Sm i Uppsala!

Igår var vi på sm i Uppsala. Gick kanske inte jättebra siffermässigt, men jag måste säga att ni gjorde en fruktansvärt insats mot dessa lag. Vi ligger efter i utveckling om man jämför mot dem, men vi kan också. Detta mål kommer vi verkligen nå om vi bara vill och ger oss fan på det. Men det var jättebra lirat tjejer, flera av er visade verkligen att ni gav allt igår. Riktigt kul!
Hemresan var mer än kaotisk.. Det började med att vi fick göra en riktig inbromsning och jag förberedde mig på en frontalkrock. Men Mickis han stanna, vi puttrade på i 20/30 km/h. När jag helt plötsligt ser 3 hästar på vägen som springer för glatta livet. Jag ringer till trafikupplysningen och varnar. Strax där på ringer Agne med eftersom vi inte hört att det varnat. Detta håller på i ca 40 minuter innan hästarna vänder riktning och springer över på andra sidan av 55:an (där trafiken fortfarande körde som vanligt). Vi varnade med helljuset och varningstrianglarna men eftersom folk inte verkar förstå vad de betyder fortsätter det köra fort. Vi hinner åka ca 5 km ifrån hästarna, när radion skriker till igen "Nu har en olycka hänt på väg 55, så avstängd och begränsad framkomlighet". Var tvungen att kolla när jag kom hem, men Mickis hann ringa före och det visade sig att en utav bilisterna hade kört på en utav de tre hästarna och denna dog.
Det är ju bara så hemskt. Urch! Vi stannade ju och pratade med skötaren och fråga om vi skulle ringa polisen men då sa hon att dem var tillbaka hem till stallet. Urch, det är i alla fall sjukt att det kan hända. Så varför kär folk som idioter...
När vi nästan var framme ser vi ännu en kö. Tankarna var nog desamma i hela bilen "nej inte nu igen".. Så vi stod i kö ytterliga 40 minuter. Det var en singelolycka och de höll på att ta bort bilen. Herregud säger jag bara, vilken jäkla resa. Tur att man hade bra lagpolare i bilen så man kunde skratta lite emellan. Ni är bra.<3

sittningen

Igår var det min första sittning på MdH. Det var riktigt kul måste jag säga. Det var många från klassen som var där och vi fick beröm för vi var så många från Vips. Kvällen bestod av sång, mat, dans, skratt, och änne mer skratt. Detta känns så himla bra, har träffat kanon bra människor. Det var i alla fall en super kväll, dock inte alls lika mycket folk som i onsdags (tror de var för att det var premiär).
Nu har jag pluggat lite, fixat mig lite, ska snart på arosfortet med klassen. Får se vad som händer efter, borde plugga så antar att det blir det. Imorgon är det U21 SM med världens bästa flicks, vi kör järnet imorgon KVK.<3

pluppisar

Nu är man klar med första grupparbetet, det känns bra. Att vara igång iaf.
I helgen blir det att läsa utav bara fan. Skall läsa ut en mängd olika saker.
Men det blir nog bra, bara tänka positivt då ordnar sig det mesta.
Ikväll blir det sittning, ska bli riktigt roligt faktiskt. Blir att bege sig till stan
innan och träffa en klasskompis! Kanske hittar nå till ikväll, det visar sig.
Så länge, ha det bra!

PLUGG!

Plugg, plugg, plugg.
Det är roligt med redan mycket. Jag trivs på denna linje.
Jag vill att det ska vara klart nu. Jag vill vara sjuksköterska nu.
Hoppas att man klarar detta bara, semenarium på måndag.
Igår var det kåren premiär med klassen, riktigt roligt. Dessa 3 år
kommer bli super om man redan har så här kul. Gillar folket som
går denna linje, riktigt bra.

sommar

Nu vill jag ha sommar!

Student på Mdh.

Då var man student på Mälardalenshögskola. Det känns bra, men gud va mycket information det var. Jag är fortfarande nervös och inte ett dugg lugn hur jag ska klara av detta. Det ska nog gå, eller jag ska klara det, jag är taggad och vill verkligen det här. Nu är det många pluggdagar som väntar & förhoppningsvis en väldigt rolig nollning.
Klassen verkar också vara bra. Nu är det 3 år framför mig, hoppas det går vägen. Jag ska minsann kämpa. Imorgon ska jag åka in till skolan och fixa MDH-kort osv.
/ Isabella

Vinst igår!

Vi vann med 3-0 igår, kändes bra att börja andra delen utav säsongen med vinst. Även om vi skulle kunna spelat den mycket bättre. Men jag är nöjd, fick spela & gjorde lite poäng också. Kändes riktigt bra igår, tyvärr är man fortfarande lite vilsen på planen. Vet inte riktigt vars jag skall stå och så vidare. Men det reder sig med tiden!
Nu ska jag snart dra mig vidare till Coop för att jobba lite, blir ett skönt pass idag. Sen efter jobbet blir det att tagga inför imorgon, för då börjar skolan. Min första dag på sjuksköterskeprogramet. Jag är riktigt nervös, men jag hoppas det går bra.
/ Isabella

Matchdags!

