Västkusten!

Nu är jag hemma igen, efter en vecka i Västkusten. Veckan har näst ihntill vart perfekt. Har vart så sjukt kul och skönt att äntligen få känna känslan utav att vara ledig. Vi kom ner på söndag eftermiddag, det var sol och jag kände redan då hur bra den här semestern kunde bli. Jag och Mickis fiskade krabbor för det är tradition, vi fick en hel del krabbor och jag blev inte nypen utav någon. Massa småbarn som fiskade men de visste tydligen inte vart man skulle fiska de stora krabborna eftersom de blev helt farscinerade när jag och syrran tog upp krabba efter krabba. Ungar de där är sånt man bara måste veta, krabbor lever där de är mycket gräs och grejer ^^.. För övrigt vart det en lugn måndag.

Sen kom solen, jag blev själv förvånad när jag vaknade en morgon och såg att det var sol. Det vara bara dra på sig bikinin och ta med brasse stolen och gå ner på beachen. Spelade lite volleyboll och jag gjorde illa tån, fick psykbryt och vart arg. (Klart jag måste skada mig någonstans annars är det nå som inte står rätt till)..

Vart och shoppat på smögenbryggan också, hittade ett par shorts & två solbrillor. Fick räcka eftersom lönen inte först kom på fredagen och bankkortet ekade av tomhet. På onsdag kvällen bestämde vi oss att verkligen njuta av sommarvädret.. Så Mickis och jag kom på en ide att dra till klipporna och verkligen njuta av en solnedgång. Så vi tog oss en promenad på klipporna och kom till ett underbart ställe. Det va helt underbart vackert. Stockholmare tyckte att det såg ut som hemma det vill säga stockholms skärrgård. men eftersom mickis och jag bara är vana med kanalen osv älskade vi stället. Kvällen blev verkligen lyckad och jag kände hur mycket jag njöt av sommaren. Jag vill tillbaka..

På fredagen käkade vi ut, riktigt gott. Jag är glad att vi åkte iväg på den här semestern. Och tack mamma för allt!<3
Drog hem en dag tidigare eftersom inte vädergudarna var med oss, så vi drog till Liseberg. Jag älskar känslan utav att åka en karusell. Nu mår jag bra, jag mår underbart bra. Livet leker. Tack för den här veckan!

Bilder kommer i nästa inlägg tänkte jag!
/ Isabella


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: