Fjällen

Hej.
 
Har inte kunnat skriva på länge. Men nu har ett helt påsklov gott jäkligt fort har det gått tyvärr.
Jag har vart i fjällen med Calle under hela lovet, underbart kul. Åkt en massa snöskoter och det var verkligen bra med snö och kallt var det också. När vi kom från till stugan var det runt -22 minus.

Therese har vart hemma under påsken också. Men jag han tyvärr inte träffa dig så mkt =/! Men jag och Calle ska försöka att komma upp någon gång snart. Kommer nog inte hinna nu när jag har praktik eftersom jag ahr fått sämsta schemat! men jag kommer och hälsar på så snabbt jag bara kan eftersom jag saknar dig så mycket redan <3!

Nästa vecka går vi ut på praktik med skolan, ska bli kul! men jag kom just på att jag har tappat bort min namnskyllt! så jag måste försöka att fixa en ny så fort som det bara går, hehe. 
Nu orkar jag inte skriva mer & att jag ska äta snart. Ha det bra allesamman<3

/ Isabella

Tisdag

Hejhej. <3

Sitter i skolan.. Inte alls kul, är helt trött och har ont i käken. Har fått inflamation i spottkörlten trodde mamma (N).
Men hoppas det blir bra snart för det gör ontontont.. Har nyss gjort matte prov, hm gick väl ganska bra eftersom jag inte haft så mycket tid att plugga på.

Snart är det fredag och då kommer syster hem, jag saknar dig! Det ska bli kul att få träffa dig en liten stund i alla fall för sen på söndag åker jag till fjällen med Calle & kommer hem söndag därefter. Ska bli jättekul, skoter för fulla muggar.

Men ha det jättebra så länge. kanske inte skriver på ett tag eftersom min dator är sönder hemma hos mammi.

/Isabella

Joe Labero

Hejsan.


Igår blev det Joe Labero med familjen, det var jättekul . Men  man blev lite galen på att man inte förstod hur han gjorde alla sina knep, hm tänk om man skulle kunna vara lite begåvad som han. Efter när vi skulle åka hem så satt han utanför och skrev autografter & kastade ut kortleks kort. Så då fick jag ett (Y) hehe.

Just nu sitter jag i skolan... Har datakunskap men vad ska man göra när det inte finns något att göra?
jag har gjort klart alla uppgifter men man får inte gå hem eftersom jag snart ska ha räddningstjänst, jag vill gå hem för jag har ont i magen, sen vill jag se LOST eftersom  jag missade det igår buhuuu =/.

Ikväll blir det träning och hoppas att det går bra eftersom vi har volleyboll match på lördag mot Norrköping.

Therese, jag saknar dig! Kan du inte komma hem och bo här som du gjorde förut? Jag saknar att kunna retas med dig när man gick in på ditt rum även när du inte ville det. Att äta frukost tillsammans och att du jämt fanns där att krama om. Men jag har ju ditt rum iaf, hehe. Jag älskar dig therese du är världens bästa storasyster!

/ Isabella

Skolan

Hej.

Länge sen jag skrev nu, har väl inte haft tid antar jag.
Sitter i skolan nu rätt tråkigt när alla ens klasskompisar har gått hem, kan förstå hur det känns för det personer som jämt är ensama i skolan. Jag tycker synd om er, för det är verkligen inte kul. Ska snart gå och äta på Vivaldi med Hanna & hennes kompis Johanna, skoj! Efter det kan jag tänka mig att vi ska till Hanna och hämta hennes träningskläder, sen vidare till station och möta upp syster<3! för sen ska vi och träna volleyboll, det ska bli jättekul om det går bättre än förra träningen.
 
Hm ikväll ska jag ta det lugnt alltså när jag väl kommer hem. Hade tänkt att kolla lite Lost men det blir nog för sent eller jag kanske inte jhar något tidsbegrepp alls? ^^
Imorgon ska jag, mickis, pappa, Agneta (och Pontus?) gå och kolla på trolleri. Det ska bli kul att göra något med dig pappsen!

Igår var det 2 år med kärleken<3, gick ut och åt och hade det trevligt. Jag&Calle var upp till mamma och jag hade fått 3 fisk yngel till, de blir bara fler och fler! hehe.