Bloggsvakor!

Hejsan!

Har inte haft tid att blogga så mycket. Men ni som läser får nöja er med en kort sammanfattning utav helgen. Förresten har jag ingen aning om vilka ni är som läser den. Kommentera gärna med ditt namn eller något, vore kul att veta.

I helgen var jag barnvakt åt mina kusiner tillsammans med syster. Gick bra, vi lagade tacos och hade det mys. Jag måste säga att jag inte är van vid att göra så mycket grejer. De ville göra något hela tiden, men jag vet hur man själv var som barn. Lite roligt att bli påmind. Övningskört i helgen också, gick helt okej. Måste jobba på en del saker men de kommer..

Idag var jag hos sjukgymnasten, gick väl sisådär. Tråkigt att man inte kan vara fläckfri utan att de hela tiden måste vara något man ska tänka på. Lite jobbigt, men jag är glad eftersom jag inte behöver göra någon om operation än så länge. Drog mig till en salong sedan där Madde väntade på mig, hon skulle nämligen träna på baluppsättning i mitt hår, måste säga att jag blev riktigt nöjd och det kommer att bli kanon bra till klänningen och allt. Vet inte än om de blir vinter eller vår bal. De visar sig.

Ikväll blir det bio med Sandra och Felsor, ska bli kul att umgås och snacka lite innan jag flyger iväg från Vässan. Jag börjar bli skapligt nervös måste jag erkänna. Jag, Isabella och en egen flygresa.. Bara de gör mig nervös!

Postat av: carro

carro såklart. du när kommer du hem igen?

2009-10-26 @ 20:13:35 -  http://carolinehacar.blogg.se/
Postat av: storasyster

Du är fin sys <3

2009-10-26 @ 23:40:13 -  http://iridium.blogg.se/
Postat av: Patrik

"Väktarn"

2009-10-27 @ 06:40:48 -  http://www.gatubarn.nu
Postat av: felsor!

det går nog finnemang det här ska du seee! Ner kommer du alltid;) felsor läser det vet du;)

2009-10-27 @ 13:47:02 -  http://feliciasoderberg.blogg.se/
Postat av: Erik

Fin du, du vet att jag läser ;). <3

2009-10-27 @ 23:28:21 - 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: