För er.

Just nu. Exakt just nu känner jag sån lycka till livet och sån jäkla tacksamhet till er. Vet ni vilka människor som fått mig att känna så? Jag ska berätta. De är mina absolut bästa vänner. Jag kan erkänna att jag inte alltid vart den bästa vännen, jag kan även erkänna att jag inte vart perfekt och är det fortfarande inte. Det har ingen utav oss vart, men det är dagar som dessa som får mig att inse hur jäkla mycket ni betyder för mig. Utan er skulle jag vara som ett tomt skal, det skulle kännas konstigt att vara utan er. Ni är som stjärnor på himlen, ni finns alltid där. Ni har fått mig att inse hur mycket livet betyder och hur mycket ni gör i min varadag.

Idag när jag satt i bilen, fick jag en sån himla tankeställare. Varför ska jag gå och vara ledsen över det jag inte har när jag sitter breve en utav de bästa vännerna i hela universium? Varför ska jag sitta där och tänka, ha ångest och ångra något jag redan gjort. Jag har två fantastiska vänner som varje dag får mig att le, som får mig att känna mig som den person jag vill vara och får mig att vara den vän som de är mot mig. Jag är evigt tacksam att jag har er tjejer. Det kommer aldrig gå att förklara hur sjukt mycket jag älskar er.

De har hänt mycket i ens liv, inte alltid så rolig. Ibland kan framtiden skrämma mig, eftersom man inte har en aning om hur morgondagen ser ut. Men en tanke som får mig att le om och om igen & som får mig att känna mig trygg. Är att jag vet att ni alltid kommer finnas med mig under hela resan, vi kommer att hoppa över broar, simma över hav och kastas oss ner för stup, fast tillsammans och att jag kommer alltid finnas för er, föralltid.

Tack för att ni finns Elin och Sofia.
<3


Postat av: Sofia

Bella du är en fantastisk fin människa och en bästa vän, en bästa vän som dig borde alla ha. För du finns alltid där för mig, du säger det rätta orden när man vill höra dem som mest och du ger all din kärlek när man mest behöver den! Att ha dig som vän är helt otroligt. Att umgås med en vän som du dig gör verkligen min dag och ger också en trygghet, en trygghet av sann vänskap. Jag hoppas och vet att vi alltid kommer att stå och hålla varandras händer genom livets alla motgångar, för den vänskap vi har är verkligen starkare än kärlek, för den vänskapen övervinner verkligen allt<3 Jag älskar dig starkt min bästa vän/fru som vi nu säger :) Tack för att du förgyller min dag med det stora hjärtat du har <3 Du är en sann vän <3

2011-08-29 @ 11:19:13 -  http://annasofiaisabelleo.se/
Postat av: elin

ni är väl bara för bra för att vara sanna mina underbara älskade finaste sötnosar^^<3 blev alldeles tårögd när jag läste allt det här :') och vet inte vad jag ska skriva nästan, mer än att jag älskar er så sjukt jävla mkt.. är så underbart glad att ha er som mina bästisar.. kan inte tänka mig ett liv utan er helt seriöst.. för ni betyder så jävla mkt för mig.. min kärlek till er mina vänner går verkligen inte att beskriva, vet inte hur jag ska få fram hur mkt jag verkligen älskar er!! men tack snälla för alla fina ord bella.. det gjorde min dag.. du är underbar<3 man kan ju bara inte ha bättre vänner än mina.. så därför jag är så rädd att förlora er mina änglar<3<3 men nu vet jag att det aldrig kommer hända :') <3 ni tar alldeles för stor plats i mitt hjärta för att jag skulle klara av att leva ett normalt liv utan er<3<3 jag är lyckligt lottad<3:') finns för er föralltid:)

2011-08-29 @ 18:13:54 - 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: