Din design :)

Hej världens bästa Bella<3
Hoppas det var okej att jag skrev ett inlägg i din blogg, tänkte bara säga att jag fortsätter med din blogg i morgon för måste nog sova nu! Hahaha

Jag hoppas också på att du gillar den nya designen, men den är inte färdig ännu och jag lovar dig att den kommer att bli läcker ;) <3 Älskar dig min vän!

/Sosso

Loppis för välgörenhet.

05.30 ringde väckarklockan, stängde av den och somnade om. Vaknade igen 06.15 av att de ringer och grips av panik eftersom vi skulle hämta upp matilda halv sju vi oxbacken. Vi skulle nämligen åka till Eskiltuna idag och stå på loppis för att samla in pengar till gatubarn i Costa Rica. Snabbade mig upp och smsa matilda och sa att vi skulle bli sena, visade sig att hon också hade försovit sig. hehe! Åkte till Eskiltuna, var inte lika lätt att hitta som vi trodde men dit kom vi i alla fall. Folk började förhandla med oss innan de ens han börja. Säljningen gick bra lite över mina förväntningar faktiskt. Fick in 800 kronor till välgörenhet samtidigt som jag vart av med massa skräp som jag inte behövde längre. Tack alla som hjälpte till att skänka grejer!

Så nu är vi ett steg närmare slut målet i vårat projekt, känns bra. Hade för övrigt en riktigt rolig dag tillsammans med Matilda och Mickis, mycket skratt. "You know like a rivjärn,"?... haha tror jag ska ge upp min engelska. Skulle förklara för en engelsk talande man vad en skärmaskin var. Försäkte först förklara att han kunde hacka morötter i den, men eftersom jag varken vet va hacka eller va morot heter så gav jag upp det. Gjorde ett försök i hopp om att han skulle veta vad ett rivjärn var. Men icke sa nicke.

Tack för en kanon dag tjejer.<3

Körlektion

För sov mig nästan till körlektionen, vaknade 07.43 och min lektion började kvart i. Men jag sprang dit och var där 1 minut över 07.45 så det hann jag minsann. Det gick väl sådär, fick köra med Thomas eftersom Sandra var sjuk. Han tyckte det gick relativt bra. En del missar när det gällde spegelrutiner. Eller rättare sagt, jag  slarvade och  inte kolla. Så nästa gång ska jag nöta in det och även träna de sista när det gäller backning. Får väl se hur det går. Bara ge järnet sista nu.

Ska till körskolan med Sosso nu,sen blir det jobb till kvällen.

Sovdags!

Nu är det sängdags. Måste sova, skall upp och köra bil imorgon vid 07.45 känns inte så bra. Skulle vilja sova ut. Men nejdå, imorgon blir det som sagt körlektion sen teori plugg sedan jobb. En full dag som vanligt. Ska försöka hinna skriva klart mitt psykolgi arbete också, eftersom det ska vara inne på fredag.. Önska mig lycka till om jag skall hinna med allt.

...

Du liknar en diktator.

Utomlandsresa!

Sitter hemma hos Sosso, sov kvar här. Sov tills halv två idag. Det är fan skadat, men var så sjukt trött!
Sosso och jag kollade på utomlandsresor, funderar på att ta en resa i två veckor i Augusti. Måste säga att jag vill åka på en gång, skulle vara så galet kul!
'


Någon mer som är sugen?

Sjukhuset?

Dagen började väl lite sisådär. Var svin trött och orkade knappt hålla ögonen öppna när jag satt på lektionen det var hemskt. Efter lite coca cola så var det bra igen, dock många sockerbitar som slank ner. Pratade med Fredrik angående projektet idag. Det kändes bra faktiskt, nästa lördag ska jag, Matilda och Mickis på loppis i Eskiltuna. Får se hur det går, hoppas på pengar till projektet i alla fall.

när vi hade möte idag, började min mobil plötsligt ringa.. Svarade.. och så var det sjukhuset. Det hade läst mitt cv och ville jättegärna att jag skulle komma på en jobb interju. Så på onsdag klockan 11.00 ska jag träffa avdelningschefen och ha möte. Jag är nervös! Det är ju något jag vill jobba med, tänk om jag får det. Hur ska jag tänka då?

