Helgerna går för fort!

Ännu en helg som bara sprungit förbi än, de senaste 3 helgerna har vart så sjukt roliga! Det har jag mina vänner att tacka för, ni är så himla bra och ni vet vilka ni är.

Idag vaknade jag väldigt väldigt sent, runt 15.00.. Ja jag sov verkligen bort hela dagen, men det blev en rolig kväll ändå. Åkte och mötte malin vid Coop för att handla lite gott inför Robinson, men planerna ändrades. Johanna kom och hämta mig och vi drog till stan där vi skulle träffa Jessica och hennes vänner. Satt där en stund och chill drack, eller inte jag. Var inte min dag för att lära känna nya människor idag så vart kanske inte så kul som jag hade tänkt mig så jag bad Anna komma och hämta mig. Tack så mycket. <3
 
Efter det drog jag, Malin och Fransson till Dennis där Sebbe, Linus, Robin, Raz, Dennis, Linn och Emelie redan befann sig. Satt bara och snackade lite. Jag och Frallan vart hysteriskt pigga och bestämde oss för att fota massa roliga kort, kanske kommer in nå senare. Det vart i alla fall en lyckad kväll. Cyklade med malin så hon inte skulle behöva cykla hem själv, det var kolsvart vid hela skansen (de hade stängt ner alla lamporna) det var inte ett dugg kul eftersom jag är sjukt mörkrädd men jag klarade det! Yeeeeaaah.

Ska nog hoppa ner i sängen och sova snart, för imorgon ska jag på fotboll med bruttorna sen ska jag svänga förbi anna för hon ska köpa peace and love biljett och sen ska vi boka tågresa. Nu är det inte länge kvar, jag längtar.

Ha det bra
/I

Postat av: mallan

Jaa det har varit en riktigt rolig helg :D!

2009-05-24 @ 01:31:12 -  http://fraaasse.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: