Rubrik?

Som vanligt är rubriken de största bekymret med att blogga varje dag för man kommer aldrig på vad man ska "döpa" dagen till. hehe

En härlig dag idag, hunnit med en massa även om jag sov bort hela dagen.. Sov till 13.00 inte alls bra, men var faktiskt ute igår och fick migrän anfall så jag var tvungen att vila ut. Som sagt krogen igår, blev konrad igen. Det var inte så himlans kul igår faktiskt =/ För det första fick jag sjukt ont i huvudet och dels för att det var så mycket bråk. Det gillar jag inte.. Urcha. Pontus var i alla fall snäll och hämtade oss så vi inte behövde åka nattbussen, eftersom den är hemsk. Bara massa folk som skriker och bråkar, drygt som tusan och tror inte jag skulle palla det med huvudet:O!

Idag har jag umgåtts en massa med min syster<33. Kanon kul, vi kollade på världens bästa film den hette "Bridge to Terabitia" så sjukt bra film. Det handlar om två barn som blir väldigt bra kompisar sen dör den ena.. Och hur han klara sig utan henne osv. Den tycker jag alla borde se, men förbered er med papper. Jag grinade sönder!! urcha den var hemsk men så himla bra. Absolut en film favorit hos mig..

Senare kom Viktor och Johan, vi kollade på film hm kommer dock inte ihåg va den hette eftersom jag inte gillade den så mycket. Vi käkade iaf glass med coctail. Massa mums!

Var ute och sprang innan grabbsen hittade till hallsta, var ruskigt skönt fast lite halt vare minsann. Men det får man ta!

Just nu sitter jag bara vi datan och tråkar, inte alls kul. funderar om man ska lägga sig i skaplig tid ikväll. Fast jag är inte så trött idag, kanske för jag sovit bort hela dagen. men va sjutton!

Nu orkar jag inte skriva mera heller, kollade på massa kort idag! jag vill ha sommar, det är dags nu känns det som.. Lite varma kvällar, grillkvällar och massa sol&bad.. Det är minsann mys <3

/Isabella

Torsdag

Torsdag idag, innebär att sista lovdagen är imorgon. Nej va hemskt det känns att skriva så, sen ska man tillbaka till det brinnande helvetet. Jag måste bara orka att ge järnet 1 månad till, sen får jag vila upp mig ordentligt för då åker jag nämligen till lite varmare länder som Egypten och slipper kylan & slask här hemma... Massa sol, bad, drinkar och avkoppling, det tackar jag verkligen inte nej till. Jag hoppas min axel läker lite bättre där nere också eftersom det är saltvatten.
 
Var på körskolan idag, anmälde mig så nu ska jag sätta igång med körkortet. Jag hoppas verkligen att det kommer att rulla på och att jag har det innan jag är 19 det är mitt mål. Men det skulle ju vara kul att ta det innan syrran också. Eller om vi tar det samma dag det skulle vara lite roligt också(A).. Efter vi hade vart där åkte jag, mamma och mickis och bowlade lite granna. Jag kunde inte bowla så mycket pga att jag hade ruskigt ont i axeln, jag är väldigt trött på den för tillfället..

Oj jag märker att jag hunnit med en massa grejer idag nu när jag sitter och skriver om dagen.. Har vart med och tvättat bilen idag också, hehe jag tyckte det var jättekul. Fråga mig inte varför men det kändes så roligt att sitta i den när de där plastet mosade mot bilen. hahah! 

Imorgon blir det att dra till gymmet och gymma lite.. ska bli grymt skönt, träna träna träna! Jag är sugen på det nu, de värsta är att jag fått upp suget för att träna mycket igen.. Och jag vet att jag snart måste hålla mig lugn i en längre tid, det suger stenhårt

Jag saknar dig Therese, jag vill komma & hälsa på dig i Linköping snart, ut på krooogen och ha det kul! Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig.. Så kom hem nu och strunta i skolan för en stund.. Det är så tomt här hemma utan dig ju, hihi.. Hoppas du mår bra och ha det bäst älskade syster. Jag älskar dig Storasyster, det vet du<3


Sen vill jag ha lite vår också. Kortet tog vi när vi var i Linköping 1-4 April 2008.
Snart ett år sen, kan ni tänka er va tiden går fort syrror? det är sjukt ju.
 
Ni är bäst Mickis och Therese. <3

 

Fettisdagen som alla säger..

Fettisdagen.


Ja vilket jäkla namn på en dag, det får jag nog lov att säga. Ännu en dag som man kan göra en bortförklaring med att äta onyttigheter.. hehe! Jag åt dock ingen semla eftersom jag inte är så värst förtjust i de.. En massa grädde, hur mycket bröd som helst och i mitten ligger det mandelmassa också. Urch blir lite äcklad av tanken bara..


Imorgon ska jag knyta på mig löparskorna och dra ut och springa lite. Jag känner att det är väldigt behövligt.. Jag känner att Hugo ska försvinna nu min älskade dubbelhacka. han har funnits i liv alldels förlänge nu, så nu är det dags att göra något åt saken. 

Här med ska jag sluta äta godis och sluta dricka dricka. Får se hur länge jag klara mig, ska försöka klara mig till Egpyten det är bara 1 månad och 2 dagar ungefär..

 



/Isabella

Skola på lovet..

Sitter i skolan på lovet, tro det eller ej.

Det känns hemskt men måste verkligen plugga och jag vet att jag inte skulle göra det hemma så jag & Marcus bestämde oss för att vara duktiga och dra till skolan och plugga. Har nästan blivit helt klar med räddningen och det känns väldigt bra eftersom jag har kännt mig väldigt stressad med den där uppgiften.

Ska snart och jobba eller jag början klockan 17.00 ska bli skönt att jobba lite, pengarna rullar in. hehe!

Var i Romme igår tillsmmans med Tim, Malin, Anna, Rebecca det var verkligen sjukt kul. hahha! Vi åkte in i träd, gjorde bort oss, skrattade och hade en helmysig dag som bara raslade förbi..
Fast det fanns två stört sköna kommentarer under hela dagen som jag minsann inte kommer att glömma i första taget.
"jaha, åh här står jag", fast man måste vara med för att fatta;)
sen drog malin en skön kommentar "Här kommer proffset" två sekunder efter blir hon knuffad av Tim i liftköen precis framför ett par "snyggingar" heheh, fyfan vad jag skrattade.
Men tack för en sjukt kul dag, det måste vi verkligen göra om snart. Ni är massa bra!

JAG FICK INGEN TRÄNINGSVÄRK!!:D

/Isabella

19 årsfes

Nu är det party dags!

Sitter hemma hos Carro. hon håller på att göra sig fin till festen. Senare ska vi gå vidare till festen, ska bli sjukt kul och jag är massa peppad!

Jag skriver om festen imorgon om jag orkar, ska nämligen till Romme imorgon. Det ska bli kanon att åka lite skidor innan operationen för snart är det dags. Urch va nervös jag är!! :O jag hoppas verkligen att det kommer bli bra, bra och super bra!


Nu ska jag tagga till lite för nu är det party tiiiimmmeee:D

/ Isabella

Friskis och svettis

Tjohejsan .

Annapanna väckte mig i morse, jag är svår väckt! men hon lyckades iaf, vi käkade frulle sen drog vi till bussen som gick 07.32 kan ni tänka er. jag var ledig och gick upp så tidigt. det är ju tamisjutton otroligt. Man har inte ens tid att sova längre, vars är skolan på väg?! haha. Jag kommer ihåg gamla goda tider på Lindboskolan då kunde man ta sin sovmorgon och göra läxorna men man hann ändå leva!

nej men nu när man går på gymnasie då hinner man helt plötsligt inte med någonting!
Jag saknar vissa tider väldigt mycket, tider då man hade det så sjukt bra.
sjuka minnen, roliga minnen, gamla minnen. Minnen som minnen, jag saknar dom i alla fall..

Ska snart dra och träna på friskis och svettis, vara lite hurtig tillsammans med Malin & Matilda. Massa skönt, sen ska jag hem och käka tacos med familjen sen åka till malin. Frida, Malin, jag, pontus, anton och Therese ska ha myspys kväll. Känns väldigt behövligt nu, sen är det lov!? Det hade jag glömt bort, otroligt.. Det är lov i en vecka, underbart skönt! man slipper anstalten i en HEL vecka. Neeeejrå nu skoja jag lite, skolan är sjukt trivsam annars skulle jag inte sitta i den nu på min lediga dag.

imorgon då blire partay, eller hur Carrobarro?<333

/ ISABELLA

Massa plugg. Hur ska man orka?

Sitter hemma hos Annapanna nu har pluggat hela dagen men nu orkar jag inte mera. Det känns som jag ändå aldrig kommer att bli helt nöjd med det jag gör. Så det får gå som det går. Snart lov ska bli underbart skönt!! Men jag måste plugga en hel del på lovet också eftersom räddningstjänsten ska vara inne på måndagen efter lovet.

Som sagt sitter hemma hos Anna, har lagt ihop skolböckerna för dagen.. Känns bra att bara sitta här och snacka en masssa. hel mysig familj ju, det är great! hehe. sen har dom en lite vovve också, eller ska man kalla den liten? det är iaf en hund och den heter Ludde. Den skäller varje gång den ser mig fråga mig inte varför jag ser väl ut som ett spöke, för hundar brukar skälla åt saker de inte ser. haha!

Men nu ska jag ge datan till ägaren eftersom jag inte orkar att skriva mera..

Imorgon blir det till att gå till skolan fast man är ledig och plugga en massa och troligen bli klar med något. Sen efter ska jag träna tillsammans med Malin och Matilda. Senare på kvällen ska jag träffa malin, frida, tess och anton. kommer bli en kanon bra fredag tror jag. Ingen utgång iaf, det blir nästa fredag. Då jäklar!


Godnatt <3

Det var länge sen, för länge sen.

Hejsansvejsan!

Jag har verkligen inte haft tid eller ork till att skriva i bloggen..

Nu har jag fåttt en operationstid för axeln, börjar bli skapligt nervös. 5 Mars klockan 07.45 ska de operara mig. Tänk om det blir sämre, då kommer jag aldrig mer kunna spela volleyboll. Jag är orolig. Jag har maximal otur så det skulle inte förvåna mig om de misslyckas med den operationen med eller om de opererar vänster ist för höger, det vore hemskt:O  

Var inne och tog blodprover i stan idag, hehe. När jag kom in vid entrén kom de fram en gubbe med typ kostym och sen gick det 3 sjuksköterskor bakom.. sen kom de fram till mig och  sa
-"välkommen, det är du som ska göra ett repotage om oss"?
jag "Nej, jag är patient själv"
han "Jasså :O du såg ut som en repporter, men då får jag be så hemskt mycket om ursäkt"

haha snacka om att jag fick en chok när de kom fram och skakade hand med mig. Helt sjukt. hehe!
Men det gick i alla fall bra att ta blodprover, om man bortser att hon missade första gången. Men det är kanske inte så lätt som det verkar vara varje gång.

Hade samhälls prov idag, gick väl helt okej. Jag hoppas att jag får ett VG, det skulle kännas väldigt bra om jag fick det.
Får inte veta betyget först än efter lovet, men man ska väl kunna stå ut med det?

Imorgon är de den gamla heldiga tiden man ska upp då, halv 7.. så jag kanske borde tänka på refrängen och hoppa in i duschen och sedan sova!

NATTI <3

Bloggeliblogg

Sitter i skolan nu, har tidig idrott idag. Massa skönt! Eftersom man får sluta tidigare, sen är det bara att sticka till jobbet och jobba till 21.15. Man får passa på att jobba de tider man får eftersom man inte får så mkt tider längre..

Syrran var här hela helgen, underbart kul! men tråkigt att du var tvungen att åka hem<3. Men du har ju plugg att sköta precis som vi. Du kommer ju i alla fall hem på onsdag igen tyvärr av en tråkig andelning. Eftersom det är begravning då. Hm kommer att bli jobbigt  men hoppas du får lika fin begravning som farmor =/. Jag saknar er. 

/ Isabella  

Utgång

Hejsan

Igår fyllde man 18 barre då, det blev en kanon bra dag/kväll/natt.

Det började med att jag kom till skolan & några sjöng för mig i ljushallen, vart lite förvånad men det var kul! Vi gick bara i skolan till tolv sen gick jag och käkade på Gränden tillsammans med Clara, Frida, Malin, och Therese super mysigt. Sen var det bara att dra hem och börja dona för krogen.

Sen vid sex kom tjejerna och vi fikade tårta som mammsen hade bakat, mycket gott:D! hehe. sen korkade vi upp, det var en sjukt kul kväll. (bilderna kommer när jag lagt in dom på datorn). runt 9 halv 10 drog vi till Konrad där man inte behövde betala ett korvöre eftersom man fyllde år, så det var snällt. hehe.. 

Det var iaf en underbart kul födelsedag. Sammanfattning - Skratt, dricka, mycket folk och en massa dansande. 
Har sjukt ont i fötterna idag, men tack för lånet av skorna Sanne:)<3!





/ Isabella

Bio med Matilda

Har nyss duschat & käkat mat, ska fixa i ordning mig snart.
Ska inte till stan och kolla på Valkyria med Matilda, jag hoppas
att den är bra! annars blir jag lite besviken. För jag lyckas ALLTID att
gå på filmer som är dåliga, men vi får se de positivit. Får ju umgås med
dig iaf, vännen min :D!


Så nu hinner jag inte skriva mera. Nu är det bara 5 dagar tills vi fyller 18 syrran:D<3

Fest hos Dan-banan!

Fredag!


Började med att jag åkte hem till matilda, packade va hon skulle ha med sig inför kvällens party hos Dan.. Tema Playboy. hahah! Jadu vissa levde verkligen upp till temat. Men måste säga att Clara var grymast! hehe. 

Vi käkade pizza sen drog vi hem till mig och fixade oss, sen var det bara att springa till tåget typ.

Kvällen var helt okej, vart mycket kort, skratta och dans. Iaf för min och Claras del. hehe! Men mest klockren måste vart när du skulle gå ut och ta luft Clara så går du in i fel lägenhet "oj det här var inte visst Dans lägenhet" HAHAHAHAH! Jag dör typ när jag skriver det, tänk om någon hade kommit in i din lägenhet klockan 11 på kvällen! jag skulle typ ramla baklänges! Men det var i alla sjukt kul. Jag får nog lov att säga att Clara stod för många av skratten hos Dan, speciellt när vi skulle spela "jag har aldrig" och du skulle dricka cider så tog du bara en flaska på bordet
Clara : Urrcch va va det i den här:O?
Matilda: Du tog ju den med snus i ?!

hahaha..

Sen kom Calle och Kalle också, mycket trevligt. Sen skjutsade Viktor, Kalle, Calle, mig och Matilda till stan och satt på donken och snackade ett tag. De var en jäkla vrikad kille som satt bakom kalle med k. Han ville verkligen slåss, skulle jag vart biffigare och vart elak skulle jag nog velat slagit han hårt! haha.. Aja när vi kände för att det var dags att dra sig hemmåt gjorde Ckalle oss sällskap en bit på vägen, väldigt snällt tycker jag!:) Stod och pratade en stund, trevligt vare.. Sen var det bara tvätta bort sminket och på med nattis kläderna och hoppa ner i sängen och sova. Jag var ruskigt trött,

vaknade vid halv ett mådde kanon. Hoppade in i duschen, på med mjukiskläderna och kollade på "P.S i love you" hemsk film. Den fick mig att bli depp, urch den är hemsk. För det var typiskt en filmkär film, bläää på såna filmer!! Men sen tog jag och Matilda en promenad ner på stan och käkade mat på Stugan, mys!

Tack för en bra start på helgen alla som var med!

Du får mig att börja tänka..


Clara-baaara och jag som blockerar dörren xD


Matilda! :D


Jag & Du


Älskar bilden!


Calle får avsluta den här inlägget. ^^

/Isabella