Ska dra mig till gymet, springa lite på crosstrainen och köra lite mage. Annars vet jag inte om jag klarar helgen.

Projektarbetet kan dra åt helvete.

Får ångest. Får rent utsagt ångest när jag tänker på projektarbete. Inte ett skit har jag gjort, eller vi kanske jag ska säga. Så jäkla värdelöst. Är tom på ideér och så fort man får något slags hopp känns det som de dör ändå. Känns rätt meningslöst. Kan inte sova, önskar jag hade all tid i världen på mig. För just nu hinner jag inte med något. Det är skola, jobb, träning, projektarbete, träffa vänner på samma gång. Jag orkar inte. Hur ska jag hinna allt innan studenten? Det kanske är värt att ta ett ig i projektarbetet. Så känns det verkligen nu. Det är helt värdelöst.

Os

jag har fått os-syndrom. Kan inte sluta kolla, satt uppe hela natten i natt och kommer troligen göra det i natt också. Sverige är rätt bra i vintersport. Tycker jäkligt synd om Anja som gjorde ett så bra lopp som gjorde en sju jäkla otäck vurpa. Borde plugga istället för att sitta här, men min hjärna är helt död. Kortslutning skulle man också kunna kalla det. Jag hatar verkligen linjärafunktioner...


Detta kan dra åt skogen.

Kreta nästa.

Underbart! Bokade resa idag till Kreta, den 13 maj. Ska bli hur underbart som helst, lite sol och värme innan studenten skadar nog inte. Åker med Mickis och mamma. Längtar verkligen!

Var hos sjukgymnasten idag också, det var sista gången förhoppningsvis. Han tyckte axeln såg bra ut och att rehabiliteringen var "klar" även om jag ska fortsätta med de på egen hand. Känns hur skönt som helst. Det är det här jag har längtat till. Nu är det bara att köra. Ska plugga nu, psykologi och matte.. De gör mig tokig. Eller rättare sagt stressad.

Riktigt fint.

Jag kan läsa de där talet om och om igen. Jag tröttnar aldrig, jag får alltid samma klump i halsen när jag kommer till ett ställe i din text. Alltid så berörande, alltid lika fint. Texten får mig att tänka, den får mig att förstå. Det är precis som du skriver "Som jag sa din sista dag, inget är för alltid, men vissa saker är förevigt!". Man förstår nog inte hur mycket man älskar en person först den är borta. Tack för att du fått mig att förstå.

Riktigt fint.

Jag kan läsa de där talet om och om igen. Jag tröttnar aldrig, jag får alltid samma klump i halsen när jag kommer till ett ställe i din text. Alltid så berörande, alltid lika fint. Texten får mig att tänka, den får mig att förstå. Det är precis som du skriver "Som jag sa din sista dag, inget är för alltid, men vissa saker är förevigt!". Man förstår nog inte hur mycket man älskar en person först den är borta. Tack för att du fått mig att förstå.

Riktigt fint.

Jag kan läsa de där talet om och om igen. Jag tröttnar aldrig, jag får alltid samma klump i halsen när jag kommer till ett ställe i din text. Alltid så berörande, alltid lika fint. Texten får mig att tänka, den får mig att förstå. Det är precis som du skriver "Som jag sa din sista dag, inget är för alltid, men vissa saker är förevigt!". Man förstår nog inte hur mycket man älskar en person först den är borta. Tack för att du fått mig att förstå.

Alla hjärtans dag.

Kom nyss hem från Sosso. Kollade när hon spelade basket match idag, de vann! Mycket bra. Måste säga att jag blir sugen på att spela själv när jag ser andra. Eller mest av allt saknar jag väl basket laget och att spela i HB. För det var verkligen hur kul som helst.

