har syster. Så det kommer väl inom kort.
Mer bilder kommer när jag får mickis kort, det var hennes kamera
vi använde under hela resan. Men här kommer i alla fall några
stycken. <3

dona det sista!

Nu blir det att dona det sista innan vi far utomlands,
ska bli grymt skönt och jag tror dessa veckor kommer
bli de bästa på länge. Som vi längtat! Inatt bär det av mot
Arlanda och varmare destinationer.  <3


Du är det finaste jag har.

Torsdag, två arbetsdagar kvar.

Hallojsan.
Dags att uppdatera. Det är bara två arbetsdagar kvar nu, så skönt. Fast ändå inte! Trivs väldigt bra på mitt kära jobb. Men det är ju inte sista passet för gott, men sista innan semestern. För om 4 ½ dag sticker jag & mina kära vänner till Grekland, kan det blir bättre? Längtar nästan ihjäl mig nu, ska bli riktigt nice.
Nyss vart ute och sprungit på björnön + lite fys. Gick helt okej, inte riktigt nöjd. Tungt med andningen tror det är för att det är äckligt mycket gräsklippare ute! Nya tag imorgon, då blir det gymet sen blir det middag med mina töser. Hoppas på bra väder imorgon kväll för då blir det nog balkonghäng, med lite vin & god mat. Skulle kännas bra.
På måndag måste jag fixa det innan avresan, måste växla det sista pengarna och köpa lite nya skor! Undra varför man alltid ska vara ute i sista minuten, haft hela sommaren på mig? Men nej jag fixar det några timmar innan jag åker. Känns inte riktigt bra men det ordnar sig nog.
I Grekland blir det till att pressa 2 veckor!