Då var det dags att sticka iväg på volleyboll match snart. Mot frövi denna gång, jag hoppas på en vinst. Vi har vart rätt starka de två sista träningarna. Så om alla ger järnet kommer detta nog gå vägen. Själv tycker jag det gått bra för mig denna vecka. Har verkligen kört, jag tror dock inte jag kommer få spela men man kan alltid hoppas. Risken är att vi är 13 stycken idag, innebär att en måste stå över. Det kan bli jag, eller någon annan. Hoppas självklart på att få vara ombytt i alla fall, med tanke på att man tränat stenhårt det sista gångerna.
Aja. Jag hoppas i alla fall att det går vägen, det är viktigt med alla poäng vi kan få nu. Så nu kör vi tjejer. <3

Milen!

wiiho!
Det vart att gå en mil idag, riktigt skönt! det kändes inte så långt idag. Lyssnade på musik och njöt av det underbara vädret. Nu jävlar kör vi, eller jag. Jag är motiverad till träning, nu ska jag börjar trampa ännu snabbare. Så idag blev det en rask promenad, imorgon blir det badminton med oscar och syster, sen på kvällen gym och volleyboll träning. Jag längtar till gymet, det var alldeles för länge sen jag var där.

Dock har jag vart mycket sjukt också. Men nu är jag frisk och nu ska det minsann bli ändring på närvaron på gymet. Skall börja köra mitt gym schema igen, nu har jag ju fått lite nya träningsböcker osv. Massa kul!- 2011, det ska bli mitt år.

½ år.

Det har gått rett fort, det har hänt ganska mycket under det här halvåret. Jag skulle ljuga om jag sa att allt varit bra, men det mesta. Visst alla har sina berg och dal banor, men nu ska vi fixa detta. Vi har ju endå tagit första steget igår. Jag vill inte vara utan dig för du betyder oerhört mycket för mig och jag är glad varje minut jag får vara med dig. Idag har det i alla fall gått ett halvår tillsammans med dig, känns overkligt. Det går fort när man har roligt, så idag blir det att bada tunna och bara mysa tillsammans. Kommer bli super, jag vill  bara säga att jag verkligen tycker om dig Oscar. Och förlåt om jag inte alltid är den perfekta flickvänen mot dig, men jag försöker. <3

Utomlands

Igår umgicks jag med Sosso, kollade på utomlands resa till sommaren. Det lutar åt att åka till Grekland i två veckor denna gång. Vi vill se något nytt och Grekland är ju himla fint, samtidigt som det finns bra möjligheter till uteliv. Vilket vore kul, jag hoppas verkligen det blir av för jag längtar. Vi hade det så galet kul i Turkiet.
Just nu kan man ju inte annat än längta sig bort från detta tråkiga, kalla och otroligt blöta land. Tänk er att snön kommer att ligga några månader till, det är ju nästan så man blir deprimerad. Inte riktigt, fast jag längtar efter sommaren. Att vara brun, ha sina favoritkläder, sola, bada..  Tänkte slänga in några sommarbilder så man får lite nostalgi. Det är nyttigt att längta efter något har jag hört.

London

Då var London resan över, och det var verkligen hur kul som helst. Jag är så glad att jag bestämde mig för att åka. Har hunnit med en del grejer även om vi bara var där över 4 dagar. När vi kom fram på torsdagen tog vi bussen till hotellet och fixade lite för att sedan ta tunnelbanan till centrala London. Och oj så mäktigt det var. Så mycket större och finare än jag trott!

Fredagen var ändå den bästa dagen tror jag. Vi sov ut och tog tunnelbanan till London, shoppade och kollade runt i alla möjliga affärer. Var på Harrods bland annat. Otroligt stor köpgalleria för er som inte vet. Oscar och jag bestämde oss för att fara hem innan vi skulle tillbaka på kvällen för att fixa oss lite inför nyårsfirandet. Blev att dona rejält, jag hade klänning och fixade håret som aldrig förr (mycket nöjd dessutom). Vart en fin middag på hotellet med en jättegod efterätt. Sen blev det att ta tunnelbanan igen till London för att fira. Har aldrig sätt så sjukt mycket människor i hela mitt liv, som dessutom skulle till samma ställe. Det var verkligen mäktigt! Klockan slog tolv och raketerna sköts iväg och det slutade aldrig. Det var så otroligt vackert, hur många olika förger som helst täckte himlen och det var underbart. Fick en nyårs puss och allt var fantastiskt. Oförglömligt i alla fall.
På lördagen var vi på musikal "we will rock you". Det var grymt, jag älskade känslan. Shit alla var så taggade och klappade och sjöng. Det var mäktigt och riktigt bra.
Det var en kanon resa & jag inser hur otroligt kul det är att resa, att se nya ställen och få utforska nya städer/länder. Jag vill ut och resa igen!!