Sosso och Matte åker till motala idag, hoppas ni får det bra där. Ungen kommer hem på torsdag igen, så blir väl att hitta på nå kul då. Hoppas du får det roligt där borta nu. 

Förövrigt hoppas jag alla haft en bra alla hjärtans dag. Och en extra tanke till Therese och Mikaela.<3 

<3


Tack för en trevlig kväll min bästa<3.

20 årsfest!

Vart mer än lyckat igår. Sosso gumman fyllde 20 år igår, vart förfest hos henne. Var hur trevligt som helst, sen vart det krogen. Det var verkligen hur kul som helst. Dansade och dansade, så både jag och sosso fick ont i tassarna. Sen for vi hem och sov. Skulle låsa upp dörren så fick jag inte upp den, så Matte (sossos kille) fick hjälpa mig att öppna den, det var som att den hade gått i baklås helknas. Jag är i alla fall verkligen glad att det vart en kanon kväll.

Bra avslut också, nu är det ingen alkohol på ett tag. Blir träning och annat roligt istället.

Love it!

Nyss hemkommen från gymet, gick kanon. Måste säga att min kropp är helt slut nu, mina ben gör fortfarande sjukt ont efter boxningen och mina axlar och armar är trötta efter gymet, men de är underbart. Nu jäklar är det bara att köra. 2010 ska det ske en förändring. Jag är taggad och vill de mer än något annat.




Nu jävlar!

Nu kommer de gå fort.

Fick studenmössorna idag, herregud. Nu är det inte länge kvar om man tänker på hur lång tid vi gått i skolan. Om några månader står vi där. Hm rätt hemskt egentligen eller mer läskigt om jag får säga det själv. Att ha tillhört en klass hela livet, sen helt plötsligt står man där. Men de kommer nog gå bra, ska väl inte vara några promblem. Jag vet ju vad jag vill, i alla fall tror jag.

Jobbade kväll idag. Var en väldigt skum kväll, tiden tickade knappt och felicia fick blombud. helskumt! Ledig imorgon, så då blir det gym. Underbart! Har sån sjuk träningsvärk idag från boxningen igår. Jag borde kanske börja träna mer ben på gymet? men de är ju sååååååå sjukt tråkigt..

/Bellsor

Grattis Johan!

Vart i skolan hela dagen idag, ovanligt. Det är bara tisdagar man är där hela dagen annars är de bara någon timme. Rätt skön skoldag. Käkade lunch med viktor och Berga, ni är bra mina vänner. Så himla skönt att snacka ut sig med er, för ni förstår alltid känns det som. Sen tog jag kvart över tre tåget hem och åkte och solade i sporthallen riktigt skönt, brände mig dock lite i ansiktet. Så nu ser jag ut som en krabba eller något i den stilen.

Blir boxning ikväll med Mickis och Fia. Syster sa att jag inte skulle gymma innan för då skulle jag inte orka boxningen, jag som ville gymma men jag var smart och lyssnade på henna jag hoppas att jag tackar henne för det sen. Imorgon blir det volleyboll träning och kanske gym på kvällen. Eller det blir nog så, saknar gymet nu..

Ville bara passa på att gratta Johan som blir 19 idag också. Hoppas du får en kanon bra dag min vän.<3

Utgång!

Vart en klockren födelsedags fest igår, tack alla som kom hit och firade oss. Och tack för de fina presenterna mina vänner.  Vart kanske lite mycket där ett tag, men vafan fyller bara en gång på ett år. Hade en riktigt riktigt rolig kväll!! "OP07B tjaalalalla" haha. Vart silk sen iaf, vart en hel del skratt och trötta fötter. Lyxade till de och tog taxin hem, nu blir det pizza sen jobb. Muuuumsigt.

Ett stort grattis till Madde och Matilda som fyller år idag! <3 

19 idag då!

Idag fyller jag och syster 19. grattis till dig Mickis<3.
Ska väl äta lite frukost nu sen dona lite. Håller tummarna
på att den här dagen blir lyckad!